NRK > Nyheter

Søndag, 20 September, 22:44

NRK - 14 feb. 20 kl. 21:09

Dømt for minst 100 voldtekter

En man er i Aust-Agder tingrett dømt for minst 100 voldtekter av egen niese. Voldtektene skal ha skjedd i løpet av fire år, skriver Agderposten. Mannen er nå dømt til ti års fengsel..
Les mer på NRK


Les mer om:
Aust-Agder, Agderposten

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Dømt, forminst , 100, voldtekter
NRK - 26 juni 20 kl. 10:18

Kulturprofil dømt for voldtekter

En kulturprofil i 50-årene er dømt til 13 år og seks måneders fengsel for flere voldtekter. Mannen var blant annet tiltalt for ni voldtekter av yngre kvinner mens de var beruset eller sov. Mannen nekter straffskyld..

Aftenposten - 14 feb. 20 kl. 22:32

Mann dømt for minst 100 voldtekter av niese

En mann er i Aust-Agder tingrett dømt til ti års fengsel for over 100 voldtekter av sin egen niese mens jenta var mellom 10 og 14 år gammel..

P4 - 14 feb. 20 kl. 22:44

Dømt for 100 voldtekter av niese

En mann er i Aust-Agder tingrett dømt til ti års fengsel for over 100 voldtekter av sin egen niese da jenta var mellom 10 og 14 år gammel. Mannen var utvist fra Norge da voldtektene startet, skriver Agderposten. Han nekter straffskyld..

P4 - 13 nov. 19 kl. 15:37

Dømt for to nye voldtekter

Serievoldtektsdømte Julio Kopseng er i Borgarting lagmannsrett dømt for voldtekt av ytterligere to kvinner. Den tidligere danskeren ble i 2016 dømt til 21 års forvaring for voldtekt og overgrep mot 19 kvinner, og i etterkant av dette har han blitt dømt for ytterligere fire voldtekter..

NRK - 18 nov. 19 kl. 22:15

Etterforskes for nye voldtekter

Julio Kopseng ble i forrige uke dømt for å ha voldtatt to kvinner. Fra før er han rettskraftig dømt for å ha forgrepet seg på 19 kvinner. Nå etterforskes han for to nye voldtekter, skriver Dagbladet.

P4 - 18 nov. 19 kl. 22:52

Etterforskes for nye voldtekter

Julio Kopseng etterforskes nå for to nye voldtekter. Det skriver Dagbladet. Han ble i forrige uke dømt for å ha voldtatt to kvinner, og har fra før en rettskraftig forvaringsdom på seg for å ha forgrepet seg på 19 kvinner.

NRK - 18 jan. 20 kl. 09:22

Tiltalt for ni voldtekter

En kulturprofil er tiltalt for ni voldtekter og ett tilfelle av seksuell omgang med barn under 16 år. Voldtektene skal ha skjedd mens ofrene sov eller var beruset. Mannen nekter straffskyld.

Aftenposten - 21 jan. 20 kl. 10:18

Tidligere kulturprofil erklærte seg ikke skyldig i ni voldtekter

Kulturprofilen som er tiltalt for ni voldtekter, erklærte seg ikke skyldig i noen av forholdene da tiltalen ble lest opp i retten tirsdag..

Klartale - 21 jan. 20 kl. 13:26

Tiltalt for ni voldtekter

En tidligere medieleder er tiltalt for ni voldtekter. Han sier at han ikke har gjort det. Han mener han er utsatt for mobbing, rykter og hevn..

P4 - 30 jan. 20 kl. 17:41

Mann dømt for flere voldtekter

En 20 år gammel mann er i Oslo Tingrett dømt til åtte års ubetinget fengesel for flere voldtekter. Mannen skal ha voldtatt sin to år eldre kjæreste og utøvd vold mot henne flere ganger. Voldtektene skjedde i en periode fra september til november da mannen var 16 år gammel..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Fem nye smittetilfeller

Fem nye koronasmittede har blitt registrert i Sarpsborg og Fredrikstad i helgen. To av de smittede i Sarpsborg kan knyttes til høytidsmarkeringen i Skjeberg i månedsskiftet..

NRK - 10 minutter siden

Nye demonstrasjoner i Hviterussland

Flere titusen demonstranter var søndag ute i gatene i Minsk og andre hviterussiske byer for å demonstrere mot myndighetene. Myndigheten stengte t-banen og reduserte internettdekningen for å bremse demonstrasjonene. Over 100 ble pågrepet.

NRK - 45 minutter siden

Biden ber Senatet om å ikkje stemme

Demokratanes presidentkandidat, Joe Biden, ber Senatet om ikkje å stemme i valet av ei ny høgsterettsdommar. – Det er rå maktmisbruk å erstatta Ruth Bader Ginsburg så raskt, sa Biden under ein tale i Pennsylvania. Ginsberg døydde tidlegare denne veka..

NRK - 1 time siden

Riksrevisjonen startar gransking

Riksrevisjonen har bestemt å granske koronahandteringa til styresmaktene. Det seier Riksrevisor Per-Kristian Foss til Dagbladet. Dei skal ifølgje avisa undersøkje både krisepakkane og Nav.

NRK - 1 time siden

Karantene etter koronasmitte

30 personar er nå i karantene etter koronasmitte i Skien, melder Skien kommune. I alt 40 personar har blitt testa for koronavirus etter at to personar fekk påvist smitte fredag. Dei to skal ha blitt smitta på reise, høvesvis i Follo og Oslo..

NRK - 2 timer siden

Vrakar Bruun-Gundersen

Fleirtalet i nominasjonskomiteen til Frp i Aust-Agder vil ikkje ha stortingsrepresentant Åshild Bruun-Gundersen som partiets toppkandidat ved valet neste haust. Tre av medlemmene går inn for Marius Nilsen frå Grimstad. To støtter Bruun-Gundersen..

NRK - 2 timer siden

Vraker Bruun-Gundersen

Fleirtalet i nominasjonskomiteen til Frp i Aust-Agder vil ikkje ha stortingsrepresentant Åshild Bruun-Gundersen som partiets toppkandidat ved valet neste haust. Tre av medlemmene går inn for Marius Nilsen frå Grimstad. To støtter Bruun-Gundersen..

NRK - 2 timer siden

Nye smittetilfelle på HINN

To studentar er bekrefta smitta med koronaviruset på Høgskulen i Innlandet i Lillehammer. To personar var smitta, og dei to nye tilfella er blant dei som har vore i karantene den siste tida. Høgskulen seier det framleis er moderat smitterisiko..

NRK - 2 timer siden

Hedda-dryss over Det Norske Teatret

Det Norske Teatret kapret nær alle de viktigste prisene under årets Heddapris-tildeling søndag, for både beste forestilling, beste mannlige og kvinnelig hovedrolle, beste regi, beste scenetekst og beste mannlige medrolle. Heddaprisen deles ut årlig..

NRK - 2 timer siden

Tilnærmet ingen skoleskyss i Viken

Elever i Oslo og Viken må klare seg uten busstransport til skolen på mandag. Årsaken er den pågående busstreiken. Søndag morgen ble 3.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt