NRK > Nyheter

Wednesday, 22 January, 06:44

NRK - 18 Sep 19 kl. 13:59

Corbyn ønsker ny folkeavstemning

Labour-leder Jeremy Corbyn gjentar at han ønsker en ny folkeavstemning om brexit og antyder at han ikke vil velge side før en slik avstemning. Om Corbyn vinner det neste valget i Storbritannia vil han forhandle frem en mykere utmelding med EU..
Les mer på NRK


Les mer om:
Jeremy Corbyn, Corbyn, Storbritannia, EU

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Corbyn, ønskerny , folkeavstemning
P4 - 22 Nov 19 kl. 22:37

Corbyn med løfte om ny avtale

Storbritannias opposisjonsleder Jeremy Corbyn sier han kommer til å holde seg nøytral hvis det blir en ny folkeavstemning om brexit. Hvis Labour vinner valget 12. desember og Corbyn blir statsminister, lover han å forhandle frem en ny brexitavtale og deretter la britene stemme over den nye avtalen i en folkeavstemning.

P4 - 09 Jul 19 kl. 12:49

Vil ha folkeavstemning om Brexit

Labour-leder Jeremy Corbyn vil ha en ny folkeavstemning om Brexit. Corbyn vil at britenes nye statsminister, som skal være klar om to uker, skal gå inn for en ny folkeavstemning, det skriver han i et brev til partimedlemmene, melder Sky News..

NRK - 09 Jul 19 kl. 13:04

Corbyn ber om ny folkeavstemning

Labour-leder Jeremy Corbyn skriver i et brev til partiets medlemmer at Storbritannias neste statsminister bør holde en folkeavstemning om Brexit-avtalen, ifølge Reuters..

Aftenposten - 10 Sep 19 kl. 16:41

Corbyn vil gå til valg på ny folkeavstemning om brexit

Labour-leder Jeremy Corbyn sier han vil gå til valg på å holde en ny folkeavstemning om brexit når det blir enighet om nyvalg i Storbritannia..

NRK - 16 Jun 19 kl. 10:21

Spør medlemmer om folkeavstemning

Labour skal neste måned spørre sine medlemmer om de ønsker en ny folkeavstemning om Brexit, sier en kilde i partiet til The Independent. Det ventes et ja fra medlemmene, som kan tvinge Labour-leder Jeremy Corbyn til å gå inn for en ny avstemning..

VG - 09 Jul 19 kl. 13:41

Corbyn vil ha ny folkeavstemning om Brexit

Labour-leder Jeremy Corbyn utfordrer nå Storbritannias neste statsminister til å utlyse ny folkeavstemning om Brexit..

Aftenposten - 09 Jul 19 kl. 14:17

Corbyn krever ny folkeavstemning om brexit

Labour vil heller bli værende i EU ennå gå ut uten avtale eller med en toryavtale, erklærer partileder Jeremy Corbyn..

P4 - 13 Dec 19 kl. 17:04

Corbyn går av neste år

Leder for Labour i Storbritannia, Jeremy Corbyn, går av etter valgnederlaget i går. Corbyn ledet partiet til sitt dårligste parlamentsvalg siden 1935, mens Boris Johnson gjorde et brakvalg, og sikret seg rent flertall i Underhuset. Corbyn antydet i natt at han ikke ville lede partiet inn i neste valg, og bekrefter altså nå sin avgang allerede neste år..

NRK - 26 Nov 19 kl. 23:55

Corbyn vil ikke si unnskyld

Labour-leder Jeremy Corbyn nekter å be britiske jøder om unnskyldning etter skarp kritikk mot det som blir oppfattet som antisemittisme innad i Labour-partiet, skriver Sky News. Corbyn sier alle religiøse samfunn har rett på beskyttelse..

NRK - 18 Dec 19 kl. 10:15

Blair hudfletter Corbyn

Tidligere Labour-statsminister Tony Blair går hardt ut mot avtroppende partileder Jeremy Corbyn, etter det knusende valgnederlaget mot Boris Johnson. Blair sier Corbyn er personifiseringen av «kvasi-revolusjonær sosialisme», skriver Reuters..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

En rekke fjelloverganger stengt

Av fjellovergangene mellom øst og vest er det kun Filefjell som er åpen for normal trafikk onsdag morgen. Hardangervidda, Hol-Aurland, Strynefjellet og Tyin-Årdal er stengt. Mens det er kolonnekjøring på Haukelifjell og Hemsedalsfjellet..

NRK - 1 time siden

Senatet sa nei til flere forslag

Senatet i USA avvist natt til onsdag en rekke forslag fra Demokratene i riksrettssaken mot president Donald Trump. Tre ulike forslag om utlevering av e-poster og andre dokumenter fra Det hvite hus ble nedstemt av det republikanske flertallet..

NRK - 45 minutter siden

Weinstein-saken for retten onsdag

Den tidligere filmmogulen Harvey Weinsteins forsvarere er ventet å gå hardt ut mot kvinnene som har anklaget ham for voldtekt når rettssaken starter onsdag. Rettsaken omhandler kun en tiltale for voldtekt og seksuelle overgrep mot to kvinner..

NRK - 1 time siden

Senatet sa nei til å kreve innsyn

Senatet i USA har avvist flere forslag fra Demokratene om å kreve innsyn i dokumenter og e-poster i riksrettsaken mot president Donald Trump. Tre ulike forslag om utlevering av e-poster og andre dokumenter fra Det hvite hus ble nedstemt..

NRK - 1 time siden

Evakuert to nabohus

Røykdykkere har vært inne i huset som brenner på Kjelvene nær Klepp sentrum, uten å finne personer. Det er registrert en kvinne på adressen. Brannvesenet har ikke kontroll på brannen, men det er ikke fare for spredning til nabohus..

NRK - 1 time siden

Nesten en halv milliard uten arbeid

Nesten 470 millioner mennesker er for tiden arbeidsledige eller mangler nok arbeid til å leve et anstendig liv, ifølge FNs arbeidsorganisasjon ILOs årlige rapport. – Situasjonen er verre enn vi tidligere trodde, sier ILOs toppsjef Guy Ryder..

NRK - 1 time siden

Husbrann i Klepp

Det brenner onsdag morgen i et hus i Klepp i Rogaland. Politiet har foreløpig ikke kontroll på beboerne. Fem personer er evakuert fra nærliggende hus, melder Sør-Vest politidistrikt..

NRK - 1 time siden

KLP inn i søksmål mot Danske Bank

KLP krever sammen med over 60 andre investorer milliarderstatning fra Danske Bank på grunn av hvitvaskingssaken. Det bekrefter fondsforvalteren til Dagens Næringsliv. KLP mener de har tapt penger som følge av det store fallet i aksjekursen..

NRK - 1 time siden

En person savnet etter brann

Nødetatene rykket tidlig onsdag morgen ut til brann i en enebolig på Bognes i Tysfjord kommune. – Huset er nedbrent. En person som har tilhold i huset er ikke gjort rede for.

NRK - 2 timer siden

Netflix spår tregere vekst

Strømmetjenesten Netflix øker antallet abonnementer, men venter seg hardere konkurranse om seerne framover. Selskapet overgikk likevel forventningene for fjerde kvartal i 2019 med en fortjeneste på 587 millioner dollar, nær 5,3 milliarder kroner..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt