VG > Nyheter

Sunday, 20 January, 22:05

VG - 15 May 18 kl. 22:41

DN: Tidal henger etter med betalinger til artister

Tidal henger mange måneder etter med utbetalinger til artister og plateselskaper. Hellbillies har ikke fått betalt for avspillinger siden i fjor..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: DN Tidal, henger, ettermed , betalinger, til, artister
Hegnar.no - 15 May 18 kl. 21:54

Tidal henger etter med betalinger

Tidal henger mange måneder etter med utbetalinger til artister og plateselskaper. Hellbillies har ikke fått betalt for avspillinger siden i fjor..

Aftenposten - 15 May 18 kl. 22:35

DN: Tidal henger etter med betalinger til artister

Tidal henger mange måneder etter med utbetalinger til artister og plateselskaper. Hellbillies har ikke fått betalt for avspillinger siden i fjor..

P4 - 30 May 18 kl. 20:35

Ny anmeldelse mot Tidal

Musikernes fellesorganisasjon anmelder nå strømmetjenesten Tidal. Flere organisasjoner, deriblant TONO, har anmeldt Tidal etter at det ble kjent at de, ifølge Dagens Næringsliv, skal ha manipulert strømmetallene for artistene Beyonce og Kanye West. Musikernes fellesorganisasjon har anmeldt Tidal for bedrageri..

P4 - 09 May 18 kl. 07:44

- Tidal-tall er manipulerte

Dagens Næringsliv hevder at lyttertallene for Beyoncé og Kanye West på strømmetjenesten Tidal er manipulert med flere hundre millioner falske avspillinger. Ifølge avisen har det gitt store utbetalinger på bekostning av andre artister. Både Kanye West, Beyoncé og ektemannen Jay Zer er medeiere i Tidal, som har base i Oslo.

Hegnar.no - 01 Jun 18 kl. 15:07

Tidal svarer etter DN-avsløringer

- Vi ønsker komme til bunns i saken så raskt det lar seg gjøre, sier TIDAL.

NRK - 09 May 18 kl. 19:47

– Kan være dødsstøtet for Tidal

Lyttertallene til Kanye West og Beyoncé på Tidal skal være manipulert med flere hundre millioner falske avspillinger, ifølge Dagens Næringsliv. – Kan være dødsstøtet hvis det stemmer, sier musikkjournalist. Tidal avviser beskyldningene blankt..

E24 - 06 Jun 18 kl. 17:51

DN: Etterforskere jakter kilder etter Tidal-avsløring

Strømmeselskapet Tidal har hyret inn en rekke eksperter for å få bistand etter at Dagens Næringsliv avslørte at Tidal har manipulert lyttertallene til fordel for noen artister..

NRK - 14 May 18 kl. 09:08

Tono politianmelder Tidal

Rettighetsorganisasjonen Tono politianmelder den norskutviklede strømmetjenesten Tidal, skriver Dagens Næringsliv. DN har tidligere skrevet at Beyoncé og Kanye Wests lyttertall på Tidal skal være manipulert med over 320 millioner falske avspillinger..

NRK - 09 May 18 kl. 07:39

Beyoncés Tidal-tall er manipulerte

Beyoncé og Kanye Wests lyttertall på Tidal er manipulert med flere hundre millioner falske avspillinger, ifølge DN. Avisa skriver at det har gitt store utbetalinger på bekostning av andre artister. Tidal benekter manipulasjon..

NRK - 21 Jun 18 kl. 06:39

Prince-arvinger vil bryte med Tidal

Arvingene etter artisten Prince vil trekke seg fra eksklusivitetsavtalen med musikkstrømmetjenesten Tidal etter Dagens Næringslivs oppslag om selskapet..

Fler nyheter fra VG

VG - 1 time siden

Har ikke gitt opp å finne Julen (2) i live

Det har gått en uke siden to år gamle Julen falt ned i en 100 meter dyp brønn i Spania. Redningsmannskapet kjemper en kamp mot klokken for å få gutten ut..

VG - 3 timer siden

32 år til neste gang: Mandag morgen blir det «supermåneformørkelse»

Om du ønsker en spektakulær start på uken kan det være lurt å stå opp tidlig mandag. I morgentimene vil en blodrød superfullmåne bli totalt formørket..

VG - 3 timer siden

Kilder til VG: Sexolog debuterer som statsråd for KrF

Eks-byråd og sexolog Dag Inge Ulstein (38) ligger an til å bli utviklingsminster for Kristelig Folkeparti i Erna Solbergs utvidede flertallsregjering, ifølge VGs kilder..

VG - 8 timer siden

Viral-video: USA-ungdom i Trump-caps hånet urfolk

En video som viser amerikanske skoleungdommer med Donald Trump-capser som omringer og spotter urfolk i Washington D.C. har gått viralt i helgen - bare dager etter at presidenten nok en gang har provosert den amerikanske urbefolkningen..

VG - 9 timer siden

Knivofferets bror: – Trodde hun skulle dø

Den 25-årige kvinnen som ble knivstukket i en Kiwi-butikk i Oslo, er ute av respirator og snakker. Angrepet etterforskes som terror..

VG - 11 timer siden

SD-politiker delte hatbilde – må gå

Sverigedemokraternas Erik Wennerström må forlate partiet etter å ha delt hatbilde med teksten: «Christer Pettersson, var är du när Sverige behöver dig?».

VG - Igår: 20:15

Selbekk om KrF-Ropstad: – Allerede fått mørkemannsstempel

Dagen-redaktør Vebjørn Selbekk tror Kjell Ingolf Ropstad (KrF) kommer til å slite med å bli godt likt av det norske folk, og mener han allerede er blitt stemplet som mørkemann..

VG - 12 timer siden

Ville jobbe på fiskebåt – endte opp i terapimiljø

MOSTERHAMN (VG) Odd Asle Borlaug (43) søkte jobb som skipper på en vestlandsk fiskebåt. Under jobbintervjuet kom plutselig terapeuten Espen Andresen inn..

VG - 14 timer siden

Én omkommet etter brann i Sogndal

Én person er bekreftet omkommet og 18 personer er evakuert etter at det brøt ut en brann i en blokk i Sogndal sentrum natt til søndag..

VG - 14 timer siden

18 evakuert etter brann i Sogndal

18 personer er evakuert etter at det brøt ut en brann i en blokk i Sogndal sentrum natt til søndag..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt