E24 > Økonomi

Søndag, 01 November, 02:21

E24 - 24 juni 20 kl. 21:54

DI: Norge nøler om støtte som skal redde SAS

Den norske regjeringen har satt seg på bakbeina i den tenkte redningspakken til SAS, opplyser kilder til Dagens Industri..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
SAS, Dagens Industri

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: DI Norge, nølerom , støttesom , skal, redde, SAS
VG - 31 mars 20 kl. 17:07

Ekspertene svarer: Hvor lenge tåler folk tiltakene?

Hvor lenge tåler nordmenn å være mer eller mindre innestengt i hjemmet? Svaret er kanskje like mye hvor lenge tåler norsk økonomi nedstengningen..

VG - 09 sep. 20 kl. 21:11

Sp-Vedum vil kreve at filmstøtte brukes i Norge - møter motbør

Tom Cruise får 50 millioner kroner i norsk støtte for å spille inn deler av den neste «Mission: Impossible»-filmen i Norge. Nå vil Senterpartiet at det skal stilles krav til norske film- og TV-produsenter som får statlig støtte om at de skal spille inn i Norge. Men bransjen er skeptisk..

P4 - 08 juli 20 kl. 10:25

Bønder på Helgeland føler seg innesperret

Fylkeskommunene vurderer nå om de fastboende langs Helgekysten skal få fortrinnsrett på fergene på Helgeland. Årsaken er at bønder på Helgelandskysten føler seg innesperret og ikke tør å reise hjemmefra på grunn av de lange fergekøene, melder NRK. Bøndene frykter at de ikke kommer seg hjem igjen for å rekke kveldstellet i fjøset.

P4 - 22 okt. 20 kl. 08:57

Svenske pendlere føler seg mobbet

Svenske pendlere som jobber i Norge føler seg mobbet på sine arbeidsplasser. Det viser undersøkelser gjort av länsstyrelsen i Värmland, skriver svenske Aftonbladet. Avisen skriver at nordmenn har fordommer om at svenskene tar med seg koronasmitte inn i landet, og at det er en trend at arbeidsmiljøet mellom dem kjølner ned.

VG - 07 okt. 20 kl. 19:19

Fikk oralsex på TV og kalte det kvinnekamp: – Bør få feministisk og sexologisk støtte, mener professor

Maria Moen Nordli (27) føler det er forventet at hun skal skamme seg for TV-sexen, men hun nekter å gjøre det. Nå får hun både støtte og kritikk av feministene..

NRK - 08 juni 20 kl. 07:37

Biden leder på meningsmåling i USA

Demokratenes Joe Biden støttes av 49 prosent i en meningsmåling før høstens presidentvalg i USA. President Donald Trump har støtte fra 42 prosent i målingen for NBC og Wall Street Journal. Åtte av ti svarer ja om at de føler USA er ute av kontroll..

P4 - 08 juni 20 kl. 07:44

Biden mest populær på meningsmåling

Demokratenes Joe Biden støttes av 49 prosent i en fersk meningsmåling før høstens presidentvalg i USA. President Donald Trump har støtte fra 42 prosent i målingen for NBC og Wall Street Journal. Åtte av ti amerikanere svarte i undersøkelsen at de føler USA nå er ute av kontroll..

P4 - 26 mars 20 kl. 06:43

Nærmere halvparten føler de ikke har fått hjelp fra krisepakkene

Nær halvparten av de små og mellomstore bedriftene føler at de IKKE har fått hjelp fra de økonomiske krisepakkene som regjeringen har lagt frem så langt. Det viser en undersøkelse SMB Norge har gjort blant sine 5000 medlemsbedrifter. Fortsatt frykter 4 av 10 at de vil gå konkurs.

Aftenposten - 21 juni 20 kl. 22:19

Solbakkens lag mistet seieren på forsvarsbrøler

Ståle Solbakkens FC København lot til å ha avgjort derbyet mot Brøndby, men en forsvarsbrøler av Andreas Bjelland i siste minutt ga vertene 1-1-målet..

NRK - 28 juni 20 kl. 10:17

Føler seg oversett av politikere

Skepsisen til etablerte partier stikker dypt i EU, der seks av ti føler seg oversett av politikerne. Mistilliten er enda større blant dem som sliter økonomisk. Undersøkelsen viser også at korrupsjon er utbredt og til dels aksepterte mange steder..

Fler nyheter fra E24

E24 - 5 timer siden

Apple advarer mot smell for pengemaskin

Apple står i fare for å måtte endre på avgiftsmodellen for salg i App Store. Det kan gi en betydelig inntektssmell, advarer teknologigiganten i årsrapporten sin..

E24 - 6 timer siden

Norske oljeleverandører med kraftig eksportvekst i fjor: Neste gang blir i 2022

Etter bunnen i 2018 var det stor vekst i den norske leverandørindustriens salg til utlandet. Coronapandemien har gitt et nytt fall, men om noen år kan Midtøsten og Afrika bidra til ny vekst..

E24 - 7 timer siden

Amerikansk restaurantgigant kjøper 20.500 utsalgssteder av rivalen

Eierkonsernet bak restaurantkjedene Buffalo Wild Wings og Arby’s svelger selskapet bak Dunkin’ Donuts og iskremkjeden Baskin-Robbins for over 100 milliarder kroner..

E24 - 7 timer siden

Amerikansk restaurantgigant sluker 20.500 utsalgssteder av rivalen

Eierkonsernet bak restaurantkjedene Buffalo Wild Wings og Arby’s kjøper selskapet bak Dunkin’ Donuts og iskremkjeden Baskin-Robbins for over 100 milliarder kroner..

E24 - 9 timer siden

Tangen mener fornybar energi er dyrt: – Det er mange om beinet

Oljefondet skal bruke opp mot 100 milliarder kroner i fornybar energi, men Oljefondets leder Nicolai Tangen sier det er krevende å finne gode prosjekter..

E24 - 11 timer siden

Biden-supporter om Trumps coronagrep: – Ikke bidratt til å stimulere økonomien

FINDLAY, OHIO (E24) Marie Smith blir 50 på valgdagen 3. november, og det eneste hun ønsker seg i bursdagsgave er en ny president i Det hvite hus..

E24 - 11 timer siden

– Det blir like hett i 2021

Smilene er bredere og omsetningstallene høyere enn noen gang..

E24 - 12 timer siden

Har fått 37 mill. tilskudd: Herbjørn driver et av landets største økologiske familiebruk fra rullestolen

Bonde Herbjørn Kolstad er lam fra brystet og ned. Nå leder han et av landets største økologiske familiebruk fra rullestolen. – Landbruksstøtten betyr ikke alt, sier han..

E24 - 12 timer siden

Ap og Sp advarer mot taxireformen som trer i kraft søndag

Søndag trer regjeringens taxireform i kraft og flere kan begynne å kjøre taxi. Ap og Sp er uenige i reformen og mener det er uhørt å sette den i gang nå..

E24 - 14 timer siden

Nordic Choice har sendt ut oppsigelser

Nå har Petter Stordalens Nordic Choice begynt å sende ut oppsigelser. Hotellkjeden vil ikke si hvor mange ansatte som sies opp..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt