VG > Sport

Friday, 22 October, 17:28

VG - 20 sep 21 kl. 16:16

Dør trærne, dør vi

Artsmangfoldet i verdens skoger er kritisk truet, viser en ny rapport..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Dør, trærne, dørvi
Klartale - 08 okt 21 kl. 10:40

Store ødeleggelser fra branner i California

Brannene fortsetter å spre seg i California. Flere hundre av de berømte mammut-trærne kan ha brent ned. Det frykter myndighetene i byen.

NRK - 19 sep 21 kl. 08:57

California: Brann truer kjempetrær

To store skogbranner i California har møttes og blitt en enda større brann i utkanten av en Sequoia National Park i California. Brannmenn som jobbet med å beskytte de gigantiske sequoia-trærne i parken med aluminiumsfolie, måtte en stund evakueres, men kunne senere returnere. På grunn av en plutselig endring i vindretningen kom brannene til utkanten av et område i parken, Giant Forest, der de svidde en klynge med sequoia-trær ved inngangen til området med 2.

NRK - 13 sep 21 kl. 01:34

Donerer to trær til Norge

Minnemuseet for terrorangrepet i New York donerer to trær til Norge som et tegn på solidaritet og fellesskap etter 22. juli-terroren. De to trærne blir gitt til regjeringskvartalet og Utøya, opplyser regjeringen i en pressemelding.

NRK - 03 jun 21 kl. 19:30

Ullensaker anmelder Forsvarsbygg

Forsvarsbygg har hugget flere trær i minnelunden i Trandumskogen, der 194 mennesker ble henrettet av tyskerne under andre verdenskrig. Flere av trærne hadde kulehull. Ullensaker kommune vil nå politianmelde Forsvarsbygg for trefellingen i det fredede området, skriver Romerikes Blad.

NRK - 15 sep 21 kl. 04:28

Skogbrann i California vokser

To skogbranner utløst av lynnedslag i nasjonalparken Sequoia i California har femdoblet seg i størrelse på ett døgn. De to brannene nærmer seg et område i nasjonalparken kalt Giant Forest, der det vokser over 2.000 sequoia-trær, de største trærne målt i volum på planeten.

NRK - 12 jun 21 kl. 23:20

19 smittet på russisk tråler

19 personer om bord i den russiske tråleren Kokshaysk har testet positivt på covid-19. Tråleren ligger til kai i Tromsø. Tråleren har et mannskap på 34 personer.

NRK - 03 jul 21 kl. 12:48

30 grader i Trøndelag

I Trøndelag har gradestokken bikket 30 grader flere steder. Lørdag klokken 12 ble det målt 30,1 grader i Meråker og 30,2 i Namsskogan. Snåsa-Kjevlia og Gartland, begge målestasjoner i Trøndelag, følger like bak med 29,0 og 28,7 grader.

NRK - 08 aug 21 kl. 18:17

Brennende tråler skal slepes bort

Det brøt ut brann i en russisk tråler som lå til havn i Kirkenes søndag. Tråleren skal nå slepes til sjøs for å unngå problemer i havna. Mannskapet på den russiske tråleren er evakuert, og ingen har kommet fysisk til skade.

NRK - 15 sep 21 kl. 10:06

Trøndersk ungdom ofte beruset

Ungdomsskoleelever i Trøndelag er oftere beruset enn ungdom ellers i landet. Nesten én av tre trønderske tiendeklassinger har vært beruset det siste året, viser tall fra Ungdata, ifølge P4. – Trøndelag har en problematisk drikkekultur, mener rådgiver Jo Arild Salthammer ved kompetansesenter for rus i Midt-Norge..

NRK - 14 jun 21 kl. 06:06

Politianmeldt hogst

Naturvernforbundet har politianmeldt det de mener er ulovlig hogst av 80 furutrær ved et hyttefelt i Kragerø. Trærne er hogd for å skape utsikt for ni nye hytter. Halvparten er hogd i 100-meters beltet.

Fler nyheter fra VG

VG - 30 minutter siden

«Debatten» om Bodø/Glimts Roma-bragd: – Urettferdig å sammenligne med Rosenborg

Satt opp mot Rosenborgs historiske innsats på 90-tallet, er datidens RBK-ere uenige om gårsdagens Glimt-prestasjon er på høyde med det de selv gjorde..

VG - 1 time siden

Arteta bekymret over netthetsen: – Det blir verre om vi ikke gjør noe

Arsenal-sjef Mikel Arteta (39) er bekymret for at hets på nettet kan skremme bort talentfulle trenere..

VG - 2 timer siden

To av pasientene i kreftstudie er døde: - Vi har det fryktelig

To av pasientene som deltok i en nasjonal kreftstudie er døde, og kirurgene på Haukeland universitetssjukehus er preget. Nå skal de gjennomgå all annen forskning de har deltatt i..

VG - 4 timer siden

Ny skade for Haaland – uaktuell for landskampene

Spissen Erling Braut Haaland (21) fikk en ny skade mot Ajax i midtuken og går glipp av de viktige VM-kvalifiseringskampene mot Latvia og Nederland..

VG - 3 timer siden

Bråthen-saken splitter Ski-Norge: – En knekk for Skiforbundet

Kretsledere er glad for at Clas Brede Bråthen får fortsette med tittel som landslagssjef for hopperne, men er delte i tilliten til toppene i Norges Skiforbund..

VG - 3 timer siden

Klopp fnyser av Scholes-utsagn

Manchester United-helten Paul Scholes (46) mener Liverpool-manager Jürgen Klopp (54) koste seg da han så United slite mot Atalanta onsdag. Det avviser tyskeren..

VG - 3 timer siden

Kaudervelsk om Europa

Hva skjedde egentlig på Hurdal da temaet Europa dukket opp?.

VG - 7 timer siden

Øyenvitner til Aftonbladet: Einár skutt på halvannen meters avstand

Den drepte svenske rapperen Einár hadde fortid i svenske gjengmiljøer. Ifølge Aftonbladet skal det ha vært skuddpremie på den kontroversielle rapperen. Vitner beskriver drapet som en «ren henrettelse»..

VG - 7 timer siden

Sorg og sjokk over drapet på rapperen Einár

– Min elskede venn. Det skulle ikke slutte slik, skriver en av Sveriges største popartister. – Helt forferdelig, sier Kamelen..

VG - 6 timer siden

Forfatter Sigurd Helseth (76) er død

Forfatter Sigurd Helset døde 19. oktober i sitt hjem på Sagene i Oslo, 76 år gammel..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt