NRK > Nyheter

Thursday, 20 February, 17:49

NRK - 28 Jan 20 kl. 00:55

Corona-smittet mann i Tyskland

Helsemyndighetene i Bayern bekrefter at en mann er smittet av Corona-viruset. Det opplyser myndighetene i en pressemelding..
Les mer på NRK


Les mer om:
Bayern, Corona, Tyskland

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Corona-smittet, manni , Tyskland
P4 - 29 Jan 20 kl. 11:22

Corona-prøver var negative

Ingen av de fem nordmennene som ble testet for å ha corona-viruset er smittet av lungeviruset. Det opplyser Folkehelseinstituttet til NTB. Instituttet har mottatt færre enn fem prøver fra personer som har vært i kontakt med personer som er smittet av Corona-viruset, eller som har vært på reise i utbruddsområdene i Kina..

P4 - 22 Jan 20 kl. 15:09

Corona-virus trolig i Hong Kong

Hong Kong frykter nå at også de har fått påvist sitt første tilfelle av corona-viruset. En 39 år gammel mann undersøkes nå om han har fått lungeviruset. Viruset har så langt krevd ni menneskeliv, og 440 mennesker er smittet i Kina, Japan, Sør-Korea, Thailand, Taiwan og USA.

P4 - 29 Jan 20 kl. 08:24

Forbereder seg på de første norske corona-pasientene

Sykehus over hele landet forbereder seg nå på å ta imot de første første norske corona-pasientene. Til nå har 132 mennesker dødd av viruset, og nesten 6000 er antatt smittet. I Tromsø er det daglige busslast med kinesiske turister, men smittevernoverlege i Tromsø, Trond Brattland, sier de er godt forberedt på å motta corona-pasienter:.

NRK - 31 Jan 20 kl. 23:26

Corona-dødsfall oppe i 259

Tallet på mennesker som har dødd av corona-viruset er oppe i 259, ifølge kinesiske myndigheter. Fredag ble det meldt om 46 nye dødsfall. Nesten 12.

NRK - 24 Jan 20 kl. 18:27

Ikke corona-virus i Finland

De to kinesiske turistene i Finland er ikke smittet av corona-viruset. Det viser prøveresultatene som nå er klare, skriver Yle. De to hadde symptomer som gjorde at finske helsemyndigheter valgte å ta prøver av dem..

NRK - 02 Feb 20 kl. 09:29

Flere smittet av coronaviruset

Antall personer som er smittet med lungeviruset corona i Kina har nå økt til rundt 14.000 personer, melder nyhetsbyrået Reuters..

P4 - 24 Jan 20 kl. 08:02

- Coronavirus i Finland

To kinesere som kan være smittet av corona-viruset har kommet til Finland via Norge. De to turistene er del av en kinesisk familie fra Wuhan, der corona-viruset oppsto, og de oppsøkte lege i byen Ivalo i natt, melder YLE. Prøver som er tatt av de to skal analyseres i Helsinki i dag..

VG - 24 Jan 20 kl. 09:55

Corona-utbruddet: Kina bygger nytt sykehus

Kina har stengt minst 13 byer og skal bygge nytt sykehus. Så langt er 830 personer smittet av corona-viruset og 26 har mistet livet..

Dagbladet - 05 Feb 20 kl. 12:50

Varslet om viruset - nå er legen smittet

Denne kinesiske legen prøvde å redde liv, men ble tiet ned. Nå er han selv smittet av corona-viruset..

P4 - 26 Jan 20 kl. 22:40

To mulige corona-tilfeller i Sverige

Corona-viruset kan ha kommet til Sverige. To personer i Malmö er nå innlagt og isolert på sykehus og sjekkes for smitte, skriver Sydsvenskan. Svenske helsemyndigheter forventer å få svar på prøvene i morgen.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Varetektsfengsla i en uke

To menn i 20-årene som er sikta etter det mistenkelige dødsfallet i Tromsø, varetektsfengsles i full isolasjon i en uke, har Nord-Troms tingrett bestemt. Påtalemyndigheten ba om to uker, men kommer ikke til å anke avgjørelsen, ifølge politiadvokaten..

NRK - 15 minutter siden

Flyselskap i Asia tapar milliardar

Flyselskap som flyg ruter i Asia og Stillehavet kan til saman tape 27,8 milliardar dollar på virusepidemien som går føre seg, anslår International Air Transport Association. Det er særleg i Kina talet på passasjerar går ned som følge av epidemien..

NRK - 10 minutter siden

To omkomne på Svalbard

To tyske statsborgarar er omkomne etter eit snøskred på Svalbard i dag..

NRK - 45 minutter siden

Knivstukken i Moske i London

Ein mann er arrestert for å ha stukke ein mann med kniv i ein moske i London, hevdar det lokale politiet, ifølge Reuters. Mannen som vart stukken vart skadd, og er tatt med til sjukehus etter å ha fått behandling av ambulansepersonell..

NRK - 45 minutter siden

FN: Om lag 170.000 søv ute i Syria

Om lag 170.000 av dei sivile som er tvinga på flukt nordvest i Syria, oppheld seg no under open himmel eller i uferdige bygg, ifølge FN. Vinter med kuldegrader gjer situasjonen vanskeleg for dei til saman 900.

NRK - 1 time siden

Macron fordømmer angrep i Idlib

Den franske presidenten seier han fordømmer dei syriske regjeringsstyrkane sin offensiv mot Idlib. Emmanuel Macron seier at det som skjer no er eit av dei verste humanitære dramaa, og fordømmer angrepet fordi ogsp sivile blir ramma..

NRK - Igår: 14:39

Katter smittet av salmonella

To katter på Ringerike er bekreftet smittet av salmonella, melder Mattilsynet. Flere dyreklinikker på Østlandet melder om et økende antall katter med symptomer på salmonella. Mattilsynet skal ha beskjed ved mistanke eller funn av sykdommen..

NRK - 1 time siden

130 døde av influensa i Tyskland

Over 79.000 personer er smittet av influensa i Tyskland denne vinteren, skriver NTB. Rundt halvparten av smittetilfellene har kommet de siste to ukene.

NRK - 1 time siden

To tyrkiske soldatar drepne i Syria

To tyrkiske soldatar er drepne og fem såra i eit luftåtak i Idlib-provinsen i Syria, ifølge forsvarsdepartementet i Tyrkia..

NRK - 1 time siden

Utanlandske og tyske blant drepne

Både tyske og utanlandske var blant dei drepne etter skyteepisoden i Hanau i Tyskland i går kveld, melder Reuters. Ni menneske mellom 21 og 44 år mista livet i skytinga..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt