P4 > Nyheter

Friday, 15 November, 10:51

P4 - 15 Oct 19 kl. 07:45

Dødstallet stiger i Japan

Antallet omkomne etter tyfonen som rammet Japan lørdag, har steget til 60.
Fremdeles leter redningsmannskapene etter 14 personer som fortsatt er savnet.
Ifølge Japans samferdselsdepartement gikk 37 elver over sine bredder, og alle vannmengdene førte til at det gikk til sammen 140 jordskred..
Les mer på P4


Les mer om:
Japan, Japans

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Dødstallet, stigeri , Japan
P4 - 14 Oct 19 kl. 13:39

Dødstallet stiger i Japan

Dødstallet stiger i Japan etter tyfonen Hagibis' herjinger. 56 personer er funnet døde, og mange er fortsatt savnet, melder nyhetsbyrået AFP. Redningsarbeidere søker nå gjennom jordskred og oversvømte elver etter savnede..

Aftenposten - 15 Oct 19 kl. 06:23

Dødstallet stiger i Japan

Antallet omkomne etter tyfonen som rammet Japan lørdag, har steget til 67. 15 er fortsatt savnet, og 212 er skadd..

NRK - 13 Oct 19 kl. 03:16

Dødstallet stiger i Japan

Tallet på døde etter tyfonen i Japan fortsetter å stige. Syv personer er bekrefter omkommet, mens 15 personer er savnet, melder kringkasteren NHK. Rundt en halv million mennesker er uten strøm..

P4 - 13 Oct 19 kl. 15:42

Dødstallet stiger i Japan

26 mennesker er funnet døde, og mange er fortsatt savnet etter tyfonens herjinger i Japan. Blant de savnede er deler av mannskapet på et lasteskip som sank i havna i Tokyo. Uværet har ført til at 376.

VG - 13 Oct 19 kl. 21:59

Dødstallet stiger etter tyfonen i Japan

Redningsarbeidet trappes opp etter tyfonen Hagibis' herjinger i Japan. En eldre kvinne omkom da hun falt ut av et redningshelikopter i 40 meters høyde..

P4 - 02 Nov 19 kl. 14:51

Dødstallet stiger i Mali

Dødstallet stiger etter et terrorangrep mot en militærbase nordøst i Mali i går. 54 personer ble drept i angrepet. Det er ikke kommet fram hvem som skal ha stått bak angrepet.

NRK - 30 Jul 19 kl. 08:33

Dødstallet stiger i Pakistan

Dødstallet etter at et pakistansk militærfly styrtet, har steget til minst 18 mennesker. De fleste av dem skal ha vært på bakken, melder AP..

NRK - 07 Jul 19 kl. 17:42

Dødstallet fortsetter å stige

Dødstallet etter angrepet i Ghazni i Afghanistan stiger fremdeles søndag kveld, melder al-Jazeera. Det er nå bekreftet 14 drepte. Åtte av dem skal ha vært sikkerhetspersonell og seks er sivile..

NRK - 11 Aug 19 kl. 17:13

Dødstallet stiger i Kina

Dødstallet etter tyfonen Lekima i Øst-Kina har steget til 32. Fra før er mer enn én million mennesker evakuert, og 16 er savnet..

P4 - 29 Sep 19 kl. 08:24

Dødstallet stiger etter skjelv

Dødstallet i Indonesia har steget til 30 etter jordskjelvet som rammet Maluku-øyene, fredag. I tillegg er 159 mennesker skadd og 600 hus og andre bygninger er ødelagt. Skjelvet målte 6,5..

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Intensiverer jakten på Braut Haaland

Ole Gunnar Solskjær har intensivert jakten på Erling Braut Haaland. Manchester United-treneren har fra før ifølge Dagbladet lagt et forslag på bordet og sagt at 19-åringen er ønsket til Old Trafford. Nå melder nettstedet Athletic at Solskjær har sendt sin personlige speider som skal følge fotballtalentet.

P4 - 30 minutter siden

2 000 flere på uføretrygd

Tallet på personer som går på uføretrygd øker. I tredje kvartal fikk 2000 flere uføretrygd, og i alt er det 348 800 mottakere av stønaden, viser nye tall fra NAV. De uføretrygdede utgjør 10,2 prosent av befolkningen i alderen 18-67 år..

P4 - 2 timer siden

Frikassé av sau

I dag er det sau som står på menyen..

P4 - 30 minutter siden

Knytter seg til drapshandling

Kvinnen som var siktet for drapsforsøk på Oslo S er nå siktet for drap etter at det ble funnet en død kvinne i leiligheten hennes. Ifølge TV2 skal det være kvinnens mor som ble funnet drept, men politiet ønsker foreløpig ikke å bekrefte dette. Den siktede har knyttet seg til drapshandlingen i avhør, men har ikke tatt stilling til skyldsspørsmålet.

P4 - 30 minutter siden

Person i klem i arbeidsulykke

En person har vært involvert i en arbeidsulykke i Silsand på Senja i Troms. Vedkommende skal ha kommet i klem, og er hentet av luftambulanse. Skadeomfanget er ukjent..

P4 - 1 time siden

To kvinner funnet drept i Danmark

To kvinner er funnet drept på to ulike adresser på Sjælland i Danmark. En 39 år gammel mann er pågrepet, og politiet utelukker ikke at sakene har en sammenheng. Relasjonen mellom de to avdøde og den pågrepne er uklart.

P4 - 1 time siden

Advarer Ropstad

Flere av KrFs fylkesledere advarer nå partileder Kjell Ingolf Ropstad mot å skape et fiendebilde av MDG. Ropstad gikk denne uken hardt ut mot miljøbevegelsen i Europa, og til dels MDG, som han mener har et bekymringsfullt syn hvor mennesket blir sidestilt med dyr og naturen. KrFs fylkesledere stiller seg bak Ropstad i saken, men enkelte mener at fokuset burde blitt rettet mot andre partier.

P4 - 1 time siden

Kvinne siktet for drap på mor

Det var moren til den drapssiktede 36 år gamle kvinnen som ble funnet død i en leilighet i Oslo i går. 36-åringen er nå siktet for drapet, opplyser flere kilder til TV2. Politiet har en formening om når og hvordan kvinnens mor ble drept, men ønsker ikke å si noe om dette på nåværende tidspunkt, ifølge kanalen.

P4 - 1 time siden

Vil følge opp voldsutsatte skoleansatte

Arbeiderpartiet vil ha nasjonale retningslinjer for å følge opp voldsutsatte skoleansatte. I går skrev Klassekampen at mange lærere opplever å stå uten oppfølging eller støtte fra arbeidsgiver etter å ha blitt utsatt for vold fra elever. Utdanningspolitisk talsperson i Arbeiderpartiet Torstein Tvedt Solberg sier i dag at de vil opprette en beredskapsgruppe mot vold og mobbing i skolen..

P4 - 1 time siden

Tre kuer funnet på øy etter Dorians herjinger

Tre kuer som trolig la på svøm under Dorians herjinger i USA er nå funnet i live på en øy kalt Cedar Island. Flere titall hester og kuer ble drept under orkanen som traff USAs østkyst i september. Men for de tre kuene gikk det altså bra.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt