NRK > Nyheter

Wednesday, 28 September, 13:47

NRK - 29 jul 22 kl. 12:32

DNB får utsatt fristen for legitimering

Finanstilsynet har gitt DNB utsatt frist til 8. august for rapporteringen av legitimasjon av rundt 1 million kunder. Den gamle fristen var 1. august. – For å kunne kvalitetssikre tallene som er gjeldende 1.
Les mer på NRK


Les mer om:
DNB, Anders Schiøtz Worren, Finanstilsynet, NTB, Vibeke Lewin, DNBs

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: DNBfår , utsatt, fristen, for, legitimering
NRK - 12 aug 22 kl. 15:34

Fått utsatt fristen for å svare Skatteetaten

På bakgrunn av avsløringene om gratis pendlerbolig, mottok Stortinget og Statsministerens kontor SMK, mottok i juni varsel om krav om å betale arbeidsgiveravgift, Stortinget og SMK hadde frist til 15. august med å svare Skatteetaten. Nå har begge bedt om og fått utsatt fristen, skriver Aftenposten.

Klartale - 04 jul 22 kl. 12:29

SAS-pilotene går ut i streik

Flyselskapet SAS og pilotene hadde satt seg en frist klokka 12 mandag. De måtte bli enige innen da. De ble ikke enige under meklingen.

NRK - 09 jun 22 kl. 18:13

Tilfeldig telefonsjekk utløste korrupsjonsetterforskning i DNB

Korrupsjonssaken i DNB ble avdekket ved en tilfeldighet da et vitne til en voldsepisode fikk sin mobiltelefon kontrollert av politiet, skriver VG. – Et vitne til en grov voldsepisode fikk kontrollert sin mobiltelefon av politiet, sier politiadvokat Jørn Johannessen Lyche i Øst politidistrikt til avisen. På telefonen til vitnet fant politiet tekstmeldinger som tydet på lånebedragerier og korrupsjon.

Klartale - 19 apr 22 kl. 11:40

Fristen for å velge studier nærmer seg

Det tilbys 74.741 studieplasser. Dette er litt flere enn fra tidligere år.

NRK - 31 maj 22 kl. 06:34

215.000 næringsdrivende risikerer tvangsmulkt

31. mai er fristen for å levere skattemeldingen for 2021 for næringsdrivende og selskaper. Under 24 timer før fristen viser det seg at én av de ennå ikke har levert skattemeldingen.

NRK - 22 sep 22 kl. 17:02

Utdanningsdirektoratet sier nei til utsettelse av nasjonale prøver

Fredag neste uke er fristen for å gjennomføre nasjonale prøver i skolen, men lærerstreiken skaper utfordringer. Utdanningsdirektoratet sier nei til utsettelse. – På flere skoler ser vi at det er vanskelig å få dette til.

NRK - 28 apr 22 kl. 07:51

Godt resultat for DNB

I årets første kvartal leverte DNB et resultat på 7,5 milliarder kroner. Det er en økning på 1,67 milliarder kroner sammenlignet med første kvartal i fjor. Bankens driftsresultatet før skatt havnet på 9,2 milliarder kroner, mot 7,5 milliarder året før.

NRK - 12 maj 22 kl. 13:19

Renate Sørestrand-Hansen er ny leder i DNB Eiendom.

Renate Sørestrand-Hansen tar over jobben som ny leder i DNB Eiendom. Hun tar over for Terje Buraas som har valgt å trappe ned og gå av med pensjon, skriver DNB i en pressemelding. Terje Buraas overlater stafettpinnen fra 1.

VG - 29 jun 22 kl. 11:06

Korrupsjonssak mot DNB: Utpekt bakmann var allerede under etterforskning

En tidligere DNB-ansatt er utpekt som bakmann i korrupsjonssaken mot DNB. Han har vært etterforsket i tre og et halvt år av Oslo-politiet i en annen korrupsjonssak mot DNB..

NRK - 22 aug 22 kl. 10:36

DNB setter opp boliglånsrenten

Norges største bank DNB setter opp boliglånsrenten med inntil 0,5 prosentpoeng etter at Norges Bank økte styringsrenten forrige uke. – Etter Norges Banks beslutning om å øke styringsrenten med 0,5 prosentpoeng på rentemøtet 18. august, har DNB valgt å øke boliglånsrenten med inntil 0,5 prosentpoeng, sier konserndirektør for personalmarkedet i DNB, Ingjerd Blekeli Spiten, i en pressemelding mandag..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Danmark: Ikke advart om mulige trusler mot Nord Stream

Den tyske regjeringen ble angivelig advart flere ganger om muligheter for angrep på gassledningene Nord Stream 1 og 2. Det ble ikke den danske regjeringen. – Verken jeg eller regjeringen er blitt varslet.

NRK - 15 minutter siden

Posthornfrimerkene feirer 150 år

De norske posthornfrimerkene feirer 150 år og er verdens lengst benyttede frimerkemotiv. I oktober kommer et nytt posthornmerke i valøren 19 kroner. – De norske posthornfrimerkene er verdens lengst benyttede frimerkemotiv.

NRK - 30 minutter siden

Fortsatt rekordlav fyllingsgrad i vannmagasinene i Øst- og Sørvest-Norge

Fyllingsgraden i Øst- og Sørvest-Norge var i uke 38 på sitt laveste de siste 20 årene. Nivået totalt i Norge sank 0,3 prosentpoeng fra uken før. I Øst- og Sørvest-Norge ble det satt ny rekord da fyllingsgraden nådde sitt laveste nivå på denne tiden av året de siste 20 årene.

NRK - 30 minutter siden

Bank of England kjøper britiske statsobligasjoner

Den britiske sentralbanken Bank of England starter kjøp av britiske statsobligasjoner for å styrke markedets tillit etter et kraftig valutafall denne uka. – Formålet med disse oppkjøpene blir å få på plass ryddige markedsforhold, heter det i en uttalelse fra banken. Det er snakk om et midlertidig oppkjøp av langsiktige statsobligasjoner.

NRK - 30 minutter siden

PST justerer ned terrortrusselen i Norge

PST endrer nå terrortrusselnivå fra 4-HØY til 3-MODERAT på PSTs terrortrusselskala, skriver PST i en pressemelding. Terrortrusselskalaen uttrykker den samlede trusselen for all type ideologisk, politisk og religiøst motivert vold i 2022. PSTs trusselvurdering er basert på den informasjonen PST til enhver tid besitter, og vil alltid være beheftet med en viss grad av usikkerhet.

NRK - 30 minutter siden

To drept i iransk droneangrep i Nord-Irak

Iran har startet en ny bombekampanje mot basene til den iransk-kurdiske opposisjonsgruppa KDPI i Nord-Irak. To mennesker ble onsdag drept under et droneangrep. Iranske myndigheter bekrefter at en «separatistgruppe i Nord-Irak» ble angrepet med «presisjonsmissiler» og såkalte selvmordsdroner.

NRK - 30 minutter siden

Regjeringen kaller inn til pressekonferanse om gasslekkasjen i Østersjøen

Statsminister Jonas Gahr Støre har kalt inn til pressekonferanse på Statsministerens kontor i forbindelse med situasjonen rundt gasslekkasjen i Østersjøen klokken 15.30 onsdag. Det er fra før kjent at beredskapen på norsk sokkel er skjerpet etter hendelsen.

NRK - 45 minutter siden

USA ber statsborgere forlate Russland umiddelbart

USAs ambassade i Moskva oppfordrer amerikanske borgere som oppholder seg i Russland om å forlate landet umiddelbart i etterkant av mobiliseringsordren. – Russland kan nekte å anerkjenne det amerikanske statsborgerskapet til doble statsborgere, nekte dem adgang til amerikanske konsulærtjenester, hindre at de forlater Russland, og verve doble statsborgere til militærtjeneste, skriver ambassaden i meldingen. De legger til at det i øyeblikket er svært begrensede muligheter for å forlate landet gjennom kommersiell flytrafikk, særlig på kort varsel.

NRK - 1 time siden

Legger ned slakteri i Elverum

Nortura legger ned kyllingslakteriet i Elverum. Det vedtok styret i Nortura i dag. Slakteriet i Elverum har 127 ansatte.

NRK - 1 time siden

Politiet øker beredskap knyttet til petroleumsnæringen

Politiet har iverksatt flere tiltak for å øke beredskapen rundt norske olje- og gassinstallasjoner. Allerede etter invasjonen i Ukraina iverksatte politiet tiltak for å øke beredskapen knyttet til petroleumsnæringen. Tiltakene videreføres og forsterkes etter hendelser med eksplosjoner på gassledninger i Østersjøen, skriver politiet i en pressemelding.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com