NRK > Nyheter

Friday, 24 January, 07:16

NRK - 19 Nov 19 kl. 21:29

Dømt for overgrep mot barn

En 20 år gammel mann er dømt til sju års fengsel i Vest-Telemark tingrett for seksuelle overgrep mot barn under 14 år, skriver Telemarksavisa. Mannen er også dømt til å betale tre jenter oppreisningserstatning..
Les mer på NRK


Les mer om:
Vest-Telemark, Telemarksavisa

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Dømt, for, overgrepmot , barn
P4 - 14 Oct 19 kl. 09:48

Tiltalt for over 40 overgrep

Mandag startet rettssaken mot en 41 år gammel mann som er tiltalt for over 40 overgrep mot barn i Sør-Trøndelag tingrett. Mannen, som er tiltalt for kjøp av sex, overgrep og kjøp av direkteoverførte overgrep fra Filippinene, er erklært pedofil. 41-åringen har selv barn og er tidligere dømt i tre overgrepssaker.

NRK - 19 Aug 19 kl. 10:50

16 års fengsel for overgrep

En tobarnsfar fra Bergen er dømt til 16 år i fengsel for å ha medvirket til seksuelle overgrep mot barn via internett. Det skriver Bergens Tidende. Mannen er blant annet dømt for å ha fått en rumensk kvinne til å begå overgrep mot egne barn..

NRK - 14 Oct 19 kl. 09:31

Tiltalt for over 40 overgrep

En mann i 40-årene har tatt plass i Sør-Trøndelag tingrett. Han er tiltalt for seksuelle overgrep av 49 barn. Statsadvokat Kaia Strandjord (t.

P4 - 19 Aug 19 kl. 15:14

Tiltalt for overgrep og besittelse

En 51 år gammel mann fra Trondheim er tiltalt for overgrep mot et barn under 14 år. Han er også tiltalt for besittelse av minst 1,8 millioner bilder, samt over 7.000 filmer, som viser overgrep mot barn.

P4 - 14 Oct 19 kl. 10:37

Nekter for å ha bestilt overgrep

Den 41 år gamle mannen som i Sør-Trøndelag tingrett står tiltalt for over 40 overgrep mot barn nekter straffskyld for å ha bestilt direkteoverførte overgrep fra Filippinene. 41-åringen er tiltalt for dette samt overgrep og kjøp av sex og da rettssaken startet mandag erkjente han straffskyld for de andre tiltalepunktene. Mannen er erklært pedofil.

NRK - 04 Jan 20 kl. 07:27

Tiltalt for overgrep

En mann fra Tromsø er tiltalt for en rekke overgrep mot barn. Mannen skal ha kontaktet rundt barn via internett og fått dem til å ta bilder og video av seg selv. Han er også tiltalt for overgrep mot stedatteren.

P4 - 28 Oct 19 kl. 12:22

Siktet for overgrep mot flere barn

Den mannlige barnehageansatte som i går ble pågrepet og mistenkt for seksuell handling mot barn i Finnmark, nekter straffskyld. Mannen er nå siktet for overgrep mot flere barn, opplyser politiet. Han er nå avhørt og politiet vil vurdere varetektsfengsling i løpet av dagen..

P4 - 21 Aug 19 kl. 14:17

Tiltalt for voldtekter av barn

En mann i 40-årene fra Trøndelag er tiltalt for overgrep mot 46 unge jenter, den yngste av dem 11 år. Ifølge tiltalen skal han ha voldtatt ni mindreårige jenter. Mannen skal både ha forgrepet seg på barn i Trondheimsområdet og ha bestilt direkteoverførte overgrep fra Filippinene, melder NRK.

NRK - 19 Aug 19 kl. 14:42

Overgrepssak i retten

En 51 år gammel mann fra Trondheim er tiltalt for overgrep mot et barn under 14 år. Han er også tiltalt for besittelse av minst 1,8 millioner bilder - samt over 7.000 filmer - som viser overgrep mot barn.

P4 - 21 Aug 19 kl. 14:17

Mann tiltalt for voldtekter av barn

En mann i 40-årene fra Trøndelag er tiltalt for overgrep mot 46 unge jenter, den yngste av dem 11 år. Ifølge tiltalen skal han ha voldtatt ni mindreårige jenter. Mannen skal både ha forgrepet seg på barn i Trondheimsområdet og ha bestilt direkteoverførte overgrep fra Filippinene, melder NRK.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Medlemsvekst i Frp

Fremskrittspartiet har fått 1.000 nye medlemmer etter at de bestemte seg for å gå ut av regjeringen. Det skriver partileder Siv Jensen på sin egen Instagram-konto..

NRK - 30 minutter siden

Fisken din har vore i Kina

All torsk Findus sel i norske butikkar er miljømerka, samtidig har ein fjerdedel av den vore filetert i Kina. Merkinga seier ikkje noko om klimautsleppa frå å transportere fisken «jorda rundt». – Forvirrande, meiner Framtiden i våre hender..

NRK - 30 minutter siden

Bygger provisorisk sykehus

Kina skal bygge et nytt sykehus i Wuhan for å behandle pasienter med corona-viruset, melder CNN. Det provisoriske sykehuset skal være klart på seks dager. Et lignende sykehus ble bygget i Beijing under SARS-utbruddet i 2003..

NRK - 45 minutter siden

Én død i naboprovins

En person er død av corona-viruset i provinsen Heilongjiang i Kina, 2.000 kilometer fra byen der utbruddet startet. Av de nå 26 meldte dødsfallene, har 24 funnet sted i Hubei-provinsen og byen Wuhan.

NRK - 1 time siden

Innvilget 13.000 statsborgerskap

Nesten 13.200 utlendinger fikk norsk statsborgerskap i 2019. Det er 3.

NRK - 1 time siden

Mener e-sigaretter ikke har effekt

Det foreligger ikke nok beviser for at e-sigaretter gjør det lettere å stumpe røyken, konkluderer amerikanske helsemyndigheter. Rundt 20 mennesker er døde og over 1.000 har ifølge helsemyndighetene i USA blitt lungesyke etter bruk av e-sigaretter..

NRK - 1 time siden

Sjef i legemiddelfirma dømt

John Kapoor, grunnleggeren av det amerikanske legemiddelselskapet Insys, er dømt til fem og et halvt års fengsel for å ha bidratt til opioid-krisen i USA. 76-åringen er den første eieren av et legemiddelselskap som må sone i sakene mot firmaene..

NRK - 1 time siden

Nekter å utlevere diplomatfrue

USA avviser Storbritannias begjæring om å utlevere diplomatfruen Anne Sacoolas, som er tiltalt for en dødsulykke. Det opplyser USAs utenriksdepartement i en pressemelding natt til fredag, skriver nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 2 timer siden

India på innvandrertoppen

India er det landet utenfor EØS det kommer flest innvandrere til Norge fra. De siste fem årene har 14.058 personer fra India fått oppholdstillatelse.

NRK - 2 timer siden

Skal etterforske flystyrt

Australias havarikommisjon og politiet skal finne årsaken til at hvorfor et brannfly styrtet torsdag. Tre amerikanske brannmenn omkom i ulykken. Tankflyet av typen Hercules C-130 styrtet i Snowy Mountains i delstaten New South Wales..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt