Dagbladet > Innenriks

Thursday, 17 October, 08:36

Dagbladet - 27 Nov 18 kl. 16:13

Dømt for å ha truet «svinet og hunden» Abid Raja med å dra til helvete

Mohyeldeen Mohammad (32) fikk to og et halvt år fengsel..
Les mer på Dagbladet


Les mer om:
Mohammad, Raja

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Dømt, forå ha , truet, svinetog , hunden, Abid, Raja med å dra til helvete
NRK - 08 Oct 19 kl. 10:23

Truet Mattilsynet

En mann fra Lillesand er tiltalt for å ha truet en representant fra Mattilsynet og polititjenestemenn som bisto da de hentet hunden hans. Mannen truet med å drepe dem..

P4 - 14 May 19 kl. 16:21

Truet med våpen

Store politistyrker søker etter en mann som truet en person med våpen inne i en leilighet Oslo i ettermiddag, Personen som ble truet skal ha løpt ut på et tak og hoppet ned på bakken for å komme seg unna, opplyser politiet, og brakk trolig et bein på grunn av dette. Bakgrunen for trusselen er ikke kjent..

Aftenposten - 15 Feb 19 kl. 20:19

Mann truet personer med stor kniv på Romsås T-bane

Bevæpnet politi ble truet av mannen. Først da de truet tilbake, slapp mannen det politiet beskriver som en «stor kniv»..

P4 - 05 Sep 19 kl. 07:45

Villsvinen treker mot bebyggelse

Flere og flere villsvin blir skutt i byer og tettbygde strøk i Sverige. Nå er også svinet i ferd med å spre seg i Norge, ifølge Nationen. Villsvin tar seg inn i hager og drar opp plener og blomsterbed, og bærer på potensielt farlige virus.

NRK - 15 Sep 19 kl. 16:29

Truet med å skyte ansatte

En mann truet de ansatte ved legevakten i Porsgrunn søndag ettermiddag. Han skal ha truet med å skyte de ansatte, ifølge operasjonsleder Marianne Mørch i Sør-Øst politidistrikt. Ingen kom til skade som følge av hendelsen..

P4 - 24 Sep 19 kl. 11:19

Truet med å kutte av hodet

En 35 år gammel mann er Arendal er tiltalt for flere grove trusselhendelser. Blant annet truet han et familliemedlem med å kutte hodet hennes av med et samuraisverd. Han er også tiltalt for truende oppførsel der barn var tilstede, og for å ha truet politiet..

NRK - 05 Dec 18 kl. 04:34

Kvinne ble truet med kniv i Østfold

En kvinne ble truet med kniv av en maskert mann i Fredrikstad ved halv fire-tiden i natt. Kvinnen var på vei til bilen sin da hun ble truet av en mann i 20-åra kledd i svart joggebukse og jakke eller hettegenser. Politiet mener det var et ransforsøk..

NRK - 21 Aug 19 kl. 13:59

Truet med å komme tilbake med kniv

En mann truet onsdag en offentlig ansatt på Fiskå i Vanylven i Møre og Romsdal. Mannen skal ha truet med å komme tilbake med kniv. Politiet ba personene som var på kontoret om å holde seg innendørs.

NRK - 12 Aug 18 kl. 06:40

Pågrepet etter å ha truet med våpen

Tre personer er pågrepet, og én person er etterlyst, mistenkt for å ha truet en mann med våpen ved Brevik i Telemark, melder operasjonssentralen i Sør-Øst. Politiet opplyser å ha beslaglagt tre våpen..

P4 - 11 Jul 19 kl. 05:32

Tenåringsgutter truet med kniv

En mann i 40-årene er pågrepet etter at tre tenåringsgutter ble truet med kniv ved Strømmen stasjon på Romerike i natt. Guttene, som er 16 og 17 år gamle, har fortalt politiet at mannen kjeftet på dem fordi de hadde bråkt, og deretter viste fram en kniv, melder NTB. Ingen ble skadd, men guttene følte seg truet, ifølge politiet.

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 9 timer siden

Waras samboer kan bli etterforsket ytterligere

Saken mot tidligere justisminister Tor Mikkel Waras samboer kan bli etterforsket ytterligere, selv om PST har innstilt på tiltale, ifølge riksadvokaten..

Dagbladet - Igår: 17:48

Sju pågrepet: - Hun er sliten og forkommen

Sju østeuropeiske menn er siktet for grov voldtekt av kvinne (20)..

Dagbladet - 21 timer siden

Brann i elferje: - Kan bli mer av det

På fredag eksploderte det i batterirommet på ferja MF «Ytterøyningen». Nå advarer brannvesenet om at det kan bli mer av liknende hendelser i elferjer. - Det var en helt ny situasjon, sier brannsjef..

Dagbladet - Igår: 23:40

- Ble overrasket da politiet kom inn

To av de sju mennene som ble pågrepet, siktet for grov voldtekt av kvinne (20) på Hønefoss natt til tirsdag, erkjenner ikke straffskyld..

Dagbladet - Igår: 17:48

Sju pågrepet: Har bilder og biologisk materiale

Sju østeuropeiske menn er siktet for grov voldtekt av kvinne (20). - Hun er sliten og forkommen..

Dagbladet - Igår: 17:05

Forstyrret isbjørn - fikk 15 000 kroner i bot

Statsadvokaten i Troms og Finnmark har ilagt en mann fra Longyearbyen et forelegg på 15 000 kroner etter at han i mars forstyrret isbjørn ved Tempelfjorden..

Dagbladet - Igår: 11:31

Oslo kutter kjøtt for ansatte

Europas miljøhovedstad Oslo kommune har sammen med 14 av byene i C40-nettverket signert en avtale med ambisjoner om å kutte kjøttforbruk for ansatte..

Dagbladet - Igår: 12:21

- Hun fortalte at hun hadde blitt voldtatt av 3-4 personer

Sju menn er siktet for grov voldtekt i Hønefoss. Fornærmet 20-åring oppsøkte venninne like etter hendelsen..

Dagbladet - Igår: 08:45

Sju pågrepet: Mistenker seksualforbrytelse

Politiet gikk til storaksjon mot bolig i Hønefoss natt til tirsdag..

Dagbladet - I førrgår: 16:25

Støtter ikke Finanstilsynets boligforslag

- Norges Bank mener at kravet til maksimal gjeldsgrad ikke bør endres, skriver sentralbanksjef Øistein Olsen i et brev..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt