P4 > Nyheter

Saturday, 19 October, 11:16

P4 - 30 Aug 19 kl. 11:45

DNB-søksmålet til Høyesterett

Gruppesøksmålet mot DNB skal nå opp i Høyesterett.
Saken har pågått i over fire år i rettssystemet, men nå skal Høyesterett få siste ord.
Forbrukerrådet vant saken i lagmannsretten, og DNB valgte å anke.
Saken gjelder 180.000 DNB-kunder, og kravet beløper seg til cirka 430 millioner kroner..
Les mer på P4


Les mer om:
DNB, Høyesterett

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: DNB-søksmålet, til, Høyesterett
P4 - 07 Jun 19 kl. 16:23

DNB anker til Høyesterett

DNB anker tapet i Norges største massesøksmål til Høyesterett. I Borgarting lagmannsrett ble DNB dømt til å betale rundt 345 millioner kroner i erstatning til 180.000 fondskunder.

NRK - 19 Sep 19 kl. 11:04

Siste brexit-dag i høyesterett

Britisk høyesterett avslutter i dag ankebehandlingen av flere søksmål for å stanse suspensjonen av Parlamentet. Domstolen skal avgjøre om statsminister Johnson brøt loven da han suspenderte Parlamentet i en drøy måned fra forrige uke, melder NTB..

NRK - 30 Aug 19 kl. 13:17

DNB-saken behandles i Høyesterett

Gruppesøksmålet mot DNB, som hittil har utspilt seg over fire år i rettssystemet, skal opp til en siste vurdering i Høyesterett. Det besluttet Høyesteretts ankeutvalg fredag. Forbrukerrådet vant saken i lagmannsretten, og DNB valgte å anke..

NRK - 17 Sep 19 kl. 10:44

Brexit-saker i britisk høyesterett

Storbritannias høyesterett starter torsdag en felles ankebehandling av flere søksmål mot regjeringens fremgangsmåte i brexitsaken. Det er satt av tre dager til ankebehandlingen i London, så en kjennelse er ikke ventet før tidligst torsdag kveld..

Hegnar.no - 30 Aug 19 kl. 13:13

DNB-søksmål til Høyesterett

- Det er på tide med en endring..

NRK - 27 Jun 19 kl. 15:25

Nytt skattesøksmål mot Oslo kommune

Oslo kommune risikerer et nytt søksmål hvis ikke eiendomsskatten for 2017 tilbakebetales, skriver E24. Høyesterett fastslo at eiendomsskatten i 2016 ble varslet for seint, og dermed var også skatten året etter ugyldig, mener advokatfirmaet Wiersholm..

P4 - 27 Jun 19 kl. 15:39

Varsler nytt skattesøksmål mot Oslo

Oslo kommune kan få et nytt skattesøksmål rettet mot seg. Høyesterett har slått fast at eiendomsskatten i 2016 ble varslet for sent og slik var ugyldig. Det må få konsekvenser for skatten året etter også, mener advokatfirmaet Wiersholm.

P4 - 25 Jun 19 kl. 13:34

Oslo må betale tilbake eiendomsskatt

Oslo kommune må betale tilbake eiendomsskatt til 3400 boligeiere. Det har Høyesterett bestemt etter et gruppesøksmål mot kommunen. Det er eiendomsskatten for 2016 som må tilbakebetales, fordi kommunen ikke overholdt fristen for å skrive ut skatten.

E24 - 07 Jun 19 kl. 16:04

Tapte Norges største massesøksmål: DNB anker til Høyesterett

– Vi har tenkt oss om både to og tre ganger, sier DNBs Even Westerveld..

NRK - 12 Sep 19 kl. 15:50

Nordirsk brexitsøksmål avvist

En domstol i Nord-Irland har avvist et søksmål mot regjeringen for dens brexitstrategi. Strategien vil skade fredsprosessen i regionen, hevder saksøkeren. Aktivisten Raymond McCord står bak søksmålet..

Fler nyheter fra P4

P4 - 10 minutter siden

- Oslo-regionen overrepresentert

Oslo-regionen er overrepresentert i offentlige utvalg og styrer. Det sier statsminister Erna Solberg, etter spørsmål fra Senterpartiets EMilie Enger Mehl. Ifølge en gjennomgang avisen Nationen har gjort av blant annet kraftskatteutvalget og domstolkommisjonen, er de fleste av medlemmene i utvalgene fra Oslo, eller fra en annen stor by.

P4 - 5 minutter siden

E24: Jobbet uten lønn

Ansatte i elektronikkgiganten Power skal gjentatte ganger ha jobbet i butikkene på helligdager uten å få en krone i lønn. E24 avslørte nylig at flere varehus i sportskjeden XXL også har fått ansatte til å jobbe uten betaling. I tillegg har det kommet rapporter om stort arbeidspress og jevnlig underbemanning.

P4 - 45 minutter siden

13 døde i Russland

Dødstallet etter at en demning brøt sammen i Krasnojarsk i Sibir i Russland i natt har nå steget til 13. Demningen hadde forbinelse til en gullgruve, og da den kollapset strømmet store vannmasser inn i en brakkeby der det bodde 80 gruvearbeidere. Fremdeles er ti personer savnet, og det pågår søk på stedet..

P4 - 1 time siden

USA skjerper sanksjoner

USA skjerper nå sanksjonene mot Cuba. Amerikanerne forbyr leasing av fly til cubanske selskap og innfører restriksjoner på eksport av varer med amerikansk innhold til landet. Hvilke varer, og hvor mange fly som rammes av de nye restriksjonene, er ikke kjent.

P4 - 1 time siden

Advarer mot utpressingsmail

Politiet i Sør-Vest advarer mot utpressingsmail. Politiet har fått flere telefoner fra folk som sier de, via epost, har blitt truet med at bilder blir publisert dersom de ikke betaler. Dette er svindel, og de har ikke kontroll på din PC, sier politiet, som understreker at folk ikke skal betale eller gå i dialog med svindlerne..

P4 - 1 time siden

Hovland over 70 slag

I natt ble superrekken til golfstjernen Viktor Hovland brutt. Nordmannen ble denne uken historisk, da han som første spiller gikk 18 strake runder under 70 slag på PGA-touren. Og 22-åringen forlenget også rekorden til 19 runder.

P4 - 21 timer siden

Uenige om straff for Keshvari

- Det er altfor strengt å dømme stortingsrepresentant Mazyar Keshvari til ett og et halvt års fengsel for å ha levert falske reiseregninger. Det mener hans forsvarer John Christian Elden. Keshvari som i dag meldte seg ut av Frp, har innrømmet å ha lurt til seg 450.

P4 - 2 timer siden

Politiadvokat hadde ulovlige våpen

En politiadvokat på Romerike hadde mer enn hundre ulovlige våpen på et hemmelig lager hjemme. Det var i februar 2017 at politiadvokaten i 30-årene ble siktet. Noen dager senere ble han funnet død på sitt eget kontor, skriver VG.

P4 - 2 timer siden

Rekordmye bjørn i Norge

Det blir stadig flere bjørner her i landet. I fjor ble det registrert 138 ulike bjørner, ifølge Norsk institutt for bioøkonomi. Det er 13 flere enn året før.

P4 - 3 timer siden

Advarer om tilstanden til Sivilforsvaret

I en ny rapport advares det om tilstanden til Sivilforsvaret. Sivilforsvaret har som hovedoppgave å verne sivilbefolkningen i krig, og stiller også med forsterkninger i kriser, som ved skogbrann, flom og ras. Men gammelt utstyr, gamle biler og lite øving gjør at Sivilforsvaret har store utfordringer, ifølge rapporten VG har fått innsyn i.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt