E24 > Økonomi

Tuesday, 18 December, 20:12

E24 - 19 Nov 18 kl. 19:48

Corbyn vil stanse EU-utmelding uten avtale

Den britiske opposisjonslederen Jeremy Corbyn sier Labour vil forsøke å hindre at Storbritannia melder seg ut av EU uten at en brexit-avtale er vedtatt..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Jeremy Corbyn, Labour, Storbritannia, EU

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Corbyn, vil, stanse, EU-utmelding, uten, avtale
NRK - 26 Sep 18 kl. 10:11

Corbyn vil ha grønn revolusjon

Labours partileder Jeremy Corbyn lover solcellepaneler på alle egnede tak og tusenvis av nye vindmøller. Den nye klimaplanen vil bli lagt fram når Corbyn holder sin tale til Labours landsmøte onsdag, skriver avisene The Guardian og The Independent..

NRK - 19 Nov 18 kl. 19:34

Vil hindre utmelding utan avtale

Den britiske opposisjonsleiaren Jeremy Corbyn seier Labour vil forsøke å hindre at Storbritannia melder seg ut av EU utan at ein brexit-avtale er vedteken. Tidlegare ba han Theresa May om å trekkje tilbake forslaget til skilsmisseavtale med EU..

NRK - Igår: 19:18

Corbyn fremjer mistillit mot May

Labour-leiar Jeremy Corbyn fremjer mistillitsforslag mot Storbritannias statsminister Theresa May, ifølge AP. Forslaget er fyrst og fremst symbolsk fordi det ikkje gjeld regjeringa og kjem etter at May utsette røystinga om ein brexit-avtale til 2019..

NRK - 23 Sep 18 kl. 15:11

Labour-leder: Jeg er antirasist

Leder av det britiske arbeiderpartiet Labour, Jeremy Corbyn, brukte store deler av landsmøtet til å benekte at han er rasist.Corbyn har en en rekke ganger blitt beskyldt for å være antisemitt og for å dekke over antisemittiske holdninger i partiet..

NRK - 13 Nov 18 kl. 19:07

Corbyn truer med å stemme nei

Labour vil stemme mot den fremforhandlede brexit-avtalen, hvis avtalen ikke møter partiets krav og den ikke er bra for hele landet. Det sier Labours leder Jeremy Corbyn..

NRK - 18 Nov 18 kl. 10:07

– Kan ikke støtte brexitavtale

Labour-leder Jeremy Corbyn sier partiet ikke kan støtte statsminister Theresa Mays forslag til brexitavtale, ifølge Reuters. Dersom avtalen stemmes ned i Parlamentet, må regjeringen reforhandle med EU, sier Corbyn..

NRK - 26 Nov 18 kl. 20:08

– Brexitavtalen er selvskading

Brexitavtalen som den britiske regjeringen har inngått med EU, er selvskading, mener Labour-leder Jeremy Corbyn. – Underhuset har ikke noe annet valg enn å avvise denne avtalen, sier Corbyn. Avtalen skal stemmes over 11.

NRK - 23 Sep 18 kl. 17:29

Corbyn støtter ny brexit-avstemning

Partileder for Labour, Jeremy Corbyn sier han støtter en ny folkeavstemning om EU-spørsmålet dersom partiet ønsker det. Labour-ledelsen vil heller ha nyvalg dersom Theresa May ikke får støtte i Parlamentet for den endelige brexitavtalen..

NRK - 18 Nov 18 kl. 10:30

– Ikke ny brexitavstemning nå

Labour-leder Jeremy Corbyn sier en ny brexitavstemningen er en mulighet i framtida, men ikke nå, skriver Reuters. Corbyn sier videre at en eventuell Labour-regjering vil si til EU at det avtaleutkastet som er fremforhandlet, ikke er akseptabelt..

NRK - 15 Nov 18 kl. 13:00

Ber May trekke brexit-avtale

Labour-leder, Jeremy Corbyn ber statsminister Theresa May om å trekke utkastet til brexit-avtale. Hvis hun ikke gjør det, vil Parlamentet stemme utkastet ned, ifølge Corbyn..

Fler nyheter fra E24

E24 - 30 minutter siden

Protector trekker seg ut av boligselgerforsikring

Etter et år med flere resultatsmeller knyttet til boligselgerforsikring, sier Protector nå stopp. .

E24 - 1 time siden

Analytiker: – Retail-apokalypsen traff XXL først

Ekspertene som følger XXL visste at selskapet jobbet i motvind, men at de skulle bomme på Black Friday hadde de ikke trodd..

E24 - 3 timer siden

XXL varsler Black Friday-smell: Fersk toppsjef går av

XXL-sjef Ulf Bjerknes har besluttet å trekke seg som administrerende direktør etter det som omtales som et skuffende fjerdekvartal. .

E24 - 3 timer siden

Ny XXL-sjef forsvinner etter grusomt fjerde kvartal - IR-sjefen tar over styringen

XXL-sjef Ulf Bjerknes har besluttet å trekke seg som administrerende direktør etter det som omtales som et skuffende fjerdekvartal. Det opplyser selskapet i en børsmelding..

E24 - 3 timer siden

United-aksjen stiger etter Mourinho-sparking

Manchester United sparket tirsdag manager José Mourinho. På New York-børsen tas beskjeden imot med optimisme. .

E24 - 4 timer siden

Årets svakeste krone: Valutastrateg tror vi ser 10-tallet mot euro innen nyttår

Oljeprisfall og investorer med liten appetitt på risiko senker den norske valutaen. I markedet koster nå euroen nærmere 9,9 kroner, mens dollaren ikke har vært dyrere siden mai 2017..

E24 - 5 timer siden

Bergen kommune får straffegebyr på 1,6 millioner kroner etter sikkerhetsbrist

Datatilsynet straffer Bergen kommune med et gebyr på 1,6 millioner kroner etter at en elev tok seg inn i skolenes datasystem i sommer..

E24 - 6 timer siden

Utsetter beslutning om bygging av varehus – igjen

Ikea lovet svar om varehus-bygging i desember, men trenger nå enda mer tid for å ta en beslutningen, og gir ingen ny frist..

E24 - 7 timer siden

Bedriftsforbundet om ny sykelønns-fredning: – Et svik

Den nye IA-avtale som ble underskrivet tirsdag freder sykelønnen i fire nye år. En enorm skuffelse, sier Bedriftsforbundet..

E24 - 7 timer siden

484 milliarder blåst bort siden toppen på Oslo Børs: – Dette året har gått i bøtta

Uroen i markedet fortsetter tirsdag. På Oslo Børs er årets oppgang visket bort. – Dette året har gått i bøtta, sier finansmann Jan Petter Sissener..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt