P4 > Nyheter

Lørdag, 08 August, 07:40

P4 - 01 aug. 20 kl. 21:36

Død person i vannet i Steinkjer

En død person er funnet i et vann i Steinkjer kommune i kveld.
Det opplyser politiet til Adresseavisen. Personen skal bære preg av å ha ligget i vannet lenge, og er ikke identifisert..
Les mer på P4


Les mer om:
Steinkjer, Adresseavisen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Dødperson i , vanneti , Steinkjer
Aftenposten - 01 aug. 20 kl. 21:53

Død person funnet i vann i Steinkjer

En død person er funnet i vannet Holden i Steinkjer kommune. Det er foreløpig ikke kjent hvem personen er..

NRK - 01 aug. 20 kl. 21:35

Død person funnet i vann

En død person skal være funnet i vannet Holden i Steinkjer kommune, ifølge Adresseavisen. Utifra meldingen politiet fikk skal personen ha ligget i vannet over lengre tid. Personen er ikke identifisert, og det er ikke kjent om noe kriminelt har hendt..

Dagbladet - 03 aug. 20 kl. 19:50

Likfunn kan oppklare 39 år gammelt mysterium

En død person ble funnet i vannet Holden i Steinkjer kommune lørdag. Det kan lede til oppklaringen av en forsvinningssak fra flere tiår tilbake..

Aftenposten - 21 juni 20 kl. 19:30

Steinkjer-spiller koronasmittet: – Forstår ikke hvordan jeg har fått det

Sondre Nylund (30) bekrefter at han har avlagt den første positive koronatesten i Steinkjer kommune siden 8. april..

NRK - 02 aug. 20 kl. 21:22

Pårørende til savnede varsles

Politiet varsler de pårørende til to savnede personer etter at en død person ble funnet i vannet Holden i Steinkjer lørdag. Den avdøde er ikke identifisert men Trøndelag politidistrikt sier til Adresseavisen at de har to forsvinningssaker i innsjøen..

NRK - 03 juni 20 kl. 05:26

Husbrann i Steinkjer

I Steinkjer er det meldt om brann i andre etasje i en enebolig på Asphaugen. Folk i huset skal ha kommet seg ut, opplyser politiet i Trøndelag. Brannvesenet jobber med å få slukket brannen..

NRK - 17 juli 20 kl. 19:06

Falt i vannet

En mann ble funnet bevisstløs i vannet ved ei brygge utenfor Kragerø. Han ble dratt på land og reddet av noen vitner. Mannen er nå bevisst.

P4 - 17 juli 20 kl. 19:12

Hentet opp av vannet

En bevisstløs mann ble funent i vannet ved en brygge utenfor Kragerø i kveld. Han ble reddet opp på land av vitner, og er nå bevisst, opplyser politiet. Mannen har forklart for politiet at han falt i vannet da han skulle opp i båten sin..

NRK - 23 juni 20 kl. 16:25

E6 Steinkjer: Kontroll på brannen

Brannvesenet har nå kontroll på brannen i vegetasjonen på E6 i Kvam, nord for Steinkjer. Brannen spredte seg fra en tankbil lastet med fiskeslam. Det brenner fremdeles noe i dieseltanken på tankbilen, opplyser 110-sentralen i Namsos..

NRK - 13 juli 20 kl. 11:37

Etterforsker dødsfall i Steinkjer

Politiet fortsetter etterforskningen etter funnet av en død mann i Steinkjer natt til søndag. En mann ble siktet for drap, men senere løslatt. Politiet opplyser at de har en klar formening om dødsårsaken, men ønsker ikke si mer foreløpig..

Fler nyheter fra P4

P4 - 10 minutter siden

Krisepakke i USA i det blå

Forhandlingene om en ny koronakrisepakke i USA har kollapset. Demokratene vil ha en omfattende pakke på 3000 milliarder dollar, mens republikanerens forslag var på 1000 milliarder dollar. Repbulikanerne gikk med på noen endringer blant annet støtte til de arbeidsledige, men det var ikke nok for demokratene.

P4 - 45 minutter siden

- Må bruke flere virkemidler mot oljeutslipp

Petroleumstilsynet må bli flinkere til å bruke virkemidlene sine når de følger opp ulovlige utslipp i oljebransjen. Det mener arbeids- og sosialminister Torbjørn Røe Isaksen. Tidligere i uka kom det frem at kun 11 av 3528 utslipp på norsk sokkel de siste 15 årene er politianmeldt av Miljødirektoratet, mens Petroleumstilsynet har ikke anmeldt noen.

P4 - 45 minutter siden

Usikkert om SAS-passasjere må i karantene

Det er usikkert om SAS-passasjerer som kom fra Nice i Frankrike i natt rakk hjem før karantenefristen gikk ut. Ved midnatt ble Frankrike rødt, dermed må alle reisende derifra i karantene fra da. SAS opplyser til VG at det offisielle landingstidspunktet for flyet var ved midnatt, men viser til helsemyndighetene når det gjelder karantene og andre retningslinjer..

P4 - 45 minutter siden

83 nye smittetilfeller det siste døgnet

83 personer har fått påvist koronaviruset det siste døgnet. Foreløpige tall fra Folkehelseinstiuttet viser at det nå er registrert 9551 tilfeller av koronasmitte her til lands. 15 personer var fredag innlagt på sykehus med påvist koronavirus, noe som er en mer enn torsdag.

P4 - 45 minutter siden

Leter etter savnet mann i Moi

Det pågår nå en leteaksjon ved Moi i Rogaland etter en 63 år gammel mann. Mannen er ikke sett siden torsdag ettermiddag. Frivillige, politi med hund og et redningshelikopter leter etter mannen..

P4 - 30 minutter siden

Giverkonferanse for Libanon

Frankrikes president Emmanuel Macron har invitert flere land til en giverkonferanse for bistand til Libanon. Konferansen vil skje via video og arrangeres søndag. USAs president Donald Trump er blant dem som vil delta, han har sagt han blir med fra sitt feriested i Florida..

P4 - 30 minutter siden

Venstre under sperregrensen for tiende gang

Venstre sliter på meningsmålingene. I en fersk måling fra Nationen får partiet en oppslutning på 2,5 prosent. Dette er tiende gang på ett år at de havner under sperregrensa på 4 prosent.

P4 - 7 timer siden

- Russland vil svekke Biden

Sjefen for USAs kontraetterretning mener Russland ikke vil at Joe Biden skal vinne presidentvalget til høsten. Han slår nå alarm om utenlandsk påvirkning av valget og at Russland bruker en rekke tiltak for å først og fremst å sverte Biden. Amerikanske myndigheter har tidligere slått fast at Russland forsøkte å påvirke presidentvalget i 2016..

P4 - 7 timer siden

5000 koronadødsfall i Russland

Over 5.400 personer døde med smitte av koronaviruset i Russland i juni. Det melder myndighetene i landet.

P4 - 8 timer siden

Dekker utgifter for ansatte

Hurtigruten dekker kost og losji for ansatte i karantene. Det er klart etter møter med fagforeningen Sjømannsforbundet, melder NRK. Forbundsleder forbundet Johnny Hansen sier det er uforståelig at rederiet ikke tok regningen med en gang, og sier han håper de ansatte også vil få lønn i karanteneperioden..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt