NRK > Nyheter

Tuesday, 19 February, 17:59

NRK - 31 Aug 18 kl. 11:09

Dørene lukkes i tingretten

Borgarting lagmannsrett har besluttet å lukke dørene til retten på nytt. Eirik Jensen fortsetter sin forklaring. Dommeren sier de er takknemlig om Jensen varsler når det skal være lukkede dører..
Les mer på NRK


Les mer om:
Jensen

Dele artikeln

209 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Dørene, lukkesi , tingretten
VG - 13 Nov 18 kl. 13:23

Barnevernet vil at dørene lukkes i Jemtland-rettssaken

HAMAR (VG) Barnevernet har bedt om at dørene lukkes når forklaringene til Svein og Janne Jemtlands to mindreårige barn skal avspilles..

NRK - 04 Oct 18 kl. 08:18

Vil lukke dørene i spionfengsling

Hege Aakre, forsvarer for den spionsiktede russeren Mikhail Botsjkarev, opplyser at PST har bedt om at dørene lukkes under dagens fengslingsmøte i Oslo tingrett. PST bekrefter overfor NRK at de vil begjære lukkede dører. Møtet begynner 08.

NRK - 04 Oct 18 kl. 09:06

Åpne dører i fengslingsmøte

Dommeren i Oslo tingrett har besluttet at fengslingsmøte der det skal avgjøres om den spionsiktede russeren Mikhail Botsjkarev kan holdes fengslet videre skal gå for åpne dører. PST hadde begjært at dørene lukkes..

Hegnar.no - 12 Nov 18 kl. 11:02

Mange som sparer i fondskonto bør selge før nyttår

Skattehull lukkes..

Dagbladet - 12 May 18 kl. 11:54

Skattehull lukkes i år - lønnsomt å beholde kontoen

Velger du å realisere fondskontoen i år, kan du slippe unna med 23 prosents gevinstskatt. Men er sparehorisonten lengre enn fem år, lønner det seg neppe..

NRK - 26 Oct 18 kl. 15:39

Lengre straff enn i tingretten

Agder Lagmannsrett dømmer en 16 år gammel jente til 12 års fengsel for drap og drapsforsøk på Sørlandsenteret i fjor. Det melder TV 2. Jenta hadde anket Kristiansand Tingretts dom på 11 år.

NRK - 12 Nov 18 kl. 08:51

Dømt for å ha lurt Nav

En kvinne i 30-årene fra Sogn og Fjordane er i tingretten dømt til 24 dager i fengsel for å ha lurt Nav. Kvinna fikk arbeidsavklaringspenger samtidig som hun var i jobb. Til sammen fikk hun utbetalt over 100.

NRK - 28 May 18 kl. 17:05

Fyrverkeri ved tingretten i Malmö

Mandag ettermiddag ble det meldt om en eksplosjon ved Rättscentrum i Malmö, der både politiet og tingretten holder hus. Det viste seg å være forårsaket av fyrverkeri. Politiet tror fyrverkeriet kan ha blitt utplassert med vilje, ifølge Sydsvenskan..

Aftenposten - 08 Sep 18 kl. 16:44

Mann frifunnet for sovevoldtekt

En mann i 30-årene er i Gulating lagmannsrett frifunnet for sovevoldtekt av en kvinne sommeren 2016. I tingretten ble han dømt til drøyt tre års fengsel..

P4 - 18 Jun 18 kl. 15:09

Dømt for falsk voldtektsanmeldelse

En kvinne i 20-årene er dømt for falsk voldtektsanmeldelse. Kvinnen fra Sør-Trøndelag ble dømt for å ha anmeldt er voldtekt som ikke hadde skjedd, ifølge tingretten. Hun nekter for falsk anmeldelse, og har hele tiden fastholdt sin forklaring, skriver Adresseavisen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Minst ti tatt av snøskred i Sveits

Minst ti personer er tatt av et snøskred som gikk ved et skistadion, skriver den sveitsiske avisen Le Temps. Foreløpig er det ikke kjent om noen personer er alvorlig skadet eller omkommet som følge av skredet. Foto: Laure Lugon Zugravu, Le Temps..

NRK - 15 minutter siden

Nethanyu ut mot fransk jødehat

Israels president Benjamin Nethanyu har fordømt handlingene der så mange som åtti jødiske graver angivelig skal ha blitt merket med nazisymboler i øst-Frankrike. I kveld avholdes det protester mot antisemmitisme over hele Frankrike..

NRK - 15 minutter siden

Minst 10 tatt av snøskred i Sveits

Minst ti personer er tatt av et snøskred som gikk like ved et skistadion, skriver den sveitsiske avisen Le Temps. Foreløpig er det ikke kjent om noen personer er alvorlig skadet eller omkommet som følge av skredet..

NRK - 1 time siden

Venezuelansk minister ut mot Trump

Venezuelas forsvarsminister Vladimir Padrino Lopez kaller en tale USAs president Donald Trumps har holdt om Venezuela for arrogant og ufornuftig. Han sier også at bevæpnede styrker vil forbli stasjonerte langs grensen for utenlandske trusler..

NRK - 1 time siden

EL-bil uten strøm sperrer kjørefelt

En EL-bil med flatt batteri sperrer et kjørefelt på fylkesvei 353 mellom Lørenskog, skriver Øst Politidistrikt på Twitter. Trafikken dirigeres til bilen er fjernet..

NRK - 1 time siden

Ber om at ovegrep alltid anmeldes

Utenriks- og forsvarskomiteens leder på Anniken Huitfeldt er klar på at alle tilfeller av voldtekt eller voldtektsforsøk i Forsvaret må anmeldes. Samtidig må det skapes åpenhet og trygghet rundt det å varsle om disse overgrepene, mener hun..

NRK - 1 time siden

Sentralbanksjefen får kritikk

Sentralbanksjef Øystein Olsen mottar krass kritikk etter at han diskuterte klimaspørsmål i sin årlige tale tidligere i dag. Først kalte Olsen FNs 1,5-gradersrapport «alarmerende», før han advarte oljebransje mot å legge ned for tidlig..

NRK - 1 time siden

Flere tatt av snøskred i Sveits

Flere mennesker skal være tatt av et snøskred på et skistadion i sveitsiske Crans Montana, sier det lokale politiet ifølge AFP. De opplyser at redningspersonell er på stedet. Skadeomfanget er hittil ukjent..

NRK - 1 time siden

Fire års fengsel for familievold

En mann i 60-årene fra Trøndelag, er i Inntrøndelag tingrett dømt til fire års fengsel for gjentatte ganger å ha mishandlet sin familie gjennom 25 år. Mannen må i tillegg betale 870.000 kroner i erstatning til familiemedlemmer..

NRK - 2 timer siden

Kasserer fengslet for underslag

En kvinne i 30-årene fra Oppland er dømt til 90 dagers ubetinget fengsel for grovt underslag. Kvinnen underslo 172 000 kroner fra en forening hun var kasserer for..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt