NRK > Nyheter

Sunday, 05 April, 18:42

NRK - 27 Feb 20 kl. 14:43

Død rein som «veiskilt»

Statens vegvesen ber de ansvarlige fjerne et rein kadaver som er plassert ved riksvei 92, mellom Karasjok og Kautokeino i Finnmark. Det døde og halvveis oppspiste dyret er sannsynligvis plassert som et «veiskilt» for å advare om fare..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Karasjok, Kautokeino, Finnmark

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Død, reinsom , veiskilt
Aftenposten - 04 Jan 20 kl. 15:59

Sp ber om trygg lagring av utdaterte veiskilt

Senterpartiet er ihuga motstander av det nye fylket Viken og ber regjeringen ta vare på veiskilt som er utdatert av regionreformen..

P4 - 04 Jan 20 kl. 16:17

Sp vil ta vare på veiskilt

Senterpartiet ber nå regjeringen ta vare på veiskilt som er utdatert av regionreformen. Stortingsrepresentant Sigbjørn Gjelsvik skriver i et spørsmål til samferdselsminister Jon Georg Dale om statsråden vil sørge for trygg lagring av alle fylkesskilt i påvente av at de skal tas i bruk igjen. Gjelsvik sier at Akershus, Østfold og Buskerud fra nyttår ble slått sammen til Viken fylke «med tvang, mot viljen til folk og folkevalgte, skriver Fri Fagbevegelse.

NRK - 21 Mar 20 kl. 08:27

Ber folk snu av hensyn til rein

– Folk som ferdes i naturen og ser spor etter rein, bør snu med en gang, sier fylkesmann Elisabeth Vik Aspaker. Det har lenge vært vanskelige beiteforhold for reinsdyr i Troms og Finnmark, og det gjør dyrene ekstra sårbare for stress..

NRK - 11 Feb 20 kl. 14:11

Vil telle rein med droner

Forskere og reindrifta vil gå sammen om å telle rein ved hjelp av droner. Norsk institutt for bioøkonomi har søkt om penger til prosjektet. Hensikten er å holde bedre oversikt over reinflokkene og redusere tap..

NRK - I førrgår: 14:15

Millioner til krisefôr for rein

Regjeringen foreslår 20 millioner mer til krisefôr for rein. Store deler av reindriften er rammet av beitekrise. Årsaken er mye snø og islagte beiter som gjør at reinen ikke får tilgang på tilstrekkelig mat gjennom naturlig beite..

NRK - I førrgår: 14:15

Gir millioner til krisefôr for rein

Regjeringen foreslår 20 millioner mer til krisefôr for rein. Store deler av reindriften er rammet av beitekrise. Årsaken er mye snø og islagte beiter som gjør at reinen ikke får tilgang på tilstrekkelig mat gjennom naturlig beite..

Aftenposten - 14 Feb 20 kl. 15:18

Rein Alexander: – Endelig tør jeg ta tak i ting som jeg har liggende dypt inni meg

TRONDHEIM (Aftenposten): Rein Alexander er åpen om at livet hans har hatt både lyse og mørke sider. Nå kan en finaleseier i MGP bli en av oppturene..

Aftenposten - 14 Feb 20 kl. 15:18

Rein Alexander: - Endelig tør jeg ta tak i ting som jeg har liggende dypt inni meg

TRONDHEIM (Aftenposten): Rein Alexander er åpen om at livet hans har hatt både lyse og mørke sider. Nå kan en finaleseier i MGP bli en av oppturene..

VG - 18 Jan 20 kl. 19:54

MGP: Rein Alexander vant delfinale

FORNEBU(VG) Rein Alexander (48) var en av fire delfinalister som i kveld kjempet for finaleplass i Melodi Grand Prix. I gullfinalen møtte han Kim Wigaard og Maria Mohn..

NRK - 18 Jan 20 kl. 21:15

Rein Aleksander vidare i MGP

Rein Aleksander vann i den andre delfinalen i Melodi Grand Prix og er vidare til hovudfinalen i Trondheim. Tone Damli, Ulrikke Brandstorp, Akuvi, Didrik & Emil, Sondrey og Raylee er allereie klare for finalen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - nu

Likkledet i Torino skal trøste

Tøystykket som hevdes å være Jesu likklede skal vises fram i Torino påskeaften. Troende over hele verden kan se det på nett, melder Reuters, og be for korona-ofre. Kledet stammer trolig fra senmiddelalderen, selv om noen hevder det er ekte..

NRK - 15 minutter siden

Hjelpearbeidere får reise fra Norge

Norsk helsepersonell som behandler pasienter, har ikke lov til å reise til utlandet under korona-utbruddet. Fra i dag kan personell som skal delta i internasjonalt hjelpearbeid få dispensasjon. Røde Kors og Leger Uten Grenser har bedt om fritaket..

NRK - 15 minutter siden

Forsvarer avskjedigelse av kaptein

USAs forsvarsminister Mark Esper forsvarer at fartøysjefen på et hangarskip fikk sparken etter å ha bedt om hjelp til sin koronasmittede besetning. Kaptein Brett Crozier fikk kritikk for ikke å ha gått tjenestevei. 155 på skipet er bekreftet smittet..

NRK - 45 minutter siden

20.000 i karantene i Pakistan

I Pakistan er 20.000 deltakere på et religiøst massemøte satt i karantene. Rundt 100.

NRK - 45 minutter siden

Britisk ytre høyre sprer virusrykte

Politiet etterforsker rasistiske britiske grupper som bruker korona-pandemien som påskudd til å angripe muslimer, både fysisk og i sosiale medier. Påstander om at muslimer sprer smitte ved å gå i hemmelige moskeer, er avkreftet, skriver the Guardian..

NRK - 1 time siden

Slår ned på konspirasjonsteorier

Youtube vil fjerne videoer med konspirasjonsteorier om en sammenheng mellom 5G-nett og korona-pandemien. Minst to master i det britiske mobilnettet er forsøkt påtent. Selv om video fjernes, kan den være delt flere steder, skriver the Guardian..

NRK - 1 time siden

Tyskland skal forske på mørketall

Forskere i den tyske delstaten Bayern skal besøke tilfeldige husholdninger og ta blodprøver fra i morgen. Blodet skal testes for koronavirus, slik at man kan anslå hvor mange som er eller har vært smittet uten å bli syke, melder Sveriges Radio..

NRK - 2 timer siden

FHI retter: likevel ikke munnbind

Folkehelseinstiuttet retter meldingen om en ny anbefaling om munnbind. De ber ikke alle med mistenkt eller bekreftet covid-19 om å bruke munnbind generelt, bare under transport til og fra helsetjenesten. Det går fram av FHIs anbefalinger om hygiene..

NRK - 1 time siden

Forsiktig optimisme i New York

Det var langt færre sykehusinnleggelser for covid-19 i delstaten New York siste døgn enn i de siste dagene, Guvernør Andrew Cuomo sier han ikke vet om staten har nådd toppen av utbruddet, og avventer tallene også fra dagene som kommer..

NRK - 1 time siden

To personer i havsnød i Troms

To personer i en mindre båt er i nød på Ullsfjorden i Troms. Flere båter og redningshelikopter søkte etter båten. De to om bord får hjelp til å komme seg i land, melder Hovedredningssentralen Nord-Norge.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt