P4 > Nyheter

Monday, 16 September, 04:24

P4 - 24 May 19 kl. 22:45

Dødsalgen har tatt livet av flere fisk

Rundt 800 000 fisk på Stabben-anlegget i Ballangen er døde på grunn av giftalgene som sprer seg i havet.
Dødsalgen har tatt livet av opp mot 90 prosent av all fisken ved gigantanlegget, bekrefter Ellingsen Seafood i kveld.
Nå iverksetter de evakuering av all fisken ved Skarvhausen-anlegget, som ligger lengre vestover, melder E24.no..
Les mer på P4


Les mer om:
Stabben, Ballangen, Ellingsen Seafood, Skarvhausen, E24

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Dødsalgenhar , tatt, livetav , flere, fisk
Aftenposten - 24 May 19 kl. 23:38

800.000 flere fisk er døde av dødsalgen

Dødsalgen har kostet 90 prosent av fisken ved gigantanlegget Stabben livet, bekrefter Ellingsen Seafood..

Dagbladet - 21 May 19 kl. 22:02

Dødsalgen har tatt liv av laks for 620 millioner kroner

Den dødelige algen som tar livet av oppdrettslaks, sprer seg fortsatt..

Hegnar.no - 21 May 19 kl. 19:42

Dødsalgen har tatt liv av laks for 620 millioner kroner

Den dødelige algen som tar livet av oppdrettslaks, sprer seg fortsatt. Hittil er 10.000 tonn fisk død nord i Nordland og sør i Troms..

NRK - 24 May 19 kl. 23:38

800.000 flere fisk er døde

Dødsalgen har kostet 90 prosent av fisken ved gigantanlegget Stabben livet, bekrefter Ellingsen Seafood. Selskapet i Nordland har satt i gang en umiddelbar evakuering, skriver E24..

E24 - 22 May 19 kl. 12:12

Fiskeriministeren om dødsalgen: Naturlig å drøfte tiltak for å hjelpe oppdrettsbransjen

Harald T. Nesvik (Frp) følger utviklingen for oppdretterne rammet av dødsalgen nøye, og sier han så snart situasjonen har normalisert seg, vil invitere oppdrettsbransjen til et møte for å gjennomgå det som har skjedd. .

Dagbladet - 22 May 19 kl. 13:28

Kystvakta inn i kampen mot «dødsalgen»

Dødsalgen som sprer seg i Nordland og Troms har tatt liv av 10 000 tonn laks. 620 millioner kroner er tapt, og nå settes Kystvakta inn for å bistå oppdretterne i nord..

Hegnar.no - 17 May 19 kl. 06:33

Algeoppblomstring har tatt livet av mye fisk

Tatt livet av mye fisk i Troms og Nordland..

NRK - 24 Feb 19 kl. 23:24

Flere døde og skadde etter storm

Flere mennesker er døde og skadde etter at en tornado traff en by i Mississippi og flere områder ble rammet av oversvømmelser. En kvinne mistet livet da tornadoen rammet byen Columbus, og en mann døde da bilen hans ble tatt av flomvann i Tennessee..

P4 - 06 Sep 19 kl. 09:30

Flere hunder trolig rammet av mystisk sykdom

Den mystiske hundesykdommen som har tatt livet av flere hunder i Norge har nå spredt seg videre. I løpet av det siste døgnet er det registrert nye tilfeller i Trøndelag, Rogaland og Aurland i Sogn og Fjordane. Mattilsynet håper å få svar på prøveresultater i dag..

Fler nyheter fra P4

P4 - 5 timer siden

Bank-Norge mobiliserer til kamp mot nye boliglånskrav

Bank-Norge mobiliserer til kamp mot forslagene til nye boliglånskrav. Finanstilsynet foreslår å senke grensen for hvor mye du totalt kan få i lån, fra 5 til 4,5 ganger inntekten – og foreslår en halvering av bankenes «fleksibilitetskvote» fra 10 til 5 prosent av utlånene. Nordea kaller tilsynets forslag «ganske dramatisk», og DNB advarer om at unge boligkjøpere vil rammes spesielt.

P4 - 5 timer siden

Israel godkjenner ny bosetning to dager før valget

Den israelske regjeringen har godkjent en ny bosetning på den okkuperte Vestbredden, bare to dager før valget til ny nasjonalforsamling. I valgkampinnspurten har Netanyahu jobbet hardt for å mobilisere velgere på høyresiden. Alle israelske bosetninger på den okkuperte Vestbredden er ulovlige etter folkeretten, men Israel skiller selv mellom bosetninger med og uten offentlig godkjenning..

P4 - 6 timer siden

Fortsatt kritisk for toåring

Den to år gamle gutten som falt i en elv i Steinkjer i Trøndelag i ettermiddag er fremdeles kritisk skadd. Han er fraktet til St. Olavs hospital i Trondheim.

P4 - 7 timer siden

Søviknes ferdig som ordfører

P4 - 7 timer siden

Trump fortsatt åpen for å møte Irans president

USAs president Donald Trump vil ikke utelukke et møte med Irans president Hassan Rouhani. Det melder Det hvite hus i kveld. Det skjer til tross for at USA mener det i realiteten er Iran som står bak helgens droneangrep mot saudiarabiske oljeanlegg.

P4 - 7 timer siden

Toginnstillinger på Sørlandsbanen

Det er trøbbel på Sørlandsbanen og strekningen mellom Nordagutu og Kongsberg er stengt for togtrafikk. Det melder Bane Nor, som sier det skyldes strømproblemer. De jobber nå med å rette feilen..

P4 - 7 timer siden

Flomtoppen er ennå ikke nådd

NVE tror ikke at flomtoppen i Hordaland og Sogn og Fjordane er nådd før ved midnatt. En lang rekke veier på Vestlandet er stengt på grunn av ras og overvann. Det kommer fortsatt mye nedbør inn over Vestlandet, og vannstanden i vassdragene som allerede er høy, vil fortsette å stige i flere timer.

P4 - 7 timer siden

Mot 100 år med Ap-styre i Stange

Det går mot 100 år med Arbeiderpartistyre i Stange i Hedmark. Ap sto i fare for å miste ordføreren i Stange til Sp etter 96 år ved roret, men Nærmiljølista sørget i kveld for at Ap beholder vervet. Senterpartiets ordførerkandidat Aasa Gjestvang tar det imidlertid med fatning at hun heller ikke denne gangen klarte å fravriste Ap ordføreren, melder NTB..

P4 - 8 timer siden

Suzann Pettersen legger opp

Det norske golfesset Suzann Pettersen legger opp. Sjokkmeldingen kom like etter at hun avgjorde for Europa under Solheim Cup i dag. Pettersen ble overfalt av lagvenninnene etter at Europa slo USA for første gang siden 2013.

P4 - 8 timer siden

Mann omkom etter ulykke

Mannen som ble livstruende skadd i en trafikkulykke på E16 i Nannestad på torsdag døde av skadene. Det bekrefter politiet overfor Romerikes Blad. Den omkomne kom fra Flateby i Enebakk.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt