P4 > Nyheter

Sunday, 05 April, 17:42

P4 - 27 Feb 20 kl. 15:05

Døde av narkotika

Den unge mannen som ble funnet død på Ranheim i Trondheim tirsdag døde av narkotika.
Det opplyser forsvareren til en av de to mennene som er siktet i forbindelse med dødsfallet, melder NRK.
To menn i 50 og 60-årene er siktet for å ha forlatt en person i hjelpeløs tilstand og for voldtekt eller medvirkning til dette. De ble fremstilt for varetektsfengsling i dag..
Les mer på P4


Les mer om:
Ranheim, Trondheim, NRK

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Dødeav , narkotika
Dagbladet - 06 Dec 19 kl. 11:36

Narkotika for 500 millioner tatt i «Operasjon Hubris»

Operasjonen har ført til pågripelser og beslag av store mengder narkotika i Danmark, Nederland, Tyskland, Spania, Italia og England..

NRK - 02 Jan 20 kl. 07:19

KrF og Frp skeptisk til rusreform

Etter at et rusreformutvalg la frem et forslag i desember, frykter Frp og KrF at avkriminalisering vil senke terskelen for at ungdom prøver narkotika. Utvalget foreslo å gå bort fra å melde og straffe de med narkotika, til hjelpetjeneste i kommunene..

NRK - 05 Nov 19 kl. 14:09

Narkotikasalg på Snapchat

En sjokolade, et drops, et lønneblad, en pille og en stikkontakt – disse emoji-symbolene har politiet avslørt som tegn på at det selges narkotika på bildedelingstjenesten Snapchat. 14 grupper som solgte narkotika til ungdom er nå stengt..

NRK - 26 Mar 20 kl. 15:42

Vil tiltale Maduro for narko-terror

USA planlegger å sikte presidenten i Venezuela, Nicolas Maduro, for narkotika-terrorisme. Det opplyser senator Marco Rubio på twitter. Ifølge AFP blir han tiltalt av det amerikankse justisdepartementet for å ha samarbeidet med narkotika-karteller..

P4 - 01 Jan 20 kl. 20:17

Tre pågrepet for narkotika og rus

Politiet har pågrepet tre personer på Valset fergeleie i Orkanger for besittelse av narkotika. SJåføren er i tillegg mistenkt for å ha kjørt i rus. Politiet rykket ut til de tre etter tips..

NRK - 04 Dec 19 kl. 07:35

286 døydde av narkotika i 2018

286 personar døydde av narkotika i Noreg i 2018. Det er 39 færre enn året før, men om lag like mange som i 2015 og 2016. Tal frå Folkehelseinstituttet syner at det for tredje år på rad ikkje er heroin som drep flest, slik det har vore tidlegare..

NRK - 26 Mar 20 kl. 15:42

Vil sikte Maduro for narkoterror

USA planlegger å sikte presidenten i Venezuela, Nicolas Maduro, for narkotika-terrorisme. Det opplyser senator Marco Rubio på twitter. Ifølge AFP blir han tiltalt av det amerikankse justisdepartementet for å ha samarbeidet med narkotika-karteller..

P4 - 26 Nov 19 kl. 15:56

Narkotika gir mer vold i Europa

Omfanget av vold og trusler knyttet til narkotikamarkedet i Europa øker. Det viser den årlige rapporten til EUs narkotikabyrå. Utviklingen av nye syntetiske stoffer og endringer i de tradisjonelle rutene som fører narkotika inn i Europa, fører til økende konflikter mellom gjenger, ifølge rapporten..

P4 - 10 Jan 20 kl. 16:45

- Ikke ulovlig å gi narkotika til Julius

- Det er ikke ulovlig å gi narkotika til sjimpansen Julius. Det mener forsvareren til mannen som er siktet etter at han kastet små flakser med amfetamin til Julius i Dyreparken i Kristiansand i fjor, melder Fædrelandsvennen. Kjendisapen kom i en slags psykose og skadet seg selv..

NRK - 19 Dec 19 kl. 12:55

Rusutvalg vil slette rulleblad

Rusreformutvalget foreslår å slette tidligere rulleblad knyttet til handlinger som nå avkriminaliseres. Rusreformen legger opp til at bruk og besittelse av narkotika til eget bruk ikke lenger skal være straffbart, men at narkotika ikke legaliseres..

Fler nyheter fra P4

P4 - 45 minutter siden

Tre koronadødsfall ved sykehjem i Oslo

Tre beboere med påvist koronasmitte døde ved to ulike sykehjem i Oslo lørdag. Det melder Sykehjemsetaten i en pressemelding nå i ettermiddag. En av beboerne bodde på Nordseterhjemmet, og de to andre på Majorstutunet bo- og behandlingssenter.

P4 - 1 time siden

Paven talte uten publikum

Selv paven går digitalt i disse dager. Palmesøndag er tradisjonelt en dag da paven holder påskens første messe. Men i år talte pave Frans uten publikum på Petersplassen.

P4 - 1 time siden

Smittede bør bruke munnbind

Folkehelseinstituttet har oppdatert sine munnbind-anbefalinger i dag. Nå ber de alle med mistenkt eller bekreftet koronasmitte om å bruke munnbind. Tidligere var anbefalingen at munnbind skulle brukes i møte med primærhelsetjeneste og såkalt prehospital tjeneste.

P4 - 1 time siden

Dødstallet i Storbritannia kan nå 20.000

4.943 personer er nå døde av koronaviruset i Storbritannia. Antallet døde har økt med 621 siste døgnet.

P4 - 1 time siden

Unntas fra utreiseforbud

Helsepersonell som skal delta i internasjonalt hjelpearbeid, kan nå unntas fra utreiseforbudet. Det har Helse- og omsorgsdepartementet bestemt i dag. Som vi hørte på P4-nyhetene tidligere i dag, har Røde Kors og Leger Uten Grenser bedt om unntak da det nå blir stort behov for helsearbeidere i fattige land der koronasmitten begynner å bre seg..

P4 - 2 timer siden

Vil ha kompetanseheving for flere

Arbeidstakerorganisasjonene Akademikerne og NITO krever at osgå arbeidsledige akademikere skal få rett til kompetanseheving. Før helgen la regjeringen penger på bordet for at permitterte skal gjøres klare til å gå raskt tilbake i jobb etter koronakrisen. Men de som organiserer de høyest utdannede, mener permitterte også må få ta kurs som del av en akademisk grad - inntil 20 studiepoeng.

P4 - 2 timer siden

- Uaktuelt å åpne skoler nå

- Det er uaktuelt for Oslo å åpne skoler og barnehager rett etter påske. Det sier skolebyråd Inga Marte Thorkildsen til Aftenposten. Hun sier det ikke er trygt å åpne ennå, og mener det heller ikke er riktig av praktiske hensyn, fordi folk trenger forutsigbarhet.

P4 - 3 timer siden

WHO: - rapporter om mer vold i hjemmet

Verdens helseorganisasjon, WHO, er bekymret etter rapporter om mer vold i familier etter at virusutbruddet begynte. Her hjemme har politiet sagt at de frykter de ikke klarer å avdekke alle tilfellene av vold i nære relasjoner når folk er i karantene og har hjemmekontor. WHO-sjef Tedros Adhanom Ghebreyesus, sier slike saker har økt i flere land..

P4 - 3 timer siden

Vil ikke sette inn mannskaper i Oslo

Sjef for Sivilforsvaret, Tore Ketil Stårvik, vil ikke sette inn sine mannskaper i Oslo. Byrådsleder Raymond Johansen har sagt at det er aktuelt for å sørger for at folk følger ikke bryter bestemmelsene om å holde avstand, og å ikke samles i store grupper. Stårvik sier til Forsvarets Forum at de ikke oppfatter situasjonen som kritisk og akutt, og ber Oslo kommune vurdere andre alternativer først..

P4 - 3 timer siden

- Nav-systemene hadde kollapset

Dersom denne krisen hadde oppstått for tre år siden, ville Navs systemer ha kollapset. Det sier IT-direktør i Nav, Jonas Slørdahl Skjærpe. Arbeidsledigheten har under koronakrisen skutt i været, og er nå på det høyeste nivået siden 2.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt