E24 > Økonomi

Thursday, 21 February, 06:40

E24 - 19 Nov 18 kl. 19:48

Corbyn vil stanse EU-utmelding uten avtale

Den britiske opposisjonslederen Jeremy Corbyn sier Labour vil forsøke å hindre at Storbritannia melder seg ut av EU uten at en brexit-avtale er vedtatt..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Jeremy Corbyn, Labour, Storbritannia, EU

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Corbyn, vil, stanse, EU-utmelding, uten, avtale
NRK - 26 Sep 18 kl. 10:11

Corbyn vil ha grønn revolusjon

Labours partileder Jeremy Corbyn lover solcellepaneler på alle egnede tak og tusenvis av nye vindmøller. Den nye klimaplanen vil bli lagt fram når Corbyn holder sin tale til Labours landsmøte onsdag, skriver avisene The Guardian og The Independent..

NRK - 19 Nov 18 kl. 19:34

Vil hindre utmelding utan avtale

Den britiske opposisjonsleiaren Jeremy Corbyn seier Labour vil forsøke å hindre at Storbritannia melder seg ut av EU utan at ein brexit-avtale er vedteken. Tidlegare ba han Theresa May om å trekkje tilbake forslaget til skilsmisseavtale med EU..

NRK - 22 Jan 19 kl. 08:25

Corbyn åpner for ny folkeavstemning

I en erklæring mandag uttalte Labour-leder Jeremy Corbyn at muligheten for en ny folkeavstemmning om Brexit må vurderes. Ifølge statsminister Theresa May er dette uaktuelt fordi hun mener det kan undergrave troen på demokratiet..

Hegnar.no - 10 Jan 19 kl. 17:24

Corbyn krever nyvalg for å løse brexit-floken

Labours-leder Jeremy Corbyn sier han vil reforhandle brexitavtalen med EU dersom han kommer til makten, og krever nyvalg for å løse den fastlåste situasjonen..

NRK - 07 Feb 19 kl. 10:23

Corbyn med brexit-brev til May

Opposisjonsleder Jeremy Corbyn har skrevet et brev til statsminister Theresa May der han beskriver i detalj om hva som skal til for at Labour skal støtte en brexitavtale med EU. Han mener blant annet at en tollunion er nødvendig for å sikre handel..

NRK - 17 Dec 18 kl. 19:18

Corbyn fremjer mistillit mot May

Labour-leiar Jeremy Corbyn fremjer mistillitsforslag mot Storbritannias statsminister Theresa May, ifølge AP. Forslaget er fyrst og fremst symbolsk fordi det ikkje gjeld regjeringa og kjem etter at May utsette røystinga om ein brexit-avtale til 2019..

Aftenposten - 19 Dec 18 kl. 16:37

Corbyn anklages for å ha kalt May «en dum kvinne»

Labour-leder Jeremy Corbyn havnet i trøbbel etter at han angivelig kalte statsminister Theresa May «en dum kvinne» under en spørretime i Underhuset..

Aftenposten - 19 Dec 18 kl. 16:37

Corbyn nekter for å ha kalt May «dum kvinne»

Labour-leder Jeremy Corbyn havnet i trøbbel etter at han angivelig kalte statsminister Theresa May «en dum kvinne» under en spørretime i Underhuset..

NRK - 23 Sep 18 kl. 15:11

Labour-leder: Jeg er antirasist

Leder av det britiske arbeiderpartiet Labour, Jeremy Corbyn, brukte store deler av landsmøtet til å benekte at han er rasist.Corbyn har en en rekke ganger blitt beskyldt for å være antisemitt og for å dekke over antisemittiske holdninger i partiet..

Hegnar.no - 22 Jan 19 kl. 08:54

Corbyn åpner for folkeavstemning

Labour-lederen Jeremy Corbyn åpner for muligheten for en ny folkeavstemning om EU i Storbritannia..

Fler nyheter fra E24

E24 - 30 minutter siden

Milliondryss over Arbeiderpartiet fra LO i valgkampen

LOs største forbund, Fagforbundet, gir Arbeiderpartiet 6 millioner kroner etter at partisekretær Kjersti Stenseng ba om penger for å vinne årets valgkamp..

E24 - 15 minutter siden

Avslår søknader om salg av e-sigaretter

Helsedirektoratet har så langt avslått «i underkant av 10 søknader» fra firmaer om dispensasjon om å selge e-sigaretter med nikotin..

E24 - 15 minutter siden

Skuffende PMI-tall fra Japan: – Sannsynligheten for en resesjon i Japan i 2019 øker

Svakeste industritall på nesten seks år.

E24 - 15 minutter siden

Reuters: USA og Kina med utkast til seks intensjonsavtaler

Forhandlere fra USA og Kina legger opp til intensjonsavtaler for IP, tjenester, teknologioverføring, landbruk, valuta og handelsbarrierer i nye samtaler..

E24 - 30 minutter siden

Bonde tiltalt for smugling av 2.100 tonn korn

En bonde fra Østfold er tiltalt for å ha unndratt toll ved innførsel av korn fra Sverige mellom 2011 og 2014. Mannen nekter straffskyld..

E24 - 8 timer siden

Slik skal May og Juncker redde brexitavtalen

Etter et «konstruktivt» møte i Brussel onsdag kveld letter EU og Storbritannia på sløret om hvordan de har tenkt å gå fram i sluttfasen av brexitsamtalene..

E24 - 8 timer siden

Norge vil vinne europeisk romkappløp

Norge har en stor mulighet til å vinne det kommersielle romkappløpet i Europa, men da må vi komme i gang nå, sier Odd Roger Enoksen i Andøya Space Center (ASC)..

E24 - 8 timer siden

Hval sjokoladefabrikk: Gir sukkeravgiften skylden for millionunderskudd og permitteringer

2018 ble et år Hval sjokoladefabrikk ikke vil se tilbake på med glede. De tapte fem millioner kroner - og måtte permittere ansatte for første gang. .

E24 - 10 timer siden

Fed advarer mot økt nedsiderisiko i amerikansk økonomi

Den amerikanske sentralbanken understreker at tålmodighet er en nøkkelfaktor i pengepolitikken fremover..

E24 - 13 timer siden

Kronikk: Norge trenger grønne datasentre – uten kjepper i hjulene

I budsjettforliket fjernet regjeringen elavgift-fritak for norske datasenter. Et stort feilgrep, skriver 12 bransjeaktører i denne kronikken..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt