NRK > Nyheter

Lørdag, 08 August, 07:59

NRK - 01 aug. 20 kl. 21:35

Død person funnet i vann

En død person skal være funnet i vannet Holden i Steinkjer kommune, ifølge Adresseavisen. Utifra meldingen politiet fikk skal personen ha ligget i vannet over lengre tid. Personen er ikke identifisert, og det er ikke kjent om noe kriminelt har hendt..
Les mer på NRK


Les mer om:
Holden, Steinkjer, Adresseavisen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Dødperson , funneti vann
P4 - 26 juni 20 kl. 05:22

Person funnet i sjøen

En person ble funnet av dykkere i sjøen i Oslo ved tretiden i natt. Vedkommende ble funnet og hentet opp i live, og blir nå fulgt opp av helsepersonell. I følge politiet ble det slått alarm etter at det ble funnet klær og eiendeler på Rådhuskaia i hovedstaden..

P4 - 23 mai 20 kl. 09:55

To menn funnet døde

To menn er funnet døde i sjøen ved Hvaler der det har pågått redningsaksjon i hele natt etter at to menn forsvant under en tur på vannscooter. Det opplyser politiet nå. De antar at det er de to savnede mennene i 30 årene som er funnet.

NRK - 10 mai 20 kl. 19:46

25 lik funnet i massegrav i Mexico

Levningene av minst 25 personer har blitt funnet i en massegrav utenfor byen Guadalajara i Mexico, melder AFP. Graven ble funnet på torsdag, og i tillegg til likene skal det ha blitt funnet sekker som trolig inneholder flere levninger..

NRK - 23 mai 20 kl. 21:25

Ukrainsk parlamentariker funnet død

Et medlem av den ukrainske nasjonalforsamlingen er funnet død på sitt kontor med en skuddskade i hodet. Det er politikeren Valeryj Davydenko som er funnet død, opplyser landets viseinnenriksminister Anton Gerasjtjenko, ifølge Reuters..

P4 - 15 juni 20 kl. 19:34

Pilot funnet død

Piloten på det amerikanske jagerflyet som styrtet i Nordsjøen utenfor Nordøst-England i dag er nå funnet omkommet. Vrakrestene etter flyet ble funnet nå i kveld,, skriver Sky News. Årsaken til styrten er ikke klar..

P4 - 15 juni 20 kl. 19:34

Har funnet vrakrester

Piloten på det amerikanske jagerflyet som styrtet i Nordsjøen utenfor Nordøst-England i dag er nå funnet omkommet. Vrakrestene etter flyet ble funnet nå i kveld,, skriver Sky News. Årsaken til styrten er ikke klar..

P4 - 13 juli 20 kl. 19:50

Niåring er funnet

Den ni år gamle gutten som ble meldt savnet i Sarpsborg i ettermiddag, er funnet. Han forsvant rundt klokken 12, og sent i ettermiddag gikk politiet ut med en etterlysning. Nå opplyser de at han har blitt funnet av en turgåer..

NRK - 21 juli 20 kl. 20:34

Døde kyr funnet på beite

Fire kyr ble i dag funnet død på beite i Olandsheia i Åmli. Politi og veterinær var på stedet, men har ikke funnet dødsårsaken..

P4 - 29 juni 20 kl. 15:10

Mann funnet omkommet etter redningsaksjon

En mann i 50-årene er funnet omkommet etter en redningsaksjon i Kvam kommune i Vestland. Redningsaksjonen ble startet mandag forrige uke, uten resultat. Men to dager senere ble en livløs mannsperson funnet i sjøen ved Fyksesund bro.

NRK - 02 april 20 kl. 16:02

Savnet isklatrer funnet død

En 44 år gammel isklatrer som lørdag ble tatt av et snøskred ved Rjukan, ble torsdag formiddag funnet død, opplyser Sørøst politidistrikt. Oslomannen ble funnet i Juvsøyla og er fraktet ned fra fjellsiden. De pårørende er varslet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Trump vil innføre skattefritak

– Vanlige lønnsmottakere i USA skal slippe å betale skatt ut året, sier Donald Trump etter at forhandlingene om en ny krisepakke brøt sammen i natt. Begge partier har avvist skatteforslaget, som Trump nå sier han vil fremme som en presidentordre..

NRK - 45 minutter siden

Demonstrasjoner varslet i Beirut

Det er varslet store demonstrasjoner i Beirut i dag. Libanesere, som har demonstrert mot myndighetene siden i fjor, krever politiske endringer i landet. Flere mener korrupsjon er grunnen til at det ble lagret eksplosive materialer i byens havn..

NRK - 7 timer siden

Høyeste smittedøgn siden april

Det var registrert 9551 tilfeller av koronasmitte i Norge ved midnatt natt til lørdag, viser foreløpige tall fra (FHI). Det utgjør en økning på 83 tilfeller det siste døgnet, og er det høyeste daglige smittetallet siden 20. april..

NRK - 2 timer siden

Åpner cruisetrafikken i Italia

Italias regjering har vedtatt en tiltakspakke på 25 mrd. euro for å få fart i økonomien, og åpner for cruisetrafikk fra 15. august.

NRK - 3 timer siden

Savnet kvinne funnet i god behold

Den savnede kvinnen som politiet, Røde Kors og frivillige har lett etter i Steinkjer fredag, er funnet i god behold, skriver politiet på Twitter..

NRK - 3 timer siden

Vil avtale med Iran og Nord-Korea

USAs president Donald Trump sier at hvis han vinner valget til høsten, vil han raskt inngå avtaler med både Iran og Nord-Korea, melder Reuters. Trump var presidenten som trakk USA ut fra atomavtalen med Iran, til stor frustrasjon for blant andre EU..

NRK - 3 timer siden

– USAs sanksjoner er urimelige

USA innførte sanksjoner mot Hongkongs administrerende leder Carrie Lam og representanter i myndighetene. – Vilt og urimelig, sier Hongkongs handelsminister Edward Yau, ifølge AFP. Han advarer mot at sanksjonene kan påvirke amerikanske selskaper..

NRK - 4 timer siden

Leting etter savnet mann ved Moi

Frivillige mannskaper, politi med hund og et redningshelikopter leter etter en 63-årig mann ved Moi i Rogaland. Han er ikke sett siden torsdag ettermiddag og politiet ønsker observasjoner som er gjort. Folk kan ta kontakt på 02800..

NRK - 5 timer siden

Tar imot Iraks statsminister

USAs president Donald Trump får besøk av den irakiske statsministeren Mustafa Al-Kadhimi i Det hvite hus 20. august, melder Reuters. Ifølge en pressemelding fra Det hvite hus skal de prate om bekjempelse av IS og utfordringene ved koronapandemien..

NRK - 5 timer siden

Stor leteaksjon etter kvinne

Store mannskaper leter fortsatt etter en kvinne i 70-årene som sist ble sett i Henning-området i Steinkjer. Mange frivillige deltar i arbeidet. – Vi leter fortsatt.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt