P4 > Nyheter

Saturday, 30 May, 19:42

P4 - 15 Oct 19 kl. 07:45

Dødstallet stiger i Japan

Antallet omkomne etter tyfonen som rammet Japan lørdag, har steget til 60.
Fremdeles leter redningsmannskapene etter 14 personer som fortsatt er savnet.
Ifølge Japans samferdselsdepartement gikk 37 elver over sine bredder, og alle vannmengdene førte til at det gikk til sammen 140 jordskred..
Les mer på P4


Les mer om:
Japan, Japans

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Dødstallet, stigeri , Japan
P4 - 14 Oct 19 kl. 13:39

Dødstallet stiger i Japan

Dødstallet stiger i Japan etter tyfonen Hagibis' herjinger. 56 personer er funnet døde, og mange er fortsatt savnet, melder nyhetsbyrået AFP. Redningsarbeidere søker nå gjennom jordskred og oversvømte elver etter savnede..

Aftenposten - 15 Oct 19 kl. 06:23

Dødstallet stiger i Japan

Antallet omkomne etter tyfonen som rammet Japan lørdag, har steget til 67. 15 er fortsatt savnet, og 212 er skadd..

NRK - 13 Oct 19 kl. 03:16

Dødstallet stiger i Japan

Tallet på døde etter tyfonen i Japan fortsetter å stige. Syv personer er bekrefter omkommet, mens 15 personer er savnet, melder kringkasteren NHK. Rundt en halv million mennesker er uten strøm..

P4 - 13 Oct 19 kl. 15:42

Dødstallet stiger i Japan

26 mennesker er funnet døde, og mange er fortsatt savnet etter tyfonens herjinger i Japan. Blant de savnede er deler av mannskapet på et lasteskip som sank i havna i Tokyo. Uværet har ført til at 376.

VG - 13 Oct 19 kl. 21:59

Dødstallet stiger etter tyfonen i Japan

Redningsarbeidet trappes opp etter tyfonen Hagibis' herjinger i Japan. En eldre kvinne omkom da hun falt ut av et redningshelikopter i 40 meters høyde..

P4 - 25 Dec 19 kl. 08:19

Dødstallet stiger etter bussulykke

Dødstallet etter den alvorlige bussulykken i Indonesia natt til mandag stiger. 28 personer er bekreftet omkommet, 8 av disse er barn. Bussen kjørte av veien og ned en 150 meter dyp kløft i Sør-Sumatra, bussen endte til slutt i en elv i bunnen av kløften.

NRK - 27 Dec 19 kl. 09:54

Dødstallet stiger på Filippinene

Minst 28 er døde og tolv er savnet etter at Stormen Phanfone traff Filippinene i julehelgen. – Det er sannsynlig at dødstallet stiger mer, i følge myndighetene. Tolv personer er fortsatt er savnet..

P4 - 02 Nov 19 kl. 14:51

Dødstallet stiger i Mali

Dødstallet stiger etter et terrorangrep mot en militærbase nordøst i Mali i går. 54 personer ble drept i angrepet. Det er ikke kommet fram hvem som skal ha stått bak angrepet.

P4 - 27 Dec 19 kl. 10:22

Dødstallet stiger etter flyulykke

Dødstallet etter flyulykken i Kasakhstan stiger. 15 mennesker er nå bekreftet omkommet. 66 personer er skadet, flere av dem kritisk.

NRK - 30 Jul 19 kl. 08:33

Dødstallet stiger i Pakistan

Dødstallet etter at et pakistansk militærfly styrtet, har steget til minst 18 mennesker. De fleste av dem skal ha vært på bakken, melder AP..

Fler nyheter fra P4

P4 - 45 minutter siden

Livløs person i sjøen nord for Florø

En person ble funnet livløs i sjøen i ettermiddag etter at en båt gikk på grunn nord for Florø. Personen får nå førstehjelp, opplyser politiet. Skadeomfanget er ukjent.

P4 - 1 time siden

Krever gratis bompenger i sommer

FrP krever gratis bompenger på landets riksveier for norske bilister i sommer. I tillegg ønsker de to milliarder kroner ekstra som skal gå til gryteklare veiprosjekter, skriver VG. Kravene er en del av forhandlingene med regjeringen om revidert budsjett og den tredje krisepakken som ble lagt frem i går.

P4 - 2 timer siden

- Døde ikke kun av kvelning

En foreløpig obduksjonsrapport viser at George Floyd ikke kun døde av kvelning. Rettsmedisinerne viser til at 46-åringen hadde underliggende hjerteproblemer. Det i kombinasjon med at han ble klemt i politigrepet, og potensielle rusmidler, er den sannsynlige dødsårsaken, slår de fast i rapporten som ble utført kort tid etter dødsfallet.

P4 - 1 time siden

Over 200 nye dødsfall i Storbritannia

215 nye mennesker har mistet livet av koronaviruset det siste døgnet i Storbritannia. Dermed er det totale dødstallet oppe i 38,376, opplyser myndighetene. I Italia er det registrert 111 nye dødsfall, og i alt 33.

P4 - 2 timer siden

- Ikke fysiske tegn til kvelning

George Floyd hadde fysiske tegn på kroppen som viser kvelning eller stengte luftveier. Det viser en foreløpig obduksjonsrapport som ble utført kort tid etter at Floyd døde etter en brutal pågripelse av politiet denne uken. Rettmedisinerne mener dødsårsaken kan være en kombinasjon av behandlingen han fikk av politiet, en underliggende hjertelidelse og muligens ruspåvirkning.

P4 - 2 timer siden

Britisk sport gjenåpner i juni

I Storbritannia blir sportsarrangementer igjen tillatt fra og med førstkommende mandag. Det opplyste idrettsminister Oliver Dowden fra Downing Street i ettermiddag. Arrangementene vil være uten publikum og i tråd med smittevernregler..

P4 - 3 timer siden

Mobiliserer 1000 flere soldater i Minnesota

Guvernør i Minnesota, Tim Walz, mobiliserer 1000 flere soldater fra delstatens nasjonalgarde for å få kontroll over opptøyene i byen. Mobiliseringen kommer i tillegg til de 700 som allerede ble utplassert går, opplyste guvernøren på en pressekonferanse for kort tid siden. Walz sier demonstrasjonene som i flere dager har gått løs på bygninger, butikker og biler ikke har noe med dødsfallet til George Floyd å gjøre.

P4 - 3 timer siden

Overholdt ikke smittevernregler

Ledelsen ved Sykehuset Østfold overholdt ikke smittevernreglene og satt for tett under en avslutningsfest for en ansatt nylig. Et bilde NRK har tatt viser at ledelsen sitter ute på benker skulder ved skulder. Samlingen skjedde bare dagen etter at fem ansatte ved sykehuset hadde fått påvist koronasmitte.

P4 - 3 timer siden

Mobiliserer 13.000 soldater i Minnesota

Guvernør i Minnesota, Tim Walz, setter inn hele delstatens nasjonalgarde for å få kontroll over opptøyene som pågår i byen. Det utgjør mer enn 13.000 soldater, opplyste han på en pressekonferanse for kort tid siden.

P4 - 3 timer siden

Døde etter brann

En mann i 70-årene døde etter den kraftige brannen i et rekkehus på Haugenstua i Oslo i dag. Det bekrefter politiet. Flere titall personer ble evakuert og åtte boliger er totalskadd etter brannen.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt