NRK > Nyheter

Monday, 24 June, 21:19

NRK - 23 May 19 kl. 17:39

DNB har retta opp i feil

DNB melder at dei har retta opp feilen som gjorde at mange kunder vart trukne dobbelt ved VISA-transaksjonar det siste døgnet. Banken beklager hendinga og seier dei overvaker systema sine, slik at dei kan rette opp eventuelle andre problem..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
DNB, VISA

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: DNBhar , retta, oppi , feil
NRK - 27 Feb 19 kl. 07:12

Fregatten er retta opp

Fregatten KNM «Helge Ingstad» er no retta opp. Dei fire siste løftekjettingane er festa. Forsvaret vil seinare i dag starte å pumpe ut vatnet frå fartøyet.

Dagbladet - 18 Jun 19 kl. 20:54

Mener VGs Tolga-sak er feil

Nettavisen kommer med sterk kritikk av VGs Tolga-avsløringer, og hevder avisa har utelatt så mye informasjon at saken er feil. VG avviser feil..

NRK - 11 Feb 19 kl. 14:06

Tolga-rapport viser alvorlige feil

Tolga kommune og fylkesmannen gjorde flere feil da brødrene Holøyen feilaktig fikk diagnosen psykisk utviklingshemmede, sier en rapport som ble lagt frem i dag. Blant annet er det gjort feil i registreringen av brødrene som ga kommunen statstilskudd..

NRK - 22 Mar 19 kl. 09:48

Kebnekaise-fly hadde feil kart

Ny gransking viser at det norske militærflyet som styrta i Kebnekaise i Sverige i 2012, flaug med feil kart. Klassekampen skriv at ein tidlegare tilsett i Luftforsvaret varslar om feil kring ulukka som ikkje er tidlegare kjend. Fem menneske omkom..

NRK - 03 Apr 19 kl. 17:57

Væpna aksjon på Stord

Væpna politi rykte ut då ein mann retta ein pistol mot ein annan mann i Leirvik. Då politiet kom fram viste det seg at det var eit leikevåpen. Politiet avhøyrer no den mistenkte..

Hegnar.no - 19 May 19 kl. 07:17

Boeing erkjenner feil ved 737 MAX-simulator

Det er første gang selskapet har erkjent at det var feil ved programvaren knyttet til flymodellen..

NRK - 20 Mar 19 kl. 03:16

Halvparten av bilene hadde feil

Over halvparten av bilene som Statens vegvesen kontrollerte i Nordhordland i natt, hadde mangler. 16 biler hadde feil på blant annet lys, dekk og bremser. Åtte biler hadde så grove feil at de fikk bruksforbud og to bilførere ble anmeldt..

Dagbladet - 28 Mar 19 kl. 08:58

Bjercke i eventyrland

Feil på feil om Lambda..

Dagbladet - 19 Jun 19 kl. 21:24

Politiets IT-feil kan ha kostet dem drapsmannen til Emilie (17)

Vi står med et uoppklart drap, hvor det nå viser seg å være feil i teleopplysningene som hele etterforskningen er bygget på, sier familiens bistandsadvokat..

NRK - 23 Jan 19 kl. 19:33

Straumen tilbake på Landås

Alle BKK sine kundar som var utan straum i Landås-området i Bergen tidlegare i kveld, har no fått straumen tilbake. BKK stadfestar at feilen har blitt retta..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Bruker millioner på varslingssaker

De siste to årene har Blindeforbundet brukt over 5 millioner kroner på varsler-saker. Rapporter NRK har fått tilgang til, vitner om en organisasjon preget av maktkamper, svertekampanjer og ryktespredning. Forbundslederen avviser ukultur i forbundet..

NRK - 45 minutter siden

Rike amerikanere ber om mer skatt

En gruppe med 19 styrtrike amerikanere oppfordrer demokratenes potensielle presidentkandidater til å jobbe for mer skatt for landets rikeste. Blant de 19 er milliardær George Soros, Facebook-gründer Chris Hughes, Walt Disney-arvinger og Hyatt-eiere..

NRK - 1 time siden

Dømt etter nettomtale av psykolog

En kvinne på Romerike må betale en halv million i erstatning og sakskostnader etter at hun omtalte en navngitt psykolog på nettet i forbindelse med en barnevernssak. Kvinnen sier gjennom sin advokat at dommen vil bli anket, skriver Nettavisen..

NRK - 1 time siden

Trikkefører utsatt for vold

Politiet i Oslo er på Schous plass hvor en trikkefører og en passasjer skal ha blitt utsatt for vold. Fører har blitt slått i ansiktet, og blør fra leppen. Fører blir tilsett av ambulanse.

NRK - 1 time siden

Må koke vann i en måned til

Varaordfører Bård Espelid på Askøy sier at innbyggerne må belage seg på å koke vannet i minst fire-fem uker til. Det kom fram på et folkemøte som arrangeres på Kleppestø på Askøy..

NRK - 2 timer siden

Tysk pilot døde i styrt

En pilot i det tyske militæret omkom da to jagerfly kom i kontakt med hverandre under en øvelse og styrtet nordøst i Tyskland mandag. Det bekrefter tysk militære, ifølge AP. Piloten i det andre jagerflyet skjøt seg ut av flyet og overlevde..

NRK - 2 timer siden

Sanksjoner rettet mot Irans leder

De nye sanksjonene USA har varslet mot Iran, rettes mot landets øverste leder Ali Khamenei, ifølge president Donald Trump. Iran skal aldri få kunne ha atomvåpen, sa Trump mandag. Det melder AFP..

NRK - 2 timer siden

Equinor tapte kamp om havvind

Equinor tapte mot danske Ørsted i en anbudskonkurranse om å bygge USAs største vindkraftverk til havs. Equinor la inn anbud om å bygge ut et kraftverk med en kapasitet på 1.100 megawatt i et havområde utenfor New Jersey, skriver Teknisk Ukeblad..

NRK - 2 timer siden

Store telefonproblemer i Nederland

Nederland har mistet telefonforbindelsene over store deler av landet, melder AP. Nødnumre til redningstjenester og politi har sluttet å virke og politi er sendt ut i gatene med walkie talkier for å kunne ta imot nødbudskap fra folk..

NRK - 2 timer siden

Intercity blir dyrere en planlagt

Bane Nor bekrefter at to Intercity-prosjekter kommer til å overskride kostnadsrammen. Strekningen Langset-Venjar ved Eidsvoll ligger an til å bli om lag 1 milliard kroner dyrere enn det Bane Nor så for seg for noen år siden, skriver Byggindustrien..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt