NRK > Nyheter

Tuesday, 15 October, 07:56

NRK - 17 Sep 19 kl. 09:03

Dødsårsaken klar

Den 17 år gamle stesøsteren til Philip Manshaus, Johanne Zhangjia Ihle-Hansen, døde av fire skudd i hodet og brystkassen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Philip Manshaus, Zhangjia Ihle-Hansen

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Dødsårsaken, klar
Dagbladet - 15 Aug 19 kl. 09:05

Frigir dødsårsaken

Den foreløpige obduksjonen er klar etter at 15 år gamle Nora Quorin ble funnet død tirsdag..

P4 - 12 Jul 19 kl. 13:35

Nordmann døde i Frankrike

En 33 år gammel nordmann døde etter en ulykke med speedglider i Alpene i juni. Det skriver Nettavisen. Mannen skal ha falt flere hundre meter, men årsaken til ulykken er ikke klar..

VG - 22 Aug 19 kl. 11:42

Fem tonns steinblokk kan være årsaken til dødsulykken i Trollveggen

Ulykkesrapporten, etter at de to tsjekkiske fjellklatrerne døde etter fall i Trollveggen i juli, er klar..

VG - 22 Aug 19 kl. 11:42

Fem tonns fjellblokk kan være årsaken til dødsulykken i Trollveggen

Ulykkesrapporten, etter at de to tsjekkiske fjellklatrerne døde etter fall i Trollveggen i juli, er klar..

NRK - 17 Jun 19 kl. 10:43

Årsaken til eksplosjonen avklart

Det var en lekkasje på en hydrogentank under høyt press, som var årsaken eksplosjonen på hydrogenfyllestasjonen i Sandvika i forrige uke. Det kommer frem i midlertidig rapport laget for hydrogenselskapet Nel..

P4 - 22 Aug 19 kl. 12:13

Steinblokk kan være årsak til dødsulykke

En fem tonn tung fjellblokk kan være årsaken til at to tsjekkiske fjellklatrere døde etter et fall i Trollveggen i juli. Det kommer fram i ulykkesrapporten som nå er klar. Norsk Klatreforbund opplyser til VG at deler av sikkerhetsutstyret var deformert og ødelagt og det er umulig å få til ved et normalt fall.

P4 - 06 Sep 19 kl. 22:48

Fire omkom i påkjørsel i Berlin

Fire personer, deriblant et lite barn, døde da en bil i stor fart kjørte opp på et fortau i Berlin sentrum i kveld. Hva som var årsaken til påkjørselen er ennå ikke klar. Politiet har ennå ikke fastslått om det var en ulykke eller en bevisst handling, skriver avisen Berliner Morgenpost..

NRK - 15 Jun 19 kl. 01:56

Usikker på årsaken til eksplosjonen

Frontline utelukker at eksplosjonen på tankskipet Front Altair i Omanbukta skyldtes mekanisk eller menneskelig feil, men har ikke funnet årsaken ennå. Det skriver selskapet i en pressemelding fredag kveld..

P4 - 30 Nov 99 kl. 00:00

Ønsker kontakt med vitner i Alta

Politiet ønsker nå kontakt med flere vitner etter helikopterulykken i Alta lørdag hvor seks personer døde. Rundt 30 vitner er så langt avhørt, opplyser politiet som nå er ferdige på ulykkesstedet. Årsaken til ulykken er ikke klar..

P4 - 16 Jun 19 kl. 14:35

Obduksjonsrapport klar i morgen

Politiet vil i morgen gå ut med obduksjonsrapporten etter dødsfallet til den ått år gamle gutten som døde på Askøy. Fylkeslegen i Vestland har bekreftet at gutten var smittet av de samme bakteriene som er funnet i drikkevannet i kommunen, men årsaken til dødsfallet er ennå ikke kjent. Politiet har gått gjennom rapporten sammen med guttens familie, som vil vente med å offentliggjøre resultatet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Flere metoo-saker i Forsvaret

Flere soldater og offiserer i Forsvaret blir refset for seksuelle krenkelser og trakassering. I fjor ble ni soldater og offiserer refset «seksuelle handlinger uten samtykke, skriver Aftenposten. Det er flere saker enn de tre siste årene til sammen..

NRK - 15 minutter siden

Valglokalene har åpnet i Mosambik

Valglokalene har åpnet i Mosambik. Stemningen er spent og den skjøre freden i det østafrikanske landet er satt på prøve. Landets mangeårige president Filipe Nyusi stemte da valglokalene åpnet.

NRK - 15 minutter siden

Se Politisk kvarter

NRK - 1 time siden

Varsler flere kontroller av byråden

Kontrollutvalgslederen i Oslo kommune vil rette søkelyset mot hvordan byråd Lan Marie Berg (MDG) har styrt alle sine etater. Nå vil Arbeidstilsynet også undersøke bruddene i de andre etatene til byråd Berg, som nå teller over 15.000..

NRK - 1 time siden

Spiser mindre middag fra hermetikk

Salget av middagsmat på boks går ned. Siden 2008 har omsetningen av hermetiske middagsretter falt nesten 30 prosent, melder Godt.no.

NRK - 1 time siden

13 politifolk drept i Mexico

Minst 13 polititjenestemenn ble drept og ni ble skadd i et bakholdsangrep utført av kriminelle i delstaten Michoacán i Mexico mandag. Det melder nyhetsbyrået AP via NTB..

NRK - 2 timer siden

Tjuv klatret opp stillas

Politiet i Haugesund lette i natt etter en ung mann med kniv, som brøt seg inn i en leilighet og stjal kontanter, visakort og gjenstander. Mannen klatret opp et stillas og brøt seg inn i leiligheten i 4. etasje.

NRK - 2 timer siden

67 døde i Japan

Antallet døde etter tyfonen «Hagibis» fortsetter å øke. Ifølge den nasjonale kringkasteren NHK er 67 personer nå bekreftet omkommet..

NRK - 3 timer siden

Vurderer nytt krisemøte om brexit

EU vurderer å kalle inn til et nytt krisemøte om brexit. Det skriver BBC. Målet med møtet er å komme i havn med en avtale mellom EU og Storbritannia, innen britenes planlagte utgang av unionen den 31.

NRK - 4 timer siden

Stopper el-motorsykkel-produksjon

Motorsykkelprodusenten Harley-Davidson har stanset produksjonen av den elektriske modellen Livewire, melder WSJ. Selskapet sier til avisa at man ikke bør lade motorsykkelen hjemme, men går ikke nærmere inn på hvorfor de har stanset produksjonen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt