NRK > Nyheter

Friday, 21 February, 16:58

NRK - 26 Jan 20 kl. 11:52

Dødstallet stiger i Tyrkia

Minst 35 personer er nå bekreftet omkommet etter fredagens jordskjelv øst i Tyrkia. Over 1600 personer er skadet, ifølge myndighetene i landet. Letingen etter overlevende pågår fortsatt, og det var registrert kuldegrader i området gjennom natten..
Les mer på NRK


Les mer om:
Tyrkia

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Dødstallet, stigeri , Tyrkia
P4 - 25 Jan 20 kl. 07:41

Dødstallet stiger i Tyrkia

Dødstallet stiger etter jordskjelvet i Tyrkia. Minst 19 personer er funnet døde, mens over 900 er skadd at det kraftige jordskjelv rammet østlige deler av landet i går kveld, opplyser tyrkiske myndigheter. Skjelvet hadde en styrke på 6,8 og kunne også merkes i flere av Tyrkias naboland.

P4 - 26 Jan 20 kl. 11:50

Dødstallet stiger i Tyrkia

Dødstallet fortsetter å stige etter jordskjelvet i Tyrkia fredag kveld. Minst 35 mennesker er døde og over 1600 er skadd, opplyser myndighetene. Det søkes nå etter overlevende etter skjelvet, som hadde en styrke på 6,8 og kunne merkes i flere av Tyrkias naboland.

P4 - 25 Jan 20 kl. 15:49

Dødstallet stiger i Tyrkia

Dødstallet fortsetter å stige etter jordskjelvet i Tyrkia. Minst 22 mennesker er døde, og over 1200 er skadd, opplyser myndighetene. Skjelvet hadde en styrke på 6,8 og kunne også merkes i flere av Tyrkias naboland.

P4 - 14 Oct 19 kl. 13:39

Dødstallet stiger i Japan

Dødstallet stiger i Japan etter tyfonen Hagibis' herjinger. 56 personer er funnet døde, og mange er fortsatt savnet, melder nyhetsbyrået AFP. Redningsarbeidere søker nå gjennom jordskred og oversvømte elver etter savnede..

P4 - 25 Dec 19 kl. 08:19

Dødstallet stiger etter bussulykke

Dødstallet etter den alvorlige bussulykken i Indonesia natt til mandag stiger. 28 personer er bekreftet omkommet, 8 av disse er barn. Bussen kjørte av veien og ned en 150 meter dyp kløft i Sør-Sumatra, bussen endte til slutt i en elv i bunnen av kløften.

NRK - 27 Dec 19 kl. 09:54

Dødstallet stiger på Filippinene

Minst 28 er døde og tolv er savnet etter at Stormen Phanfone traff Filippinene i julehelgen. – Det er sannsynlig at dødstallet stiger mer, i følge myndighetene. Tolv personer er fortsatt er savnet..

P4 - 02 Nov 19 kl. 14:51

Dødstallet stiger i Mali

Dødstallet stiger etter et terrorangrep mot en militærbase nordøst i Mali i går. 54 personer ble drept i angrepet. Det er ikke kommet fram hvem som skal ha stått bak angrepet.

P4 - 27 Dec 19 kl. 10:22

Dødstallet stiger etter flyulykke

Dødstallet etter flyulykken i Kasakhstan stiger. 15 mennesker er nå bekreftet omkommet. 66 personer er skadet, flere av dem kritisk.

NRK - 25 Dec 19 kl. 06:54

Dødstallet stiger i Indonesia

Dødstallet etter bussulykken i Indonesia har steget til 28. Åtte av de døde er barn, opplyser politiet. Redningsarbeidere jobber fremdeles på ulykkesstedet.

P4 - 07 Jan 20 kl. 15:49

Dødstallet stiger i Iran

Dødstallet fortsetter å stige etter at det oppsto trengsel under general Qasem Soleimanis begravelse i hans hjemby Kerman i Iran i dag. Over 50 personer er døde og flere hundre er skadd, skriver AFP. Generalen ble drept i et amerikansk droneangrep..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 3 minutter siden

Koronaviruset i flere byer i Iran

Det nye koronaviruset har spredd seg til flere byer i Iran, opplyste en tjenestemann fra helsemyndighetene fredag. Iran har bekreftet 13 nye tilfeller av lungeviruset, og totalt er 18 blitt syke. Fire er døde som følge viruset, melder Reuters..

NRK - 15 minutter siden

Siktet for seksuelle overgrep

En mann fra Nord-Helgeland er varetektsfengslet i fire uker, siktet for seksuelle overgrep mot barn under 14 år. Det skriver Rana blad. Den fornærmede i saken skal ha vært i nær relasjon til mannen.

NRK - 15 minutter siden

Dømt for vald

Ein mann i 20-åra frå norddalen er av Nord-Gudbrandsdal tingrett dømt til fengsel i 60 dagar etter ei valdsepisode i oktober i 2019, skriv GD. På ein privat fest vart mannen aggressiv, slo ein mann i ansiktet, og sparka etter politibetjent..

NRK - 15 minutter siden

Skredet på Svalbard var stort

Sysselmann Kjerstin Askholt på Svalbard sier skredet sør for Barentsburg i går var svært stort. Sysselmannen har flydd over skredområdet der to tyrske turister mistet livet. Askholt sier skredkanten går nær toppen av fjellet..

NRK - 45 minutter siden

Vei stenges pga. rasfare

Vegen mellom Geiranger og Indreeide blir stengt fra klokka 18.00 på grunn av værforholda og rasfare på stedet. Statens vegvesen gjør oppmerksom på at vegen kan bli stengt tidligere..

NRK - 30 minutter siden

Grameenphone ut med 1,1 milliarder

Telenor og datterselskapet Grameenphone har besluttet å betale 1,1 milliarder kroner i depositum til teletilsynet i Bangladesh. I påvente av endelig rettslig avklaring i skatte- og avgiftskrangelen konsernet har med myndighetene, skriver E24..

NRK - 45 minutter siden

Snøskred i Gloppen

Det er meldt om snøskred ved Gloppen kommune i Nordfjord i Vestland. Skredet skal ha gått over Hjellevegen og er ca. 50 meter bredt.

NRK - 30 minutter siden

Brenner klær for å holde varmen

Sivile som er drevet på flukt fra krigen nordvest i Syria, er tvunget til å brenne klærne som de har til overs, for å holde varmen i vinterkulda, i følge FN. Klær, møbler og andre materialer slipper ut giftig røyk sa talsmann Lærke for FN..

NRK - 1 time siden

Valget i Iran utvidet i to timer

Valget til ny nasjonalforsamling i Iran som startet i dag har blitt utvidet med to timer, melder statlig TV-kanal. Landets leder Ayatolla Ali Khamenei oppfordrer alle til å stemme, men eksperter tror det vil være lav valgdeltagelse..

NRK - 1 time siden

Ulltveit-Moe selger Sønnico

Jens Ulltveit-Moe selger elektrokonsernet Sønnico, skriver Dagens Næringsliv. Det skal ha vært en beslutning som ble avgjort i fjor høst, opplyser administrerende direktør Jarle Roth til DN. Sønnico har 395 ansatte..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt