NRK > Nyheter

Sunday, 23 February, 23:03

NRK - 17 Sep 19 kl. 09:03

Dødsårsaken klar

Den 17 år gamle stesøsteren til Philip Manshaus, Johanne Zhangjia Ihle-Hansen, døde av fire skudd i hodet og brystkassen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Philip Manshaus, Zhangjia Ihle-Hansen

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Dødsårsaken, klar
Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 19:51

Dødsårsaken er klar

Den foreløpige obduksjonsrapporten viser at dødsårsaken skal være kvelning. Det opplyser politiet i en pressemelding..

Dagbladet - 09 Dec 19 kl. 14:54

Dødsårsaken er klar

Trebarnsmora døde av drukning..

Dagbladet - 15 Aug 19 kl. 09:05

Frigir dødsårsaken

Den foreløpige obduksjonen er klar etter at 15 år gamle Nora Quorin ble funnet død tirsdag..

Dagbladet - 19 Feb 20 kl. 00:51

Faye (6) funnet drept: Nå er dødsårsaken klar

Faye Marie Swetlik døde av kvelning, slår en rettsmedisiner fast..

P4 - 24 Dec 19 kl. 10:06

Omkom etter brann

En kvinne i 60 - årene er nå bekreftet omkommet etter brannen i et leilighetskompleks i Moss sent i går kveld. Hennes pårørende er nå varslet. Brannårsaken er foreløpig ikke klar..

P4 - 12 Jul 19 kl. 13:35

Nordmann døde i Frankrike

En 33 år gammel nordmann døde etter en ulykke med speedglider i Alpene i juni. Det skriver Nettavisen. Mannen skal ha falt flere hundre meter, men årsaken til ulykken er ikke klar..

VG - 22 Aug 19 kl. 11:42

Fem tonns fjellblokk kan være årsaken til dødsulykken i Trollveggen

Ulykkesrapporten, etter at de to tsjekkiske fjellklatrerne døde etter fall i Trollveggen i juli, er klar..

VG - 22 Aug 19 kl. 11:42

Fem tonns steinblokk kan være årsaken til dødsulykken i Trollveggen

Ulykkesrapporten, etter at de to tsjekkiske fjellklatrerne døde etter fall i Trollveggen i juli, er klar..

P4 - Igår: 09:08

Vet ikke årsaken til hundedødsfallene

Fortsatt er årsaken til at mange hunder døde og ble syke med blodig diaré i fjor høst ukjent. 42 hunder døde og misnt 200 ble syke, og det jobbes fortsatt med å finne årsaken, skriver Aftenposten. Den samme bakterien ble funnet hos 19 av 25 hunder som ble obdsuert, og forskere undersøker nå om bakterien kan ha noe med dødsfallene å gjøre..

P4 - 20 Jan 20 kl. 14:57

Mann funnet død i bolig

En mann ble i går ettermiddag funnet død i en kommunal bolig i Nordfjordeid. Det opplyser Vest politidistrikt. Dødsårsaken er uklar, og politiet har nå opprettet undersøkelsessak.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Arbeidstilsynet: XXl bryter loven

Arbeidstilsynet har funnet flere alvorlige brudd på arbeidsmiljøloven hos sportskjeden XXL. Blant annet krever tilsynet svar på bruken av midlertidig ansatte, skriver E24..

NRK - 10 minutter siden

Hovland vant PGA-turnering

Golfspilleren Viktor Hovland vant en historisk seier etter dramatisk avslutning i PGA-turneringen Puerto Rico Open. Foran siste hull i turneringen lå Hovland an til å få til omspill, men et flott sisteslag sikret ham seieren..

NRK - 15 minutter siden

Israel bomber Gazastripen

Israelske fly bomber militære mål på Gazastripen etter at militante palestinere avfyrte rundt 20 raketter mot Israel, ifølge den israelske hæren. Minst 13 raketter ble stanset av det israelske rakettskjoldet, melder avisa Haaretz..

NRK - 1 time siden

Østerrike stanser tog fra Italia

Innenriksdepartementet i Østerrike har innstilt alle togruter til og fra Italia. Frykten for det nye koronaviruset har allerede gjort at ett tog fra Venezia ble stanset på den østerrikske grensen. 152 er bekreftet smittet i Italia, og tre er døde..

NRK - 1 time siden

Passasjer prøvde å åpne flydør

En mann i 50-årene prøvde å åpne flydøra på en flyvning fra Bangkok til Oslo Lufthavn. Mannen var beruset og viste agressiv oppførsel mot en kabinansatt. Piloten kontaktet politiet og han blir anmeldt for ordensforstyrrelse, skriver Romerikes Blad..

NRK - 1 time siden

Herman Dahl vant "Maestro"

Herman Dahl vant «Maestro» på NRK TV i kveld. I finalen gjentok 17-åringen bedriften med å få full pott av dommerne - tre x 10 poeng. Vidar Magnussen måtte se seg slått da stemmene fra seerne var talt opp..

NRK - 1 time siden

Gigantunderskudd for The Sun

Den britiske tabloidavisa The Sun gikk 68 millioner pund, 820 millioner kroner, i underskudd i fjor. Hovedårsaken er ikke fallende salg, men flere forlik med kjente og ukjente briter som har fått mobiltelefonene sine hacket, skriver The Guardian..

NRK - 2 timer siden

Dansk barnefond brukte pengene selv

Organisasjonen Børns Velfærd i Danmark er satt under administrasjon, melder Danmarks Radio. Bare 4 % av de innsamlede pengene er gått til formålet. I stedet gikk nesten alt til husleie og provisjon for innsamlere ansatt i lederens eget firma..

NRK - 2 timer siden

Kritiserer Ap-vedtak om iskanten

Troms Aps vedtak om å flytte iskanten sørover uten å samtidig stoppe oljeboring i området, møter kritikk. Stortingsrepresentant Lars Haltbrekke (SV) kaller vedtaket meningsløst siden oljevirksomhet kan få store konsekvenser for natur og fiskerier..

NRK - 2 timer siden

To til sykehus etter møteulykke

To personer er skadet etter et trafikkuhell på riksvei 120 i Våler i Østfold. De to var sjåfører i hver sin bil som kolliderte, opplyser politiet..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt