NRK > Nyheter

Torsdag, 06 August, 17:30

NRK - 09 des. 19 kl. 14:48

Døde av drukning og nedkjøling

Dødsfallene i Tromsø: Kvinnen i 20-årene døde av drukning og nedkjøling. Den foreløpige obduksjonsrapporten viser at kvinnen døde av drukning i kombinasjon med alvorlig nedkjøling, ifølge politiet..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Tromsø

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Dødeav , drukningog , nedkjøling
Dagbladet - 06 des. 19 kl. 16:25

Jente (4) døde av drukning og alvorlig nedkjøling

Den fire år gamle jenta som døde torsdag kveld, er obdusert fredag. Den foreløpige obduksjonsrapporten viser at hun døde av drukning i kombinasjon med alvorlig nedkjøling..

NRK - 05 des. 19 kl. 14:09

Døde av drukning og nedkjøling

Den foreløpige rapporten viser at den sju år gamle jenta i Tromsø døde av drukninga og alvorlig nedkjøling. Det opplyser politiet på en pressekonferanse torsdag. Ifølge politiet er det ikke påvist sikre tegn til vold..

Dagbladet - 05 des. 19 kl. 13:40

- Jenta (7) døde av drukning

En foreløpig obduksjonsrapport viser at den sju år gamle jenta døde av drukning og alvorlig nedkjøling..

P4 - 09 des. 19 kl. 14:44

Trebarnsmoren døde av drukning

Obduksjonsrapporten for kvinnen som ble funnet livløs i vannet sammen med sine tre barn i Tromsø forrige uke er nå klar. Kvinnen døde som følge av drukning og alvorlig nedkjøling. To av døtrene døde, fortsatt kjemper datteren på 1 år for livet..

VG - 09 des. 19 kl. 14:50

Tromsø-saken: Moren døde også av drukning

Den drapssiktede kvinnen i 20-årene som gikk på sjøen med sine tre døtre i Tromsø, døde av drukning og alvorlig nedkjøling, opplyser politiet..

P4 - 05 des. 19 kl. 14:31

Døde av drukning

Den sju år gamle jenta som døde etter å ha blitt hentet livløs opp av sjøen i Tromsø mandag, døde av drukning og nedkjøling. Det viser den foreløpige obduksjonsrapporten, fortalte politistasjonssjef Anita Hermandsen på en pressekonferanse nå i ettermiddag. Tilstanden er fortsatt kritisk for de to yngre søstrene.

P4 - 06 des. 19 kl. 16:10

Døde av drukning

Den fire år gamle jenta som i går døde etter drukningstragedien i Tromsø, døde av drukning og alvorlig nedkjøling. Det viser den foreløbige obduksjonsrapporten. Moren som er siktet for drap og drapsforsøk på sine tre døtre ble obdusert i dag.

NRK - 06 des. 19 kl. 16:13

Døydde av drukninga og nedkjøling

Den fire år gamle jenta som vart funnen livlaus i vatnet saman med mora og to søsken måndag, døydde av drukninga og nedkjøling..

NRK - 05 des. 19 kl. 14:09

Døde av drukninga og nedkjøling

Den foreløpige rapporten viser at den sju år gamle jenta i Tromsø døde av drukninga og alvorlig nedkjøling. Det opplyser politiet på en pressekonferanse torsdag. Ifølge politiet er det ikke påvist sikre tegn til vold..

VG - 05 des. 19 kl. 20:38

Tromsø-tragedien: Ikke tegn til ytre vold

TROMSØ (VG) Den syv år gamle jenta som ble hentet livløs opp av sjøen i Tromsø mandag, døde av drukning og alvorlig nedkjøling, opplyser politiet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Byrådsleder: – Skjerp dere

En rekke unge personer har de siste dagene fått påvist covid-19 etter å ha vært til stede på flere større hjemmefester i Oslo. I et intervju med NTB ber byrådsleder Raymond Johansen (Ap) hjemmefesterne om å skjerpe seg..

NRK - 30 minutter siden

Erna Solberg om koronasituasjonen

Statsminister Erna Solberg møter pressen om koronasituasjonen klokka 17.30..

NRK - 30 minutter siden

Økt smitte i Finland

I Finland øker spredningen av koronaviruset og går inn i andre fase, advarer helsemyndighetene. Karantenereglene utvides. Belgia, Nederland og Andorra er fjernet fra den grønne listen og stanser effektivt mange turister fra disse landene..

NRK - 1 time siden

40 koronasmittede i Oslo

Så langt er det registrert 40 koronasmittede i Oslo denne uka. Det kommer fram i en pressemelding fra Helseetaten. Antallet smittede har ligget på omkring 20 per uke siden uke 27, men nå har det økt..

NRK - 45 minutter siden

Lufthansa kutter staben med 22.000

Tyske Lufthansa, et av verdens største flyselskaper, varsler at arbeidsstokken skal kuttes med 22.000, halvparten av dem i Tyskland. Meldingen kom etter at selskapet i andre kvartal tapte 1,5 milliarder euro (rundt 16 milliarder kroner)..

NRK - 45 minutter siden

Mannskap testet negativt

Mannskap og passasjerer på Hurtigruten-skipet Fridtjof Nansen testet negativt for korona. Det melder NTB..

NRK - 1 time siden

Bekymret for økt smitte i Oslo

Smittesituasjonen i Oslo har holdt seg stabilt lav i sommer, men det registreres en økning grunnet flere separate saker, skriver kommunen i en pressemelding. Helsebyråd Robert Steen er bekymret for økningen og ber folk holde avstand og ha god hygiene..

NRK - 1 time siden

To nye smittetilfeller etter fest

Ytterligere to personer er bekreftet smittet med korona etter de fire festene i bydel Vestre Aker forrige helg. Det bekrefter Bærum kommune overfor VG. Totalt sju personer er nå bekreftet smittet..

NRK - 1 time siden

Endrer reiseråd

Utenriksdepartementet fraråder reiser som ikke er strengt nødvendige til Frankrike, Monaco, Sveits og Tsjekkia. Anbefalingene endres også for flere av regionene i Sverige..

NRK - 1 time siden

Nytt smittetilfelle etter fest

Totalt fem personer er nå bekreftet smittet etter de fire festene i bydel Vestre Aker i Oslo forrige helg, skriver VG. Flere bydeler i Oslo driver nå smittesporing etter festene..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt