P4 > Nyheter

Tuesday, 25 February, 00:01

P4 - 14 Feb 20 kl. 22:44

Dømt for 100 voldtekter av niese

En mann er i Aust-Agder tingrett dømt til ti års fengsel for over 100 voldtekter av sin egen niese da jenta var mellom 10 og 14 år gammel.
Mannen var utvist fra Norge da voldtektene startet, skriver Agderposten.
Han nekter straffskyld..
Les mer på P4


Les mer om:
Aust-Agder, Norge, Agderposten

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Dømt, for, 100, voldtekterav , niese
Klartale - 21 Jan 20 kl. 13:26

Tiltalt for ni voldtekter

En tidligere medieleder er tiltalt for ni voldtekter. Han sier at han ikke har gjort det. Han mener han er utsatt for mobbing, rykter og hevn..

NRK - 14 Feb 20 kl. 21:09

Dømt for minst 100 voldtekter

En man er i Aust-Agder tingrett dømt for minst 100 voldtekter av egen niese. Voldtektene skal ha skjedd i løpet av fire år, skriver Agderposten. Mannen er nå dømt til ti års fengsel..

NRK - 18 Jan 20 kl. 09:22

Tiltalt for ni voldtekter

En kulturprofil er tiltalt for ni voldtekter og ett tilfelle av seksuell omgang med barn under 16 år. Voldtektene skal ha skjedd mens ofrene sov eller var beruset. Mannen nekter straffskyld.

Aftenposten - 14 Feb 20 kl. 22:32

Mann dømt for minst 100 voldtekter av niese

En mann er i Aust-Agder tingrett dømt til ti års fengsel for over 100 voldtekter av sin egen niese mens jenta var mellom 10 og 14 år gammel..

P4 - 18 Nov 19 kl. 22:52

Etterforskes for nye voldtekter

Julio Kopseng etterforskes nå for to nye voldtekter. Det skriver Dagbladet. Han ble i forrige uke dømt for å ha voldtatt to kvinner, og har fra før en rettskraftig forvaringsdom på seg for å ha forgrepet seg på 19 kvinner.

P4 - 13 Nov 19 kl. 15:37

Dømt for to nye voldtekter

Serievoldtektsdømte Julio Kopseng er i Borgarting lagmannsrett dømt for voldtekt av ytterligere to kvinner. Den tidligere danskeren ble i 2016 dømt til 21 års forvaring for voldtekt og overgrep mot 19 kvinner, og i etterkant av dette har han blitt dømt for ytterligere fire voldtekter..

NRK - 18 Nov 19 kl. 22:15

Etterforskes for nye voldtekter

Julio Kopseng ble i forrige uke dømt for å ha voldtatt to kvinner. Fra før er han rettskraftig dømt for å ha forgrepet seg på 19 kvinner. Nå etterforskes han for to nye voldtekter, skriver Dagbladet.

Aftenposten - 21 Jan 20 kl. 10:18

Tidligere kulturprofil erklærte seg ikke skyldig i ni voldtekter

Kulturprofilen som er tiltalt for ni voldtekter, erklærte seg ikke skyldig i noen av forholdene da tiltalen ble lest opp i retten tirsdag..

P4 - 30 Jan 20 kl. 17:41

Mann dømt for flere voldtekter

En 20 år gammel mann er i Oslo Tingrett dømt til åtte års ubetinget fengesel for flere voldtekter. Mannen skal ha voldtatt sin to år eldre kjæreste og utøvd vold mot henne flere ganger. Voldtektene skjedde i en periode fra september til november da mannen var 16 år gammel..

Dagbladet - 18 Nov 19 kl. 22:00

Etterforskes for nye voldtekter

Julio Kopseng (42) er nettopp dømt for å ha voldtatt to kvinner..

Fler nyheter fra P4

P4 - 30 minutter siden

Koronavirus på Tenerife

En italiensk statsborger som befinner seg på Tenerife har fått påvist koronaviruset. Det bekrefter presidenten på kanariøyene nå i kveld. Det vil bli tatt nye prøver i Madrid i morgen.

P4 - 1 time siden

Premier League-resultater

En kamp er spilt i Premier League i kveld. Det så lenge ut til at West Ham skulle gi Liverpool problemer på hjemmebane, men en keepertabbe gav til slutt Liverpool seieren 3 - 2..

P4 - 45 minutter siden

Flåmsbanen stengt også tirsdag

Flåmsbanen mellom Myrdal stasjon og Flåm i Aurland holdes stengt også i morgen, tirsdag på grunn av omfattende skader. Det opplyser Bane Nor nå i kveld. Flåmsbanen ble stengt i helgen på grunn av et ras som rev med seg kontaktledningen..

P4 - 1 time siden

Nevada-resultater klare

De endelige resultatene etter demokratenes nominsajonsvalg i Nevada er nå klare. Bernie Sanders ble den store vinneren med 46, 8 prosent av stemmene. Joe Biden fikk 20,2 prosent av stemmene mens Pete Buttigieg endte med 14,3 prosent av stemmene..

P4 - 1 time siden

SAS flyr hjem sandfaste nordmenn

SAS flyr nå opptil 360 værfaste passasjerer hjem fra Kanariøyene i kveld, etter at flyene har gjennomgått en teknisk sjekk. Fortsatt er det uklart når de resterende flyene blir klare til å fly igjen. To av flyene flyr i kveld, mens ett tar av i morgen tidlig oplyser pressesjefene i SAS til Dagbladet nå i kveld..

P4 - 1 time siden

Røde tall på amerikanske børser

Frykten for at koronaviruset skal spre seg globalt sendte de amerikanske børsene kraftig ned i dag. Da børsene stengte i kveld viste de røde tallene det største fallet på to år. Industriindeksen Dow Jones falt med 3,56 prosent skrive CNBC..

P4 - 2 timer siden

To til sykehus etter ulykke

To personer er sendt til sykehus etter en ulykke der bilen de satt i havnet på taket i en sving. Bilen har store materielle skader. Politiet vet foreløpig lite om hendelsesforløpet og skadeomfanget..

P4 - 1 time siden

Sengepost stengt på grunn av Norovirus

En overvåkingsenhet og sengepost på Rikshospitalet er stengt på grunn av Norovirus. Strenge hygieniske tiltak er iverksatt for å hindre ytterligere spredning opplyser sykehuset til VG..

P4 - 2 timer siden

1 av 3 vil flytte sørover

1 av 3 ungdommer vurderer å flytte fra Nord-Norge. Det viser en undersøkelse gjort av InFact på oppdrag for NRK. 16,5 prosent av unge i aldreren 18 - 29 år sier de vil flytte, nesten 15 prosent er usikre på hvor de kommer til å bo de neste årene viser undersøkelsen.

P4 - 2 timer siden

Fem sivile drept i Syria

Fem sivilie er i dag drept i et russisk luftangrep iIdlib-provinsen i Syria. Det melder Syrian Observatory for Human Rights. FN advarer mot at kampene i området nå nærmer seg leirene der internt fordrevne syrer befinner seg melder NTB..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt