NRK > Nyheter

Monday, 24 June, 21:28

NRK - 23 Apr 19 kl. 04:02

Dødstallet stiger på Filippinene

Tallet på døde etter mandagens jordskjelv på Filippinene er oppe i elleve. Søket etter overlevende pågår for fullt. Provinsen Pampanga, nord for hovedstaden Manila ble hardest rammet av skjelvet, som ulike kilder gir en styrke på mellom 6,1 og 6,3..
Les mer på NRK


Les mer om:
Filippinene, Pampanga, Manila

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Dødstallet, stiger, Filippinene
P4 - 22 Apr 19 kl. 23:06

Dødstallet stiger i Filippinene

Dødstallet etter jordskjelvet som rammet Filippinene i dag har nå steget til åtte. Minst 20 er skadet, og flere fryktes også fanget i sammenraste bygninger. Skjelvet hadde en styrke på 6,1, og hadde episenter seks mil nordvest for hovedstaden Manila..

Aftenposten - 06 Jan 19 kl. 08:53

Antallet døde stiger etter flom og jordskred på Filippinene

Dødstallet stiger på Filippinene etter den tropiske syklonen som inntraff 29. desember. 126 mennesker er nå funnet døde..

P4 - 29 Apr 19 kl. 15:06

Dødstallet stiger i Mosambik

Dødstallet stiger i Mosambik etter at syklonen Kenneth traff landet i forrige uke. 38 personer er nå bekreftet omkommet. Kraftig regnvær gjør at svært mange fortsatt kan rammes av flom.

NRK - 01 Mar 19 kl. 08:24

Dødstallet stiger i Mogadishu

Dødstallet stiger etter et selvmordsangre nær et hotell i den somalske hovedstaden Mogadishu torsdag kveld. 29 personer skal være drept og 80 skal være skadet, ifølge politiet.(Reuters).

NRK - 27 Jan 19 kl. 10:47

Dødstallet stiger i Indonesia

Dødstallet stiger fortsatt etter at kraftig regnvær utløste flom og jordskred på Sulawesi i Indonesia tidligere i uken. 68 mennesker er nå bekreftet omkommet. Videre er sju personer fortsatt savnet opplyser myndighetene..

Aftenposten - 27 Jan 19 kl. 11:02

Dødstallet stiger etter flom og skred i Indonesia

Dødstallet stiger fortsatt etter at kraftig regnvær utløste flom og jordskred på Sulawesi i Indonesia tidligere i uken. 68 mennesker er nå bekreftet omkommet..

Hegnar.no - 25 Dec 18 kl. 09:31

Dødstallet stiger i Indonesia

Letemannskapene finner stadig flere omkomne etter tsunamien som rammet Indonesia, og det offisielle dødstallet er nå oppjustert til 429..

Aftenposten - 25 Dec 18 kl. 09:05

Dødstallet stiger i Indonesia

Letemannskapene finner stadig flere omkomne etter tsunamien som rammet Indonesia, og det offisielle dødstallet er nå oppjustert til 429..

Aftenposten - 27 Feb 19 kl. 10:01

Dødstallet stiger etter togbrann i Egypt

Minst 25 mennesker har mistet livet og 47 er skadd i en eksplosiv storbrann på en togstasjon i sentrum av Kairo. Dødstallet ventes å stige..

Aftenposten - 24 Mar 19 kl. 15:28

Dødstallet har steget til over 750 etter syklon i Øst-Afrika

Dødstallet stiger fortsatt etter syklonen Idais herjinger i de tre østafrikanske landene Mosambik, Malawi og Zimbabwe. Over 750 er bekreftet døde..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Mexico styrker grensekontrollen

Mexico styrker vaktholdet langs grensen i nord med nærmere 15.000 soldater og vakter for å hindre migranter i å krysse landegrensen til USA. USAs president Donald Trump har krevd at Mexico gjør mer for å stoppe migranter fra å krysse grensen..

NRK - 30 minutter siden

Bruker millioner på varslingssaker

De siste to årene har Blindeforbundet brukt over 5 millioner kroner på varsler-saker. Rapporter NRK har fått tilgang til, vitner om en organisasjon preget av maktkamper, svertekampanjer og ryktespredning. Forbundslederen avviser ukultur i forbundet..

NRK - 1 time siden

Rike amerikanere ber om mer skatt

En gruppe med 19 styrtrike amerikanere oppfordrer demokratenes potensielle presidentkandidater til å jobbe for mer skatt for landets rikeste. Blant de 19 er milliardær George Soros, Facebook-gründer Chris Hughes, Walt Disney-arvinger og Hyatt-eiere..

NRK - 1 time siden

Dømt etter nettomtale av psykolog

En kvinne på Romerike må betale en halv million i erstatning og sakskostnader etter at hun omtalte en navngitt psykolog på nettet i forbindelse med en barnevernssak. Kvinnen sier gjennom sin advokat at dommen vil bli anket, skriver Nettavisen..

NRK - 1 time siden

Trikkefører utsatt for vold

Politiet i Oslo er på Schous plass hvor en trikkefører og en passasjer skal ha blitt utsatt for vold. Fører har blitt slått i ansiktet, og blør fra leppen. Fører blir tilsett av ambulanse.

NRK - 2 timer siden

Må koke vann i en måned til

Varaordfører Bård Espelid på Askøy sier at innbyggerne må belage seg på å koke vannet i minst fire-fem uker til. Det kom fram på et folkemøte som arrangeres på Kleppestø på Askøy..

NRK - 2 timer siden

Tysk pilot døde i styrt

En pilot i det tyske militæret omkom da to jagerfly kom i kontakt med hverandre under en øvelse og styrtet nordøst i Tyskland mandag. Det bekrefter tysk militære, ifølge AP. Piloten i det andre jagerflyet skjøt seg ut av flyet og overlevde..

NRK - 2 timer siden

Sanksjoner rettet mot Irans leder

De nye sanksjonene USA har varslet mot Iran, rettes mot landets øverste leder Ali Khamenei, ifølge president Donald Trump. Iran skal aldri få kunne ha atomvåpen, sa Trump mandag. Det melder AFP..

NRK - 2 timer siden

Equinor tapte kamp om havvind

Equinor tapte mot danske Ørsted i en anbudskonkurranse om å bygge USAs største vindkraftverk til havs. Equinor la inn anbud om å bygge ut et kraftverk med en kapasitet på 1.100 megawatt i et havområde utenfor New Jersey, skriver Teknisk Ukeblad..

NRK - 2 timer siden

Store telefonproblemer i Nederland

Nederland har mistet telefonforbindelsene over store deler av landet, melder AP. Nødnumre til redningstjenester og politi har sluttet å virke og politi er sendt ut i gatene med walkie talkier for å kunne ta imot nødbudskap fra folk..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt