P4 > Nyheter

Friday, 24 January, 06:08

P4 - 09 Dec 19 kl. 19:50

Død person funnet på strand

En død person er funnet på Rægestranden like sør for Solastranden i Rogaland.
Det bekrefter politiet til NRK.
Politiet sier de betegner dødsfallet som mistenkelig, og er på stedet og foretar undersøkelser..
Les mer på P4


Les mer om:
Rægestranden, Solastranden, Rogaland, NRK

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Dødperson , funnet, strand
Aftenposten - 13 Dec 19 kl. 11:21

Sigbjørn (44) ble funnet drept på strand i Sola

Nylig fikk Sigbjørn Sveli (44) gullklokken etter å ha jobbet 25 år hos Jæren Industripartner. Mandag kveld ble Bryne-mannen funnet drept på en strand ved Sola lufthavn..

Dagbladet - 10 Dec 19 kl. 21:20

Satt her - funnet død et døgn etterpå

Politiet mistenker drap etter at en 44-åring fra Bryne ble funnet død på ei strand mandag ettermiddag. - Helt uforståelig, sier kvinnen som gjorde den siste sikre observasjonen av ham..

Dagbladet - 10 Dec 19 kl. 11:29

Politiet etterlyser bil i Sola

Mann funnet død på strand..

Aftenposten - 09 Dec 19 kl. 21:00

Død mann funnet på strand ved Sola Lufthavn

Politiet ønsker tips etter at en død mann ble funnet mandag ettermiddag på Rægestranden like ved Stavanger lufthavn i Sola kommune..

Dagbladet - 29 Sep 19 kl. 12:39

Leter etter svar på mystisk massedød

Hundrevis av delfiner funnet døde på en strand på Kapp Verde..

Aftenposten - 09 Dec 19 kl. 21:00

Død person funnet på strand ved Sola Lufthavn

En død person ble mandag ettermiddag funnet på Regestranda like ved Stavanger lufthavn i Sola kommune..

P4 - 11 Dec 19 kl. 18:37

- Drapsoffer kan ha blitt forsøkt påtent

Politiet undersøker nå om den 44 år gamle mannen som ble funnet drept på en strand på Sola i går, ble forsøkt påtent. Mannen skal ha blitt funnet med tydelige brannskader, melder NRK. Tre menn er pågrepet og siktet for drap eller medvirkning til drap.

NRK - 31 Dec 19 kl. 02:12

4000 omringet av flammer på strand

4000 turister og lokale innbyggere er fanget på en strand, omringet av skogbranner, i den populære kystbyen Mallacoota sør i Australia. Tirsdag blåste det opp flere branner i området, og folk søkte tilflukt på stranda..

Klartale - 11 Dec 19 kl. 10:16

Tre menn siktet for drap

Mandag ble en mann funnet død på en strand i Sola. Tre menn er pågrepet og siktet..

P4 - 14 Nov 19 kl. 13:21

- Vedum kan bli statsminister

- Trygve Slagsvold Vedum kan bli Norges neste statsminister. Det sier politisk kommentator i Dagsavisen, Arne Strand. I en fersk meningsmåling er Senterpartiet landets nest største parti med 20,9 prosents oppslutning.

Fler nyheter fra P4

P4 - 45 minutter siden

Går av i protest mot studentkutt

To ansatterepresentanter trekker seg fra styret ved Politihøgskolen i protest mot kutt i antall studieplasser. Det skriver Khrono. Politihøgskolen vedtok onsdag å kutte antall studieplasser 550 til 400.

P4 - 45 minutter siden

Ingen Go-Ahead-app før til våren

Go-Ahead, som tok over driften av Sørlandsbanen, Jærbanen og Arendalsbanen før jul, får ikke en egen app til billettkjøp før til våren. Frem til det er de avhengige av at konkurrenten Vy tilbyr passasjerene billetter, skriver Dagsavisen. Jernbanedirektoratet har vurdert om mangelen på en billett-app kunne være i strid med avtalen, men nå sier de til avisen at de ikke vil følge opp dette..

P4 - 45 minutter siden

Klimatiltak uten effekt

Oslo kommune har brukt 39 millioner kroner på å bli kvitt gamle vedovner. Nå slår klimaetaten fast at ordningen knapt har hatt effekt, og at hele ordningen bør avvikles. Den begynte i 1998, siden da har kommunen gitt tilskudd til utskifting av 11 000 gamle vedovner med nye rentbrennende ovner.

P4 - 30 minutter siden

Frp-topper ville bli i regjering

Flere Frp-topper ville i utgangspunktet ikke at partiet skulle gå ut av regjeringen. Mandag annonserte partiet at de ikke lenger ser seg tjent med å være i posisjon når de ikke får gjennomslag for mer Frp-politikk. men Stortingsrepresentant Helge André Njåstad sier til VG at de hadde mye ugjort.

P4 - 15 minutter siden

Vet ikke hvor mange vindturbiner de vil ha

Hverken tilhengerne eller motstanderne av vindkraft har et klart svar på hvor mange vindturbiner de vil ha. Det er i dag rundt 800 vindturbiner i Norge, og dette er i ferd med å dobles, noe som har skapt voldsom debatt. NHO-direktør Ole Erik Almlid har sagt at vindkraft er nødvendig for å nå bærekraftsmålene, men sier til Dagsavisen at NHO ikke har noe tall på antall turbiner.

P4 - 7 timer siden

Aurora skal opptre under Oscar-utdelingen

Aurora får snart æren av å synge for verdens største filmstjerner. Sangeren fra Os, like utenfor Bergen, skal nemlig opptre på Oscar-utdelingen 9. februar, melder nettstedet Variety.

P4 - 7 timer siden

To til sykehus med knivskader

To personer har fått stikkskader og er sendt til sykehus etter å ha vært involvert i et slagsmål med kniv i Porsgrunn. Hendelsen skjedde på en privatadresse. Politiet tror flere kan ha vært involvert, og jakter på minst én person til.

P4 - 8 timer siden

Foreldrepar dømt for å ha drept barnet sitt

I Danmark er et foreldrepar i 20- og 30-årene dømt for å ha drept sin sju uker gamle datter. Obduksjonsrapporten viste at jenta hadde fått påført blant annet alvorlige bruddskader og blødninger. Foreldrene uttrykte at de ikke ønsket å bli foreldre, men nektet likevel straffskyld.

P4 - 8 timer siden

Bertheussen ser frem til rettssak

Laila Anita Bertheussen ser frem til rettssaken mot henne og er klar på å slå tilbake. Det sier hennes forsvarer, John Christian Elden. Til Dagbladet utdyper han at Bertheussen føler seg forhåndsdømt både av folk og media i en sak hun nekter all straffskyld for.

P4 - 9 timer siden

Byrådet i Bergen går av etter skandale

Byrådet i Bergen går av som følge av den såkalte Vigilo-skandalen. Fire partier sikret i kveld flertall for å stille mistillitsforslag mot skolebyråd Linn Kristin Engø som følge av håndteringen av saken. I oktober i fjor ble det kjent at kommunen gjennom appen Vigilo ga foreldre uten foreldreansvar tilgang til sensitive opplysninger om barn.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt