E24 > Økonomi

Monday, 24 February, 09:26

E24 - 19 Jan 20 kl. 08:00

Cutters nekter å innrette seg etter Forbrukertilsynets krav – forblir kontantfrie

Forbrukertilsynet ga Cutters før jul pålegg om å ta imot kontanter, men frisørkjeden rikker seg ikke, og mener dagens lov ikke tvinger dem til å tilby betaling med kontanter..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Cutters, Forbrukertilsynets

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Cutters, nekterå , innrette, seg, etter, Forbrukertilsynets, krav, forblir, kontantfrie
P4 - 20 Jan 20 kl. 06:49

Motsetter seg Forbrukertilsynets krav

Frisørkjeden Cutters nekter å innrette seg etter Forbrukertilsynets krav om at de må ta imot betaling kontant. Tre andre selskaper som fikk pålegg av tilsynet før jul har endret praksis, men frisørkjeden som har drevet kontantfritt siden oppstart for fire år siden rikker seg ikke. Cutters er ikke enig i tilsynets tolkning av finansavtaleloven og mener de har loven på sin side..

E24 - 05 Dec 19 kl. 13:51

«Årets innovatør» lei av buzzord fra gründere

På litt over to år har Martin Schütt og Askeladden & Co vært med på å utvikle nyvinninger som Dr. Dropin og Cutters, men er kritisk til hysteri og «hype» i gründerverden..

NRK - 26 Nov 19 kl. 04:13

Forbrukartilsynet vil ha penge-svar

Frisørkjeda Cutters, Babybanden og restauranteigar Fursetgruppen må svare Forbrukartilsynet om kvifor dei ikkje godtek at kunder betaler kontant, skriv ABC Nyheter. Dette kan vere i strid med finansavtaleloven, meiner tilsynet..

NRK - 03 Nov 19 kl. 05:11

Trump-rådgiver nekter å vitne

Seniorrådgiver Robert Blair til Donald Trumps stabssjef sier han nekter å vitne i riksrettsprosessen mot presidenten. Han skulle egentlig vitne mandag, men nekter å stille opp etter å ha fått et forbud fra Det hvite hus..

E24 - 26 Nov 19 kl. 06:13

Forbrukertilsynet vil ha svar på hvorfor tre selskaper ikke tar imot kontanter

Frisørkjeden Cutters, Babybanden og restauranteier Fursetgruppen må svare på Forbrukertilsynets spørsmål om hvorfor de ikke aksepterer kontanter..

E24 - 26 Jan 20 kl. 19:58

Forbrukerrådet: Mulig å omgå kontant-kravet

Mens Cutters har fått pålegg av Forbrukertilsynet om å ta i bruk kontanter, fikk søsterbedriften Dr. Dropin tips av Forbrukerrådet om hvordan omgå kontant-tvang..

P4 - 30 Dec 19 kl. 23:34

Nekter å forklare seg om togdytting

Den 33 år gamle norske mannen som er siktet for å ha dyttet en kvinne foran et tog i Lund i Sverige nekter å forklare seg for politiet. En 72 år gammel kvinne ble påkjørt av toget og ble alvorlig skadet, men overlevde. Politiet opplyser til avisen Sydsvenskan at han verken erkjenner eller nekter for å ha dyttet kvinnen..

P4 - 20 Oct 19 kl. 09:51

Nekter straffskyld for drap

Den 29 år gamle mannen som i morgen møter i Dalane tingrett, tiltalt for å ha drept sin gravide kone i Egersund i fjor, nekter straffskyld. Kvinnen ble funnet død etter at det hadde brent i leiligheten i september i fjor. Hun hadde da omfattende hodeskader.

NRK - 22 Oct 19 kl. 22:39

Kvinne nekter straffskyld

Den 25 år gamle kvinnen som er siktet for befatning med våpen i forbindelse med ambulansen som skal ha kjørt på flere personer på Torshov i dag, nekter straffskyld. Det sier kvinnens forsvarer til NRK..

NRK - 22 Oct 19 kl. 22:39

TV2: Kvinne nekter straffskyld

Den 25 år gamle kvinnen som er siktet for befatning med våpen i forbindelse med ambulansen som skal ha kjørt på flere personer på Torshov i dag, nekter straffskyld. Det sier kvinnens avokat til TV2..

Fler nyheter fra E24

E24 - 10 minutter siden

Børsras i Europa – Milano-børsen ned over tre prosent

Virusfrykten sprer seg i Europa. Milano-børsen faller kraftig fra start etter at landet gjennom helgen har innført en rekke restriksjoner og avlyst en rekke sportsarrangementer..

E24 - 1 time siden

Oslo Børs faller kraftig fra start

Frykten for at coronaviruset skal spre seg globalt skaper uro i markedene..

E24 - 1 time siden

Kraftig fall i vente på Oslo Børs

Nettmegleren Nordnet spår et fall på 1,4 prosent fra start på Oslo Børs etter «bekymringsfull økning i smittetilfeller utenfor Kina»..

E24 - 1 time siden

Norwegian: – Situasjonen er fortsatt veldig ustabil

Foreløpig kommer ikke norske reisende med SAS og Norwegian seg hjem fra Kanariøyene, der flyplassene har vært rammet av sandstorm..

E24 - 3 timer siden

Norske reisende fortsatt strandet på Gran Canaria

Foreløpig kommer ikke norske reisende med SAS og Norwegian seg hjem fra Kanariøyene, der flyplassene har vært rammet av sandstorm..

E24 - 2 timer siden

Virusuroen sender gullprisen videre oppover

Gullprisen fortsetter veien oppover etter at virusfrykten igjen har tiltatt gjennom helgen. En unse handles nå for 1.662,40 dollar, en oppgang på 1,17 prosent fra fredag..

E24 - 3 timer siden

Virusutbruddet kan føre til utsettelse av årets folkekongress i Kina

I alt 150 flere mennesker har omkommet av det nye koronaviruset det siste døgnet, melder kinesiske helsemyndigheter som vurderer å utsette årets folkekongress..

E24 - 3 timer siden

Asiatiske børser faller bredt etter økt virusfrykt

Seoul-børsen er ned mer enn tre prosent, samtidig som antallet smittede utenfor Kina øker..

E24 - 3 timer siden

150 flere døde av covid-19 i Kina

I alt 150 flere mennesker har omkommet som følge av det nye koronaviruset covid-19 det siste døgnet, melder kinesiske helsemyndigheter..

E24 - 3 timer siden

Flyplassen på Gran Canaria åpnet igjen

Den spanske flyplassoperatøren Aena opplyste like over midnatt at alle flyplasser på Gran Canaria er åpnet igjen. Flyplassen på Tenerife er fortsatt stengt..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt