NRK > Nyheter

Saturday, 06 June, 04:14

NRK - 30 Jun 17 kl. 10:42

Dømt for drapet på samboer

En mann i 30-årene er dømt til fengsel i 17 år for å ha drept samboeren sin på Heer i Frogn i november 2015. Mannen er også dømt for grov mishandling av avdødes ni år gamle sønn..
Les mer på NRK


Les mer om:
Heer, Frogn

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Dømt, for, drapet, samboer
P4 - 30 Jun 17 kl. 10:36

17 år for Heer-drapet

En 37 år gammel mann er i Borgarting lagmannsrett dømt til 17 ås fengsel for drapet på sin samboer og grov mishandling av samboerens ni år gamle sønn. på Heer i Follo Lagmannsretten opprettholder dermed dommen fra tingretten i desember i fjor. Domfelte hadde påført sin samboer stump vold, ved slag eller spark, slik at hun døde.

NRK - 07 Nov 18 kl. 12:24

Mann siktet for drap på samboer

En mann er siktet for drapet på sin samboer i Vesterålen, det skriver Vesterålen Online. Kvinnen ble funnet død i sitt eget hjem i august 2016..

VG - 07 Nov 18 kl. 12:06

Mannen siktet for drapet på samboeren i Vesterålen

En mann er siktet for drapet på sin samboer i en kommune i Vesterålen. Kvinnen ble funnet død i sitt eget hjem i august 2016..

P4 - 02 Jun 20 kl. 12:49

Henlegger drapssak mot samboer

Riksadvokaten henlegger saken mot samboeren som i fjor ble siktet for å ha drept sin 46 år gamle samboer på Fjell i Drammen. Politiet siktet mannen i 40-årene på bakgrunn av taktiske og tekniske spor i saken. Mannen har hele tiden nektet straffskyld drapet..

P4 - 24 Oct 17 kl. 15:54

Forlenget varetekt for drapssiktede

Den 42 år gamle kvinnen i Kristiansand som er siktet for å ha drept både sin tidligere samboer og sin egen far, må bli sittende i varetekt. Politiet fikk tirsdag medhold i begjæringen om å forlenge varetektsfengslingen av kvinnen i fire nye uker. Kvinnen er siktet for drapet på sin tidligere samboer i 2014 og sin far i 2002..

VG - 07 Nov 18 kl. 12:06

Mann siktet for drapet på samboeren i Vesterålen

En mann er siktet for drapet på sin samboer i en kommune i Vesterålen. Kvinnen ble funnet død i sitt eget hjem i august 2016..

Dagbladet - 12 Jan 20 kl. 23:35

«Helt absurd. Jeg elsket jo henne»

Han var direktør med millionlønn. Nå er han tiltalt for drapet på sin norske samboer..

P4 - 26 Sep 17 kl. 20:40

- Drapet i 2002 mot egen far

Drapet i Kristiansand 2002 som en kvinne i Agder nå er siktet for, skal ha vært mot sin egen far. Det ble tidligere i dag kjent at det var en familierelasjon, men NRK erfarer at det er kvinnens far. Han ble aldri obdusert og dødsårsaken er derfor ukjent.

P4 - 11 Aug 17 kl. 10:31

Flå-drapet: - Drepte samboeren med kniv

Den 25 år gamle mannen som er siktet for drap på sin 21 år gamle samboer i Flå i Buskerud knivstakk henne til døde. Det mener politiet som har sikret seg de de tror er drapsvåpenet. Kvinnen ble funnet drept på en hytte på Sørbølfjellet 18.

Dagbladet - 19 Feb 19 kl. 09:25

Lege nekter straffskyld for drapet på Anne Linell Sundt

Legen i 60-åra står tiltalt for uaktsomt drap på sin 17 år yngre samboer..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

NFL-beklager motstand mot kneling

Lederen for det amerikanske fotballforbundet, Roger Goodell, sier nå at det var galt å nekte spillere å delta i fredelige protester mot rasisme ved å knele under nasjonalsangen. I en video beklager Goodell at forbundet ikke lyttet til spillerne..

NRK - 1 time siden

Bolsonaro kaller WHO «politisk»

Brasils president Jair Bolsonaro truer med på trekke Brasil ut av Verdens helseorganisasjon dersom organisasjonen ikke slutter å være «politisk». Bolsonaro støtter bruk av hydroksyklorokin, selv om det ikke er dokumentert at middelet er effektivt..

NRK - 1 time siden

G20 med 21 milliarder til viruskamp

Landene i G20-gruppen forplikter seg til å bidra med 21 milliarder dollar til kampen mot koronaviruset, heter det i en kunngjøring fra gruppen, melder Reuters. G20-landene er de 20 rikeste og økonomisk sterkeste landene i verden..

NRK - 1 time siden

Facebook fjernet hat-innlegg

Facebook har grepet inn mot nær 200 kontoer knyttet til hvite nasjonalister som skal ha planlagt å møte opp på demonstrasjoner, i noen tilfeller med våpen. Kontoene var knyttet til Proud Boys og American Guard, to hatgrupper som alt er stengt ute..

NRK - 1 time siden

110.000 smittet i Mexico

Det siste døgnet er 4300 nye smittetilfeller oppdaget i Mexico. Dermed har landet over 110.000 smittede.

NRK - 3 timer siden

Egypt får 48 milliarder i kriselån

Det internasjonale pengefondet IMF er enige med Egypt om en ny krisepakke på 48 milliarder kroner for å hjelpe landet over koronakrisen. Hjelpen kommer i tillegg til en lånepakke på 26 milliarder som IMF godkjente for en måned siden, melder AFP..

NRK - 3 timer siden

Hollywood gjenåpner 12. juni

Film- og TV-produksjon kan gjenopptas i Hollywood og California fra 12. juni dersom lokale helsemyndigheter godtar det. Det sier Californias guvernør Gavin Newsom ifølge Reuters..

NRK - 3 timer siden

Trump-videoer fjernet fra Some

Twitter, Facebook og Instagram har deaktivert videoer som president Donald Trump har lagt ut som hyllest til George Floyd. Årsaken er at videoene bryter opphavsrettsregler, melder Reuters..

NRK - 3 timer siden

California-guvernør mot nakkegrep

I California sier guvernør Gavin Newsom at han vil stanse opplæring i nakkegrep i politiet, og anbefaler at alle lokale politiavdelinger slutter å bruke nakkegrep. I San Diego fylke er nakkegrep, som stanset blod til hodet, forbudt, melder Reuters..

NRK - 3 timer siden

Boligområde evaluert i Os

21 beboere i Os i Bjørnafjorden kommune sør for Bergen har forlatt husene sine etter varsel om ras. Ifølge politiet har en av huseierne hørt lyd fra steiner som raste bak huset. Politiet har ikke funnet tegn til ras, men har sendt bud på geolog..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt