Dagbladet > Innenriks

Mandag, 13 Juli, 21:02

Dagbladet - 27 nov. 18 kl. 16:13

Dømt for å ha truet «svinet og hunden» Abid Raja med å dra til helvete

Mohyeldeen Mohammad (32) fikk to og et halvt år fengsel..
Les mer på Dagbladet


Les mer om:
Mohammad, Raja

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Dømt, forå ha , truet, svinetog , hunden, Abid, Raja med å dra til helvete
NRK - 08 okt. 19 kl. 10:23

Truet Mattilsynet

En mann fra Lillesand er tiltalt for å ha truet en representant fra Mattilsynet og polititjenestemenn som bisto da de hentet hunden hans. Mannen truet med å drepe dem..

NRK - 03 jan. 20 kl. 21:01

Truet og skadet ansatt med kniv

En mannlig kioskansatt i Kringsjåveien ble truet med kniv og påført skader av to personer. De to truet til seg et ukjent beløp, og det er uklart hva de har fått med seg. Den ansatte er våken og politiet leter nå etter de to gjerningspersonene..

P4 - 26 april 20 kl. 07:46

Mann truet politiet med kniv

En mann truet politiet med kniv på Hovin i Oslo i natt. Politiet pågrep mannen for å ha truet en bekjent med kniv, og under pågripelsen truet han også politiet. Flere omstendigheter er ikke kjent, men ingen skal ha blitt fysisk skadd..

P4 - 09 jan. 20 kl. 16:19

Truet med våpen

En person ble ranet og truet med våpen på åpen gate i Oslo i ettermiddag. I følge politiet ble det truet med kniv eller machete og mulig en pistol. Personen ble ikke fysisk skadet.

P4 - 14 mai 19 kl. 16:21

Truet med våpen

Store politistyrker søker etter en mann som truet en person med våpen inne i en leilighet Oslo i ettermiddag, Personen som ble truet skal ha løpt ut på et tak og hoppet ned på bakken for å komme seg unna, opplyser politiet, og brakk trolig et bein på grunn av dette. Bakgrunen for trusselen er ikke kjent..

Aftenposten - 15 feb. 19 kl. 20:19

Mann truet personer med stor kniv på Romsås T-bane

Bevæpnet politi ble truet av mannen. Først da de truet tilbake, slapp mannen det politiet beskriver som en «stor kniv»..

P4 - 05 sep. 19 kl. 07:45

Villsvinen treker mot bebyggelse

Flere og flere villsvin blir skutt i byer og tettbygde strøk i Sverige. Nå er også svinet i ferd med å spre seg i Norge, ifølge Nationen. Villsvin tar seg inn i hager og drar opp plener og blomsterbed, og bærer på potensielt farlige virus.

P4 - 11 feb. 20 kl. 21:42

Truet med våpen og fraranet bil

En bileier ble truet med våpen og fraranet bilen i Larvik i kveld. Kvinnen i 40-årene hadde vært og handlet og ble truet av en person med et håndvåpen da hun kom tilbake til bilen. Store politistyrker leter etter en hvit Toyota Auris..

P4 - 29 april 20 kl. 06:35

Treningssentre truet

Over en fjerdedel av landets treningssentre er truet av konkurs. Ifølge Virke Trening er 120 av 400 sentre truet - og totalt 20.000 i bransjen er permittert.

NRK - 15 sep. 19 kl. 16:29

Truet med å skyte ansatte

En mann truet de ansatte ved legevakten i Porsgrunn søndag ettermiddag. Han skal ha truet med å skyte de ansatte, ifølge operasjonsleder Marianne Mørch i Sør-Øst politidistrikt. Ingen kom til skade som følge av hendelsen..

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 15 minutter siden

Nye detaljer om flyulykken

Flyulykken som fant sted i Meråker fredag kostet en 71 år gammel mann livet. De to mennene om bord skal ha øvd på landinger da det gikk galt..

Dagbladet - 2 timer siden

Siktet for å ha iscenesatt samboerens selvdrap - henlagt

- Vi er svært overrasket, sier privatetterforsker..

Dagbladet - 4 timer siden

- Jeg er veldig bekymret

Det går mot rekordsalg av fritidsbåter i Norge i 2020. Samtidig har det vært mange drukningsulykker i årets første seks måneder. Det gir grunn til bekymring, mener Bård Hoksrud..

Dagbladet - 13 timer siden

Ny smell for permitterte

- Ikke grunnlag for feriepenger på denne ytelsen, sier statssekretær..

Dagbladet - 15 timer siden

Usynlig smitte truer Norge

Testing og én-meter-regelen er ikke nødvendigvis nok for å stoppe spredningen av coronaviruset. Mye tyder på at en stor del av smitten skjer før man utvikler symptomer. Samtidig frykter forskere at viruset spres via luft..

Dagbladet - 23 timer siden

Stoppet for å gi livreddende førstehjelp – fikk bot

En lege ble vitne til at en eldre mann fikk problemer og falt i bakken. Da hun stoppet bilen for å gi ham livreddende førstehjelp, var ikke kontrolløren nådig..

Dagbladet - I førrgår: 20:21

- Dette finner jeg meg ikke i

Hanna Aase forteller at hun ble bedt om å ta av munnbindet og forlate sykehuset i Kristiansand onsdag. Sykehuset opplyser at det er slik reglene er..

Dagbladet - I førrgår: 15:59

Advarer mot å fly etter coronasmitte

Fredag la regjeringen fram et oppdatert kart over «grønne» land man kan reise til uten å bli pålagt karantene ved retur til Norge. Men skal man ut og fly i disse «coronatider», bør det være under én forutsetning..

Dagbladet - I førrgår: 09:41

Avviser nærmere 100 turister hver dag

I år er Sørlandet det nye Syden. Campingplassene er sprekkfulle, og hver dag blir nærmere 100 turister avvist..

Dagbladet - 10 juli 20 kl. 20:04

- Lånte ut hunder til overgrep

I flere år skal de to mennene både ha forgrepet seg på sine hunder og lånte dem ut til andre for overgrep. Politiet fant til sammen 24 hunder..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt