P4 > Nyheter

Saturday, 06 June, 15:24

P4 - 07 Apr 20 kl. 21:44

Død kvinne funnet i fjæra er identifisert

Kvinnen som i dag ble funnet død i fjæra i Trondheim er nå identifisert.
Det opplyser politiet.
De pårørende er ennå ikke varslet og derfor ønsker ikke politiet å gå nærmerer inn på hvem den døde er.
Politiet opplyser også til Adresseavisen at de nå har en formening om dødsårsaken til kvinnen, de etterforsker dødsfallet som mistenkelig..
Les mer på P4


Les mer om:
Trondheim, Adresseavisen

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Død, kvinne, funneti , fjæraer , identifisert
P4 - 30 Apr 20 kl. 23:06

Død kvinne funnet i Moi

Politiet har funnet en død kvinne i terrenget i Moi i Rogaland i området der de har søkt etter en savnet 46 år gammel kvinne. Det var en hundepatrulje som fant henne. Det er ikke mistanke om at det har skjedd noe kriminelt, men hun vil bli rutinemessig obdusert.

NRK - 01 May 20 kl. 02:20

Kvinne funnet død på Moi

Torsdag kveld ble en død kvinne funnet i terrenget ved Presthei i Moi i Rogaland. Politiet tror det er snakk om en kvinne som har vært savnet i området. Det er ikke mistanke om noe kriminelt, sier operasjonsleder Steinar Knudsen i en pressemelding..

Dagbladet - 29 Dec 19 kl. 11:15

Kvinne (19) ble funnet med hodeskader

En 19 år gammel kvinne ble funnet hardt skadd i en hotelltrapp natt til lørdag. Har ikke vært i stand til å la seg avhøre..

Aftenposten - 26 May 20 kl. 00:13

Savnet kvinne funnet død i Drangedal

En bil er mandag funnet i Drangedal, og en savnet kvinne i 30-årene som disponerte den funnet død like ved. Det er ikke mistanke om straffbar handling..

Aftenposten - 07 Apr 20 kl. 13:50

Kvinne funnet død i fjæra i Trondheim

Politiet har satt i gang etterforskning etter at en kvinne ble funnet død i Trolla i Trondheim. Kvinnen er ikke identifisert, men er i alderen 25–50 år..

Aftenposten - 07 Mar 20 kl. 13:50

Død kvinne funnet i sjøen i Tromsø

En død kvinne er funnet i sjøen ved havna i Tromsø, melder Troms politidistrikt. Kvinnen er ikke identifisert..

P4 - 07 Mar 20 kl. 13:46

Død kvinne funnet i sjøen

En yngre kvinne er funnet død i sjøen ved Hamna i Tromsø. Det melder iTromsø. Kvinnen er ikke identifisert, og politiet jobber nå med å finne ut hvem avdøde er, og hva som har skjedd.

P4 - 12 Jan 20 kl. 19:10

Kvinne funnet død i Molde

En kvinne ble i ettermiddag funnet død i sjøkanten i Molde. Det opplyser politiet i kveld. Avdøde er ikke identifisert, men politiet sier de på grunn av omstendighetene har varslet de pårørende til en 79 år gammel kvinne, som ble meldt savnet lille nyttårsaften.

NRK - 28 Apr 20 kl. 18:13

Død kvinne funnet

Det har blitt gjort funn av en død kvinne ved Knabben i Drammen, melder politiet på Twitter. De tror kvinnen er en kvinne i 50-årene som har vært savnet siden kl 11 i formiddag. Pårørende er varslet..

NRK - 29 Dec 19 kl. 09:06

Kvinne funnet død i leilighet

En kvinne er funnet død i en leilighet i Alingsås i Västergötland, vest i Sverige. Politiet har startet drapsetterforskning og en mann er pågrepet, opplyser politiet i en pressmelding, ifølge Aftonbladet..

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

Ber demonstrantene følge nøye med

Helseminister Bent Høie ber folk som deltok i demonstrasjonen i Oslo og andre byer i går følge nøye med på om de får symptomer på koronaviruset. Avstandsreglene ble vanskelige å overholde, og med så mange mennesker samlet, har de blitt utsatt for mulig smitte, skriver Høie på Facebook. Han sier samtidig at han har forståelse for at mange møtte opp på demonstrasjonene.

P4 - 1 time siden

Koronasmittet truet McDonalds-gjester

En koronasmittet 18-åring truet med å drepe gjester på McDonalds-restauranten i Asker i dag tidlig. Nå er fire ansatte satt i karantene og restauranten ble umiddelbart stengt for å gjennomføre omfattende desinfisering og nedvasking av lokalene, melder Budstikka. 18-åringen ble pågrepet av politiet.

P4 - 1 time siden

17 nye dødsfall i Sverige

I Sverige er det registrert 17 koronarelaterte dødsfall siden i går. Dermed er i alt 4656 mennesker døde av covid-19 i Sverige. Samtidig har smittetallet det siste døgnet økt med nesten 1000 til 43.

P4 - 1 time siden

Nytt ras i Alta

Det har gått et nytt ras i Alta - innenfor området som allerede er sperret av etter det store raset onsdag. Det nye raset tok en stor del av gamle E6, som nå heter Kråkenesveien, men var lite i forhold til det første som tok med seg åtte bygninger. NVE har forventet flere ras.

P4 - 2 timer siden

Dyreparken gir ikke opp

Dyreparken i Kristiansand har ikke gitt opp håpet om Sabeltann-forestillinger i sommer, selv om Helsedirektoratet i går sa nei til flere enn 200 publikummere. Nå vil dyreparken komme i dialog med direktoratet for å presentere sin løsning. De ønsker 800 på besøk samtidig, men fordelt på fire saler.

P4 - 2 timer siden

Bekymret før støttemarkering

Kommunen er bekymret for smittevernet når det i ettermiddag blir en støttemarkering for George Floyd og “Black lives matter” i Stavanger. Kommunen vil ikke stoppe markeringen, men beredskapssjef Torstein Nielsen ber om at de som møter opp følger smittevernreglene. Det var ikke så lett å gjøre i Oslo i går, der flere tusen møtte opp på den anti-rasistiske markeringen, og det gjør Nielsen betenkt..

P4 - 6 timer siden

Motstand mot bygging i strandsonen

Sju av ti er imot økt bygging i strandsonen, som regjeringen har åpnet for. Bare 7 prosent av de spurte i en undersøkelse utført for Norsk Friluftsliv ønsker å åpne for mer utbygging i strandsonen enn i dag. I undersøkelsen svarer 49 prosent at utbyggingen bør reduseres eller stoppes helt..

P4 - 3 timer siden

Fire uker varetekt for drapsforsøk

28-åringen som er siktet for drapsforsøk på en drosjesjåfør i Stavanger, er varetektsfengslet i fire uker og har blitt overført til psykiatrisk avdeling. Han skal ha stukket sjåføren med en spiss gjenstand. Det er ikke kjent hvordan han stiller seg til siktelsen.

P4 - 2 timer siden

Ras-evakuerte i Os fikk flytte hjem

De 21 beboerne som i går kveld ble ras-evakuert i Os utenfor Bergen fikk flytte hjem i ettermiddag. NVE har vært på stedet og gjort sine undersøkelser, og det skal ikke være fare for flere ras, opplyser Vest politidistrikt. Det var en beboer som meldte om steiner som raste i går kveld.

P4 - 4 timer siden

- Erna må fordømme Trumps håndtering

- Erna Solberg må fordømme Donald Trumps håndtering av demonstrasjonene etter drapet på George Floyd. Det krevde SV-leder Audun Lysbakken da han talte til partiets landsstyre i dag. Lysbakken sier Trump nå er ansiktet til den amerikanske rasismen, og at han spiller på, og utnytter den..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt