NRK > Nyheter

Torsdag, 22 April, 05:21

NRK - 09 feb. 21 kl. 06:16

Dømt til mer psykisk helsevern

60-åringen som ble dømt for drapsforsøk i Holmestrand i 2013, er dømt til forlenget tvungent psykisk helsevern. Han skjøt en kvinne og satte fyr på huset hennes. Han ble erklært utilregnelig og har siden pågripelsen vært underlagt psykisk helsevern..
Les mer på NRK


Les mer om:
Holmestrand

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Dømt, til, mer, psykisk, helsevern
NRK - 21 mars 21 kl. 13:50

Dårligere psykisk helse hos unge

Halvparten av de unge sier de har fått dårligere psykisk helse under pandemien, ifølge Helsedirektoratets befolkningsundersøkelse. I undersøkelsen for uke 10 er det for første gang stilt spørsmål om psykisk helse, melder VG. I alderen 16 til 24 år oppgir hele 51 prosent at de har fått dårligere psykisk helse under pandemien.

NRK - 22 mars 21 kl. 09:41

Dømd til psykisk helsevern for drap

Ein mann i 20-åra er i Sogn og Fjordane tingrett dømd til tvungen psykisk helsevern for drapet på ei kvinne i Florø i november 2019. Mannen erkjende dei faktiske forholda, men nekta straffskuld. Han må betale dottera til kvinna 85.

Klartale - 25 mars 21 kl. 14:09

Oslo gir 10 millioner til psykisk helse

Byrådet i Oslo gir penger til strakstiltak til psykisk helse..

NRK - 10 feb. 21 kl. 12:15

Dømt til tvungent psykisk helsevern

En kvinne på 27 år er dømt til tvungent psykisk helsevern for drapet på naboen sin i Gjøvik i mars 2019. Mannen i 50-åra døde av forblødning. Kvinnen er også dømt for drapsforsøk på medinnsatt i fengselet.

NRK - 19 feb. 21 kl. 18:00

200 millioner til psykisk helse

Stortinget setter av 200 millioner kroner ekstra til psykisk helse for å hjelpe de mange som sliter ekstra som følge av pandemien. Ekstrabevillingen kommer i forbindelse med at finanskomiteen har behandlet regjeringens krisepakke for norsk økonomi..

NRK - 13 jan. 21 kl. 07:15

Vil ha tvungent psykisk helsevern

En 38 år gammel mann er tiltalt for drapsforsøk etter at en 88-åring ble knivstukket i Sandvika i juni i fjor. Han erkjenner ikke straffskyld. Statsadvokaten vil legge ned påstand om at 38-åringen overføres til tvungent psykisk helsevern..

NRK - 25 mars 21 kl. 18:04

Lettelser for psykisk syke

Regjeringen gjør justeringer for personer med alvorlig psykisk sykdom eller rusproblemer i områder med høyt smittetrykk. – Strenge smitteverntiltak kan ramme utsatte grupper ekstra hardt, sier barne- og familieminister Kjell Ingolf Ropstad (KrF) til VG..

NRK - 14 jan. 21 kl. 17:15

Vil ut av psykisk helsevern

20-åringen som ble dømt for dobbeldrapet i Trondheim i 2019, ønsker å bli utskrevet fra tvungent psykisk helsevern. Mannen drepte to av kameratene han bodde sammen med og ble erklært psykotisk. Tingretten skal behandle saken i februar..

VG - 28 jan. 21 kl. 10:47

Flere unge sliter psykisk: Sykehus har iverksatt kriseplan

BERGEN (VG) Haukeland universitetssykehus opplever større pågang enn noen gang fra barn og unge som sliter psykisk. Nå setter sykehuset i verk en kriseplan for å håndtere situasjonen..

VG - 28 jan. 21 kl. 22:26

Ap-topp: – Frykter nasjonal psykisk smell

– Nå er det mange som virkelig ikke har det godt. Jeg frykter vi kan få en nasjonal psykisk smell, sier Arbeiderpartiets helsepolitiske talsperson Ingvild Kjerkol..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Får egen smittevernveiledere

En egen smittevernveileder for sexarbeidere har vært etterspurt siden koronapandemien startet i fjor. Nå er den endelig klar. – Vi og andre fagmiljøer har etterspurt en smittevernveileder siden mars i fjor, sier Bjørg Norli, leder for Pro Sentret – som er Oslo kommunes tjenestetilbud til sexarbeidere og et nasjonalt kompetansesenter..

NRK - 45 minutter siden

141 nye smittetilfeller i Oslo

Det er registrert 141 nye koronasmittede i Oslo siste døgn. Det er ti under snittet de sju foregående dagene. 141 tilfeller er 38 færre enn på tirsdag, og seks færre enn samme dag forrige uke.

NRK - 1 time siden

Gjengjeldte rakettangrep

Israels forsvar skjøt natt til torsdag raketter over grensen mot Syria etter at de selv var blitt beskutt sørøst i landet Det blir koblet til den pågående konflikten mellom Israel og Iran. Ingenting skal ha blitt ødelagt som følge av angrepet..

NRK - 1 time siden

Brann i bobil i Rauma

En brann i en bobil i Rauma natt til torsdag har spredt seg til et hus. Det er ikke meldt om noen personskader. men en person er sendt til legevakten for sjekk.

NRK - 2 timer siden

Anmeldt for karantenebrudd i Bergen

To personer blir anmeldt for brudd på karantenereglene etter at de natt til torsdag forlot hvert sitt karantenehotell. Ifølge Vest politidistrikt skulle de to ta seg en fest. Nå blir det istedenfor en saftig bot å betale.

NRK - 2 timer siden

Ønsker lettelser før helgen

Rakkestad og Ås er de to eneste kommunene i Viken som har kontroll på smittespredningen, men likevel er underlagt tiltaksnivå 5A. Nå ønsker de lettelser. Torsdag håper begge kommunene på at regjeringen letter på tiltakene i de to kommunene, skriver Dagbladet..

NRK - 2 timer siden

FHI: 60 prosent utenlandskfødte

Forrige uke var 60 prosent av nye koronapasienter med kjent fødeland, født utenfor Norge. Også i smittetallene er andelen personer født i utlandet høy. Den ferske ukesrapporten fra Folkehelseinstituttet (FHI) viser at selv om antall innlagte går nedover, minker den mindre blant dem som er født i utlandet, skriver Aftenposten..

NRK - 2 timer siden

Bobilbrann spredte seg til bolighus

Ved Marstein i Rauma har en brann i en bobil spredt seg til et bolighus. Det skal ikke være mennesker i bobilen eller i huset. E 134 er stengt i forbindelse med slukking av brannen, skriver politiet i Møre og Romsdal på Twitter..

NRK - 3 timer siden

Advarer mot falske koronavaksiner

Mexicos helsemyndigheter advarte onsdag om farene etter at falske doser av koronavaksinen fra Pfizer/ Biontech er blitt solgt og brukt i både Mexico og Polen. Mangelen på vaksine har ført til at mange blir fristet til å kjøpe vaksinene selv..

NRK - 3 timer siden

Luftvernsirener nær atomkraftverk

Israelsk militære opplyser at luftvernalarmen er utløst ved byen Dimiona hvor et av landets atomanlegg befinner seg. Det er ikke opplyst hva som er årsaken til alarmen, men det kan være at det er registrert mulig angrep i nærheten av anlegget..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt