P4 > Nyheter

Monday, 18 November, 20:07

P4 - 08 Nov 19 kl. 22:27

Dømt for mishandling av datteren

Et foreldrepar i 50-årene er i Sør-Trøndelag tingrett dømt for grov vold og gjentatt mishandling av datteren over en periode på 13 år.
Moren dømmes til ett og et halvt års fengsel, mens faren dømmes til ett år og ni måneder.
De må også betale datteren 250.000 kroner i oppreisningserstatning.
Datteren har posttraumatisk stresslidelse og liten arbeidsevne som følge av mishandlingen
Foreldrene erkjente seg ikke skyldig i retten.
Les mer på P4


Les mer om:
Sør-Trøndelag, NTB

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Dømt, for, mishandlingav , datteren
Aftenposten - 08 Nov 19 kl. 22:28

Foreldre dømt for mishandling av datteren

Et foreldrepar i 50-årene er i Sør-Trøndelag tingrett dømt for grov vold og gjentatt mishandling av datteren gjennom hennes barndom..

NRK - 08 Nov 19 kl. 23:40

Foreldre dømt for mishandling

Et foreldrepar i 50-årene er i Sør-Trøndelag tingrett dømt for grov vold mot datteren gjennom tretten. Moren blr dømt til 1,5 års fengsel, mens faren fikk 1,75 år, melder NTB..

NRK - 03 Nov 19 kl. 18:00

Dømt for vold mot datter

Et foreldrepar er i Aust-Agder tingrett dømt for mishandling av sin egen datter, skriver Arendals Tidende. Moren er dømt til ett år og tre måneders fengsel. Faren er dømt til fem måneders fengsel for grov vold mot datteren gjennom seks år..

P4 - 04 Sep 19 kl. 11:49

Høyesterett skjerper straffen for mor

Moren i Valdres-saken som ble dømt til åtte måneders betinget fengsel i lagmannsretten etter at hennes datter døde av avmagring er i Høyesterett dømt til tre års fengsel. 13-åringen ble funnet død på Beitostølen nyttårsaften 2015 og lagmannsretten dømte mor for grov mishandling. Påtalemyndigheten mente moren holdt datteren vekk fra behandling mens kvinnen har hevdet at hun gjorde alt hun kunne for å hjelpe..

P4 - 02 Nov 19 kl. 09:47

Tiltalt for mishandling

En mann er i Oslo tingrett tiltalt for å grov mishandling av sin kone og tre døtre i sju år. Mannen skal ifølge tiltalen blant annet ha slått, sparket og dyttet familiemedlemmene. Han er også tiltalt for å ha brutt et besøksforbud da han oppsøkte sin familie på en privatadresse..

Klartale - 17 Oct 19 kl. 15:22

Slik oppdrar hun datteren i et nytt land

Ammara Hina vokste opp i Pakistan. Datteren vokser opp i Norge. Det er forskjell på barne-oppdragelsen i landene, forteller hun..

P4 - 26 Sep 19 kl. 12:40

Færre fengslet for vold og mishandling

Færre ble fengslet for vold og mishandling i 2017 enn de fem årene før. Det viser ferske tall fra SSB. I 2017 startet 2.

Aftenposten - 05 Oct 19 kl. 17:59

Tallet hinter om keeperens ekstreme alder. Comebacket gjør datteren stolt.

Da 50 år gamle Jan Stankiewicz skulle gjøre comeback på toppnivå, satt datteren på tribunen med hjertet i halsen..

VG - 18 Aug 19 kl. 02:30

Far siktet for uaktsomt drap etter datteren (12) kjørte på mann

Faren skal ha latt datteren kjøre bilen da den den tragiske hendelsen fant sted torsdag ettermiddag i Texas..

VG - 10 Sep 19 kl. 10:52

Familiefar tiltalt for drapsforsøk mot datteren: Avviser ære som motiv

FOLLO (VG) Familifaren (47) innrømmer at han stakk datteren to ganger med en kniv, men han nekter for at knivstikkene handlet om ære..

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Fremstilt for fengsling etter vold

Politiet ber om varetektsfengsling i to uker for tre menn som er siktet i en voldssak på Gran i Oppland lørdag kveld. To menn og tre kvinner skal ha blitt utsatt for vold i en privatbolig, men ble ikke alvorlig skadd. De tre er siktet for grov kroppskrenkelse og grove trusler og ble fremstilt for fengsling i Gjøvik tingrett i ettermiddag..

P4 - 1 time siden

Forslag om forbud mot machete

Justisdepartementet vurderer endringer i våpenforskriften slik at det blir forbudt med machete. Bakgrunnen for forslaget er blant annet at politiet i Oslo Oslo har sett en trend, særdeles innenfor gjengmiljøer i Oslo, å bevæpne seg med dette..

P4 - 1 time siden

VG retter i tre Giske-saker

VG retter nå tre saker om Trond Giske. Det skriver Dagens Næringsliv. VG har nå i kveld publisert en kommentar signert redaktør Gard Steiro.

P4 - Igår: 17:17

Kennel brukte støt på hunder

Eieren av en hundekennel i Trøndelag må møte i retten tiltalt for ulovlig ha brukt strømhalsbånd på 40 forskjellige hunder, melder NRK. Kvinnen brukte strømhalsbånd for å få hundene til å slutte og bjeffe. Dette er forbudt i Norge..

P4 - 1 time siden

Mer penger til politidistriktene

Politiet må bruke mer av pengene sine ute i distriktene. Det pålegges de nå av de fire regjeringspartiene på Stortinget. Frps Bård Hoksrud sier til NRK at det skal gjøre situasjonen bedre i blant annet Telemark og Vestfold der politiet er underbemannet..

P4 - 2 timer siden

Berg møter pressen

Frode Berg vil snakke til pressen i morgen kveld klokken 19 på Gardermoen. Det bekrefter hans advokat Brynjulf Risnes. Berg som var dømt for spionasje i Russland, ble benådet fredag, i forbindelse med en utvekslingsavtale.

P4 - 2 timer siden

Tre drept i Oklahoma

Det pågår en skyteepisode på et handlesenter i Oklahoma i USA i ettermiddag norsk tid. Tre personer har blitt skutt og drept etter at det har blitt avfyrt skudd både på innsiden og utsiden av butikken. Politiet ber folk i nærheten om å passe seg for en person som er kledd i sort..

P4 - 2 timer siden

Tiltalt for drapsforsøk

En 37 år gammel mann er tiltalt for drapsforsøk for å ha knivstukket naboen sin i Odda i Hordaland i april i år. Den 24 år gamle mannen ble alvorlig skadet. 37-åringen har knyttet seg til hendelsen..

P4 - 2 timer siden

Fire års fengsel for overgrepsbilder

En mann i 40-årsalderen er dømt til fire års fengsel for å ha over to millioner bilder og filmer med overgrepsmateriale. Mannen har erkjent straffskyld etter tiltalen, men vurderer å anke dommen, opplyser forsvareren hans til TV2. Politiet etterforsker også mannens ektefelle og vurderer å ta ut tiltale også mot ham..

P4 - 2 timer siden

Russland-dom i desember

Verdens antidopingbyrå,WADA, varsler nå at de vil komme med en dom mot Russland i desember. WADA skal ta stilling til om Russland har manipulert innsamlet dopingmateriale. Russland risikerer å bli utestengt fra sommer-OL i Tokyo til neste år og vinterlekene i Beijing om tre år.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt