P4 > Nyheter

Saturday, 06 June, 21:31

P4 - 08 Nov 19 kl. 20:23

Dømt for vold i Bergen

En 22 år gammel mann er i Bergen tingrett dømt til to år og ni måneders fengsel for å ha slått ned en mann på Bryggen i Bergen i august 2017.
Han er også dømt til å betale mannen, som fikk store skader, 100.000 kroner i oppreisning.
Den fornærmede mannen pådro seg flere brudd i ansiktet, og det er usikkert om han noen gang vil være i stand til å komme tilbake i arbeid..
Les mer på P4


Les mer om:
Bergen, Bryggen

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Dømt, for, voldi , Bergen
NRK - 19 Feb 20 kl. 05:36

Alvorlig skadd etter vold i Bergen

En mann er brakt til Haukeland sykehus etter at han ble funnet alvorlig skadd på gata i Skjold i Fana i Bergen natt til onsdag, utsatt for vold. Politiet vet foreløpig ikke om det var vitner til det som har skjedd..

P4 - 04 Oct 19 kl. 16:38

Dømt til forvaring for grov vold

En 41 år gammel mann er dømt til forvaring med en tidsramme på fem år og minstetid på tre år for svært grov vold mot en mann i 20-årene i Bergen i fjor sommer. Ifølge dommen ble den fornærmede påført knivstikk og slag med en bjelke, og torturlignende mishandling. Mannen ble også i 2004 dømt til forvaring for to drapsforsøk i Åsane i Bergen..

Aftenposten - 19 Feb 20 kl. 05:47

Mann alvorlig skadd etter vold i Bergen

En mann er brakt til Haukeland sykehus etter at han ble funnet alvorlig skadd på gata i Skjold i Fana i Bergen natt til onsdag, utsatt for vold..

NRK - 05 Oct 19 kl. 06:30

41-åring dømt for grov vold

En 41 år gammel mann er i Bergen tingrett dømt til fem års forvaring for grov vold mot en 27 år gammel mann. Retten fant det sterkt skjerpende at 41-åringen tidligere er dømt en rekke ganger for vold, skriver BT..

NRK - 08 Nov 19 kl. 19:38

22-åring dømt for vold i Bergen

En 22 år gammel mann er i Bergen tingrett dømt til to år og ni måneders fengsel for å ha slått ned en mann på Bryggen i Bergen i 2017. Han er også dømt til å betale mannen, som fikk store skader, 100.000 kroner i oppreisning, skriver Bergens Tidende..

P4 - 05 Oct 19 kl. 07:32

41-åring dømt til forvaring for grov vold

En 41 år gammel mann er i Bergen tingrett dømt til fem års forvaring for grov vold mot en 27 år gammel mann. Voldshendelsen skjedde i en leilighet i Bergen i juli i fjor. Den skadde havnet på sykehus med blant annet brudd i begge underarmene, i kraniet og i ansiktet.

Aftenposten - 31 Aug 19 kl. 11:53

Mann siktet for grov vold og frihetsberøvelse i Bergen

En 42 år gammel mann er siktet for grov vold og frihetsberøvelse av en kvinne i Bergen. Mannen ble pågrepet fredag og framstilles lørdag for varetektsfengsling..

Klartale - 25 Mar 20 kl. 08:55

Volds-dømte kan få besøk av politiet

Folk er mer isolert hjemme. Politiet er bekymret for vold i noen familier. I Bergen vurderer de å dra på besøk til menn som er dømt for vold..

NRK - 19 Aug 19 kl. 02:54

Mer vold meldt inn i Bergens skoler

Hittil i år har lærere i Bergen meldt fra om vold i arbeidstiden over 300 ganger. Tallet har økt de siste årene, ifølge Utdanningsforbundet. Ifølge Bergens Tidende er det usikkert hva økningen skyldes..

P4 - 25 Mar 20 kl. 05:36

Vurderer hjemmebesøk hos voldsdømte

Hjemmeisolasjon på grunn av koronaviruset gjør at politiet bekymret for hva som skjer i enkelte familier. I Bergen vurderes nå derfor hjemmebesøk for å forebygge vold. Besøkene skal i foretas i hjem der det bor voldsdømte menn.

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Største overdødelighet i nyere tid

Dødstallene i Europa på grunn av koronapandemien er de høyeste på kontinentet i nyere tid. Det viser tall fra EuroMomo, et nettverk som overvåker dødeligheten i 24 europeiske land, deriblant Norge, skriver Aftenposten. De siste 12 ukene har disse landene hatt nesten 800.

P4 - 15 minutter siden

Danmark fremskynder gjenåpning

Danmark fremskynder gjenåpningen av svømmehaller og treningssentre. De skulle egentlig åpne i begynnelsen av august, men nå har danske myndigheter bestemt seg for at de kan åpne allerede førstkommende mandag, skriver Ekstrabladet..

P4 - 45 minutter siden

Vil starte besøksordning hos familier med Downs syndrom

Norge skal tilby gravide besøk hos familier med barn med Downs syndrom. Danmark har i dag en slik ordning, og helseminister Bent Høie sier til NRK at han vil innføre ordningen i Norge, og at endringene i bioteknologiloven gjør at arbeidet fremskyndes. - Vi ønsker et samfunn med mangfold, og det er et vanskelig valg flere nå får - da er det viktig at informasjonen er så bred og balansert som mulig, sier Høie..

P4 - 45 minutter siden

Sommervarmen kommer tilbake

Været har svingt mye den siste tiden. Denne helgen har vært våt og kjølig mange steder. Men fra tirsdag, og ut kommende uke vil det være mer som minner om sommer igjen, over hele landet.

P4 - 1 time siden

Raser mot strandsoneforslag

SV reagerer kraftig på regjeringens ønske om å bygge mer i strandsonen i Norge. Regjeringen vil åpne opp for at distriktene, i større grad enn i dag, kan bruke strandsonen til boliger og bedrifter. De vil ha unntak for områder med mye utbyggingspress, som langs Oslofjorden.

P4 - 1 time siden

Young Bloods-leder dømt

Mannen som har vært ansett som lederen i gjengen Young Bloods i Oslo er dømt til sju års fengsel. 29-åringen er dømt for å ha bestilt to alvorlige voldslovbrudd, melder TV 2. I det ene tilfellet ble et tidligere medblem av en konkurrerende gjeng skutt - og i det andre ble en mann holdt innesperret og torturert i to døgn, fordi han var beskyldt for å ha stjålet narkotika.

P4 - 1 time siden

Avsluttet aksjon i Åsnes

Politiet har avsluttet politiaksjonen i Åsnes i Innlandet. Væpnet politi aksjonerte i flere timer mot en person som befant seg i et hus. Det ble også avfyrt et skudd fra huset, uten at noen ble skadet.

P4 - 1 time siden

- Blir mange konkurser

– Spørsmålet er ikke om det blir konkurser, men hvor mange konkurser det blir i treningssenterbransjen. Det sier Kjersti Oppen, direktør i bransjeorganisasjonen Virke Trening, til Aftenposten. De har gang på gang slått alarm, og bedt om at sentrene kan få åpne igjen, etter å ha vært stengt siden midten av mars.

P4 - 1 time siden

Politi mot demonstranter i London

Politi på hester gikk i kveld til aksjon mot demonstranter ved Downing Street i London, der statsministerboligen ligger. Tusenvis av mennesker har i dag og i kveld protestert i gatene, mot politivold og rasisme. Videoer fra London viser at det er tidvis amper stemning, og at det kastes gjenstander, men det er ikke meldt om større opptøyer.

P4 - 2 timer siden

Enige om nye oljekutt

Opec-landene, og deres samarbeidsland, er enige om å forlenge kuttet i oljeproduksjonen. Det skal kuttes nesten ti millioner fat daglig ut juli. I april ble de enige om å kutte, fordi oljeprisen stupte grunnet kraftig fall i etterspørselen under koronakrisen - som som igjen har løftet oljeprisen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt