P4 > Nyheter

Onsdag, 15 Juli, 14:19

P4 - 19 nov. 19 kl. 21:53

Dømt for overgrep

En 20 år gammel mann er i Vest-Telemark tingrett dømt til sju års fengsel for seksuelle overgrep mot barn under 14 år.
Det skriver Telemarksavisa.
Han er også dømt til å betale tre jenter oppreisningserstatning..
Les mer på P4


Les mer om:
Vest-Telemark, Telemarksavisa

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Dømt, for, overgrep
P4 - 25 okt. 19 kl. 17:07

51-åring pågrepet for overgrep

En 51 år gammel mann er pågrepet for overgrep mot et norsk søskenpar i Spania. Det opplyser spansk politi i en pressemelding. Søskenparet fortalte om fysiske overgrep mot moren, og at de selv var utsatt for seksuelle overgrep fra en ghanesisk mann.

P4 - 23 juni 20 kl. 15:54

Dømt for overgrep

En mann i 60-årene er i Øst-Finnmark tingrett dømt til tre års fengsel for flere overgrep mot barn og sårbare personer. Det er totalt seks fornærmede i saken som omhandler flere tilfeller av seksuelle overgrep på nett rettet mot barn og seksuelle overgrep mot en psykisk utviklingshemmet person..

P4 - 14 okt. 19 kl. 09:48

Tiltalt for over 40 overgrep

Mandag startet rettssaken mot en 41 år gammel mann som er tiltalt for over 40 overgrep mot barn i Sør-Trøndelag tingrett. Mannen, som er tiltalt for kjøp av sex, overgrep og kjøp av direkteoverførte overgrep fra Filippinene, er erklært pedofil. 41-åringen har selv barn og er tidligere dømt i tre overgrepssaker.

NRK - 12 nov. 19 kl. 13:41

Dømt for overgrep mot barnebarn

En mann (74) er i Frostating lagmannsrett dømt til sju år og tre måneders fengsel for seksuelle overgrep mot barnebarnet sitt. Mannen har begått en rekke overgrep mot barnebarnet, som var mellom åtte og ni år da hendelsene fant sted..

P4 - 12 nov. 19 kl. 13:51

Dømt for overgrep

En 74 år gammel mann er i Frostating lagmannsrett dømt til sju år og tre måneders fengsel for seksuelle overgrep mot barnebarnet sitt. Mannen har begått en rekke overgrep mot barnebarnet, som var mellom åtte og ni år da hendelsene fant sted..

NRK - 13 mai 20 kl. 15:57

Dømt for overgrep mot ettåring

En 50 år gammel mann på Agder er dømt til tre års fengsel for grove seksuelle overgrep mot sin da halvannet år gamle niese. Han er også dømt for overgrep mot en annen niese, og ei venninne av jentene. Mannen filmet overgrepene..

NRK - 26 mai 20 kl. 20:04

Søkte etter seksuelle overgrep

Ein sogning i 40-åra er tiltalt for å ha skaffa seg bilete og videoar som viser seksuelle overgrep mot born. Saka kjem opp i Sogn og Fjordane tingrett i midten av juni. Mannen skal også ha delteke i fleire chattar om overgrep..

P4 - 12 mai 20 kl. 15:29

Tiltalt for medvirkning til overgrep

En mann i 30-årene er tiltalt for medvirkning til overgrep mot barn. Det skriver avisen Gudbrandsdølen Dagningen. Ifølge tiltalen skal mannen ha bedt en kvinne utføre overgrep mot hennes tre år gamle sønn..

NRK - 19 aug. 19 kl. 10:50

16 års fengsel for overgrep

En tobarnsfar fra Bergen er dømt til 16 år i fengsel for å ha medvirket til seksuelle overgrep mot barn via internett. Det skriver Bergens Tidende. Mannen er blant annet dømt for å ha fått en rumensk kvinne til å begå overgrep mot egne barn..

P4 - 14 okt. 19 kl. 10:37

Nekter for å ha bestilt overgrep

Den 41 år gamle mannen som i Sør-Trøndelag tingrett står tiltalt for over 40 overgrep mot barn nekter straffskyld for å ha bestilt direkteoverførte overgrep fra Filippinene. 41-åringen er tiltalt for dette samt overgrep og kjøp av sex og da rettssaken startet mandag erkjente han straffskyld for de andre tiltalepunktene. Mannen er erklært pedofil.

Fler nyheter fra P4

P4 - 30 minutter siden

Norwegian saksøker Boeing

Norwegian går til søksmål mot Boeing og anklager dem for svindel og kontraktsbrudd. Det skriver E24. Norwegian har kansellert en ordre på 97 fly av typen 737 og 787 Dreamlinere, og mener produsenten bevisst har villedet dem og produsert fly med svekket verdig og nytte.

P4 - 1 time siden

Åpner 93 straffesaker

Riksadvokaten ber påtalemyndigheten gjenåpne 93 straffesaker i trafikken hvor det er mistanke om at de kan være feilaktig dømt. Det er mistanke om at data som Statens vegvesen har hentet fra bilene kan være feiltolket. I tillegg er en person som utarbeidet datarapporterunder etterforskning for å ha manipulert tall..

P4 - 1 time siden

Mindreårige anmeldt for politibråk

19 ungdom i alderen 14 til 16 år er anmeldt etter politibråk i Trondheim i juni. Hendelsen skjedde på Hestsjøen, der de mindreårige skal ha truet politiet med vold, sjikane og nektet å etterkomme pålegg. Flere av de mindreårige har erkjent forholdene , mens andre nekter straffskyld, opplyser politiet i en pressemelding.

P4 - 1 time siden

Kaos på Preikestolen

Det er kaos på den populære turistattraksjonen Preikestolen. Parkeringsplassen er overfylt, og køen står nå helt ned til riksveien. Politiet er nå blitt rekvirert for å bistå.

P4 - 2 timer siden

Dømt til fengsel for meldinger

En mann er dømt til betinget fengsel i 30 dager å ha sendt seksualiserte meldinger til sin datter. Mannen har erkjent straffskyld, men hevder han ikke husket å sendt meldingene fordi han var ruset på tidspunktet. Dommen vil ikke ankes..

P4 - 2 timer siden

Mor ble berget av hotellansatte

To hotellansatte skal ha berget moren til den ett år gamle gutten som omkom i en sideelv til Geirangerelva i går ettermiddag. Kvinnen skal ha blitt ført flere hundre meter nedover elva før de ansatte klarte å få tak i henne like før flere bratte elvefall, melder NRK. Politiet mener gutten falt fra en bro og at moren hoppet etter for å redde ham.

P4 - 2 timer siden

Apple vant sak om skattestrid

EU-kommisjonen har tapt mot Apple og Irland i en betent straffesak. EU-kommisjonen mener elektronikkgiganten i flere år har fått ulovlig statsstøtte fra Irland og påla Apple i 2015 å betale 13 milliarder euro mer i skatt. Apple mener det ville innebære dobbeltbeskatning, og tok saken til retten hvor de nå har vunnet frem i en EU-domstolen.

P4 - 2 timer siden

Mange stryker på teoriprøven

Statens vegvesen refser det de mener er uforberedte kandidater til førerprøven. I juni strøk en av tre på teoriprøven, og veldig mange må prøve flere ganger før de består. Koronakrisen har ført til at lang ventetid, men Vegvesenet mener køene ikke hadde oppstått dersom flere hadde bestått på første forsøk.

P4 - 2 timer siden

Voldsom økning i redningsoppdrag

Redningsselskapet opplever en voldsom økning i antall redningsoppdrag. I mai og juni rykket de ut det som tilsvarer en økning i renidnsoppdrag med 46 prosent. Mange av oppdragene skyldes at folk ikke har erfaring med båt forteller Hasse Lindmo i Redningsselskapet.

P4 - 2 timer siden

Innkaller til pressebrief om knivstikking

Politiet innkaller akkurat nå til en pressekonferanse om knivstikkingen av tre kvinner i Sarpsborg i natt. En 31 år gammel mann er pågrepet og siktet for drap og drapsforsøk, etter at en av kvinnene døde og en er kritisk skadd. 31-åringen skal ha en relasjon til to av ofrene, men noe motiv er fortsatt uklart..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt