E24 > Økonomi

Mandag, 18 Januar, 07:28

E24 - 26 nov. 20 kl. 10:45

DFDS vil drive danskebåten med hydrogen fra 2027

DFDS og flere partnere vil utvikle en hydrogendrevet ferge som skal gå på ruten Oslo-Frederikshavn-København. Hydrogenet skal produseres med havvind fra Ørsted..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
DFDS, Oslo-Frederikshavn-København

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: DFDS, vil, drive, danskebåtenmed , hydrogenfra , 2027
Aftenposten - 09 jan. 21 kl. 11:00

Vil drive danskebåten med eksplosiv gass

Verdens største utslippsfrie skip planlegges nå på ruten mellom Oslo og København. Det er bare ett problem..

VG - 24 des. 20 kl. 20:58

Raymond Johansen vil teste alle Danskebåten-passasjerer – men får ikke lov

Fire ganger i uken kommer et skip til Vippetangen, men passasjerene fra Danmark kan gå rett forbi teststasjonen. Oslo kommune vil innføre obligatorisk testing, men får nei fra regjeringen..

E24 - 24 des. 20 kl. 22:24

Raymond Johansen vil teste alle Danskebåten-passasjerer – men får ikke lov

Fire ganger i uken kommer et skip til Vippetangen, men passasjerene fra Danmark kan gå rett forbi teststasjonen. Oslo kommune vil innføre obligatorisk testing, men får nei fra regjeringen..

NRK - 08 jan. 21 kl. 11:01

Varebiler blir holdt igjen

Flere varebiler, som frakter varer til og fra Storbritannia, blir holdt igjen i byen Calais i Frankrike, opplyser DFDS til Reuters. Årsaken skal være feil i papirene til sjåførene. I overgangsperioden etter brexit, må gods tollklareres..

E24 - 15 des. 20 kl. 20:06

Norfund vil drive 900 mobiltårn med sol for Orange i noen av verdens fattigste land

Statens investeringsfond Norfund investerer nær 90 millioner kroner i et selskap som skal drive mobiltårn med solkraft i Sierra Leone, Liberia og Kongo. Det vil gi et kraftig kutt i bruken av diesel..

NRK - 29 nov. 20 kl. 21:01

Vurderer å innføre drive-in-val

Kommunane vurderer alternativ som drive-in-val og stemming frå eiga stue for å få til eit smittefritt stortingsval neste år, melder Dagsavisen. Kommunaldepartementet har hovudansvaret for valet, mens kommunane står for den praktiske gjennomføringa..

VG - 14 des. 20 kl. 14:13

Svenskene unngår smittefarlig kø: Julepakker på drive-through

STOCKHOLM/OSLO (VG) Nå kan svensker hente julepakkene sine trygt mens de sitter i egen bil. Coronapandemien har ledet til drive-through pakkelevering..

NRK - 18 des. 20 kl. 15:56

Atomkraftverk får drive videre

I Sverige har atomkraftverkene i Forsmark, Ringhals og Oskarshamn lov til å drive videre, etter at landets strålevernmyndigheter gir dem tillatelse. Fra årsskiftet er det innført nye sikkerhetskrav for atomkraftverk i Sverige..

E24 - 14 jan. 21 kl. 12:08

Norwegian skal kvitte seg med 35 fly: Vil øke flåten igjen – på ett vilkår

Norwegian vil kvitte seg med alle langdistanseflyene og kutte resten av flåten til maksimalt 50 fly. Midt i coronakrisen har selskapet likevel en plan for å skaffe flere fly enn det, men det er bare hvis finansdirektøren får den sikkerhetsventilen han krever..

E24 - 06 des. 20 kl. 15:46

Parkerte Norwegian-fly er på flyttefot: – Vi jobber med en plan

Norwegian-ledelsen vil krympe flåten betydelig for å redde selskapet. I oktober forsvant to av de store Dreamliner-flyene ut av flåten. Nå er flere fly på flyttefot, men Norwegian har ikke sluppet unna leiekontraktene og regningene helt ennå..

Fler nyheter fra E24

E24 - 30 minutter siden

Mowi varsler om kraftig resultatfall

Mowi venter å legge frem et bratt fall i resultatet for fjorårets fjerde kvartal..

E24 - 45 minutter siden

Disse konteinerne er i front mot pandemien langs oljekysten

Positive koronatester før utreise har satt oljearbeidere i isolasjon i stedet for å spre smitte offshore. Overlege Steffen Roth er forundret over at ikke alle oljearbeidere testes før utreise..

E24 - 45 minutter siden

Forsker hevder havvind er fint for fisken

Fiskarane fryktar flyttinga av vindindustrien til havs. Forsking viser derimot at havvind kan vera ein fordel for fisken..

E24 - 45 minutter siden

Biden vil vrake Keystone-rørledningen

Påtroppende president Joe Biden planlegger å vrake oljerørledningen Keystone XL fra Canada på sin første dag på jobben..

E24 - 1 time siden

Apple: Parler kan komme tilbake til App Store

Apple-sjef Tim Cook sier den omstridte medieplattformen Parler kan returnere til App Store om den legger fram nye retningslinjer for innholdsmoderering..

E24 - 1 time siden

Megler: Fire av fem boliger selges over prisantydning

Hele 80 prosent av boligene som er solgt til nå i år, har gått over prisantydning, ifølge en megler. Det er en kraftig økning fra samme tid i fjor..

E24 - 1 time siden

Asia-børser blandet etter nye BNP-tall fra Kina

Kinesisk økonomi vokste til tross for coronanedturen i fjor. Mandag er det en blandet utvikling i de asiatiske aksjemarkedene..

E24 - 1 time siden

Tre eksperter: Dette er de beste IT- og teknologiaksjene nå

Teknologiaksjene på Oslo Børs har hatt en sterk vekst fra det teknologiske skiftet. Dette er aksjene ekspertene tror vil drive meravkastningen i årene fremover. – Potensial til å mangedoble seg, sier aksjeanalytiker om én av aksjene..

E24 - 2 timer siden

Presidentbytte, rentemøte og Nel-oppdatering: Dette skjer denne uken

Denne uken byr på innsettelsen av Joseph Biden som USAs president, rentebeslutning i Norge og eurosonen og Nels kapitalmarkedsdag. I tillegg sparker Gjensidige i gang kvartalssesongen på Oslo Børs..

E24 - 10 timer siden

Sp lover norsk vaksineproduksjon

Senterpartiet lover vaksineproduksjon i Norge dersom de kommer til makten etter valget. Tidligere har Arbeiderpartiet og SV fremmet lignende forslag..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt