P4 > Nyheter

Tuesday, 19 November, 23:28

P4 - 08 Nov 19 kl. 20:23

Dømt for vold i Bergen

En 22 år gammel mann er i Bergen tingrett dømt til to år og ni måneders fengsel for å ha slått ned en mann på Bryggen i Bergen i august 2017.
Han er også dømt til å betale mannen, som fikk store skader, 100.000 kroner i oppreisning.
Den fornærmede mannen pådro seg flere brudd i ansiktet, og det er usikkert om han noen gang vil være i stand til å komme tilbake i arbeid..
Les mer på P4


Les mer om:
Bergen, Bryggen

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Dømt, for, voldi , Bergen
P4 - 04 Oct 19 kl. 16:38

Dømt til forvaring for grov vold

En 41 år gammel mann er dømt til forvaring med en tidsramme på fem år og minstetid på tre år for svært grov vold mot en mann i 20-årene i Bergen i fjor sommer. Ifølge dommen ble den fornærmede påført knivstikk og slag med en bjelke, og torturlignende mishandling. Mannen ble også i 2004 dømt til forvaring for to drapsforsøk i Åsane i Bergen..

NRK - 05 Oct 19 kl. 06:30

41-åring dømt for grov vold

En 41 år gammel mann er i Bergen tingrett dømt til fem års forvaring for grov vold mot en 27 år gammel mann. Retten fant det sterkt skjerpende at 41-åringen tidligere er dømt en rekke ganger for vold, skriver BT..

NRK - 08 Nov 19 kl. 19:38

22-åring dømt for vold i Bergen

En 22 år gammel mann er i Bergen tingrett dømt til to år og ni måneders fengsel for å ha slått ned en mann på Bryggen i Bergen i 2017. Han er også dømt til å betale mannen, som fikk store skader, 100.000 kroner i oppreisning, skriver Bergens Tidende..

P4 - 05 Oct 19 kl. 07:32

41-åring dømt til forvaring for grov vold

En 41 år gammel mann er i Bergen tingrett dømt til fem års forvaring for grov vold mot en 27 år gammel mann. Voldshendelsen skjedde i en leilighet i Bergen i juli i fjor. Den skadde havnet på sykehus med blant annet brudd i begge underarmene, i kraniet og i ansiktet.

Aftenposten - 31 Aug 19 kl. 11:53

Mann siktet for grov vold og frihetsberøvelse i Bergen

En 42 år gammel mann er siktet for grov vold og frihetsberøvelse av en kvinne i Bergen. Mannen ble pågrepet fredag og framstilles lørdag for varetektsfengsling..

NRK - 19 Aug 19 kl. 02:54

Mer vold meldt inn i Bergens skoler

Hittil i år har lærere i Bergen meldt fra om vold i arbeidstiden over 300 ganger. Tallet har økt de siste årene, ifølge Utdanningsforbundet. Ifølge Bergens Tidende er det usikkert hva økningen skyldes..

NRK - 30 Aug 19 kl. 01:58

Mann pågrepet for vold

En mann er pågrepet for å ha truet en kvinne med kniv i en leilihet på Damsgård i Bergen. Kvinnen skal også ha blitt utsatt for vold. Hun er sendt til Legevakten for sjekk, opplyser Vest politidistrikt på Twitter..

NRK - 18 Oct 19 kl. 22:51

Arna-kvinne dømt for vold

En kvinne bosatt i Arna er i Bergen tingrett dømt til samfunnsstraff i 40 timer for vold, skriver Bygdanytt. Kvinnen skal ha sparket en sykepleier og en politibetjent. Selv forklarer hun at hun ikke husker noe på grunn av bruk av alkohol og medisin..

P4 - 30 Aug 19 kl. 05:37

Pågrepet for vold mot kvinne

En mann er pågrepet for vold og knivtrusler mot en kvinne i Bergen i natt. Hendelsen fant sted i kvinnens leilighet, men relasjonen mellom de to er uklar. Kvinnen skal ikke være kritisk skadd.

NRK - 08 Nov 19 kl. 19:38

22-åring dømt for vold

En 22 år gammel mann er i Bergen tingrett dømt til to år og ni måneders fengsel for å ha slått ned en mann på Bryggen i Bergen i 2017. Han er også dømt til å betale mannen, som fikk store skader, 100.000 kroner i oppreisning, skriver Bergens Tidende..

Fler nyheter fra P4

P4 - 30 minutter siden

Skyting i Gøteborg

En mann skal være skadd etter en skyting i Göteborg. Det skriver Aftonbladet. Mannen er sendt til sykehus med uklart skadeomfang.

P4 - 45 minutter siden

Ytterligere 37 dommer vurderes

Setteriksadvokat Henry John Mæland har mottatt opplysninger om ytterligere 37 dommer som kan være uriktige i Nav-skandalen. Det kommer fram i et brev til Arbeids- og sosialdepartementet, skriver VG. Flere tusen saker kan ha blitt feilbehandlet etter at NAV i flere år feiltolket EØS-regelverket og opp mot 80 personer kan være uskyldig dømt..

P4 - 1 time siden

Ordfører mener ledelsen må gå

Ordfører i Sør-Varanger Rune Rafaelsen mener ledelsen i E-tjenesten må gå etter kveldens pressekonferanse med Frode Berg. Der sa spiondømte Berg at han føler seg ført bak lyset av E-tjenesten og han følte et press fra dem da han ønsket å avslutte oppdragene. Rafaelsen omtaler det Berg fortalte som en knusende dom over norsk etterretning og at ledelsen må trekke seg for det de har gjort mot Berg, lokalbefolknignen i Sør-Varanger og ikke Norges offisielle Russland-politikk..

P4 - 1 time siden

Dømt for overgrep

En 20 år gammel mann er i Vest-Telemark tingrett dømt til sju års fengsel for seksuelle overgrep mot barn under 14 år. Det skriver Telemarksavisa. Han er også dømt til å betale tre jenter oppreisningserstatning..

P4 - 1 time siden

Forsøkte å kvele gutter

En mann er pågrepet i Moss etter han gikk til angrep på tre gutter i kveld. Den berusede mannen tok kvelertak på to av guttene før han han slo tredjemann ved Amfi-senteret, opplyser politiet. De tre skal ikke ha blitt alvorlig skadd.

P4 - 2 timer siden

Pochettino ferdig i Tottenham

Mauricio Pochettino er ferdig som manager i Tottenham. Det skriver klubben på sine hjemmesider i kveld og begrunner det med lagets svake resultater den siste tiden. Argentineren har ledet laget til flere topp-tre plasseringer siden han tok over i 2014, og Tottenham spilte Champions League-finale i juni, der det ble tap mot Liverpool.

P4 - 16 timer siden

30 til 40 nyfødte tas fra foreldre hvert år

30 til 40 nyfødte tas fra foreldrene hvert år. Fra 2016 til i dag er 143 spedbarn fratatt foreldrene og akuttplassert av barnevernet rett etter fødsel. Svært få når frem med å klage på plasseringene.

P4 - 2 timer siden

Dømt for terror

En 31 år gammel mann er i Borgarting lagmannsrett dømt til åtte års fengsel for å ha deltatt i to terrororganisasjoner i Syria. Mannen ble i april dømt til sju år og tre måneders fengsel i Oslo tingrett..

P4 - 2 timer siden

26 personer funnet i kjølerom

26 personer er funnet i et kjølerom epå en ferje på vei fra Nederland til Storbritannia. Foreløpig er ikke personenes tilstand klar, opplyser nederlandsk politi til TV-stasjonen NOS. Funnet skjer under én måned etter at britisk politi fant en lastebil med 39 døde personer om bord..

P4 - 4 timer siden

Nav kjente til straffesaker

Nav var allerede i februar i år klar over at trygdeskandalen omfattet straffesaker. Det skriver arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie i sine svar til kontrollkomiteen. Først i august skal Hauglie ha blitt varslet om dette fra Nav, skriver Aftenposten.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt