NRK > Nyheter

Monday, 16 September, 04:01

NRK - 23 May 19 kl. 17:39

DNB har retta opp i feil

DNB melder at dei har retta opp feilen som gjorde at mange kunder vart trukne dobbelt ved VISA-transaksjonar det siste døgnet. Banken beklager hendinga og seier dei overvaker systema sine, slik at dei kan rette opp eventuelle andre problem..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
DNB, VISA

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: DNBhar , retta, oppi , feil
NRK - 27 Feb 19 kl. 07:12

Fregatten er retta opp

Fregatten KNM «Helge Ingstad» er no retta opp. Dei fire siste løftekjettingane er festa. Forsvaret vil seinare i dag starte å pumpe ut vatnet frå fartøyet.

Dagbladet - 18 Jun 19 kl. 20:54

Mener VGs Tolga-sak er feil

Nettavisen kommer med sterk kritikk av VGs Tolga-avsløringer, og hevder avisa har utelatt så mye informasjon at saken er feil. VG avviser feil..

NRK - 01 Sep 19 kl. 18:14

Fant ikke feil på ulykkeshelikopter

Helitrans opplyser til NTB at ulykkeshelikopteret kom fra inspeksjon, uten funn av feil. Helitrans setter alle sine 25 helikoptre på bakken inntil videre. Det skjer ikke på grunn av mistanke om feil, men av hensyn til de pårørende og egne ansatte..

NRK - 11 Feb 19 kl. 14:06

Tolga-rapport viser alvorlige feil

Tolga kommune og fylkesmannen gjorde flere feil da brødrene Holøyen feilaktig fikk diagnosen psykisk utviklingshemmede, sier en rapport som ble lagt frem i dag. Blant annet er det gjort feil i registreringen av brødrene som ga kommunen statstilskudd..

NRK - 22 Mar 19 kl. 09:48

Kebnekaise-fly hadde feil kart

Ny gransking viser at det norske militærflyet som styrta i Kebnekaise i Sverige i 2012, flaug med feil kart. Klassekampen skriv at ein tidlegare tilsett i Luftforsvaret varslar om feil kring ulukka som ikkje er tidlegare kjend. Fem menneske omkom..

NRK - 16 Jul 19 kl. 00:32

Kan ha funnet årsak til strømbrudd

En feil i systemet som skal varsle om elektriske feil, kan ha vært årsaken til helgens store strømbrudd i New York. Det skriver CNN. Systemet skal ha oversett en feil på en elektrisk kabel som førte 13.

NRK - 03 Apr 19 kl. 17:57

Væpna aksjon på Stord

Væpna politi rykte ut då ein mann retta ein pistol mot ein annan mann i Leirvik. Då politiet kom fram viste det seg at det var eit leikevåpen. Politiet avhøyrer no den mistenkte..

Hegnar.no - 19 May 19 kl. 07:17

Boeing erkjenner feil ved 737 MAX-simulator

Det er første gang selskapet har erkjent at det var feil ved programvaren knyttet til flymodellen..

Aftenposten - 30 Jun 19 kl. 19:56

Fem snakkiser etter LSK-TIL: «Sjelden har en TIL-kaptein gitt sitt eget lag det glatte lag på denne måten – med all rett»

Vi har sett på fem av temaene det snakkes om etter TILs tap på Åråsen..

NRK - 20 Mar 19 kl. 03:16

Halvparten av bilene hadde feil

Over halvparten av bilene som Statens vegvesen kontrollerte i Nordhordland i natt, hadde mangler. 16 biler hadde feil på blant annet lys, dekk og bremser. Åtte biler hadde så grove feil at de fikk bruksforbud og to bilførere ble anmeldt..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

«The Cars»-vokalist funnet død

Ric Ocasek, mest kjent som vokalisten i bandet «The Cars», er blitt funnet død i leiligheten sin på Manhattan. Det opplyser politiet i New York til nyhetsbyrået AP. Det skal ikke være noen tegn til at 75-åringen ble utsatt for noe kriminelt..

NRK - 1 time siden

Sju drept i flyulykke i Colombia

Sju personer omkom og tre ble skadd da et småfly styrtet i et boligområde sørvest i Colombia søndag. Det var ni personer om bord i flyet da det styrtet. Den siste skadde er et barn som var på bakken da flyet styrtet.

NRK - 1 time siden

Åtte drept av bilbombe i Syria

Ifølge den syriske menneskerettighetsorganisasjonen SOHR er åtte personer drept av en bilbombe i byen Al-Rai, noen mil nord for hovedstaden Aleppo. Bomben skal ha gått av i nærheten av sykehuset i byen..

NRK - 2 timer siden

Søker savnet jeger

Politiet leter etter en savnet 60-åring i Namdal. Han har vært savnet fra jaktkameratene sine siden 18.30, da han ikke møtte opp til avtalt sted.

NRK - 3 timer siden

Oljeprisen stiger kraftig

På grunn av angrepet på to saudiarabiske oljeinstallasjoner natt til fredag har prisen på olje steget med 12 prosent de siste dagene. Et fat nordsjøolje koster natt til mandag i overkant av 67 dollar, opp 12 prosent fra fredag, melder NTB..

NRK - 4 timer siden

Trump åpner for bruk av oljereserve

På grunn av angrepet på to oljeanlegg i Saudi-Arabia natt til fredag, er oljeprisen ventet å øke kraftig. Nå skriver president Donald Trump at han åpner for å bruke olje fra de amerikanske oljeresvervene for å møte etterspørselen..

NRK - 4 timer siden

En person omkom i båtulykke

En person er bekreftet omkommet etter en båtlykke utenfor Averøya i dag. Mannen er en latvisk mann i 50-årene, opplyser politiet på Twitter. Pårørende er varslet..

NRK - 5 timer siden

Elvar fløymer over

Politi og brannvesen rykker ut til Oldedalen i Stryn etter melding om elvar som fløymer over. Ei elv skal ha runne gjennom hagen ved eit bustadhus. Politiet har starta evakuering..

NRK - 5 timer siden

Farevarsel avsluttet

Farevarselet på oransje nivå på vindkast i Agder og Telemark er nå avsluttet. Vinden er i minking, og under farevarselkriteriene, opplyser Meteorologisk institutt..

NRK - 6 timer siden

Siste reis for Mugabe

Robert Mugabes døde kropp legges mandag på lit de parade i Kutama, landsbyen der han ble født. Det opplyser Mugabes familie til nyhetsbyrået AFP. Den tidligere presidenten døde i Singapore for en uke siden.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt