NRK > Nyheter

Friday, 05 June, 15:14

NRK - 21 Aug 19 kl. 14:23

Dømt til fire år i fengsel

27-åringen som tok seg inn i et hus på natten og forgrep seg på en seks år gammel gutt, er dømt til fengsel i fire år og tre måneder, skriver BA. Mannen er også dømt til å betale gutten og hans familie drøyt 250.000 kroner i oppreisning og erstatning..
Les mer på NRK


Les mer om:
BA

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Dømt, til, fire, åri , fengsel
P4 - 27 Aug 19 kl. 17:23

Fire voldtektssiktede fengslet

Fire menn er varetektsfengslet i fire uker etter at de ble siktet for voldtekt av kvinne i Levanger i helgen. Det melder Trønder-Avisa. Det skal ikke være noen relasjon mellom dem og den fornærmede kvinnen.

P4 - 14 May 20 kl. 17:08

Fire pågrepet etter væpnet ran

Politiet har pågrepet fire personer de mistenker står bak det væpnede ranet av en matbutikk på Billingstad i Asker i ettermiddag. De fire gjerningsmennene løp fra stedet, og ble blant annet sporet opp av politihund. Det tok rundt en time fra politiet ble varslet til alle fire var pågrepet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Støttekonsert for George Floyd

Amnesty i Norge vil arrangere en støttekonsert for rettferdighet for amerikanske George Floyd. Aurora, Hkeem og Musti er artister som har sagt ja til å delta på den livesendte konserten søndag klokken 19..

NRK - 30 minutter siden

Glass i bringebær

NorgesGruppen tilbakekaller frosne bringebær fra Eldorado. Årsaken er at det er funnet glassbiter i bærene. Det er 400 grams poser med holdbarhetsdato til 9.

NRK - 15 minutter siden

Sarpsborg fikk 400.000 kroner i bot

Sarpsborg kommune har godtatt en bot på 400.000 kroner for brudd på kulturminneloven. Kommunen ble politianmeldt etter at de i 2018 tillot bygging av en trampolinepark i et område som er fredet og beskrevet som offersted fra steinalder og jernalder..

NRK - 15 minutter siden

Dømt for grovt bedrageri

En kunderådgiver i en bank er dømt til fem måneders ubetinget fengsel, for grovt bedrageri. Kvinna i 30-åra overførte nær en halv million kroner fra to bankkunder til sine egne konti. Det viser tilståelsesdommen fra Sør-Trøndelag tingrett..

NRK - 1 time siden

77 nye koronadødsfall i Sverige

Svenske helsemyndigheter har registrert 77 nye koronarelaterte dødsfall det siste døgnet. 4.639 er døde av virussykdommen.

NRK - 1 time siden

Påstand om sju år for narkosmugling

Aktor la i dag ned påstand om sju års fengsel for en mann fra Lituaen som smuglet 13,6 kilo amfetamin inn i Norge. Det var det største beslaget av dette stoffet i Innlandet i fjor. Mannen hadde rollen som kurèr og har tilstått.

NRK - 2 timer siden

Han får nynorskprisen for 2020

NRK-journalist Eivind Molde er tildelt Kulturdepartementets nynorskpris for journalistar for 2020. I grunngjevinga for prisen blei det lagt vekt på måten han klarer å formidle komplekse saker i eit enkelt språk..

NRK - 1 time siden

Melder om lite Brexit-fremgang

EUs sjefforhandler Michel Barnier sier det har vært lite fremgang etter den fjerde forhandlingsrunden med Storbritannia om handel. Begge sider har også etter de foregående rundene påpekt at det har vært lite fremdrift..

NRK - 1 time siden

Tapte stort på hjemmekontor

Kollektivselskapene Skyss og Ruter tapte 592 millioner kroner da folk ble bedt om å benytte seg av hjemmekontor i forbindelse med korona. I mars anslo Kollektivtrafikkforeningen at tapet på landsbasis var 760 millioner kroner i måneden..

NRK - 2 timer siden

Gir seg som PFU-leder

Etter seks år som leder av Pressens Faglige Utvalg (PFU), takker Alf Bjarne Johnsen for seg, ifølge Medier24. Vervet som PFU-leder har han hatt ved siden av journalistjobben i VG. Det er foreløpig ikke klart hvem som tar over som leder av utvalget..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt