NRK > Nyheter

Saturday, 25 January, 05:35

NRK - 09 Dec 19 kl. 14:48

Døde av drukning og nedkjøling

Dødsfallene i Tromsø: Kvinnen i 20-årene døde av drukning og nedkjøling. Den foreløpige obduksjonsrapporten viser at kvinnen døde av drukning i kombinasjon med alvorlig nedkjøling, ifølge politiet..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Tromsø

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Dødeav , drukningog , nedkjøling
Dagbladet - 06 Dec 19 kl. 16:25

Jente (4) døde av drukning og alvorlig nedkjøling

Den fire år gamle jenta som døde torsdag kveld, er obdusert fredag. Den foreløpige obduksjonsrapporten viser at hun døde av drukning i kombinasjon med alvorlig nedkjøling..

NRK - 05 Dec 19 kl. 14:09

Døde av drukning og nedkjøling

Den foreløpige rapporten viser at den sju år gamle jenta i Tromsø døde av drukninga og alvorlig nedkjøling. Det opplyser politiet på en pressekonferanse torsdag. Ifølge politiet er det ikke påvist sikre tegn til vold..

Dagbladet - 05 Dec 19 kl. 13:40

- Jenta (7) døde av drukning

En foreløpig obduksjonsrapport viser at den sju år gamle jenta døde av drukning og alvorlig nedkjøling..

P4 - 09 Dec 19 kl. 14:44

Trebarnsmoren døde av drukning

Obduksjonsrapporten for kvinnen som ble funnet livløs i vannet sammen med sine tre barn i Tromsø forrige uke er nå klar. Kvinnen døde som følge av drukning og alvorlig nedkjøling. To av døtrene døde, fortsatt kjemper datteren på 1 år for livet..

VG - 09 Dec 19 kl. 14:50

Tromsø-saken: Moren døde også av drukning

Den drapssiktede kvinnen i 20-årene som gikk på sjøen med sine tre døtre i Tromsø, døde av drukning og alvorlig nedkjøling, opplyser politiet..

P4 - 05 Dec 19 kl. 14:31

Døde av drukning

Den sju år gamle jenta som døde etter å ha blitt hentet livløs opp av sjøen i Tromsø mandag, døde av drukning og nedkjøling. Det viser den foreløpige obduksjonsrapporten, fortalte politistasjonssjef Anita Hermandsen på en pressekonferanse nå i ettermiddag. Tilstanden er fortsatt kritisk for de to yngre søstrene.

P4 - 06 Dec 19 kl. 16:10

Døde av drukning

Den fire år gamle jenta som i går døde etter drukningstragedien i Tromsø, døde av drukning og alvorlig nedkjøling. Det viser den foreløbige obduksjonsrapporten. Moren som er siktet for drap og drapsforsøk på sine tre døtre ble obdusert i dag.

NRK - 06 Dec 19 kl. 16:13

Døydde av drukninga og nedkjøling

Den fire år gamle jenta som vart funnen livlaus i vatnet saman med mora og to søsken måndag, døydde av drukninga og nedkjøling..

NRK - 05 Dec 19 kl. 14:09

Døde av drukninga og nedkjøling

Den foreløpige rapporten viser at den sju år gamle jenta i Tromsø døde av drukninga og alvorlig nedkjøling. Det opplyser politiet på en pressekonferanse torsdag. Ifølge politiet er det ikke påvist sikre tegn til vold..

VG - 05 Dec 19 kl. 20:38

Tromsø-tragedien: Ikke tegn til ytre vold

TROMSØ (VG) Den syv år gamle jenta som ble hentet livløs opp av sjøen i Tromsø mandag, døde av drukning og alvorlig nedkjøling, opplyser politiet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Gjentok advarslene om maktmisbruk

Aktoratets fullførte sin siste dag i riksrettssaken mot Donald Trump med å gjenta sine beskyldninger om presidentens maktmisbruk. Aktor og leder i Representanthuset Adam Schiff, mener Trump vil fortsette å utøve maktmisbruk med mindre han avsettes..

NRK - 1 time siden

Ingen pågrepet etter vold

Ingen er pågrepet etter at en mann i 30-årene ble angrepet og utsatt for vold i Asker fredag kveld. Politiet ble varslet om hendelsen på Hvalstad klokken 22.55 fredag kveld..

NRK - 2 timer siden

Tror skabb lever lenger enn antatt

Stavanger universitetssykehus har funnet levende skabb på mobiltelefoner. De tror det kan bety den lever lenger enn det man har trodd til nå, melder Stavanger Aftenblad. Legemiddelverket har den siste tiden fått flere meldinger om skabbutbrudd..

NRK - 3 timer siden

Coronavirus oppdaget i Australia

Helsemyndighetene i Australia opplyser at de har registrert sitt første tilfelle av Coronavirus, melder nyhetsbyrået Reuters. Den syke får behandling på et sykehus i Melbourne. Pasienten er en kinesisk mann i 50-årene.

NRK - 3 timer siden

Coronavirus i Australia

Helsemyndighetene i Australia opplyser at de har registrert sitt første tilfelle av Coronavirus, melder nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 3 timer siden

Diskuterte telesikkerhet

USAs president Donald Trump og Storbritannias statsminister Boris Johnson diskuterte fredag IT-sikkerhet i en telefonsamtale. De to er enige om å samarbeide om sikring av begge lands mobil- og telenettverk, melder nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 4 timer siden

41 bekreftet døde i Kina

Tallet på dødsfall etter utbruddet av coronavirus i Kina har steget til 41. Det opplyser myndighetene, ifølge nyhetsbyrået AFP..

NRK - 5 timer siden

Urfolk saksøker Brasils president

Organisasjonen som representerer Brasils 300 urfolksstammer, saksøker president Jair Bolsonaro for rasisme etter han uttalte at de blir mer og mer menneskelige Bolsonaro har ikke kommentert det varslede søksmålet..

NRK - 5 timer siden

Voldshendelse i Asker

Politiet søker etter to eller tre personer etter at en mann i 30-årene har forklart at han ble angrepet og utsatt for vold i Asker. Politiet ble varslet om hendelsen på Hvalstad klokken 22.55 fredag kveld.

NRK - 6 timer siden

Nytt corona-tilfelle i Frankrike

Franske myndigheter opplyser at de har registrert nok et tilfelle av coronaviruset i Frankrike. Totalt er det registrert tre tilfeller i landet. Så langt er det ikke påvist coronavirus hos pasienter i andre europeiske land..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt