NRK > Nyheter

Wednesday, 12 December, 08:33

NRK - 31 Aug 18 kl. 11:09

Dørene lukkes i tingretten

Borgarting lagmannsrett har besluttet å lukke dørene til retten på nytt. Eirik Jensen fortsetter sin forklaring. Dommeren sier de er takknemlig om Jensen varsler når det skal være lukkede dører..
Les mer på NRK


Les mer om:
Jensen

Dele artikeln

209 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Dørene, lukkesi , tingretten
VG - 13 Nov 18 kl. 13:23

Barnevernet vil at dørene lukkes i Jemtland-rettssaken

HAMAR (VG) Barnevernet har bedt om at dørene lukkes når forklaringene til Svein og Janne Jemtlands to mindreårige barn skal avspilles..

NRK - 04 Oct 18 kl. 08:18

Vil lukke dørene i spionfengsling

Hege Aakre, forsvarer for den spionsiktede russeren Mikhail Botsjkarev, opplyser at PST har bedt om at dørene lukkes under dagens fengslingsmøte i Oslo tingrett. PST bekrefter overfor NRK at de vil begjære lukkede dører. Møtet begynner 08.

NRK - 04 Oct 18 kl. 09:06

Åpne dører i fengslingsmøte

Dommeren i Oslo tingrett har besluttet at fengslingsmøte der det skal avgjøres om den spionsiktede russeren Mikhail Botsjkarev kan holdes fengslet videre skal gå for åpne dører. PST hadde begjært at dørene lukkes..

Hegnar.no - 12 Nov 18 kl. 11:02

Mange som sparer i fondskonto bør selge før nyttår

Skattehull lukkes..

Dagbladet - 12 May 18 kl. 11:54

Skattehull lukkes i år - lønnsomt å beholde kontoen

Velger du å realisere fondskontoen i år, kan du slippe unna med 23 prosents gevinstskatt. Men er sparehorisonten lengre enn fem år, lønner det seg neppe..

NRK - 26 Oct 18 kl. 15:39

Lengre straff enn i tingretten

Agder Lagmannsrett dømmer en 16 år gammel jente til 12 års fengsel for drap og drapsforsøk på Sørlandsenteret i fjor. Det melder TV 2. Jenta hadde anket Kristiansand Tingretts dom på 11 år.

NRK - 12 Nov 18 kl. 08:51

Dømt for å ha lurt Nav

En kvinne i 30-årene fra Sogn og Fjordane er i tingretten dømt til 24 dager i fengsel for å ha lurt Nav. Kvinna fikk arbeidsavklaringspenger samtidig som hun var i jobb. Til sammen fikk hun utbetalt over 100.

NRK - 28 May 18 kl. 17:05

Fyrverkeri ved tingretten i Malmö

Mandag ettermiddag ble det meldt om en eksplosjon ved Rättscentrum i Malmö, der både politiet og tingretten holder hus. Det viste seg å være forårsaket av fyrverkeri. Politiet tror fyrverkeriet kan ha blitt utplassert med vilje, ifølge Sydsvenskan..

Aftenposten - 08 Sep 18 kl. 16:44

Mann frifunnet for sovevoldtekt

En mann i 30-årene er i Gulating lagmannsrett frifunnet for sovevoldtekt av en kvinne sommeren 2016. I tingretten ble han dømt til drøyt tre års fengsel..

P4 - 18 Jun 18 kl. 15:09

Dømt for falsk voldtektsanmeldelse

En kvinne i 20-årene er dømt for falsk voldtektsanmeldelse. Kvinnen fra Sør-Trøndelag ble dømt for å ha anmeldt er voldtekt som ikke hadde skjedd, ifølge tingretten. Hun nekter for falsk anmeldelse, og har hele tiden fastholdt sin forklaring, skriver Adresseavisen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Sliter med sykepleierbemanningen

Norges Sykepleierforbund i Buskerud har sendt en bekymringsmelding til fylkesmannen om bemanningssituasjonen for sykepleiere i kommunene i Buskerud. Sykepleierforbundet kartla bemanningen og det et var nesten 20 prosent færre på jobb enn planlagt..

NRK - 45 minutter siden

Røkelse skaper alarmtrøbbel i kirke

St. Svithun, den katolske kirken i Stavanger, får kjeft av brannvesenet fordi de kobler ut brannalarmen under messe, skriver Rogalands Avis. Årsaken er at røkelse utløser alarmen i kirkerommet.

NRK - 30 minutter siden

Stoltenberg fordømmer angrepet

Natos generalsekretær Jens Stoltenberg fordømmer sterkt det meningsløse angrepet i Strasbourg tirsdag kveld. – Vi står sammen med Frankrike for å forsvare våre verdier og åpne samfunn, skriver han på sin Twitter-konto..

NRK - 45 minutter siden

Gjerningsmannen tidligere dømt

Den antatte gjerningsmannen bak skytingen på julemarkedet, der tre personer ble drept, skal tidligere vært dømt for 20 forhold. Politiet har funnet granater i boligen hans, ifølge franske medier. Gjerningspersonen er fortsatt på frifot..

NRK - 45 minutter siden

Turist fra Thailand blant de døde

En 45 år gammel turist fra Thailand er blant de drepte etter angrepet på julemarkedet i Strasbourg. Mannen som ble drept var på ferie i den franske byen med sin kone, opplyser det thailandske utenriksdepartementet. Mannens kone overlevde angrepet..

NRK - 1 time siden

Nordmenns Googlesøk 2018

Hvert år lager Google lister over de mest populære søkene. «Hvordan bli kvitt magefettet» Bitcoin, Frank Løke, Snapchats nye oppdatering, Trine Skei Grande, og Bahareh Letnes var blant de mest populære Google-søkene i Norge i 2018, melder NTB..

NRK - 1 time siden

Iset frontrute ga førerkortbeslag

En mannlig fører i 20-årene fikk førerkortet beslaglagt etter at han skal ha kjørt med nediset frontrute, skriver politiet i Trøndelag på sin Twitter-konto..

NRK - 1 time siden

Filippinene utvidet unntakstilstand

Kongressen i Filippinene har vedtatt å utvide unntakstilstanden på øya Mindanao til å gjelde enda et år. Det for å hindre at terrorgruppa IS omgrupperer seg og skaper mer konflikt på øya, melder DPA/NTB..

NRK - 1 time siden

Advarer mot svindelforsøk

Skatteetaten advarer mot svindelforsøk. Hvis du får en e-post som ser ut som den kommer fra skatteetaten, så kan det være et svindelforsøk. Det skjer gjerne i forbindelse ved spesielle datoer, og 14.

NRK - 1 time siden

To 16-åringer avhørt

De to som er pågrepet for knivstikking i Mandal sentrum er kun 16 år gamle. De to guttene er avhørt i natt. De ble pågrepet etter å ha blitt fanget opp av et overvåkningskamera i parkeringshuset der knivstikkingen fant sted..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt