P4 > Nyheter

Lørdag, 08 August, 10:39

P4 - 19 nov. 19 kl. 20:38

Dømt for terror

En 31 år gammel mann er i Borgarting lagmannsrett dømt til åtte års fengsel for å ha deltatt i to terrororganisasjoner i Syria.
Mannen ble i april dømt til sju år og tre måneders fengsel i Oslo tingrett..
Les mer på P4


Les mer om:
Borgarting, Syria, Oslo

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Dømt, for, terror
P4 - 12 aug. 19 kl. 15:40

- Må ta et oppgjør med høyreekstrem terror

- Det politiske Norge må stå samlet og ta et oppgjør med høyreekstrem terror. Det sier leder i justiskomiteen på Stortinget, Arbeiderpartiets Lene Vågslid, etter terrorforsøket mot en moske i Bærum lørdag. Vågslid mener det har vært et ensidig fokus på islamistisk terror og at vi må øke kunnskapen om høyreekstrem terrorisme..

Klartale - 17 feb. 20 kl. 08:53

Tyske høyre-ekstreme planla terror

Tysk politi arresterte 12 menn på fredag. De er mistenkt for å være med i en høyre-ekstrem gruppe. De skal ha planlagt terror..

Klartale - 24 april 20 kl. 10:25

Kan bli dømt for terror og folkemord

En mann fra Irak er tiltalt for å være med i terror-gruppen IS. Han skal ha vært med på folkemord, sier tyske myndigheter. Nå må han i retten..

Klartale - 07 mai 20 kl. 10:24

Nekter straffskyld for drap og terror

Philip Manshaus er tiltalt for drap og terror. Rettssaken startet torsdag..

Klartale - 04 feb. 20 kl. 14:29

Dette mener PST kan true Norge

Det er like stor fare for høyreekstrem terror som terror fra ekstreme islamister. Det mener PST..

Aftenposten - 21 juli 20 kl. 20:00

22. juli-angrepet: Fra avvik til vendepunkt for utviklingen av høyreekstrem terror

Dagens høyreekstreme terror er farligere enn på lenge..

P4 - 22 juli 20 kl. 06:27

-Dagens høyreekstreme terror farligere enn på lenge

Dagens høyreekstreme terror er farligere enn på lenge. Det skriver flere forskere i en kronikk i Aftenposten i dag. I dag er det ni år siden 22.

Dagbladet - 06 sep. 19 kl. 15:39

Frykter mer høyre­ekstrem terror

Flere skal ha uttrykt støtte til terrorsiktede Philip Manshaus (21), og enkelte skal ha oppfordret andre til å utføre terror, ifølge PST..

P4 - 04 feb. 20 kl. 18:12

Familie varsler ikke om terror

Familie og venner av folk som planlegger terrorangrep varsler sjeldent politiet, selv om de er klar over det som pågår. Det viser en ny rapport fra Politiets sikkerhetstjeneste som ble lagt fram i dag. Der kommer det fram at 60 prosent av terroristenes nærstående er klar over at personen har et ønske om å gjennomføre terror.

P4 - 03 okt. 19 kl. 07:16

Passasjersystem for å hindre terror kraftig forsinket

Et nytt flypassasjersystem som skal forhindre terror har enda ikke kommet på plass, to år etter at regjeringen bestilte det. Det skriver Dagens Næringsliv. Systemet skal innhente opplysninger om flypassasjerer for å blant annet oppdage og etterforske terror.

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

To mindreårige knivstukket

To mindreårige personer er skadet etter å ha blitt knivstukket utenfor Stockholm i natt. En av de skadde skal være ei jente i tenårene, ifølge Aftonbladet. En mindreårig personer er pågrepet mistenkt for drapsforsøk..

P4 - 15 minutter siden

Munnbindpåbud i Storbritannia

Munnbind er nå påbudt inne i blant annet kirker, kinoer, konsertlokaler og på hoteller i Storbritannia. Til nå har det bare vært påbudt i butikker. Innstrammingene kommer fordi smittetallene stiger igjen..

P4 - 15 minutter siden

Presidenten visste om eksplosiver

Presidenten i Libanon skal ha visst om de store mengdene eksplosive materialer som ble lagret i havna i Beirut. Senest i juli skal han ha blitt fortalt om det 2750 tonnene med ammoniumnitrat. Dødstallene etter kjempeeksplosjonen i Beirut tirsdag har nå steget til 154.

P4 - 1 time siden

Elsparkesykler hindrer politiet

Elsparkesykler hindrer politiet og ambulanser i Oslo. I en e-porst fra politiet til Oslo kommune kommer det frem at disse sparkesyklene flere ganger har blokkert veier og gangfelt for nødetatene, skriver Dagavisen. Politiet har også fått en rekke klager fra oslo-borgere.

P4 - 1 time siden

- Må i karantene

Passasjerene som kom med SAS-flyet fra Frankriket i natt må i karantene. Det opplyser Helsedepartementet til NRK. Ved midnatt ble Frankrike rødt, dermed må alle reisende som ankommer Norge etter det i karantene.

P4 - 1 time siden

- Har avdekket flere fester

Oslo kommune har avdekket flere fester med over 20 personer der folk kan ha blitt smittet. Smittesporingen etter fire fester forrige helg pågår for fullt og så langt er 35 festdeltakere bekreftet smittet. Bydelsdirektør i Vestre Aker Elisabth Vennevold sier til VG at hun ikke har oversikt over om sammenkomstene var før eller etter festene på oslo vest, men bekrefter at det har vært smittede på de festene de nå har avdekket..

P4 - 1 time siden

Mange har hatt behov for veihjelp

Mange nordmenn på bilferie fikk problemer langs veiene i sommer. I sommermåneden er det vanligvis mye å gjøre for bilbergere, men i år har det vært ekstra hektisk. Tall fra NAF viser at det i juni og juli var 1000 flere bilberginger enn samme periode i fjor..

P4 - 2 timer siden

Sprer seg raskt blant unge

Koronaviruset sprer seg raskt blant unge i Norge. Denne uka har 99 personer i alderen 20 til 39 år smittet, viser tall fra Folkehelseinstituttet. Flere av dem ble smittet på fire fester på Oslo vest forrige helg..

P4 - 2 timer siden

Antistoffer uten symptomer

Mange ansatte ved sykehjem i Sverige har antistoffer mot koronaviruset uten at det har hatt symptomer på sykdom. Det viser en undersøkelse gjort blant ansatte ved 22 aldershjem i Stockholm. Nesten en fjerdedel av de ansatte hadde antistoffer, halvparten av disse hadde aldri hatt symptomer, skriver Svenska Dagbladet..

P4 - 2 timer siden

- Skal slippe skatt ut året

I USA skal vanlige lønnsmottakere slippe å betale skatt ut året. Det sier president Donald Trump, etter at forhandlingene om ny krisepakke kollapset i natt. Både Republikanerne og Demokratene har avvist skatteforslaget, som Trump nå sier han vil fremme som en presidentordre..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt