NRK > Nyheter

Sunday, 25 August, 05:34

NRK - 20 Apr 19 kl. 23:36

Cyber-verneplikt i Danmark

Det danske forsvaret skal frå neste år teste ut ei cyber-verneplikt inspirert av Sverige, skriv Frederiksborg Amts Avis. Forsvarsminister Claus Hjort Frederiksen seier dei har for få folk til å motstå høgteknologiske åtak og vonar å få tak i gamarar..
Les mer på NRK


Les mer om:
Sverige, Frederiksborg Amts Avis, Claus Hjort Frederiksen, Danmark

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Cyber-verneplikti , Danmark
VG - 27 Jun 19 kl. 09:14

Forsvarsministeren bekrefter: Norge har offensive cyber-våpen

BRUSSEL (VG) Det norske forsvaret har tilgang til offensive cyber-kapasiteter. Konflikten mellom USA og Iran viser hvordan offensive cybervåpen nå tas i bruk i militære operasjoner..

Hegnar.no - 19 Mar 19 kl. 14:58

Cyber-anrepet på Hydro

Direkte fra kl. 15:00..

Hegnar.no - 20 Mar 19 kl. 08:46

Norsk Hydro oppdaterer om cyber-angrepet

NRK - 10 Dec 18 kl. 11:59

Danmark med i FNs Migrasjonsavtale

Danmark har tilsluttet seg til FNs migrasjonsavtale i Marrakech, ifølge Ritzau. – Danmark hører til i det internasjonale samarbeidet. Problemene vi står med, kan vi ikke løse alene.

Dagbladet - 04 Feb 19 kl. 11:07

Advarer: - Husk å oppdatere mobilen og iPaden

Tybring-Gjedde vil at alle skal bidra med å redusere muligheten for cyber-relaterte trusler..

P4 - 05 Jun 19 kl. 17:34

Spår uvanlig høy valgdeltakelse

Valgoppslutningen i Danmark i dag vil bli høyere enn normalt fordi så mye står på spill. Det mener danske valgforskere. Ifølge flere valgmålinger går det nå mot et regjeringsskifte i Danmark, og det er 13 partier, hvorav noen er like ved grensen til å komme inn.

P4 - 06 Jun 19 kl. 09:57

Støre om rød seier i Danmark

- Det er til stor inspirasjon for Arbeiderpartiet at Socialdemokratene vant valget i Danmark. Det sier Arbeiderpartileder Jonas Gahr Støre. Når alle stemmene var talt opp viser resultatene at den røde blokken i Danmark får 91 mandater, mot 75 mandater hos den blå blokken..

Hegnar.no - 19 Mar 19 kl. 14:55

Analytiker: - Det er selvsagt uheldig

Hydro trekker noe ned tirsdag, etter nyheten om et cyber-angrep mot selskapet tirsdag morgen..

P4 - 04 Jun 19 kl. 06:42

Danmark langt bak Norge med elbiler

Danmark ligger langt bak Norge når det kommer til andelen elbiler på veiene. For sju år siden hadde begge landene like stor andel. Men nå utgjør el- og hybridbiler over 50 prosent av nybilsalget i Norge, mens i Danmark er andelen bare 3 prosent, melder Aftenposten.

NRK - 10 Jul 19 kl. 10:20

USA ber Danmark sende soldater

Avisen Politiken skriver at USA har bedt Danmark om å sende soldater til det nordøstlige Syria. Det kan sette Danmark i en klemme mellom USA og Tyrkia. Ifølge Politikens opplysninger ble saken drøftet på et hemmelig møte i Folketinget i forrige uke..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Kritisk skadd etter båtulykke

En av de tre som var om bord i en båt som gikk på en holme utenfor Arendal er kritisk skadd. Det melder politiet på Twitter. Han skal være fløyet med luftambulanse til Ullevål sykehus.

NRK - 45 minutter siden

En person knivstukket i Finnmark

En person er sendt til sykehus etter å ha blitt knivstukket i armen i Lebesby i Finnmark. Det skriver politiet på Twitter. Knivstikkingen skal ha skjedd i forbindelse med en krangel mellom flere personer.

NRK - 2 timer siden

To tenåringer til sykehus

To tenåringer er fraktet til sykehus etter en MC-ulykke i Fjell kommune i Hordaland. Den ene av dem skal være bevisstløs, og er fraktet med luftambulanse til Haukeland. Den andre er også skadd, men bevisst sier politiets operasjonsleder til NRK..

NRK - 2 timer siden

To unge menn til sykehus

To personer er fraktet til sykehus etter en MC-ulykke i Fjell kommune i Hordaland. Det skal være snakk om to unge menn. Den ene av dem skal være bevisstløs, og er fraktet med luftambulanse til Haukeland, sier politiets operasjonsleder til NRK..

NRK - 2 timer siden

MC-ulykke i Hordaland

To personer er fraktet til sykehus etter en MC-ulykke i Fjell kommune i Hordaland. Den ene personen skal være bevisstløs, og er fraktet med luftambulanse til Haukeland, skriver politiet på Twitter..

NRK - 2 timer siden

Alvorlig skadd i båtulykke

Tre personer er fraktet til sykehus etter en båtulykke utenfor Arendal. Tilstanden på dem er uavklart, men meldinger fra stedet tyder på at to av dem er hardt eller alvorlig skadd. Den tredje skal være lettere skadd, opplyser politiet til NTB..

NRK - 3 timer siden

Jakter to personer etter bilbrann

Det brenner i tre biler og ett tre ved Sofienbergparken i Oslo. Politiet fikk melding om brannene ca 01.25, og da skal det ha blitt observert to personer løpende vekk fra stedet.

NRK - 4 timer siden

G7: 68 pågrepet etter protester

68 personer skal være pågrepet av fransk politi, etter å ha deltatt i demonstrasjoner mot G7-toppmøtet i Biarritz. De er pågrepet for å blant annet ha kastet gjenstander, ha maskert seg og ha gjenstander på seg som kunne brukes som våpen, ifølge AP..

NRK - 5 timer siden

Båtulykke utenfor Arendal

Det skal ha vært en båtulykke utenfor Hisøy utenfor Arendal. Brannvesenet skriver på Twitter at de på vei, og har med seg dykkere..

NRK - 5 timer siden

– Tilstanden er alvorlig

Tre personer ble fraktet til sykehus etter at en bil kjørte utfor fergekaia i Svolvær. – Tilstanden på to av dem er uavklart. For den tredje, en kvinne i slutten av 30-årene, er det alvorlig, men stabilt, sier pressevakta på UNN til NTB..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt