VG > Sport

Torsdag, 24 September, 22:50

VG - 22 okt. 19 kl. 15:09

DEBATT tirsdag: – Ap tar ikke skolepolitikk på alvor

Arbeiderpartiets skolepolitikk og partiets to siste valgkamper fungerer som et forstørrelsesglass for å forstå partiets krisetilstand..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Debatt

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: DEBATT, tirsdagAp , tar, ikke, skolepolitikk, alvor
P4 - 19 sep. 19 kl. 07:14

Advarer mot EØS-debatt

NHO-sjef Ole Erik Almlid advarer mot en ny EØS-debatt. De EØS-kritiske partiene Senterpartiet, Rødt og SV fikk 24,3 prosent oppslutning i valget, omtrent samme oppslutning som EØS-garantisten Arbeiderpartiet. Almlid mener en ny EØS-debatt vil skape usikkerhet og være skadelig for norske bedrifter, skriver Nationen.

NRK - 20 des. 19 kl. 01:00

Sju demokrater i TV-debatt

I USA klarte bare sju demokratiske presidentkandidater å kvalifisere seg til TV-debatt torsdag kveld. Joe Biden er favoritten når han i natt, norsk tid, møter til årets siste debatt mellom de demokratiske kandidatene i Los Angeles..

P4 - 09 juli 19 kl. 23:33

Nektet å svare på spørsmål fra Hunt i TV-debatt

Boris Johnson nektet å svare på om han vil gå av hvis han ikke lykkes med å ta Storbritannia ut av EU 31. oktober i tv-debatt tirsdag. Johnson har så langt vært favoritten til å ta over som ny leder for det konservative partiet og dermed også bli Storbritannias statsminister.

P4 - 31 juli 19 kl. 05:50

Sanders langet ut mot Trump

Bernie Sanders langet ut mot president Donald Trump da ti av demokratenes presidentkandidater møttes til TV-debatt i natt, norsk tid. I det som skulle bli en debatt mellom blant andre Sandes og Elizabeth Warren, ble mye av fokuset også flyttet over på den sittende presidenten. Sanders kom med sterkt kritikk mot at familier, og barn, som tar seg over grensen til USA blir behandlet som kriminelle..

VG - 13 aug. 19 kl. 18:29

Nektes å ha debatt i Arendal: «Trist»

ARENDAL (VG) Ytringsfrihetsforbundet ble nektet å ha debatt under Arendalsuka tirsdag kveld..

P4 - 20 nov. 19 kl. 05:38

Vil ha en debatt om E-tjenesten

SV-leder Audun Lysbakken vil ha en debatt om E-tjenesten. Historien til Frode Berg bekymrer Lysbakken, som sier til NTB at det er alvorlig at Berg følte seg presset av E-tjenesten, og at han ikke fikk ærlig informasjon. Berg sa på en pressekonferanse i går kveld at han to ganger forsøkte å avslutte oppdragene med å reise til Russland, men at han ble overtalt og presset til å fortsette.

Hegnar.no - 10 juli 19 kl. 06:08

Johnson nektet å svare på spørsmål fra Hunt i TV-debatt

Boris Johnson nektet i en TV-debatt å svare på spørsmål fra Jeremy Hunt om han vil gå av dersom han ikke lykkes i å ta Storbritannia ut av EU 31. oktober..

NRK - 06 sep. 19 kl. 23:45

Regler gav bedre debatt

– Politikerne hadde en mye bedre kveld når de fikk snakke ut. Seerne også, tror kommentator Tone Sofie Aglen. Kveldens debatt hadde regler om ikke å avbryte andre.

VG - 13 nov. 19 kl. 18:43

Den grønne bevegelsen er ingen hellig ku

Som alle bevegelser med makt må også den grønne bevegelsen finne seg i en debatt om verdier. Jeg vil rose miljøbevegelsen for å ha løftet klimakampen, men jeg mener diskusjonen om hvilket menneskesyn man bygger på er avgjørende. Jeg ber ikke om unnskyldning for å ha reist en slik debatt..

P4 - 14 des. 19 kl. 07:41

Truer med å droppe debatt

Elizabeth Warren, Joe Biden, Bernie Sanders og resten av Demokratenes presidentkandidater truer nå med å droppe en debatt i Los Angeles. Grunnen til det er en arbeidskonflikt mellom rundt 150 kantinemedarbeidere og deres arbeidsgiver på universitetet hvor debatten skal avholdes. Warren sier hun ikke vil bryte fagforeningenes streikevaktlinje..

Fler nyheter fra VG

VG - 15 minutter siden

Scoringsball for Liverpool

(Lincoln-Liverpool 2–7) Kun to ganger tidligere i historien har Liverpool scoret flere mål i en ligacupkamp - og kun én gang på bortebane. Mot Lincoln holdt det med Virgil van Dijk - og reservelaget - for å slå et lag fra League One..

VG - 1 time siden

Minst 100 i karantene etter busstur med coronasmitte

Minst 100 er i karantene og fire er bekreftet smittet i kommunene der bussen med flere coronasyke pensjonister fra Rogaland stoppet..

VG - 1 time siden

Konradsen ble matchvinner og utvist: – Noen vonde minutter

TRONDHEIM (VG) (Rosenborg-Alanyaspor 1–0) I fjor scoret Anders Konradsen (30) fem mål på sju kvalifiseringskamper i Europa. Denne gangen sørget han også for noen særs spennende sluttminutter..

VG - 1 time siden

Christine Koht til Lindmo: Tok ut 70.000 for å kjøpe kokain

Den populære komiker forteller om kokainmisbruket i et intervju med Anne Lindmo..

VG - 1 time siden

Matchvinner Konradsen sendte Rosenborg videre og ble utvist

TRONDHEIM (VG) (Rosenborg-Alanyaspor 1–0) I fjor scoret Anders Konradsen (30) fem mål på sju kvalifiseringskamper i Europa. Denne sesongen har Rosenborgs europajoker scoret to på to. Nå venter en gammel kjenning i skjebnekamp..

VG - 1 time siden

Matchvinneren utvist - Rosenborg videre

TRONDHEIM (VG) (Rosenborg-Alanyaspor 1–0) I fjor scoret Anders Konradsen (30) fem mål på sju kvalifiseringskamper i Europa. Denne sesongen har Rosenborgs europajoker scoret to på to. Nå venter en gammel kjenning i skjebnekamp..

VG - 6 timer siden

Van Dijk omtales som «lat og nonchalant»: – Vi smiler av kritikken

Virgil van Dijk (29) er blitt hedret for å stenge Liverpool-forsvaret – men nå kommer også kritikk..

VG - 7 timer siden

Ap-Jonas vil ha statlig industri-comeback: – Politikk for 2020-tallet

ELVERUM (VG) Jonas Gahr Støre vil ta staten inn i flere, nye næringer og åpner for å opprette splitter nye statsselskaper hvis han vinner valget..

VG - 9 timer siden

Tor Henning Dalen (39) døde på Bolkesjø

Det var 39 år gamle Tor Henning Dalen som døde på Bolkesjø tirdag 22. september. Politiet frigjør navnet etter samtale med pårørende..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt