NRK > Nyheter

Lørdag, 26 September, 11:01

NRK - 26 jan. 20 kl. 11:52

Dødstallet stiger i Tyrkia

Minst 35 personer er nå bekreftet omkommet etter fredagens jordskjelv øst i Tyrkia. Over 1600 personer er skadet, ifølge myndighetene i landet. Letingen etter overlevende pågår fortsatt, og det var registrert kuldegrader i området gjennom natten..
Les mer på NRK


Les mer om:
Tyrkia

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Dødstallet, stigeri , Tyrkia
P4 - 25 jan. 20 kl. 07:41

Dødstallet stiger i Tyrkia

Dødstallet stiger etter jordskjelvet i Tyrkia. Minst 19 personer er funnet døde, mens over 900 er skadd at det kraftige jordskjelv rammet østlige deler av landet i går kveld, opplyser tyrkiske myndigheter. Skjelvet hadde en styrke på 6,8 og kunne også merkes i flere av Tyrkias naboland.

P4 - 26 jan. 20 kl. 11:50

Dødstallet stiger i Tyrkia

Dødstallet fortsetter å stige etter jordskjelvet i Tyrkia fredag kveld. Minst 35 mennesker er døde og over 1600 er skadd, opplyser myndighetene. Det søkes nå etter overlevende etter skjelvet, som hadde en styrke på 6,8 og kunne merkes i flere av Tyrkias naboland.

P4 - 25 jan. 20 kl. 15:49

Dødstallet stiger i Tyrkia

Dødstallet fortsetter å stige etter jordskjelvet i Tyrkia. Minst 22 mennesker er døde, og over 1200 er skadd, opplyser myndighetene. Skjelvet hadde en styrke på 6,8 og kunne også merkes i flere av Tyrkias naboland.

P4 - 03 juli 20 kl. 05:36

Dødstallet stiger etter gruvekollaps

Dødstallet etter at en gruve kollapset på grunn av et jordskred i Myanmar i går fortsetter å stige. 162 personer er nå bekreftet omkommet, og myndighetene i landet forventer at dødstallet vil stige. Kraftig nedbør førte til at skredet ble utløst, og store mengder jord og leire rev med seg deler av gruven..

P4 - 14 okt. 19 kl. 13:39

Dødstallet stiger i Japan

Dødstallet stiger i Japan etter tyfonen Hagibis' herjinger. 56 personer er funnet døde, og mange er fortsatt savnet, melder nyhetsbyrået AFP. Redningsarbeidere søker nå gjennom jordskred og oversvømte elver etter savnede..

P4 - 02 nov. 19 kl. 14:51

Dødstallet stiger i Mali

Dødstallet stiger etter et terrorangrep mot en militærbase nordøst i Mali i går. 54 personer ble drept i angrepet. Det er ikke kommet fram hvem som skal ha stått bak angrepet.

P4 - 25 des. 19 kl. 08:19

Dødstallet stiger etter bussulykke

Dødstallet etter den alvorlige bussulykken i Indonesia natt til mandag stiger. 28 personer er bekreftet omkommet, 8 av disse er barn. Bussen kjørte av veien og ned en 150 meter dyp kløft i Sør-Sumatra, bussen endte til slutt i en elv i bunnen av kløften.

NRK - 27 des. 19 kl. 09:54

Dødstallet stiger på Filippinene

Minst 28 er døde og tolv er savnet etter at Stormen Phanfone traff Filippinene i julehelgen. – Det er sannsynlig at dødstallet stiger mer, i følge myndighetene. Tolv personer er fortsatt er savnet..

P4 - 27 des. 19 kl. 10:22

Dødstallet stiger etter flyulykke

Dødstallet etter flyulykken i Kasakhstan stiger. 15 mennesker er nå bekreftet omkommet. 66 personer er skadet, flere av dem kritisk.

P4 - 05 aug. 20 kl. 07:35

Dødstallet stiger i Beirut

Dødstallet i Berut stiger etter eksplosjonene i går. Over 100 er nå bekreftet omkommet, ifølge Røde Kors. Organisasjonen kaller hendelsen for en enorm katastrofe, og at det døde og skadde overalt.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Koronasituasjonen i Drammen

Det er påvist 12 nye tilfeller av koronasmitte i Drammen. Til nå denne uka er det registrert 27 nye tilfeller. I forrige uke var det registrert 24 tilfeller.

NRK - 5 minutter siden

Gir opp å danne regjering

Mustapha Adib som har ledet Libanon under en overgangsperiode forlater sin post etter at han ikke klarte å denne regjering, skriver AP. Libanons regjering gikk av den 10. august etter en stor eksplosjon i Beirut hvor 190 mennesker mistet livet..

NRK - 30 minutter siden

Erklært død etter redningsaksjon

Mannen som ble hentet opp av sjøen i Gulen i går kveld og fløyet til Haukeland Universitetssykehus ble erklært død på sykehuset kort tid etterpå, melder Vest politidistrikt. Politiet har ingen opplysninger som tilsier at noe straffbart har skjedd..

NRK - 45 minutter siden

Bilbrann i tunnel

Det brenn i ein personbil som er inne i Hjartåbergtunnelen i Volda. Føraren er ute og i sikkerheit. Tunnelen er stengd..

NRK - 45 minutter siden

Oslofjorden stengt

Oslofjordtunnelen er stengt i begge retninger på grunn av oversvømmelse lørdag morgen. Klokka 10 melder vegvesenet at det jobbes med å løse problemet, men tunnelen vil være stengt en stund fremover..

NRK - 1 time siden

11 nye smittet på Agder

Det er registrert 11 nye smittetilfeller av koronaviruset på Agder. Det er det høyeste smittetallet per døgn siden 3. april, skriver Fædrelandsvennen.

NRK - 1 time siden

Større overvåking av sjøtrafikk

Kystverket utvider overvåkningen av sjøtrafikken på Svalbard. I samarbeid med Kongsberg Seatex er det bygd seks nye vind- og soldrevne basestasjoner. AIS-teknologien skal øke sikkerheten til sjøs..

NRK - 1 time siden

Hundretusener har tatt vaksine

Hundretusener i Kina har tatt en av landets fire ledende vaksinekandidater mot covid-19 etter at myndighetene godkjente den for nødbruk. Kina har elleve vaksinekandidater som testes ut på mennesker. Fire av dem er inne i tredje testfase, skriver NTB..

NRK - 1 time siden

Stor streikevilje

Alle busser står i Trøndelag lørdag morgen. Mellom 1200 og 1400 bussjåfører er tatt ut i streik. Streikeleder for Fagforbundet i Trøndelag, Ole Roger Berg, sier streikeviljen er stor og at målet er å ta igjen gjennomsnittlig industriarbeiderlønn..

NRK - 1 time siden

Hjelletunnelen opna att

Hjelletunnelen på riksveg 15 Strynefjellet er opna att, opplyser Vegtrafikksentralen. Tunnelen var stengt ein periode grunna melding om brann..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt