P4 > Nyheter

Lørdag, 19 September, 10:28

P4 - 15 sep. 20 kl. 21:33

Dømt for overgrep

En 80 år gammel mann er i Nordmøre tingrett dømt for mangeårige overgrep mot sitt barnebarn. Overgrepene begynte i 2007, da jenta var fire år.
Det skal ifølge dommen ha funnet sted om lag 40 overgrep, deriblant to voldtekter. Overgrepene skjedde i besteforeldrenes hjem mens hun var på overnattingsbesøk.
80-åringen ble dømt til sju år og åtte måneders fengsel, samt å betale 300.
Les mer på P4


Les mer om:
Nordmøre

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Dømt, for, overgrep
NRK - 11 sep. 20 kl. 15:15

Dømt for overgrep via livestream

En mann (30) bosatt i Arendal, er dømt til 13 års fengsel for seksuell omgang med barn under 14 år. Overgrep og forsøk på overgrep ble gjennomført via en videochat med barn på Filippinene. Det er første dom i Agder for overgrep via livestream..

P4 - 11 sep. 20 kl. 15:23

Dømt for overgrep på nettet

En 30 år gammel mann er i Aust-Agder tingrett dømt til 13 års fengsel for seksuell omgang med barn under 14 år. Ifølge dommen ble overgrep og forsøk på overgrep gjennomført via en videochat med barn på Filippinene. Mannen erkjente straffskyld..

P4 - 14 sep. 20 kl. 09:52

Forvaring for overgrep

En mann i 40-årene er i Kristiansand tingrett dømt til elleve års forvaring for overgrep mot sin egen sønn. Mannen skal ha forgrepet seg på sønnen 30 ganger før gutten hadde fylt to år. Ifølge dommen er det nødvendig med forvaring for å ha kontroll på at mannen ikke begår nye overgrep, skriver Fædrelandsvennen.

P4 - Igår: 11:52

Vil varetektsfengsle trener videre

Politiet ønsker å forlenge varetektsfengslingen av en fotballtrener fra Lyngdal i Agder som er siktet for seksuelle overgrep. Det melder NRK. Mannen i 20-årene ble siktet i starten av september for fysiske overgrep og overgrep på nett mot 14 til 16 år gamle gutter i klubben han har trent.

VG - 11 sep. 20 kl. 09:06

Saksøkt på nytt for seksuelle overgrep

Skuespilleren Kevin Spacey ble onsdag saksøkt på nytt. Denne gangen for seksuelle overgrep som skal ha funnet sted på 1980-tallet..

Aftenposten - 14 sep. 20 kl. 10:09

Far dømt til elleve års forvaring for overgrep mot eget spedbarn

Retten er strengere enn aktor ba om mot en mann i 40-årene og dømmer ham til elleve års forvaring for gjentatte seksuelle overgrep mot sin egen sønn..

NRK - 14 sep. 20 kl. 10:24

Far dømt til forvaring for overgrep

Retten er strengere enn aktor ba om mot en mann i 40-årene og dømmer ham til elleve års forvaring for gjentatte seksuelle overgrep mot sin egen sønn. Mannen erkjente å ha forgrepet seg på sønnen fra han var en måned gammel og til han hadde fylt to år.

VG - 14 sep. 20 kl. 11:13

Mann dømt til elleve års forvaring for overgrep mot spedbarn

Retten er strengere enn aktors påstand mot en mann i 40-årene og dømmer ham til elleve års forvaring for gjentatte seksuelle overgrep mot et spedbarn..

Aftenposten - 14 sep. 20 kl. 13:14

FN-topp krever gransking av overgrep i Hviterussland

FNs høykommissær for menneskerettigheter, Michelle Bachelet, krever at de ansvarlige for overgrep mot opposisjonelle i Hviterussland stilles til ansvar..

NRK - 15 sep. 20 kl. 09:23

Dømt over overgrep mot barn

Ein mann i 80-åra er dømt til fengsel i sju år og åtte månadar for seksuelle overgrep mot barn under ti år. Personen han skal ha utført overgrepet mot er ein nær slektning. Han er også dømt for å ha hatt videoar og bilde som seksualiserer barn..

Fler nyheter fra P4

P4 - 30 minutter siden

55 nye smittede i Oslo

55 personer i Oslo har fått påvist koronasmitte det siste døgnet. Det viser tall fra Folkehelseinsituttet, melder NRK. Assisterende helsedirektør Espen Nakstad advarte i går om utviklingen i hovedstaden, der smittetallene har steget jevnt de siste ukene.

P4 - 30 minutter siden

Flere drept i masseskyting

Flere personer skal ha blitt drept i en masseskyting i byen Rochester i delstaten New York i USA. Det melder politiet nå. Det er ikke kjent hvor mange som er skutt og hvor mange som er drept.

P4 - 30 minutter siden

Flerer ukvalifiserte lærere

Det har blitt flere ukvalifiserte lærere i skolen. Andelen har økt med rundt 35 prosent mellom 2013 og 2020, skriver Klassekampen. Ukvalifiserte lærere har i dag ansvaret for 4,5 prosent av unvervisningen i Norge.

P4 - 1 time siden

India kan passere USA

India er på vei til å passere USA som det landet med flest koronasmittede i verden. Smittetallet har steget daglig de siste fem ukene. Bare det siste døgnet har rundt 94.

P4 - 1 time siden

Stor fare for busstreik

Det kan gå mot en stor busstreik i morgen. Riksmekleren sier det er stor avstand mellom partene i forhandlingene, melder NTB. Busstrafikken i Oslo og Viken kan bli lammet i morgen, om det ikke blir enighet innen midnatt.

P4 - 1 time siden

Til legevakt etter brann

Fire personer er sendt til legevakt etter en brann i en enebolig i Bergen i dag tidlig. En familie på fem var i boligen da det begynte å brenne, og alle har kommet seg ut, melder politiet..

P4 - 1 time siden

- Lime-tiltalt startet opp ny kjede

Mannen bak Lime-butikkene, som er tiltalt for menneskehandel og organisert kriminalitet, skal ha bygget opp en ny kjede mens han har vært tiltalt. Det melder VG. Mannen anket i 2018 en dom på ni års fengsel i en omfattende Lime-saken, og ankesaken er ikke avgjort.

P4 - 1 time siden

70 millioner til bevaring av kirker

Regjeringen setter av 70 millioner til sikring av gamle kirker i statsbudsjettet for neste år. Det skriver avisen Vårt Land. Pengene skal brukes til å bevare kirker som er bygget før 1850.

P4 - 1 time siden

Hurtigrute-etterforskning mot slutten

Etterforskningen av Hurtigruten er nå i sluttfasen. Selskapet er mistenkt for å ha brutt loven om smitteoverføring og for brudd på koronaforskriften i smittevernloven, i forbindelse med utbruddet på MS Roald Amunsden. Påtalemyndigehten opplyser til Dagens Næringsliv at målet er å komme i mål med etterforskningen i løpet av en måned..

P4 - 1 time siden

Blir ikke avhørt ennå

Mannen i 40-årene som er siktet for å ha drept moren sin i Oslo i går, blir foreløpig ikke avhørt. Mannens forsvarer sier til VG at de hadde et møte i går kveld, og at det ikke blir noe avhør nå på grunn av sakens omstendigheter. Forsvareren vil ikke si noe mer foreløpig.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt