NRK > Nyheter

Sunday, 16 February, 20:27

NRK - Igår: 21:09

Dømt for minst 100 voldtekter

En man er i Aust-Agder tingrett dømt for minst 100 voldtekter av egen niese. Voldtektene skal ha skjedd i løpet av fire år, skriver Agderposten. Mannen er nå dømt til ti års fengsel..
Les mer på NRK


Les mer om:
Aust-Agder, Agderposten

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Dømt, forminst , 100, voldtekter
Klartale - 21 Jan 20 kl. 13:26

Tiltalt for ni voldtekter

En tidligere medieleder er tiltalt for ni voldtekter. Han sier at han ikke har gjort det. Han mener han er utsatt for mobbing, rykter og hevn..

P4 - Igår: 22:44

Dømt for 100 voldtekter av niese

En mann er i Aust-Agder tingrett dømt til ti års fengsel for over 100 voldtekter av sin egen niese da jenta var mellom 10 og 14 år gammel. Mannen var utvist fra Norge da voldtektene startet, skriver Agderposten. Han nekter straffskyld..

NRK - 18 Jan 20 kl. 09:22

Tiltalt for ni voldtekter

En kulturprofil er tiltalt for ni voldtekter og ett tilfelle av seksuell omgang med barn under 16 år. Voldtektene skal ha skjedd mens ofrene sov eller var beruset. Mannen nekter straffskyld.

Aftenposten - Igår: 22:32

Mann dømt for minst 100 voldtekter av niese

En mann er i Aust-Agder tingrett dømt til ti års fengsel for over 100 voldtekter av sin egen niese mens jenta var mellom 10 og 14 år gammel..

P4 - 18 Nov 19 kl. 22:52

Etterforskes for nye voldtekter

Julio Kopseng etterforskes nå for to nye voldtekter. Det skriver Dagbladet. Han ble i forrige uke dømt for å ha voldtatt to kvinner, og har fra før en rettskraftig forvaringsdom på seg for å ha forgrepet seg på 19 kvinner.

P4 - 13 Nov 19 kl. 15:37

Dømt for to nye voldtekter

Serievoldtektsdømte Julio Kopseng er i Borgarting lagmannsrett dømt for voldtekt av ytterligere to kvinner. Den tidligere danskeren ble i 2016 dømt til 21 års forvaring for voldtekt og overgrep mot 19 kvinner, og i etterkant av dette har han blitt dømt for ytterligere fire voldtekter..

NRK - 18 Nov 19 kl. 22:15

Etterforskes for nye voldtekter

Julio Kopseng ble i forrige uke dømt for å ha voldtatt to kvinner. Fra før er han rettskraftig dømt for å ha forgrepet seg på 19 kvinner. Nå etterforskes han for to nye voldtekter, skriver Dagbladet.

Aftenposten - 21 Jan 20 kl. 10:18

Tidligere kulturprofil erklærte seg ikke skyldig i ni voldtekter

Kulturprofilen som er tiltalt for ni voldtekter, erklærte seg ikke skyldig i noen av forholdene da tiltalen ble lest opp i retten tirsdag..

P4 - 30 Jan 20 kl. 17:41

Mann dømt for flere voldtekter

En 20 år gammel mann er i Oslo Tingrett dømt til åtte års ubetinget fengesel for flere voldtekter. Mannen skal ha voldtatt sin to år eldre kjæreste og utøvd vold mot henne flere ganger. Voldtektene skjedde i en periode fra september til november da mannen var 16 år gammel..

Dagbladet - 18 Nov 19 kl. 22:00

Etterforskes for nye voldtekter

Julio Kopseng (42) er nettopp dømt for å ha voldtatt to kvinner..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Syriske styrkar rykkjer i Aleppo

I fylgje syriske medium har regjeringsstyrkane rykka inn i mesteparten av Aleppo-provinsen, som er eit av dei siste opprørsstyrte områda. Sidan desember har russisk-støtta syriske styrkar rykka fram i Aleppo, Idlib og område i Latakia-provinsen..

NRK - 1 time siden

40 amerikanarar smitta

40 av amerikanarane på cruiseskipet Diamond Princess er smitta av det nye koronaviruset. Det melder AFP. Dei vert evakuerte frå skipet, men må vere på eit sjukehus i Japan..

NRK - 1 time siden

Må innstille avgangar

Alle avgangane til Fjord Line er innstilte i morgon. Avgangane er innstilte på grunn av dårleg vêr, melder Fjord Line..

NRK - 1 time siden

– Løsningen var ikke bra nok

Charlo Halvorsen, underholdningsredaktør i NRK, innrømmer at back up løsningen under MGP-finalen ikke var bra nok. – Dette var ikke planen vår, det var en kriseløsning, forteller han..

NRK - 1 time siden

Ein person knivstukken i London

Politiet i Barking & Dagenham skriv på Twitter at dei har arrestert to personar ettar at ein person vart knivstukke på Sandringham Road i London. Ein person i 20-åra skal vere kritisk skada..

NRK - 1 time siden

Må kansellere avgangar

Alle avgangane til Fjord Line er kansellerte i morgon. Avgangane er kansellerte på grunn av dårleg vêr, melder Fjord Line..

NRK - 1 time siden

Fleire knivstukke i London

Politiet i Barking & Dagenham skriv på Twitter at fleire personar er knivstukke på Sandringham Road i London. Ein person er kritisk skada, og politiet ber folk om å halde seg unna området..

NRK - 1 time siden

Gult farevarsel for høy vannstand

Meteorologisk institutt har sendt ut gult farevarsel for høy vannstand i Østfold, Oslo, Akershus, Buskerud og Vestfold. Vannet kan bli 90-115 cm høyere enn normalt fra mandag morgen. Vannstanden er ventet å være på det høyeste omkring klokka 10-12..

NRK - 1 time siden

Norsk selskap bidreg til ISS

Kongsberg Gruppen skal bidra med breibandstilkobling til Den internasjonale romstasjonen (ISS), som vil forbetre kommunikasjonen mellom astronautar og jorda. Det skriv NTB..

NRK - 1 time siden

Norwegian satsar på langdistanse

Fleire flygingar til Nord-Amerika og nye ruter til Asia og Europa skal vere ein del av løysinga på krisa i Norwegian, seier selskapets nye sjef Jacob Schram til TT. Norwegian hadde eit underskot på 1,7 milliardar kroner i 2019..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt