P4 > Nyheter

Monday, 01 June, 01:31

P4 - 08 Nov 19 kl. 22:27

Dømt for mishandling av datteren

Et foreldrepar i 50-årene er i Sør-Trøndelag tingrett dømt for grov vold og gjentatt mishandling av datteren over en periode på 13 år.
Moren dømmes til ett og et halvt års fengsel, mens faren dømmes til ett år og ni måneder.
De må også betale datteren 250.000 kroner i oppreisningserstatning.
Datteren har posttraumatisk stresslidelse og liten arbeidsevne som følge av mishandlingen
Foreldrene erkjente seg ikke skyldig i retten.
Les mer på P4


Les mer om:
Sør-Trøndelag, NTB

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Dømt, for, mishandlingav , datteren
Aftenposten - 08 Nov 19 kl. 22:28

Foreldre dømt for mishandling av datteren

Et foreldrepar i 50-årene er i Sør-Trøndelag tingrett dømt for grov vold og gjentatt mishandling av datteren gjennom hennes barndom..

NRK - 08 Nov 19 kl. 23:40

Foreldre dømt for mishandling

Et foreldrepar i 50-årene er i Sør-Trøndelag tingrett dømt for grov vold mot datteren gjennom tretten. Moren blr dømt til 1,5 års fengsel, mens faren fikk 1,75 år, melder NTB..

Aftenposten - 24 Jan 20 kl. 18:26

Oslomann tiltalt for å ha mishandlet sin ufødte sønn

En mann fra 40-årene er tiltalt for å ha mishandlet kona mens hun var høygravid med parets sønn. Han er også tiltalt for mishandling av sønnen og datteren..

Aftenposten - 27 May 20 kl. 15:45

Mann dømt for voldtekt og mishandling av sin daværende ektefelle

En mann er dømt til fengsel i fem år og tre måneder for å ha voldtatt og mishandlet sin daværende kone. Han er også dømt for å ha mishandlet datteren..

NRK - 03 Nov 19 kl. 18:00

Dømt for vold mot datter

Et foreldrepar er i Aust-Agder tingrett dømt for mishandling av sin egen datter, skriver Arendals Tidende. Moren er dømt til ett år og tre måneders fengsel. Faren er dømt til fem måneders fengsel for grov vold mot datteren gjennom seks år..

P4 - 27 May 20 kl. 15:48

Mann dømt til fengsel for voldtekt og mishandling

En mann i 40-årene fra Oslo er dømt til fengsel i fem år og tre måneder for å ha voldtatt og mishandlet sin kone. Han er også dømt for å ha mishandlet datteren som var til stedet da moren skal ha blitt mishandlet. Mannen har tilstått å ha brutt besøksforbud, men nekter straffskyld for voldtekten og mishandlingen..

NRK - 12 May 20 kl. 22:06

Tiltalt for mishandling i ti år

Statsadvokatene i Nordland har tiltalt en mann i Vesterålen for grov og gjentatt mishandling av kone og egne barn. Volden skal ha pågått i en tiårsperiode, skriver VOL..

NRK - 02 Apr 20 kl. 17:49

Amalie (1 mnd.) smittet av korona

VG skriver torsdag om foreldrene Simen og Tuva, som fikk datteren Amalie for en måned siden. Foreldrene forteller at datteren er koronasmittet, og advarer folk mot å tro at barn ikke kan bli syke. Datteren ble ikke smittet på sykehus..

Dagbladet - 24 Feb 20 kl. 21:56

Ingen visste hvor datteren var

Ellen Kristvik kan mye om sorg. Men da datteren tok livet av seg, var det som om hun aldri hadde møtt døden før..

NRK - 12 May 20 kl. 20:44

Dømt for grov mishandling

En 37 år gammel mann er i Oslo tingrett dømt til tre års fengsel for omfattende og grov mishandling av samboeren. Ifølge dommen har mannen blant annet rettet en ladd pistol med delvis fylt magasin mot kvinnen og trukket av, såkalt russisk rulett..

Fler nyheter fra P4

P4 - 2 timer siden

Vil sette inn nasjonalgarden i Philadelphia

USAs president Donald Trump vil sette inn nasjonalgarden i Philadelphia for å få kontroll over de pågående opptøyene. Flere nyhetsmedier viser videoer der demonstranter vandaliserer politibiler og plyndrer butikker. Opptøyene og demonstrasjonene mot politivold har nå eskalert til mer enn 18 stater og 20 byer har innført portforbud..

P4 - 2 timer siden

Fastlåste TV-forhandlinger

Akkurat nå går fristen for forhandlingene mellom TV2 og Get-eier Telia ut. Dermed står en halv million nordmenn i fare for å miste TV2s kanaler fra og med i dag. Partene har forsøkt å lande en ny distribusjonsavtale, men klarer ikke å bli enige om en pris, ifølge Dagens Næringsliv.

P4 - 3 timer siden

Måtte avlyse russekamp etter slåssing

Politiet måtte i kveld avlyse en fotballkamp mellom jentene i årets og neste års russekull på Raumyr på Kongsberg. Årsaken var at de allerede tidig i første omgang ble slåssing og utagering. Der kamper normalt blir avblåst av dommere, var det altså politiet som i kveld sto for den avgjørelsen..

P4 - 3 timer siden

Frykter for fulle bargjester

Helseminister Bent Høie er urolig for økt koronasmitte når barer og utesteder får åpne dørene igjen i morgen. Høie sier til VG at det er lett å glemme å holde avstand og vaske hendene når man drikker og ber alle ha dette med seg i ryggmargen fremover. I Oslo har skjenking av alkohol vært tillatt siden 6.

P4 - 4 timer siden

Oppfordrer ansatte om å bli hjemme

Ansatte i Det hvite hus oppfordres til å ikke komme på jobb i dag hvis det er mulig. Området rundt presidentboligen har de siste dagene vært åsted for demonstranter mot politivold. I går kom situasjonen under kontroll og det ble direkte konfrontasjoner mellom Secret Service-agenter og demonstranter.

P4 - 3 timer siden

Mann omkom i bilulykke

En mann i 60-årene har mistet livet i en bilulykke på Grua i Eidskog i Innlandet i kveld. Mannen var alene i bilen og skal ha kjørt av veien. Det forsøkt livreddende førstehjelp, men livet sto ikke til å redde.

P4 - 5 timer siden

Advarer om flom

Høye temperaturer og mye snøsmelting øker flomfaren. NVE har sendt ut gult farenivå for Trøndelag, Nordland, Troms og Finnmark. De advarer om lokale oversvømmelser og rask økning av vannføring i små vassdrag..

P4 - 4 timer siden

Tauet vekk biler etter branner

Flere søppelkasser begynte å brenne etter at folk kastet fra seg engangsgriller som ikke var ordentlig slukket ved Bygdøy sjøbad i Oslo i dag. Da brannvesenet rykket ut til hendelsen hadde de store problemer med å komme seg fram fordi folk hadde parkert biler over alt. Politiet har nå valgt å taue vekk flere biler og har samtidig skrevet ut over 30 parkeringsbøter.

P4 - 5 timer siden

Get-kunder kan miste TV2

Get sine kunder står i fare for å miste TV2 sine kanaler i morgen. TV2 og det Telia-eide selskapet sitter akkurat nå i forhandlinger om en ny TV-avtale, men klarer ikke å komme til enighet. Striden går ut på hvor mye Get skal betale for TV2s kanaler.

P4 - 5 timer siden

Astronautene gikk om bord

Etter flere timer med spenning fikk de to astronautene fra SpaceX gå om bord den internasjonale romstasjonen ISS for rundt en time siden. Dokkingen gikk uten problemer tidligere i dag, men det tok flere timer før alle sikkerhetssystemer ga grønt lys..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt