VG > Nyheter

Tuesday, 16 October, 03:26

VG - 15 May 18 kl. 22:41

DN: Tidal henger etter med betalinger til artister

Tidal henger mange måneder etter med utbetalinger til artister og plateselskaper. Hellbillies har ikke fått betalt for avspillinger siden i fjor..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: DN Tidal, henger, ettermed , betalinger, til, artister
Hegnar.no - 15 May 18 kl. 21:54

Tidal henger etter med betalinger

Tidal henger mange måneder etter med utbetalinger til artister og plateselskaper. Hellbillies har ikke fått betalt for avspillinger siden i fjor..

Aftenposten - 15 May 18 kl. 22:35

DN: Tidal henger etter med betalinger til artister

Tidal henger mange måneder etter med utbetalinger til artister og plateselskaper. Hellbillies har ikke fått betalt for avspillinger siden i fjor..

P4 - 30 May 18 kl. 20:35

Ny anmeldelse mot Tidal

Musikernes fellesorganisasjon anmelder nå strømmetjenesten Tidal. Flere organisasjoner, deriblant TONO, har anmeldt Tidal etter at det ble kjent at de, ifølge Dagens Næringsliv, skal ha manipulert strømmetallene for artistene Beyonce og Kanye West. Musikernes fellesorganisasjon har anmeldt Tidal for bedrageri..

P4 - 09 May 18 kl. 07:44

- Tidal-tall er manipulerte

Dagens Næringsliv hevder at lyttertallene for Beyoncé og Kanye West på strømmetjenesten Tidal er manipulert med flere hundre millioner falske avspillinger. Ifølge avisen har det gitt store utbetalinger på bekostning av andre artister. Både Kanye West, Beyoncé og ektemannen Jay Zer er medeiere i Tidal, som har base i Oslo.

Hegnar.no - 01 Jun 18 kl. 15:07

Tidal svarer etter DN-avsløringer

- Vi ønsker komme til bunns i saken så raskt det lar seg gjøre, sier TIDAL.

NRK - 09 May 18 kl. 19:47

– Kan være dødsstøtet for Tidal

Lyttertallene til Kanye West og Beyoncé på Tidal skal være manipulert med flere hundre millioner falske avspillinger, ifølge Dagens Næringsliv. – Kan være dødsstøtet hvis det stemmer, sier musikkjournalist. Tidal avviser beskyldningene blankt..

E24 - 06 Jun 18 kl. 17:51

DN: Etterforskere jakter kilder etter Tidal-avsløring

Strømmeselskapet Tidal har hyret inn en rekke eksperter for å få bistand etter at Dagens Næringsliv avslørte at Tidal har manipulert lyttertallene til fordel for noen artister..

NRK - 14 May 18 kl. 09:08

Tono politianmelder Tidal

Rettighetsorganisasjonen Tono politianmelder den norskutviklede strømmetjenesten Tidal, skriver Dagens Næringsliv. DN har tidligere skrevet at Beyoncé og Kanye Wests lyttertall på Tidal skal være manipulert med over 320 millioner falske avspillinger..

NRK - 09 May 18 kl. 07:39

Beyoncés Tidal-tall er manipulerte

Beyoncé og Kanye Wests lyttertall på Tidal er manipulert med flere hundre millioner falske avspillinger, ifølge DN. Avisa skriver at det har gitt store utbetalinger på bekostning av andre artister. Tidal benekter manipulasjon..

NRK - 21 Jun 18 kl. 06:39

Prince-arvinger vil bryte med Tidal

Arvingene etter artisten Prince vil trekke seg fra eksklusivitetsavtalen med musikkstrømmetjenesten Tidal etter Dagens Næringslivs oppslag om selskapet..

Fler nyheter fra VG

VG - 2 timer siden

Microsoft-grunnlegger Paul Allen er død

Paul Allen, som grunnla sammen med Bill Gates datagiganten Microsoft, er død. Den amerikanske forretningsmannen ble 65 år..

VG - 6 timer siden

Bekrefter knivdrap på Majorstuen - ingen mistenkt

Da romkameraten kom hjem til kollektivet på Majorstuen i Oslo, fant han kameraten med knivskader. Politiet vet ikke hvem som står bak drapet..

VG - 12 timer siden

Regjeringen iverksetter full gransking av Tolga-saken

Regjeringen har bedt Fylkesmannen i Hordaland om å granske alle sider av Tolga-saken. De vil i tillegg undersøke om noen kommuner misbruker ordningen som gir dem ekstra midler for psykisk utviklingshemmede..

VG - 9 timer siden

Hareide på heimebane – møter både jubel og motstand

BERGEN (VG) Skjebneturnéen til KrF-leiar Knut Arild Hareide har måndag kveld partileiaren sitt heimfylke som stoppestad. Likevel er skepsisen stor også her, ifølgje fylkesleiaren..

VG - 11 timer siden

KrF reagerer på oppfordring om å «kuppe» møter: - Ufint

BERGEN (VG) KrF-ledelsen sier de følger utviklingen nøye, etter flere oppfordringer om å melde inn folk og påvirke lokale skjebnevalg..

VG - 12 timer siden

Regjeringen iverksetter full granskning av Tolga-saken

Regjeringen har bedt fylkesmannen i Hordaland om å granske alle sider av Tolga-saken. De vil i tillegg undersøke om noen kommuner misbruker ordningen som gir dem ekstra midler for psykisk utviklingshemmede..

VG - 11 timer siden

KrF reagerer på oppfordring om å «kuppe» møter

KrF-ledelsen sier de følger utviklingen nøye, etter flere oppfordringer om å melde seg inn for å påvirke lokale skjebnevalg..

VG - 15 timer siden

Sauebonde i Levanger fikk 19 øre kiloen for sauekjøtt

Forbrukeren bryr seg ikke om sauekjøtt. Alle vil ha lammekjøtt. Sauebonden Bjørn Pettersen fra gården Slengen i Levanger fikk betalt fire kroner per sau..

VG - 17 timer siden

Bayern-valg får dominoeffekt for Merkel

Angela Merkels søsterparti, CSU, forventes å gjøre et historisk dårlig valg i Bayern. Innvandringsskeptikerne ligger an til å stjele stemmer fra det tidligere eneveldende partiet..

VG - 20 timer siden

Flomtoppen trolig nådd: Advarer evakuerte mot å vende hjem

Selv om flommen virker å være på retur i Sogn og Fjordane og Oppland, bes de evakuerte beboerne vente med å vende hjem..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt