P4 > Nyheter

Onsdag, 12 August, 02:48

P4 - 09 des. 19 kl. 19:50

Død person funnet på strand

En død person er funnet på Rægestranden like sør for Solastranden i Rogaland.
Det bekrefter politiet til NRK.
Politiet sier de betegner dødsfallet som mistenkelig, og er på stedet og foretar undersøkelser..
Les mer på P4


Les mer om:
Rægestranden, Solastranden, Rogaland, NRK

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Dødperson , funnet, strand
Aftenposten - 13 des. 19 kl. 11:21

Sigbjørn (44) ble funnet drept på strand i Sola

Nylig fikk Sigbjørn Sveli (44) gullklokken etter å ha jobbet 25 år hos Jæren Industripartner. Mandag kveld ble Bryne-mannen funnet drept på en strand ved Sola lufthavn..

Dagbladet - 10 des. 19 kl. 21:20

Satt her - funnet død et døgn etterpå

Politiet mistenker drap etter at en 44-åring fra Bryne ble funnet død på ei strand mandag ettermiddag. - Helt uforståelig, sier kvinnen som gjorde den siste sikre observasjonen av ham..

Dagbladet - 10 des. 19 kl. 11:29

Politiet etterlyser bil i Sola

Mann funnet død på strand..

Aftenposten - 09 des. 19 kl. 21:00

Død mann funnet på strand ved Sola Lufthavn

Politiet ønsker tips etter at en død mann ble funnet mandag ettermiddag på Rægestranden like ved Stavanger lufthavn i Sola kommune..

Dagbladet - 29 sep. 19 kl. 12:39

Leter etter svar på mystisk massedød

Hundrevis av delfiner funnet døde på en strand på Kapp Verde..

Aftenposten - 18 mai 20 kl. 13:45

Nå melder Strand seg kampklar

Petter Strand tror han kan levere fra første kamp..

Aftenposten - 09 des. 19 kl. 21:00

Død person funnet på strand ved Sola Lufthavn

En død person ble mandag ettermiddag funnet på Regestranda like ved Stavanger lufthavn i Sola kommune..

P4 - 11 des. 19 kl. 18:37

- Drapsoffer kan ha blitt forsøkt påtent

Politiet undersøker nå om den 44 år gamle mannen som ble funnet drept på en strand på Sola i går, ble forsøkt påtent. Mannen skal ha blitt funnet med tydelige brannskader, melder NRK. Tre menn er pågrepet og siktet for drap eller medvirkning til drap.

NRK - 31 des. 19 kl. 02:12

4000 omringet av flammer på strand

4000 turister og lokale innbyggere er fanget på en strand, omringet av skogbranner, i den populære kystbyen Mallacoota sør i Australia. Tirsdag blåste det opp flere branner i området, og folk søkte tilflukt på stranda..

Klartale - 11 des. 19 kl. 10:16

Tre menn siktet for drap

Mandag ble en mann funnet død på en strand i Sola. Tre menn er pågrepet og siktet..

Fler nyheter fra P4

P4 - 4 timer siden

Kamala Harris blir visepresidentkandidat

Amrikanske medier melder nå at Joe Biden har valgt sin visepresidentkandidat. Det er senatoren fra California, Kamala Harris, Biden har valgt. 55-åringen kan bli den første kvinnelige visepresidenten i historien..

P4 - 4 timer siden

Dømt for spionasje

To menn er dømt til ti års fengsel for spionasje i Iran. Den ene anklages for å ha jobbet for Israel og Tyskland, den andre for Storbritannia. Flere er stilt for retten i Iran anklaget for spionasje den siste tiden, det melder NTB..

P4 - 4 timer siden

Skal ha valgt visepresidentkandidat

Flere amerikanske medier melder nå at Joe Biden har bestemt seg for HVEM som blir hans visepresidentkandidat. Biden har ifølge CNN informert sine nærmeste rådgivere og kandidater..

P4 - 5 timer siden

Avlyser fadderarrangementer

Flere fadderarrangementer ved universiteter og høyskoler avlyses. I Tromsø vil ikke arrangørene åpne for fysisk oppmøte på noen av sine tilstelninger, kun streaming via nett. Også NTNU i Trondheim, Førde og flere andre høyskoler varsler nå at de gjør det samme på hele eller deler av oppstartsuka, som innebærer mye sosial omgang og alkohol, melder VG..

P4 - 6 timer siden

Flertall for Erna som statsminister

Til tross for at Arbeiderpartiet går mest frem og - og er landets største parti med oppslutning på 25,4 prosent på en meningsmåling, så tror bare 32 prosent at partiets leder Jonas Gahr Støre blir landets nye statsminister etter valget neste år. 62 prosent svarer at de tror Erna Solberg får fortsette å styre landet, det viser meningsmålingen Kantar har gjort for TV2..

P4 - 7 timer siden

Koronasmitte på SFO i Halden

I Halden har et barn testet positivt på korona. Det er det første tilfellet ved en skole i Halden. Åtte barn og sju ansatte ved Hjortsberg skole settes i karantene.

P4 - 7 timer siden

Karantenen over på "Roald Amundsen"

På Hurtigruteskipet "Roald Amundsen" er 65 personer nå ferdig med karantenen. 46 personer forlater skipet nå i kveld, mens 19 av dem gikk i land allerede i helgen og fortsatte karantenen i leiligheter, det melder NRK. Totalt 62 personene som har blitt smittet i utbruddet på Hurtigruten..

P4 - 8 timer siden

Kim Friele får egen skulptur

Kim Friele får egen skulptur i Bergen. Bergen kommunes prosjekt «Kvinner på sokkel» står bak nyvinningen. Tre benker som staver navnet KIM skal etter planen stå klar til 86-åringens bursdag i mai neste år.

P4 - 7 timer siden

Tegnell kritiserer reiserådene

Sveriges statsepidemiolog Anders Tegnell kritiserer hvordan de norske myndighetene endrer reiserådene. Folkehelseinstituttet har anbefalt at 6 regioner nå skal bli røde og at de reisende får karanteneplikt. Tegnell synes det blir forvirrende når man endrer reglene frem og tilbake og at det blir vanskelig for folk å forstå, det skriver den svenske avisen Dagens Nyheter..

P4 - 8 timer siden

Avventer russisk vaksine

Russlands president Vladimir Putin hevder de snart har en coronavaksine klar. Vaksinen skal være godkjent etter mindre enn to måneder med testing på mennesker. Assisterende helsedirektør Espen Nakstad sier til VG at den ikke er aktuell for bruk i Norge nå.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt