VG > Sport

Torsdag, 01 Oktober, 08:43

VG - 26 mars 20 kl. 20:15

Corona-krise i norsk fotball: – Det handler nesten om å leve eller dø

LØRENSKOG/OSLO (VG) Tilbud til rusavhengige og flyktninger legges på is, ansatte permitteres, sponsorene trekker seg og regnskapene er blodrøde: Flere fotballklubber frykter at corona-epidemien resulterer i at barn og unge slutter på fotball..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
OSLO

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Corona-krisei , norsk, fotballDet , handler, nestenom å , leve eller dø
P4 - 03 mars 20 kl. 07:52

Koronaviruset kan ramme Corona-salget

Produsenten av Corona-øl taper store penger på koronaviruset. Selskapet som står bak ølmerker som Corona, Budweiser og Stella spår ti prosents nedgang i fortjenesten i første kvartal i år. Årsaken er lavere etterspørsel i både butikker og barer i Kina på grunn av koronaviruset.

VG - 13 mars 20 kl. 11:13

Musikkbransjen i corona-krise: – Høyst alvorlig

Norsk kulturliv er i dyp krise på grunn av corona-avlysninger. – Katastrofalt, mener musikkbransjen. Nå krever opposisjonen på Stortinget svar på hva Regjeringen vil foreta seg..

VG - 05 mars 20 kl. 22:47

Finansminister Sanner: – Vil vurdere å gi bedrifter corona-hjelp

Finansminister Jan Tore Sanner (H) hadde corona-møte med NHO torsdag. Han sier det foreløpig ikke er aktuelt, men han åpner for at norske bedrifter som havner i corona-krise, kan få hjelp. Men du slipper lønnskutt..

VG - 06 sep. 20 kl. 11:03

Maja Lunde om sin nye bok: – Dette er dager jeg aldri kommer til å glemme

«De første dagene» er boken Maja Lunde (45) måtte skrive. Det handler om henne, det handler om hennes familie. Det handler om pandemien.

P4 - 29 jan. 20 kl. 08:24

Forbereder seg på de første norske corona-pasientene

Sykehus over hele landet forbereder seg nå på å ta imot de første første norske corona-pasientene. Til nå har 132 mennesker dødd av viruset, og nesten 6000 er antatt smittet. I Tromsø er det daglige busslast med kinesiske turister, men smittevernoverlege i Tromsø, Trond Brattland, sier de er godt forberedt på å motta corona-pasienter:.

P4 - 29 jan. 20 kl. 11:22

Corona-prøver var negative

Ingen av de fem nordmennene som ble testet for å ha corona-viruset er smittet av lungeviruset. Det opplyser Folkehelseinstituttet til NTB. Instituttet har mottatt færre enn fem prøver fra personer som har vært i kontakt med personer som er smittet av Corona-viruset, eller som har vært på reise i utbruddsområdene i Kina..

VG - 13 mars 20 kl. 18:59

Psykolog: 10 tips for å redusere barnas Corona-frykt

Corona-smitten har nådd landet vårt, og vi står nå overfor en unntakstilstand. Barnehagene og skolene er stengt, og i disse dager er mange – både store og små - redde. Hvordan kan du som voksen være med å dempe barnas frykt for Corona-viruset?.

VG - 02 april 20 kl. 09:24

Borten Moe vil ha debatt om det er ok med oppmykning, selv om flere dør av corona

Sp-nestleder og næringslivsleder Ola Borten Moe bryter med den brede politiske enigheten om corona-tiltakene. Han sier vi må tørre å ta debatten en oppmyking av tiltakene kan føre til at flere dør av corona..

NRK - 03 april 20 kl. 08:27

Stopper bryggingen av Corona

Selskapet som står bak ølen Corona, Grupo Modelo, opplyser at de vil slutte å produsere Corona og sine andre merker, melder Reuters. Grunnen er at den meksikanske regjeringen stopper all produksjon i landet som regnes som «ikke-essensiell»..

VG - 13 april 20 kl. 07:59

Registrerer corona-dødsfall på ulik måte: Norske dødstall fem ganger lavere enn i Sverige

Norge og Sverige regner ikke corona-dødsfall på samme måte. Til nå har svenskene registrert fem ganger høyere corona-dødstall enn Norge..

Fler nyheter fra VG

VG - 30 minutter siden

Ny serie med Kristine Riis og Kevin Vågenes tar over for «Side om side» på NRK

Sesong åtte av «Side om side» er utsatt til 2021, og det gir rom for en ny serie. «Familien Lykke» blir å se på NRK på lørdager, med flere NRK-profiler i rollebesetningen..

VG - 1 time siden

Historisk kvinne gir seg - vil ikke si hvorfor

Den første kvinne til å dømme kamper i de fem øverste ligaene i Europa legger opp etter onsdagens tyske supercup-finale, der Erling Braut Haalands Borussia Dortmund tapte 3–2 for Bayern München..

VG - 1 time siden

Busstreiken er over

Busstreiken er avblåst og partene har kommet til enighet..

VG - 1 time siden

Chrissy Teigen og John Legend mistet sønnen: – Dyp sorg

Kjendisparet Chrissy Teigen og John Legend skriver på Twitter at de er i dyp sorg over å ha mistet sin sønn, som skulle få navnet Jack..

VG - 1 time siden

Hareide vil ikke se RBK-flausen mot PSV: – Skal gravlegge den kampen

Fjorårets skrekkopplevelse mot PSV Eindhoven er ikke med i Åge Hareides forberedelser til torsdagens playoff i Europa League..

VG - 10 timer siden

Leah Isadoras hilsen til faren: – Jeg savner deg så mye

På Ari Behns fødselsdag – samme dag som hans urne ble satt ned på Vår Frelsers gravlund – skriver datteren Leah Isadora (15) hvor høyt hun savner faren..

VG - 10 timer siden

Milliardærarving Clare Bronfman dømt til fengsel i sexkult-opprullingen

Clare Bronfman (41) er i New York dømt til over seks år i fengsel for sin rolle i organisasjonen som skal ha holdt unge kvinner som sex-slaver..

VG - 10 timer siden

Juan Mata i hovedrollen da Manchester United slo Brighton i ligacupen

(Brighton - Manchester United 0–3) Kun tre av 22 spillere fikk «fornyet tillit» fra lørdagens kamp mellom samme motstandere. Juan Mata var blant de nye fjesene som takket og bukket da han fikk sjansen..

VG - 13 timer siden

Verdensstjernene må sitte i karantene i Stavanger: – Klar fordel for Magnus

Mens fotball- og håndballspillere får et ganske mykt corona-opphold i Norge, må verdens beste sjakkspillere sitte i karantene i ti dager før Norway Chess, som starter mandag..

VG - 14 timer siden

Sliteseier for Ruud – møter verdensstjerne i neste runde

(Ruud-Paul 6–1, 1–6, 6–3, 1–6, 6–3) Casper Ruud (21) måtte grave dypt for å kjempe seg videre mot Tommy Paul (23). I neste runde av French Open møter han verdenstreer Dominic Thiem..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt