Aftenposten > Nyheter

Thursday, 19 July, 13:35

Aftenposten - 11 Jul 18 kl. 06:04

Dødstallet fortsetter å stige etter flomkatastrofen i Japan

Dødstallet etter den verste flomkatastrofen i Japan på flere tiår har steget til 179. Samtidig er titalls personer fremdeles savnet, ifølge japanske medier..
Les mer på Aftenposten Bilden deled av Aftenposten via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Japan

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Dødstallet, fortsetterå , stige, etter, flomkatastrofeni , Japan
NRK - 07 Apr 18 kl. 01:20

Dødstallet i Douma stiger

Dødstallet fortsetter å stige i den syriske byen etter ny syrisk bakkeoffensiv. Nærmere 50 luftangrep ble rettet mot byen i løpet av dagen, ifølge eksilgruppa Syrian Observatory for Human Rights. Minst 40 sivile ble drept og 25 ble såret i angrepene..

Aftenposten - 11 Jul 18 kl. 06:04

Dødstallet fortsetter å stige i Japan

Dødstallet etter den verste flomkatastrofen i Japan på flere tiår har steget til 179. Samtidig er titalls personer fremdeles savnet, ifølge japanske medier..

Aftenposten - 06 Apr 18 kl. 18:03

Dødstallet fortsetter å stige i Douma etter ny syrisk bakkeoffensiv

Med støtte fra kampfly begynte syriske soldater fredag på en bakkeoffensiv mot Øst-Ghoutas største by Douma, etter kollaps i en ti dager lang våpenhvile..

P4 - 06 Jul 18 kl. 14:25

33 døde etter båtforlis

Dødstallet etter båtforliset i Thailand i går fortsetter å stige. 33 personer er nå bekreftet omkommet, alle er kinesiske statsborgere, opplyser Thailandske myndigheter. Rundt 20 personer skal fremdeles være savnet etter at turistbåten kantret utenfor Phuket.

NRK - 03 May 18 kl. 12:29

Dødstallet stiger i India

Minst 98 mennesker har omkommet og minst 143 er skadd etter kraftige sandstormer i India, ifølge myndighetene. Kraftig vind, lyn og torden har herjet i delstatene Uttar Pradesh og Rajasthan, og det ventes at dødstallet kommer til å stige..

P4 - 20 May 18 kl. 17:40

Dødstallet stiger etter eksplosjoner på flybase

Dødstallene fortsetter å stige etter flere eksplosjoner på en flybase i byen Hama, sentralt i Syria på fredag. Minst 28 mennesker er nå døde, ifølge en syrisk eksilgruppe. Samtlige av de døde var regimevennlige krigere, og samtlige var av syrisk opprinnelse..

VG - 04 May 18 kl. 10:05

Dødstallet nærmer seg 150 etter «superstormer» i India

Minst 143 mennesker er funnet døde etter at en rekke kraftige «superstormer» har herjet i India. Mer ekstremvær er i vente, og dødstallet vil trolig stige..

P4 - 16 Mar 18 kl. 18:29

Frykter dødstall vil stige etter brokollaps

Redningsmannskap frykter dødstallet etter brokollapsen i Florida i USA i går kveld vil stige. Så langt er seks personer bekreftet omkommet, men redningsmannskap er ikke ferdige med å lete gjennom ruinene, melder Miami Herald. Flere biler er klemt flate under broen.

P4 - 08 Jul 18 kl. 15:49

Flere døde i Japan

Dødstallet fortsetter å stige i Japan, der kraftig regn har ført til en rekke jordskred og oversvømmelser. 81 personer er nå bekreftet omkommet, og 58 er savnet. Minst to millioner mennesker har fått beskjed om å evakuere.

P4 - 30 Mar 18 kl. 15:36

Mange drept i Gaza

Dødstallet etter demonstrasjonen langs grensen mellom Gazastripen og Israel fortsetter å stige, og ifølge den israelske avisen Haaretz er nå tolv palestinere blitt skutt og drept. Omlag 30.000 palestinere deltar i en varslet protest, og det meldes om sammenstøt mellom demonstranter og israelske styrker.

Fler nyheter fra Aftenposten

Aftenposten - 45 minutter siden

Dømt for drap tidligere – nå er han siktet for nytt drap

Ved 15-tiden onsdag ble det funnet en død person i Maridalen. Mannen som er siktet for drap skal tidligere være domfelt for drap på 1980-tallet..

Aftenposten - 1 time siden

Test deg selv: Klarer du statsborgerprøven?

Alle som ønsker statsborgerskap i Norge må i utgangspunktet ta en statsborgerskapstest. For å stå må man svare riktig på 24 spørsmål eller mer. Hvor mange klarer du?.

Aftenposten - 3 timer siden

Død person funnet i Maridalen i Oslo – mann pågrepet for drap og likskjending

Ved 15-tiden onsdag ble det funnet en død person i Maridalen. En mann er pågrepet for drap og likskjending. Den omkomne var delvis brent..

Aftenposten - 3 timer siden

Aftenposten mener: Prekært for bøndene

Aftenposten - 3 timer siden

Død person funnet i Maridalen i Oslo - mann pågrepet for likskjending

Ved 15-tiden onsdag ble det funnet en død mann i Maridalen. En person er pågrepet for likskjending..

Aftenposten - 7 timer siden

I morgen trer GDPR i kraft i Norge

Fredag trer EUs nye personvernregler i kraft i Norge. Saftige bøter kan bli resultatet for bedrifter som sluntrer unna..

Aftenposten - 7 timer siden

Svenske tiltalt for grov vold i Oslo etter VM-tap

En svensk mann i 30-årene er tiltalt for grov vold etter at han, ifølge politiet, fikk raseriutbrudd da Tyskland scoret mot Sverige i fotball-VM..

Aftenposten - 7 timer siden

Mann til sykehus etter taxipåkjørsel i Oslo

En taxisjåfør stakk av fra en ulykke der en fotgjenger ble påkjørt ved Olaf Ryes plass i Oslo. Fotgjengeren er på sykehus, men skadene synes å skyldes rus..

Aftenposten - 15 timer siden

Statsborgerprøven får kritikk både fra professor, innvandringsorganisasjon og innvandrere selv

3 av 10 stryker på prøven, som får kritikk for å ikke bidra til integrering, og for å favorisere personer fra land som er like Norge. Francis Augusto Medeiros-Logeay fra Brasil besto selv prøven. Han mener det var bortkastet tid og penger..

Aftenposten - 16 timer siden

Arbeiderpartiets innvandringsmareritt | Harald Stanghelle

En ny sosialdemokratisk innvandringspolitikk er varslet. Arbeiderpartiet vrir seg allerede i fødselssmerter..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt