NRK > Nyheter

Fredag, 14 August, 10:26

NRK - 06 des. 19 kl. 13:38

Død mann funnet ved Nidelva

En mann er funnet død ved Marienborg i Trondheim. Mannen ble funnet like ved Nidelva, skriver Adresseavisen. Det var en forbipasserende som fant den omkomne, opplyser politiet. Vedkommende skal obduseres..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Marienborg, Trondheim, Nidelva, Adresseavisen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Død, mann, funnet, ved, Nidelva
P4 - 06 des. 19 kl. 13:49

Død mann funnet i Trondheim

Det er funnet en død mann i Trondheim i formiddag. Mannen ble funnet like ved Nidelva av en tilfeldig forbipasserende. Den omkomne er ikke identifisert, men passer med beskrivelsen til en 58 år gammel mann som har vært savnet siden søndag, melder Adresseavisen.

P4 - 06 aug. 20 kl. 13:23

Mann funnet død etter letekasjon

En mann er funnet død i Tromsømarka der store letestyrker har søkt etter en savnet mann siden i natt. Politiet opplyser til Nordlys at det er den savnende mannen som er funnet død, og at de nærmeste pårørende er varslet. Det er ikke mistanke om at det har skjedd noe kriminelt..

NRK - 06 des. 19 kl. 13:38

Død mann funnet ved Nidelva.

En mann er funnet død ved Marienborg i Trondheim. Mannen ble funnet like ved Nidelva, skriver Adresseavisen. Det var en forbipasserende som fant den omkomne, opplyser politiet.

NRK - 12 des. 19 kl. 20:36

Mann i 40-årene funnet død

Det er en mann i 40-årene som er funnet død på et toalett på kjøpesenteret Trondhem Torg torsdag kveld. Mannen ble funnet av forbipasserende. Politiet gjør tekniske undersøkelser på stedet..

NRK - 28 mai 20 kl. 07:44

Død person funnet i Nittedal

En mann i 30-årene er funnet død i Nittedal. Det opplyser politiet. Mannen ble meldt savnet onsdag kveld og ble funnet i en bil av en politipatrulje.

P4 - 29 juni 20 kl. 15:10

Mann funnet omkommet etter redningsaksjon

En mann i 50-årene er funnet omkommet etter en redningsaksjon i Kvam kommune i Vestland. Redningsaksjonen ble startet mandag forrige uke, uten resultat. Men to dager senere ble en livløs mannsperson funnet i sjøen ved Fyksesund bro.

NRK - 25 juni 20 kl. 06:27

Mann funnet død i Kristiansand

En mann er funnet død i vannet Tretjønn på Gimlekollen i Kristiansand. Ifølge politiet i Agder tyder mye på at det er savnet mann, men han er ennå ikke identifisert. Han har trolig vært utsatt for en ulykke under bading..

P4 - 06 feb. 20 kl. 17:09

Mann funnet drept i Stockholm

En mann er funnet skutt og drept i Sollentuna nord for Stockholm i Sverige. Det skriver Aftonbladet. Mannen ble funnet i nærheten av et busskur.

P4 - 06 juni 20 kl. 07:14

Savnet mann funnet død

En mann i 50-årene som var meldt savnet i Halden, ble i natt funnet omkommet. Han ble funnet av mannskaper fra Norsk Folkehjelp i ulendt terreng øst for Bakke Gård på Idd litt før klokken halv fem. Da hadde leteaksjonen pågått i flere timer.

P4 - 15 aug. 19 kl. 19:09

Savnet mann funnet død

En 61 år gammel mann som havnet under isen i en arbeidsulykke i Rødøy i Nordland i mai er funnet omkommet på 78 meters dyp. Politiet hadde avsluttet søkene etter mannen på grunn av vanskelig og farlige leteforhold, men firmaet han jobbet i lyktes i dag å finne avdøde etter nye søk. De pårørende er varslet om funnet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Anbefaler bruk av munnbind

Norske myndigheter vil i dag presenterer nye råd om bruk av munnbind, opplyser Helsedirektoratet. Direktoratet anbefaler allerede bruk munnbind eller tøymunnbind i enkelte situasjoner, geografiske områder og for en begrenset periode..

NRK - 15 minutter siden

Vil anbefale bruk av munnbind

Norske myndigheter vil i dag anbefale munnbind i enkelte situasjoner - også munnbind laget av tøy, melder VG. Anbefaling vil gjelde enkelte situasjoner, geografiske områder og for en begrenset periode, opplyser Helsedirektoratet i en pressemelding..

NRK - 15 minutter siden

12 nye smitta i Bergen denne veka

Det er avlagt 12 positive covid-19 testar denne veka i Bergen. Kommunen gjennomførte 2422 testar frå måndag til fredag. – Dette er me uroa for, seier helsebyråd Beate Husa (KrF)..

NRK - 15 minutter siden

Forbyr store private sammenkomster

Bergen kommune innfører forbud mot private sammenkomster med mer enn 20 personer. Det vedtar Bergen kommune bestemt i en ny forskrift. – Det betyr at det som er et nasjonal råd i blir et påbud i Bergen, sier byrådsleder Roger Valhammer (Ap)..

NRK - 15 minutter siden

– Tøymunnbind godt alternativ

Helsedirektoratet sier at tøymunnbind er et godt alternativ til kirurgiske munnbind, skriver VG..

NRK - 30 minutter siden

Færre timer på mange skoler i vår

Smitteverntiltakene førte til at seks av ti grunnskoler hadde færre timer i enkelte fag, opplyser Kunnskapsdepartementet. Ny statistikk viser at dette gjelder de største skolene i større grad. 64 prosent av skolene oppgir også økte kostnader..

NRK - 30 minutter siden

Bergen kommune om korona

NRK - 30 minutter siden

Frykter munnbind med mangler

Helseminister Bent Høie har varselt at nye råd om munnbind kan komme fredag. Tolletaten frykter nye råd vil gjøre at flere munnbind med alvorlige avvik og mangler kommer inn på markedet. Under pandemien er 2,5 millioner munnbind destruert på grensa..

NRK - 1 time siden

Brann-spiller smittet av korona

Brann-spiller Gilli Rolantsson har fått påvist covid-19, opplyser klubben. Han informerte klubben for halvannen uke siden om at han hadde vært i nærkontakt med en person som var smittet, og gikk ifølge klubben umiddelbart i karantene..

NRK - 1 time siden

Ingen nye smittede i Trondheim

Alle testet negativt av de 440 som testet seg for covid-19 i Trondheim i går. 1108 personer venter nå på test, og 45 skal testes for andre gang de neste tre dagene. Trondheim kommune svarte i går på 672 henvendelser på koronatelefonen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt