NRK > Nyheter

Sunday, 19 January, 06:00

NRK - 06 Dec 19 kl. 13:38

Død mann funnet ved Nidelva

En mann er funnet død ved Marienborg i Trondheim. Mannen ble funnet like ved Nidelva, skriver Adresseavisen. Det var en forbipasserende som fant den omkomne, opplyser politiet. Vedkommende skal obduseres..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Marienborg, Trondheim, Nidelva, Adresseavisen

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Død, mann, funnet, ved, Nidelva
P4 - 06 Dec 19 kl. 13:49

Død mann funnet i Trondheim

Det er funnet en død mann i Trondheim i formiddag. Mannen ble funnet like ved Nidelva av en tilfeldig forbipasserende. Den omkomne er ikke identifisert, men passer med beskrivelsen til en 58 år gammel mann som har vært savnet siden søndag, melder Adresseavisen.

NRK - 06 Dec 19 kl. 13:38

Død mann funnet ved Nidelva.

En mann er funnet død ved Marienborg i Trondheim. Mannen ble funnet like ved Nidelva, skriver Adresseavisen. Det var en forbipasserende som fant den omkomne, opplyser politiet.

NRK - 12 Dec 19 kl. 20:36

Mann i 40-årene funnet død

Det er en mann i 40-årene som er funnet død på et toalett på kjøpesenteret Trondhem Torg torsdag kveld. Mannen ble funnet av forbipasserende. Politiet gjør tekniske undersøkelser på stedet..

P4 - 15 Aug 19 kl. 19:09

Savnet mann funnet død

En 61 år gammel mann som havnet under isen i en arbeidsulykke i Rødøy i Nordland i mai er funnet omkommet på 78 meters dyp. Politiet hadde avsluttet søkene etter mannen på grunn av vanskelig og farlige leteforhold, men firmaet han jobbet i lyktes i dag å finne avdøde etter nye søk. De pårørende er varslet om funnet..

NRK - 08 Jan 20 kl. 10:43

Mann funnet livløs i Askim

Politiet har satt i gang etterforskning etter at en mann er funnet livløs i bakgården til Frelsesarmeen i Askim sentrum. Mannen ble funnet onsdag morgen. Han fikk livreddende førstehjelp på stedet, ifølge Smaalenenes Avis..

P4 - 12 Dec 19 kl. 20:16

Mann funnet død på kjøpesenter

En mann i 40-årene er funnet død inne på kjøpesenteret Trondheim Torg i sentrum av byen. Mannen ble funnet livløs av tilfeldige forbipasserende, og det ble forsøkt livreddende førstehjelp, men livet sto ikke til å redde, skriver Adresseavisa. Politiet betegner dødsfallet som mistenkelig og har sperret av området for tekniske undersøkelser..

Klartale - 19 Sep 19 kl. 10:54

Mann funnet død natt til torsdag

En mann i 30-årene er funnet død. Det skjedde på Stord i Hordaland..

P4 - 19 Sep 19 kl. 10:40

Mann funnet død på Stord

En mann i 30-årene er funnet død på Stord. Politiet anser dødsfallet som mistenkelig, og har bedt om bistand fra krimteknisk i Haugesund, opplyser lensmannen på Stord til avisen Sunnhordland. Politiet har også sperret av et område rundt adressen der avdøde ble funnet av en bekjent..

VG - 03 Dec 19 kl. 17:09

Mann funnet død i leilighet - etterforsker saken som drap

En mann er pågrepet og mistenkt etter at en person angivelig skal ha blitt knivstukket. Den avdøde ble funnet i en leilighet i Lakselv i Finnmark..

P4 - 01 Sep 19 kl. 14:37

Ikke alvorlig for mann som ble funnet bevisstløs

Tilstanden er ikke alvorlig for mannen som i natt ble funnet liggende bevisstløs på Aker Brygge i Oslo. 31-åringen ble funnet klokken halv tre i natt og har siden blitt behandlet hos legevakten, melder NTB. En 28 år gammel mann er pågrepet og avhøres i dag..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Voldsomme opptøyer i Beirut

Flere tusen mennesker har i natt demonstert i Libanons hovedstad Beirut mot landets politiske elite og politikken de fører. Politiet brukte vannkanoner og tåregass mot demonstrantene..

NRK - 15 minutter siden

Tiltalt for tre drapsforsøk i Oslo

En 32 år gammel mann møter torsdag i Oslo tingrett tiltalt for tre drapsforsøk på et utested i Møllergata i 2012. To menn ble skutt og en tredje ble knivstukket på utestedet Crystal Club. Alle tre overlevde.

NRK - 30 minutter siden

Knivstukket i Brugata i Oslo

En person er sendt til Ullevål sykehus med skader i magen etter å ha blitt knivstukket i Brugata i Oslo ved femtida søndag morgen, melder Oslo-politiet. Politiet leter etter gjerningsmannen..

NRK - 30 minutter siden

Fv50 Hol–Aurland er stengt

Fylkesveg 50 Hol–Aurland er stengt på grunn av uvêr, melder Vegtrafikksentralen Vest..

NRK - 45 minutter siden

Arbeider omkom i ulykke i Sirdal

En arbeider mistet sent lørdag kveld livet i en fallulykke på Vindmølleparken på Tonstad i Sirdal i Vest-Agder. Politiet fikk melding om arbeidsulykken klokken 23.45.

NRK - 45 minutter siden

Bolighus i brann på Hadeland

En beboer kom seg trygt ut da det begynte å brenne i et bolighus på Roa på Hadeland ved firetida i morges. En beboer i et nabohus er evakuert på grunn av fare for at brannen skal spre seg..

NRK - 1 time siden

To uthus overtent i Nordland

Et fjøs og en låve står i full brann i Røsvikveien ved Fauske, melder politiet i Nordland. Det skal ikke være dyr eller folk inne. Begge bygningene er fullt overtent.

NRK - 1 time siden

To hus overtent i Nordland

Et fjøs og en låve står i full brann i Røsvikveien ved Fauske, melde rpolitiet i Nordland. Det skal ikke være dyr eller folk inne. Begge bygningene er fullt overtent..

NRK - 2 timer siden

Libysk opprørsleder til Berlin

Den libyske opprørsgeneralen Khalifa Haftar, en av de viktigste partene i konflikten i Libya, har kommet til Berlin før søndagens fredsmøte. Haftar ankom lørdag, ifølge den libyske TV-kanalen al-hadath, skriver nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 2 timer siden

Bil brant ved Mo i Rana

Føreren reddet seg ut da det begynte å brenne i en bil på Grønnfjelldalsvegen ved Mo i Rana. Bilen ble fullstendig utbrent. Politiet i Nordland mistenker at fører var beruset..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt