NRK > Nyheter

Monday, 24 February, 10:05

NRK - 19 Jan 20 kl. 08:01

Dødstala stig i Jemen

Minst 70 soldatar er drepne i Marib-provinsen i Jemen etter eit rakettangrep på ein moské. Det skal vera den sjiamuslimske Houthi-rørsla som står bak angrepet, ifølge militærkjelder, melder AFP..
Les mer på NRK


Les mer om:
Marib, Jemen, Houthi, AFP

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Dødstala, stigi , Jemen
NRK - 29 Dec 19 kl. 16:05

Dødstala stig i Jemen

I Jemen er minst ti personar er drepne etter at ein rakett slo ned på ein fotballbane der det blei halde militærparade i Dhale-provinsen, opplyser ei kjelde i landet, melder AP. I tillegg skal minst 21 personar vere såra etter angrepet..

NRK - 28 Nov 19 kl. 07:55

Dødstala stig i Irak

I Irak har dødstala stige til åtte, etter samanstøyt mellom demonstrantar og tryggingsstyrkar..

NRK - 28 Nov 19 kl. 08:59

Dødstala stig framleis i Irak

I Irak har dødstala stige til 13, etter at tryggingsstyrkar begynte å skyte mot demonstrantar sør i landet, melder AFP. Hendinga skal ha skjedd då tryggingsstyrkane tok tilbake fleire bruer demonstrantane hadde okkupert..

NRK - 16 Nov 19 kl. 15:04

Dødstala stig i Syria

19 personar er drepne av at ei bilbombe eksploderte i Nord-Syria. Det melder observatørgruppa SOHR. 13 av dei er sivile.

NRK - 17 Dec 19 kl. 21:38

Dødstala stig i Syria

Dødstala har stige til minst 20 personar i Syria, melder observatørgruppa SOHR. Dei drepne er alle sivile, og døde etter fleire luftangrep i Idlib-provinsen i Syria tysdag ettermiddag. I tillegg er 18 sivile skadde..

NRK - 16 Nov 19 kl. 18:46

Dødstala stig i Bolivia

Minst 8 tilhengarar av tidlegare president Evo Morales er drepne i samanstøyt med tryggingsstyrkar i Bolivia fredag. Det opplyser bolivianske tenestemenn laurdag, melder AP..

NRK - 15 Jan 20 kl. 14:34

Dødstala stig etter uvêr

21 menneske blei funne omkomne i heimane sine i den Pakistan delen av Kashmir etter snøskred , melder AP. Til saman har nå 160 menneske omkomme dei siste dagane som følge av svært kaldt vintervêr i Pakistan og India, opplyser styresmaktene..

NRK - 29 Dec 19 kl. 16:12

Dødstala stig på Filippinane

På Filippinane er minst 47 personar døde etter at tyfonen Phanfone trefte Filippinane på julaftan, opplyser landets katarstrofestyresmakter, melder DPA. Ytterlegare ni personar er sakna, og 140 er skadde. Fleire hundre tusen hus er skadde av uvêret..

NRK - 15 Jan 20 kl. 20:15

Dødstala stig i Syria

Minst 18 sivile er drepne i rakettangrep i den syriske byen Idlib, trass den russisk-støtta våpenkvila, ifølge SOHR. Det syriske regimet har dei siste vekene trappa opp angrepa mot Idlib-provinsen, som er siste opprørskontrollerte provins i landet..

NRK - 06 Feb 20 kl. 16:02

23 drepne i israelske luftangrep

Dødstala stig etter israelske luftangrep i Syria det siste døgnet. 23 personar skal no vere drepne. Angrepa skjedde sør i Syria og dei drepne skal ha vore pro-iranske krigarar, melder AFP..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Norwegian set opp ekstra fly

Norwegian set opp ekstra fly for å få nordmenn heim frå Gran Canaria, skriv dei i ei pressemelding. Dei første flya kan lette i ettermiddag. Dei reisande vil få direkte beskjed så fort som mogleg, ifølge Norwegian..

NRK - 15 minutter siden

Bergen ikkje blautare sidan 1861

Så langt i år har det regna 781 millimeter i Bergen, skriv Bergens Tidende. Så mykje nedbør er meir enn det som kjem i Oslo på eitt år..

NRK - 30 minutter siden

Kina utset folkekongressen

Kina utset folkekongressen på grunn av virusutbrotet, der har 150 menneske døydd det siste døgnet. I kongressen møtast toppsjiktet i kommunistpartiet, blant dei president Xi Jinping. Møtet skulle vore den 5.

NRK - 30 minutter siden

4 av 5 bestod statsborgarprøven

Resultata for heile landet viser at 81 prosent av kandidatane bestod statsborgarprøven i 2019. Det vil seie at ein av fem strauk. 6.

NRK - 1 time siden

Kraftig fall på Oslo Børs

Hovedindeksen på Oslo Børs falt med 1,6 prosent like etter opning i dag..

NRK - 1 time siden

Fjerde dødsfall i Italia

Den italienske radiokanalen Rai Radio melder at det no er fire personar som er døde av det nye koronaviruset, ifølge Reuters. Også i Iran er det no fleire døde, der har viruset til saman tatt livet av tolv personar, melder iransk statleg TV..

NRK - 1 time siden

Første smittedøme i Afghanistan

Afghanistan melder om det første døme på smitte av det nye koronaviruset, ifølge AFP..

NRK - 1 time siden

Framleis karantene i Wuhan

Kinesiske styresmakter trekker tilbake avgjerda om å la friske personar forlate Wuhan..

NRK - 1 time siden

Tilset færre sommarvikarar

Norske bedrifter vil tilsette færre sommarvikarar i år enn før, og færre unge vil lykkast med å få sommarjobb, trur organisasjonen Virke. Det er store kull og mange som søker jobb, og nokre seier at dei ikkje eingong får svar på søknadane sine..

NRK - 2 timer siden

Korona-smitte i to nye land

Bahrain og Kuwait har registrert de første smittetilfellene av covid-19-viruset, melder statlige medier i landene. Det er tidligere registrert smitte i flere land i regionen, blant annet Iran...
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt