Aftenposten > Nyheter

Wednesday, 22 January, 07:31

Aftenposten - 10 Sep 19 kl. 16:41

Corbyn vil gå til valg på ny folkeavstemning om brexit

Labour-leder Jeremy Corbyn sier han vil gå til valg på å holde en ny folkeavstemning om brexit når det blir enighet om nyvalg i Storbritannia..
Les mer på Aftenposten Bilden deled av Aftenposten via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Jeremy Corbyn, Storbritannia

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Corbyn, vil, , til, valgpå ny , folkeavstemningom , brexit
P4 - 22 Nov 19 kl. 22:37

Corbyn med løfte om ny avtale

Storbritannias opposisjonsleder Jeremy Corbyn sier han kommer til å holde seg nøytral hvis det blir en ny folkeavstemning om brexit. Hvis Labour vinner valget 12. desember og Corbyn blir statsminister, lover han å forhandle frem en ny brexitavtale og deretter la britene stemme over den nye avtalen i en folkeavstemning.

P4 - 13 Dec 19 kl. 17:04

Corbyn går av neste år

Leder for Labour i Storbritannia, Jeremy Corbyn, går av etter valgnederlaget i går. Corbyn ledet partiet til sitt dårligste parlamentsvalg siden 1935, mens Boris Johnson gjorde et brakvalg, og sikret seg rent flertall i Underhuset. Corbyn antydet i natt at han ikke ville lede partiet inn i neste valg, og bekrefter altså nå sin avgang allerede neste år..

NRK - 22 May 19 kl. 09:30

Ber Corbyn om å redde brexit-avtale

Statsminister i Storbritannia Therese May ber Labour-leder Jeremy Corbyn om å inngå kompromiss og støtte brexit-avtalen hun skal legge frem i Underhuset i juni. Corbyn sier at opposisjonsparti hans ikke kan stemme for utmeldingsavtalen til May..

NRK - 26 Nov 19 kl. 23:55

Corbyn vil ikke si unnskyld

Labour-leder Jeremy Corbyn nekter å be britiske jøder om unnskyldning etter skarp kritikk mot det som blir oppfattet som antisemittisme innad i Labour-partiet, skriver Sky News. Corbyn sier alle religiøse samfunn har rett på beskyttelse..

NRK - 18 Dec 19 kl. 10:15

Blair hudfletter Corbyn

Tidligere Labour-statsminister Tony Blair går hardt ut mot avtroppende partileder Jeremy Corbyn, etter det knusende valgnederlaget mot Boris Johnson. Blair sier Corbyn er personifiseringen av «kvasi-revolusjonær sosialisme», skriver Reuters..

NRK - 13 Dec 19 kl. 04:24

Corbyn varsler at han går av

Labour-leder Jeremy Corbyn varslet natt til fredag at han vil gå av som partileder. – Jeg kommer ikke til å lede partiet i kommende valg, sa Corbyn i en tale til partimedlemmer i Islington. Han sa at han vil lede partiet til en etterfølger er klar..

NRK - 18 Sep 19 kl. 13:59

Corbyn ønsker ny folkeavstemning

Labour-leder Jeremy Corbyn gjentar at han ønsker en ny folkeavstemning om brexit og antyder at han ikke vil velge side før en slik avstemning. Om Corbyn vinner det neste valget i Storbritannia vil han forhandle frem en mykere utmelding med EU..

P4 - 13 Dec 19 kl. 05:15

Corbyn varsler sin avgang

Labour-leder Jeremy Corbyn varslet i natt at han vil gå av som partileder. – Jeg kommer ikke til å lede partiet i fremtidige valg, sa Corbyn i en tale etter at nederlaget var klart. Men han vil lede partiet til en etterfølger er klar..

NRK - 19 Oct 19 kl. 11:12

Corbyn ut mot brexit-plan

Labour-leder Jeremy Corbyn går hardt ut mot statsminister Boris Johnsons brexit-plan i Underhuset og kaller den en katastrofe for britiske arbeidere. – Denne avtalen inneholder tomme løfter om arbeidernes rettigheter og miljøet, tordnet Corbyn..

NRK - 13 Dec 19 kl. 02:09

Labour-politiker ber Corbyn om å gå

Labours parlamentariker Gareth Snell sier valgdagsmålingene er en katastrofe for partiet og ber partileder Jeremy Corbyn gå av. – Ja, sier Snell tydelig til BBC på spørsmål om Corbyn og Labours finanspolitiske talsmann John McDonnell bør trekke seg..

Fler nyheter fra Aftenposten

Aftenposten - 1 time siden

Frykter at lungeviruset kan mutere

Beijing (NTB-AFP-AP): Det er mulig at det nye lungeviruset kan mutere og spre seg ytterligere, sier den kinesiske helsekommisjonen. Ni personer har så langt dødd av coronaviruset..

Aftenposten - 30 minutter siden

22 timer mellom EM-kampene. Nå reagerer Norge-stjernene

- Jeg synes ikke noe om det, sier Christian O’Sullivan..

Aftenposten - 1 time siden

Brann i Nordland. En person ikke gjort rede for.

En person er ikke gjort rede for etter en boligbrann på Bognes i Hamarøy kommune i Nordland natt til onsdag. Eneboligen er nedbrent..

Aftenposten - 1 time siden

Toyota og Honda tilbakekaller seks millioner biler med airbagfeil

Detroit (NTB-AP): To ulike feil med airbager tvinger Toyota og Honda til å tilkalle seks millioner biler verden over. Begge problemene utgjør en fare for bilistene..

Aftenposten - 1 time siden

Ni døde av lungevirus i Kina

Beijing (NTB-AFP-AP): Antall mennesker som har dødd av det nye lungeviruset, har steget til ni. 440 personer er smittet i Kina, opplyser helsemyndighetene..

Aftenposten - 7 timer siden

Johnson gikk på nederlag i Overhuset

Statsminister Boris Johnson har tapt flere avstemninger i det britiske Overhuset om brexitlovgivningen. Denne gangen dreide det seg om flyktningbarn..

Aftenposten - 8 timer siden

Arsenal berget uavgjort med ti mann i London-derby

Chelsea vant skuddstatistikken 19–2, scoret to mål og hadde én mann mer på banen i over en time. Likevel ble det poengtap hjemme mot Arsenal..

Aftenposten - 10 timer siden

Premier League direkte: Arsenal med ti mann slo tilbake igjen

Følg byderbyet Chelsea - Arsenal her..

Aftenposten - 8 timer siden

Agüero trengte bare fem minutter på å berge Manchester City

Innbytter Sergio Agüero hadde vært på banen drøyt fem minutter da han satte inn målet som ga Manchester City tre nye poeng..

Aftenposten - 11 timer siden

Norge klare for semifinalen. Nå tar Berge et nytt grep før neste EM-kamp.

Norge herjet tidvis med Island tirsdag. Mot Slovenia kan mange av de beste norske spillerne bli sittende på benken..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt