VG > Nyheter

Tuesday, 22 May, 18:01

VG - 15 May 18 kl. 22:41

DN: Tidal henger etter med betalinger til artister

Tidal henger mange måneder etter med utbetalinger til artister og plateselskaper. Hellbillies har ikke fått betalt for avspillinger siden i fjor..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: DN Tidal, henger, ettermed , betalinger, til, artister
Hegnar.no - 15 May 18 kl. 21:54

Tidal henger etter med betalinger

Tidal henger mange måneder etter med utbetalinger til artister og plateselskaper. Hellbillies har ikke fått betalt for avspillinger siden i fjor..

Aftenposten - 15 May 18 kl. 22:35

DN: Tidal henger etter med betalinger til artister

Tidal henger mange måneder etter med utbetalinger til artister og plateselskaper. Hellbillies har ikke fått betalt for avspillinger siden i fjor..

P4 - 09 May 18 kl. 07:44

- Tidal-tall er manipulerte

Dagens Næringsliv hevder at lyttertallene for Beyoncé og Kanye West på strømmetjenesten Tidal er manipulert med flere hundre millioner falske avspillinger. Ifølge avisen har det gitt store utbetalinger på bekostning av andre artister. Både Kanye West, Beyoncé og ektemannen Jay Zer er medeiere i Tidal, som har base i Oslo.

NRK - 09 May 18 kl. 19:47

– Kan være dødsstøtet for Tidal

Lyttertallene til Kanye West og Beyoncé på Tidal skal være manipulert med flere hundre millioner falske avspillinger, ifølge Dagens Næringsliv. – Kan være dødsstøtet hvis det stemmer, sier musikkjournalist. Tidal avviser beskyldningene blankt..

NRK - 14 May 18 kl. 09:08

Tono politianmelder Tidal

Rettighetsorganisasjonen Tono politianmelder den norskutviklede strømmetjenesten Tidal, skriver Dagens Næringsliv. DN har tidligere skrevet at Beyoncé og Kanye Wests lyttertall på Tidal skal være manipulert med over 320 millioner falske avspillinger..

NRK - 09 May 18 kl. 07:39

Beyoncés Tidal-tall er manipulerte

Beyoncé og Kanye Wests lyttertall på Tidal er manipulert med flere hundre millioner falske avspillinger, ifølge DN. Avisa skriver at det har gitt store utbetalinger på bekostning av andre artister. Tidal benekter manipulasjon..

P4 - 10 May 18 kl. 18:17

- Tidal er ferdig

- Det er over og ut for strømmetjenesten Tidal om det stemmer at de har jukset med lyttertallene så Kanye West og Beyoncé har fått større utbetalinger enn de har rett på. Det sier musikkprofessor Bendik Hofseth ved Universitetet i Agder til Dagens Næringsliv. I følge avisen har det vært over 320 millioner falske avspillinger av sangene til de to artistene.

P4 - 12 May 18 kl. 10:53

Trekker musikk fra Tidal

Flere norske artister krever nå at låter og album trekkes fra strømmetjenesten Tidal. Artistene reagerer kraftig på Dagens Næringslivs påstander om at Tidal skal ha manipulert lyttertallene til Beyoncé og Kanye West og som da skal ha fått inntekter som egentlig skulle gått til andre artister. Spellemannprisvinner Geir Jenssen er en som reagerer kraftig, han sier til avisen at dette er økonomisk kriminalitet.

P4 - 09 May 18 kl. 19:38

Slettemark: – Kan være dødsstøtet for Tidal

Musikkjournalist Asbjørn Slettemark mener den angivelige triksingen med lyttertall kan være dødsstøtet for strømmetjenesten Tidal. Lyttertallene til Kanye West og Beyoncé på Tidal skal være manipulert med flere hundre millioner falske avspillinger, ifølge Dagens Næringsliv. Slettemark sier til NRK at ryktet til selskapet blir kraftig forverret dersom de har blåst opp egne strømmetall og dermed stjålet penger fra andre artister.

NRK - 09 May 18 kl. 07:39

Beyoncés Tidal-tall er manipulert

Beyoncé og Kanye Wests lyttertall på Tidal er manipulert med flere hundre millioner falske avspillinger, ifølge DN. Avisa skriver at det har gitt store utbetalinger på bekostning av andre artister. Tidal benekter manipulasjon..

Fler nyheter fra VG

VG - 4 timer siden

Skolesjef Søgnen kom med detaljer om Malkenes-saken i offentlig høring

Fremstår som brudd på taushetsplikten, mener juss-ekspert Anine Kierulf. Nestlederen i utdanningskomiteen krever skolesjef Astrid Søgnens avgang..

VG - 1 time siden

Stor brannfare i knusktørre skoger

Hele Sør-Norge preges av varme og lite nedbør. Skogbrannfaren er stor mange steder og ventes å øke når varmen virkelig slår inn mot helgen..

VG - 1 time siden

Ett år siden Manchester-terroren: Byen markerer med stillhet og allsang

Ett år har gått siden 22 mennesker ble drept i et terrorangrep under Ariana Grandes konsert i Manchester..

VG - 4 timer siden

Skolesjef Søgnen brettet ut detaljer om Malkenes-saken i offentlig høring

Lærer Simon Malkenes var ikke til stede da skolesjef i Oslo, Astrid Søgnen, i dag beskrev ukjente detaljer i personalsaken mot ham i en åpen høring i bystyret..

VG - 9 timer siden

Forsker om USAs Iran-krav: – Et slags krav om kapitulasjon

Det er ingen realisme i USAs nye kravliste til Iran, mener forsker Nils A. Butenschøn..

VG - 12 timer siden

Morgenoppdatering 22.05.2018

Dette er noe av det viktigste som skjedde mens du sov, og noen av sakene vi følger i dag..

VG - 15 timer siden

Advarer mot dødsmanet ved «norsk» favorittkyst

Flere kilometer med strender på Costa Blanca har innført badeforbud etter at det har blitt observert portugisiske krigsskip den siste uken..

VG - 18 timer siden

Jusprofessor om Trump-utspill: – Ting blir bare verre og verre

WASHINGTON, D.C. (VG) Donald Trump krever at Justisdepartementet gransker det han mener kan ha vært spionasje mot valgkampen hans fra FBI.

VG - 19 timer siden

Den palestinske presidenten innlagt på sykehus

JERUSALEM (VG) Det hersker usikkerhet rundt helsetilstanden til palestinernes president Mahmoud Abbas (83), etter at han flere ganger den siste uken er blitt lagt inn på sykehus i Ramallah..

VG - 20 timer siden

Blokkbrannen i London: Neda visste han skulle dø – slik tok han farvel med familien

Flere rystende historier kom fram under høringen av storbrannen i London. Tårene trillet mens familiemedlemmer og vitner fortalte om brannen som tok livet av 72 mennesker..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt