NRK > Nyheter

Thursday, 23 May, 23:49

NRK - 20 Apr 19 kl. 23:36

Cyber-verneplikt i Danmark

Det danske forsvaret skal frå neste år teste ut ei cyber-verneplikt inspirert av Sverige, skriv Frederiksborg Amts Avis. Forsvarsminister Claus Hjort Frederiksen seier dei har for få folk til å motstå høgteknologiske åtak og vonar å få tak i gamarar..
Les mer på NRK


Les mer om:
Sverige, Frederiksborg Amts Avis, Claus Hjort Frederiksen, Danmark

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Cyber-verneplikti , Danmark
Hegnar.no - 19 Mar 19 kl. 14:58

Cyber-anrepet på Hydro

Direkte fra kl. 15:00..

Hegnar.no - 20 Mar 19 kl. 08:46

Norsk Hydro oppdaterer om cyber-angrepet

NRK - 10 Dec 18 kl. 11:59

Danmark med i FNs Migrasjonsavtale

Danmark har tilsluttet seg til FNs migrasjonsavtale i Marrakech, ifølge Ritzau. – Danmark hører til i det internasjonale samarbeidet. Problemene vi står med, kan vi ikke løse alene.

Dagbladet - 04 Feb 19 kl. 11:07

Advarer: - Husk å oppdatere mobilen og iPaden

Tybring-Gjedde vil at alle skal bidra med å redusere muligheten for cyber-relaterte trusler..

Hegnar.no - 19 Mar 19 kl. 14:55

Analytiker: - Det er selvsagt uheldig

Hydro trekker noe ned tirsdag, etter nyheten om et cyber-angrep mot selskapet tirsdag morgen..

VG - 23 Jan 19 kl. 21:54

Danmark gjorde jobben – Norge til VM-semi: – Det var så lite, Norge!

HERNING/OSLO (VG) (Danmark-Sverige 30–26) De danske VM-heltene skuffet hverken sin egen heksegryte eller Norge. Til enorm jubel sendte Danmark både seg selv og Norge til fredagens semifinale. Der venter Tyskland..

Klartale - 20 Feb 19 kl. 14:27

Danmark får Tour de France

For første gang starter sykkelrittet i Danmark..

Dagbladet - 02 Jan 19 kl. 10:08

Seks døde etter togulykke i Danmark

Et lyntog måtte bremse kraftig over Storebæltsbrua mellom Fyn og Sjælland i Danmark..

Klartale - 28 Mar 19 kl. 10:44

Barn kan nektes å være danske

– Barna er født av foreldre som sviktet Danmark. Derfor skal de ikke tilhøre Danmark, sier politiker..

NRK - 27 Feb 19 kl. 04:17

Russisk trollbyrå angrep USA-valg

USAs Cyber Command avbrøt fremstøt fra en russisk trollfabrikk som forsøkte å påvirke amerikanske velgere på valgdagen 6. november i fjor, melder Washington Post. Angrepet skal ha kommet fra Internet Research Agency i St.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Full ordkrig mellom Trump og Pelosi

Donald Trump meiner Husets speaker Nancy Pelosi har mista forstanden. I går stilde Pelosi spørsmål ved om Trump var skikka til presidentvervet. – Eg har følgt ho over ein lang periode.

NRK - 1 time siden

17 nye tiltalepunkt mot Assange

USA har retta 17 nye tiltalepunkt mot Wikileaks-grunnleggjar Julian Assange. Tiltalen seier mellom anna at Assange har jobba saman med den tidlegare militære analytikaren Chelsea Manning med å finne passordet til ein PC i USAs forsvarsdepartement..

NRK - 1 time siden

Lærarane går ikkje til streik

Det blir ingen lærarstreik. Då KS, Unio og Akademikarane har kome til ein avtale torsdag. Resultatet for dei langtidsutdanna lærarane er uendra, men stillingar med 3- og 4-årig høgskuleutdanning, får eit lønslyft, skriv Unio i ei pressemelding-.

NRK - 2 timer siden

Avtale om krisemiddel vedteke i USA

Republikanarane seier Kongressen er samde med USAs president Donald Trump om ein avtale om krisemiddel til 19,1 milliardar dollar, CNN. Avtalen skal ikkje innehalde middel til Trumps Mexico-mur, men gå til delstatar herja av naturkatastrofar..

NRK - 2 timer siden

Går mot enighet i kommuneoppgjøret

Mekler Torkjel Nesheim sier til NRK at det kun er formaliteter som gjenstår før partene i kommuneoppgjøret har sluttforhandlet en avtale i årets lønnsoppgjør. Dermed tyder alt på at det ikke blir streik blant lærerne..

NRK - 2 timer siden

Kinaputtar fyrt av nær Åkessons bil

Svenske Expressen skriv at det skal ha blitt fyrt av kinaputtar i nærleiken av bilen til Sverigedemokraternas leiar Jimmie Åkesson etter at han hadde halde ein tale i Mariestad..

NRK - 2 timer siden

– Bendtner er ferdig i RBK i sommar

Rosenborgs danske stjernespiss Nicklas Bendtner forsvinn frå klubben i sommar. Det seier sportssjef Stig Inge Bjørnebye til Dagbladet. Bendtner har spelt i klubbar som Juventus og Arsenal, men har vore heilt ute i kulda i Rosenborg den siste tida..

NRK - 2 timer siden

Fire års fengsel for valdtekt

Ein mann er i lagmannsretten dømt til fire års fengsel for å ha valdteke ei kvinne etter ein fest i Bergen. Mannen må også betale kvinna 150 000 kroner i oppreisning. Det skriv Bergens Tidende.

NRK - 3 timer siden

Kan sende fleire til Midtausten

USA vurderer å sende fleire styrkjer til Midtausten, ifølgje forsvarsminister Patrick Shanahan. Det gjer dei for å auke beskyttelsen rundt soldatane som allereie er utstasjonerte i regionen, skriv Reuters..

NRK - 3 timer siden

Vil ha ny E18 ferdig til fristen

Nye veier har framleis ambisjon om at ny firefelts E 18 gjennom Porsgrunn skal stå ferdig innan 2024, sjølv om anbodskonkurransen er avlyst. Ingen av dei to entreprenørselskapa kunne garantere ein makspris for arbeidet..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt