NRK > Nyheter

Sunday, 22 September, 22:24

NRK - 23 Apr 19 kl. 04:02

Dødstallet stiger på Filippinene

Tallet på døde etter mandagens jordskjelv på Filippinene er oppe i elleve. Søket etter overlevende pågår for fullt. Provinsen Pampanga, nord for hovedstaden Manila ble hardest rammet av skjelvet, som ulike kilder gir en styrke på mellom 6,1 og 6,3..
Les mer på NRK


Les mer om:
Filippinene, Pampanga, Manila

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Dødstallet, stiger, Filippinene
P4 - 22 Apr 19 kl. 23:06

Dødstallet stiger i Filippinene

Dødstallet etter jordskjelvet som rammet Filippinene i dag har nå steget til åtte. Minst 20 er skadet, og flere fryktes også fanget i sammenraste bygninger. Skjelvet hadde en styrke på 6,1, og hadde episenter seks mil nordvest for hovedstaden Manila..

Aftenposten - 06 Jan 19 kl. 08:53

Antallet døde stiger etter flom og jordskred på Filippinene

Dødstallet stiger på Filippinene etter den tropiske syklonen som inntraff 29. desember. 126 mennesker er nå funnet døde..

P4 - 29 Apr 19 kl. 15:06

Dødstallet stiger i Mosambik

Dødstallet stiger i Mosambik etter at syklonen Kenneth traff landet i forrige uke. 38 personer er nå bekreftet omkommet. Kraftig regnvær gjør at svært mange fortsatt kan rammes av flom.

NRK - 01 Mar 19 kl. 08:24

Dødstallet stiger i Mogadishu

Dødstallet stiger etter et selvmordsangre nær et hotell i den somalske hovedstaden Mogadishu torsdag kveld. 29 personer skal være drept og 80 skal være skadet, ifølge politiet.(Reuters).

NRK - 27 Jan 19 kl. 10:47

Dødstallet stiger i Indonesia

Dødstallet stiger fortsatt etter at kraftig regnvær utløste flom og jordskred på Sulawesi i Indonesia tidligere i uken. 68 mennesker er nå bekreftet omkommet. Videre er sju personer fortsatt savnet opplyser myndighetene..

Aftenposten - 27 Jan 19 kl. 11:02

Dødstallet stiger etter flom og skred i Indonesia

Dødstallet stiger fortsatt etter at kraftig regnvær utløste flom og jordskred på Sulawesi i Indonesia tidligere i uken. 68 mennesker er nå bekreftet omkommet..

NRK - 30 Jul 19 kl. 08:33

Dødstallet stiger i Pakistan

Dødstallet etter at et pakistansk militærfly styrtet, har steget til minst 18 mennesker. De fleste av dem skal ha vært på bakken, melder AP..

NRK - 07 Jul 19 kl. 17:42

Dødstallet fortsetter å stige

Dødstallet etter angrepet i Ghazni i Afghanistan stiger fremdeles søndag kveld, melder al-Jazeera. Det er nå bekreftet 14 drepte. Åtte av dem skal ha vært sikkerhetspersonell og seks er sivile..

NRK - 11 Aug 19 kl. 17:13

Dødstallet stiger i Kina

Dødstallet etter tyfonen Lekima i Øst-Kina har steget til 32. Fra før er mer enn én million mennesker evakuert, og 16 er savnet..

Hegnar.no - 25 Dec 18 kl. 09:31

Dødstallet stiger i Indonesia

Letemannskapene finner stadig flere omkomne etter tsunamien som rammet Indonesia, og det offisielle dødstallet er nå oppjustert til 429..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

To i seilbåt trolig i god behold

De to personene ombord i seilbåten som fikk problemer i Boknafjorden søndag kveld er trolig uskadet, sier politiet. De to vil nå få behandling av helsepersonell. En politibåt er nå fremme ved seilbåten, og et redningshelikopter har også rykket ut..

NRK - 1 time siden

Seilbåt i ferd med å synke

En politibåt har rykket ut til en seilbåt med to personer som er i ferd med å synke i Boknafjorden i Rogaland, opplyser politiet på Twitter. Et redningshelikopter er også på stedet..

NRK - 1 time siden

Har gått seg vill i Hallingskarvet

Politiet er varslet om to turgåere som har gått seg vill i fjellområdet Hallingskarvet. De to er ute og går i terrenget, og politiet vet hvor de er. Politiet sier til NRK de vurderer hvilke tiltak de skal sette i gang for å hjelpe de to turgåerne..

NRK - 1 time siden

KrF-topp vil samle valg hvert 4. år

Lokalvalg og stortingsvalg bør skje samtidig hvert fjerde år, mener Ingelin Noresjø, 2. nestleder i KrF. I dag er det stortingsvalg og lokalvalg annethvert år.

NRK - 1 time siden

Trump: Biden var tema i samtale

USAs president Donald Trump bekrefter at Joe Biden ble nevnt i telefonsamtalen med Ukrainas president Volodymyr Zelensky i juli. Trump sier han sa han ikke ville at «Biden og sønnen skulle bidra til mer korrupsjon i Ukraina», skriver New York Times..

NRK - 1 time siden

Trum: Biden var tema i samtale

USAs president Donald Trump bekrefter at Joe Biden ble nevnt i telefonsamtalen med Ukrainas president Volodymyr Zelensky i juli. Trump sier han sa han ikke ville at «Biden og sønnen skulle bidra til mer korrupsjon i Ukraina», skriver New York Times..

NRK - 17 timer siden

Kvinne hentet opp av sjøen i Oslo

En kvinne i 20-årene ble natt til søndag reddet opp fra sjøen ved Tjuvholmen i Oslo. Et vitne hørte rop og observerte to personer som løp fra stedet. Politiet ble først varslet om hendelsen klokken 3.

NRK - 2 timer siden

Bok: Feil kan ha bidratt til ulykke

Feil under flytting av Kielland-plattformen kan ha bidratt til at den senere veltet og at 123 mennesker omkom i 1980. Det er konklusjonen i en ny bok om plattformulykken, skrevet av journalist og forfatter Tommas Torgersen Skretting..

NRK - 3 timer siden

– Stena Impero løslates «snart»

Det svenskeide tankskipet Stena Impero vil snart bli løslatt, sier en iransk tjenestemann til Fars News, melder Reuters. Det svenskeide tankskipet har vært holdt i iransk varetekt siden 19. juli.

NRK - 4 timer siden

Gir regnskogmilliarder til Gabon

Norge vil gi opptil 150 millioner dollar til Gabon dersom landet lykkes med å bevare regnskog, bekrefter Klima- og miljødepartementet til NRK før FNs klimatoppmøte i New York mandag. Avtalen gjelder for skogbevaring i Gabon i tidsperioden 2016-2025..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt