P4 > Nyheter

Friday, 13 December, 00:40

P4 - 19 Nov 19 kl. 20:38

Dømt for terror

En 31 år gammel mann er i Borgarting lagmannsrett dømt til åtte års fengsel for å ha deltatt i to terrororganisasjoner i Syria.
Mannen ble i april dømt til sju år og tre måneders fengsel i Oslo tingrett..
Les mer på P4


Les mer om:
Borgarting, Syria, Oslo

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Dømt, for, terror
P4 - 12 Aug 19 kl. 15:40

- Må ta et oppgjør med høyreekstrem terror

- Det politiske Norge må stå samlet og ta et oppgjør med høyreekstrem terror. Det sier leder i justiskomiteen på Stortinget, Arbeiderpartiets Lene Vågslid, etter terrorforsøket mot en moske i Bærum lørdag. Vågslid mener det har vært et ensidig fokus på islamistisk terror og at vi må øke kunnskapen om høyreekstrem terrorisme..

Dagbladet - 06 Sep 19 kl. 15:39

Frykter mer høyre­ekstrem terror

Flere skal ha uttrykt støtte til terrorsiktede Philip Manshaus (21), og enkelte skal ha oppfordret andre til å utføre terror, ifølge PST..

P4 - 03 Oct 19 kl. 07:16

Passasjersystem for å hindre terror kraftig forsinket

Et nytt flypassasjersystem som skal forhindre terror har enda ikke kommet på plass, to år etter at regjeringen bestilte det. Det skriver Dagens Næringsliv. Systemet skal innhente opplysninger om flypassasjerer for å blant annet oppdage og etterforske terror.

Klartale - 12 Aug 19 kl. 11:06

Skytteren fra moskeen er siktet for terror

21 år gamle Philip Manshaus ble siktet for drapet på stesøsteren. Nå er han også siktet for terror..

NRK - 29 Oct 19 kl. 15:01

Siktet for to terror-tilknytninger

Den 29 år gamle norske kvinnen som er internert i Al Hol-leieren i Syria sammen med sine to barn, er nå formelt siktet av Politiets sikkerhetstjeneste for deltakelse i to terror-organisasjoner. Det er snakk om Al Nusra Fronten og IS..

Klartale - 12 Aug 19 kl. 11:10

21-åring siktet for terror

Philip Manshaus ble siktet for drapet på stesøsteren. Nå er han også siktet for terror..

VG - 25 Aug 19 kl. 10:43

Fungerer «identitetsnekt» i kampen mot terror?

Vi føler oss forpliktet til å gjøre alt i vår makt for å forhindre trakassering, hets og terror, selv når virkemidlene fremstår som anti-demokratiske..

Aftenposten - 19 Nov 19 kl. 21:55

Fremmedkriger dømt til åtte års fengsel for terror

En 31-åring er i Borgarting lagmannsrett dømt til åtte års fengsel for terror. I tingretten ble mannen dømt seks år og tre måneders fengsel..

Klartale - 09 Sep 19 kl. 12:17

Terror-siktet tilbake i retten

Philip Manshaus er siktet for drap og terror. Mandag brukte han nazi-hilsen i retten..

VG - 04 Oct 19 kl. 22:37

Knivangrepet i Paris: Utelukker ikke terror

Knivangrepet som tok livet av fire politifolk i den franske hovedstaden torsdag, etterforskes likevel som terror..

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

Johnson og Konservative i føringen

Sittende statsminister Boris Johnson ligger an til å vinne valget i Storbritannia. Det viser den første valdagsmålingen som ble publisert for en time siden. Det konservative partiet ligger an til å sikre flertall i parlamentet med 368 seter, mens Jeremy Corbyns Labour får kun 191 seter.

P4 - 2 timer siden

Valgdagsmåling fra Storbritannia klar

Om få sekunder får vi den første pekepinnen på hvem britene ønsker skal lede landet når den første valdagsmålingen publiseres. Det er knyttet stor spenning til valget ettersom det kan bli avgjørende for britenes skilsmisse fra EU. De siste målingene har vist at Labour og Jeremy Corbin har halt innpå Boris Johnson og hans konservative parti..

P4 - 2 timer siden

Norsk gutt savnet etter ulykke i elv på Island

En norsk gutt i tenårene er savnet på Island etter at han falt i en elv i går kveld. Gutten var ifølge den islandske avisen RUV sammen med en lokal bonde da han ble tatt av en stor bølge. Bonden klarte å unngå å bli tatt.

P4 - 2 timer siden

Chile bekrefter vrakfunn

Chilenske myndigheter bekrefter at det er funnet vrakrester fra et fly fra luftforsvaret som har vært savnet. Det er også gjort funn av levninger, melder BBC. Det var 38 personer om bord i flyet som flygeledelsen mistet kontakt med etter at det hadde vært i luften i rundt en time natt til tirsdag.

P4 - 17 timer siden

Ekspert: - Bør ikke få fortsette med millionlønn

Når tidligere ytelsesdirektør i Nav nå går over til stillingen som seniorrådgiver, beholder hun millionlønnen sin. – Forkastelig, sier ledelsesekspert..

P4 - 3 timer siden

Tiltalt for å ha slått ned motspiller

En mann er tiltalt for å ha slått ned en motspiller under en fotballkamp på sjette divisjonsnivå i Fredrikstad i august i år. Ifølge tiltalen slo 25-åringen motstanderen i ansiktet hans slik at han besvimte, og fortsatte å slå mens mannen lå på bakken. Motspilleren fikk omfattende skader og måtte opereres etter voldsepisoden..

P4 - 3 timer siden

Babcock-fly tilbake i tjeneste

Tre av de fem ambulanseflyene til Babcock som ble satt på bakken sist fredag er tilbake i tjeneste. Det bekrefter selskapet overfor iTromsø. Mangelen på fly har ført til flere uønskede hendelser innenfor helsevesenet i Nord-Troms og Finnmark, og flere opposisjonspolitikere har krevd at staten over luftambulansetjenesten.

P4 - 3 timer siden

Stort oppmøte i Storbritannia

Om en time kommer den første valgdagsmålingen i Storbritannia. Flere steder meldes det om stort oppmøte, og lange køer utenfor valglokalene. Johnson og de konservative leder på meningsmålingene, men Labour har stadig spist seg innpå.

P4 - 5 timer siden

- Reformen har mislyktes

Loven som skulle gi bedre pasientbehandling i Norge har ikke lyktes, og i noen tilfeller forverret den. Det sier helseminister Bent Høie, om Samhandlingsreformen som ble innført i 2010, i et intervju med VG. Nylig skrev avisen at mange eldre, skrøpelige pasienter blir kasteballer i helsevesenet, og i verste fall opplever tap av helse, og en stressende avslutning på livet.

P4 - 4 timer siden

Dømt til fengsel for terrorangrep

I Frankrike er en mann dømt til 30 års fengsel for et terrorangrep på et jødisk senter. 35-åringen angrep tre vakter, og skadet to av med en kniv i byen Nice i 2015. Mannen var radikalisert og skal ikke ha vist anger for angrepet, ifølge dommen..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt