NRK > Nyheter

Tuesday, 25 February, 10:04

NRK - 18 Jan 20 kl. 09:48

Dømt for underslag av 5,2 mill kr

En tidligere kommuneansatt på Romerike er dømt til fengsel i to år og tre måneder for å ha underslått 5,2 millioner kroner fra kommunekassen. Pengene ble brukt på ferier, biler og klær. Kvinnen har erkjent delvis straffskyld, skriver Romerikes blad..
Les mer på NRK


Les mer om:
Romerike, Romerikes

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Dømt, for, underslagav , 5,2, millkr
NRK - 17 Nov 19 kl. 17:17

Siktet for underslag av våpen

En tidligere våpenlagersjef er siktet for underslag av våpen, det skriver VG. I fire år hadde han ansvaret for en massiv nedskalering av Forsvarets våpenbeholdning. Nå mener politiet at han har underslått flere titalls våpen fra Forsvaret..

P4 - 15 Nov 19 kl. 21:38

Rektor underslag

En rektor ved en skole på Vestlandet er dømt til 90 dages ubetinget fengsel for grovt underslag, melder TV 2. Rektoren skal ha kjøpt utstyr som høyttalere, kompostkvern, gassvarmeovn og Macbook til privat bruk, men brukte skolens penger til dette..

VG - 12 Nov 19 kl. 13:05

Politiet etterforsker: Mistenker underslag i fagforening

Politiet i Sørvest etterforsker mulig underslag over flere år ved en avdeling LO-forbundet El og It i Rogaland..

Aftenposten - 15 Nov 19 kl. 05:54

Forsvarsansatte siktet for grovt underslag av våpen

To tidligere ansatte i Forsvaret er siktet for underslag etter at de ble tatt med flere hundre våpen. Flere av beslagene er våpen som skulle vært destruert..

NRK - 15 Nov 19 kl. 04:35

Forsvarsfolk siktet for underslag

To tidligere ansatte i Forsvaret er siktet for underslag etter at de ble tatt med flere hundre våpen. Flere av beslagene er våpen som skulle vært destruert, melder VG. Totalt er 67 personer siktet i den store våpenaksjonen kalt Bonanza..

NRK - 18 Dec 19 kl. 21:59

Kvinne tiltalt for grovt underslag

En kvinne i 60-årene er tiltalt for grovt underslag av 5,2 millioner kroner fra en kommune på Romerike der hun var ansatt. Fra 2006 til 2016 da dette ble oppdaget, skal kvinnen ha overført penger til kontoer hun disponerte, skriver Romerikes Blad..

P4 - 01 Nov 19 kl. 18:46

Advokat siktet for grovt underslag

En advokat i Østfold er siktet for grovt underslag av 30 millioner kroner av klientenes penger. Det melder NRK. Advokaten har erkjent straffskyld, og har forklart at han forsynte seg av klientmidler med tanke på at dette skulle ordnes opp i ettertid.

VG - 17 Nov 19 kl. 17:01

VG avslører: Tidligere våpenlagersjef siktet for underslag

ØSTLANDET (VG) Fra 2010 ble våpen som skulle destrueres sendt til et hemmelig lager. Forsvaret ville få bedre kontroll. Nå er mannen som skulle utføre oppryddingen selv siktet for underslag av våpen..

Aftenposten - 18 Dec 19 kl. 22:11

Kommuneansatt tiltalt for grovt underslag av 5,2 millioner kroner

En kvinne i 60-årene er tiltalt for grovt underslag av 5,2 millioner kroner fra en kommune på Romerike hvor hun selv var ansatt..

P4 - 18 Dec 19 kl. 22:07

Ansatt tiltalt for underslag av 5,2 millioner

En kvinne i 60-årene er tiltalt for underslag av over 5,2 millioner kroner fra en kommune på Romerrike. Ifølge Romerikes Blad skal kvinnen ved flere anledninger ha overført kommunens penger til kontoer som hun selv disponerte. Kvinnen skal ha jobbet med økonomi i kommunen og har utnyttet sin stilling ved å stjele tilskuddsmidler som kom fra Husbanken..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

DIREKTESENDING: Jahn Teigen er død

NRK - 15 minutter siden

Ingen mennesker i skred i Lom

Ingen folk eller biler ble tatt av snøraset på riksveg 15 vest for Lom sentrum i morges. Rv 15 er stengt på stedet. Rasområdet vil bli undersøkt av geolog før rydding av vegen starter.

NRK - 15 minutter siden

– En elsket klovn og entertainer

NRKs kulturkommentator Agnes Moxnes minnes Jahn Teigen som en høyt elsket kunstner med helt spesielle kvaliteter, blant annet en fantastisk stemme og en unik tilstedeværelse og formidllingsevne. Hun minnes ham som en original og komplett artist..

NRK - 15 minutter siden

Kronprinsen til Jan Mayen

Tirsdag drar kronprins Haakon på dagsbesøk til den forblåste øya. Sist gang en fra kongehuset besøkte Jan Mayen, var i 1976 med daværende kronprins Harald. Hensikten er at kronprinsen skal lære om forsvaret som har 14 personer utstasjonert på øya..

NRK - 30 minutter siden

Conte skylder på sykehusfeil

Den italienske statsministeren Giuseppe Conte sier at ledelsen ved et sykehus i Nord-Italia er å klandre for utbruddet av koronavirus. Han sier ifølge AP at smittevernregler ikke ble fulgt, men han navngir ikke sykehuset..

NRK - 30 minutter siden

Jahn Teigen er død

Jahn Teigen døde på Ystad Sykehus i Sverige mandag kveld, 70 år gammel, opplyser manager Trond Lie til NTB. Den folkekjære artisten har de siste årene levd et tilbaketrukket liv. Lie sier at familien er i sorg og ikke ønsker å kommentere dødsfallet..

NRK - 45 minutter siden

Sverige krever at Gui settes fri

Sveriges utenriksminister Ann Linde krever at Kina setter den svenske forleggeren Gui Minhai fri. Gui er dømt til 10 års fengsel for å ha delt informasjon med en fremmed makt. Gui har utgitt kritiske bøker om kinesiske myndigheter..

NRK - 45 minutter siden

18 barn skadd i angrep på karneval

Totalt 52 mennesker ble skadd da en bil kjørte inn bilangrepet i Volkmarsen i Tyskland i går. 18 av de skadde var barn. Ifølge tysk politi er motivet for bilangrepet er ennå uklart.

NRK - 45 minutter siden

I alt 15 koronadøde i Iran

Iranske myndigheter melder om tre nye dødsfall av koronaviruset. Dermed er antall døde i Iran oppe i 15, melder det statlige nyhetbyrået IRNA. Iran er landet som er hardest rammet utenom Kina..

NRK - 1 time siden

Ny barnevernssak til Strasbourg

Den europeiske menneskerettsdomstolen tar opp nok en norsk tvangsadopsjonssak. Ifølge Dagbladet har domstolen hatt oppe 36 norske saker siden 2015. Norge felt i fem av sju saker som er avgjort.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt