NRK > Nyheter

Thursday, 14 November, 12:42

NRK - 18 Sep 19 kl. 13:59

Corbyn ønsker ny folkeavstemning

Labour-leder Jeremy Corbyn gjentar at han ønsker en ny folkeavstemning om brexit og antyder at han ikke vil velge side før en slik avstemning. Om Corbyn vinner det neste valget i Storbritannia vil han forhandle frem en mykere utmelding med EU..
Les mer på NRK


Les mer om:
Jeremy Corbyn, Corbyn, Storbritannia, EU

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Corbyn, ønskerny , folkeavstemning
P4 - 09 Jul 19 kl. 12:49

Vil ha folkeavstemning om Brexit

Labour-leder Jeremy Corbyn vil ha en ny folkeavstemning om Brexit. Corbyn vil at britenes nye statsminister, som skal være klar om to uker, skal gå inn for en ny folkeavstemning, det skriver han i et brev til partimedlemmene, melder Sky News..

NRK - 09 Jul 19 kl. 13:04

Corbyn ber om ny folkeavstemning

Labour-leder Jeremy Corbyn skriver i et brev til partiets medlemmer at Storbritannias neste statsminister bør holde en folkeavstemning om Brexit-avtalen, ifølge Reuters..

Aftenposten - 10 Sep 19 kl. 16:41

Corbyn vil gå til valg på ny folkeavstemning om brexit

Labour-leder Jeremy Corbyn sier han vil gå til valg på å holde en ny folkeavstemning om brexit når det blir enighet om nyvalg i Storbritannia..

NRK - 16 Jun 19 kl. 10:21

Spør medlemmer om folkeavstemning

Labour skal neste måned spørre sine medlemmer om de ønsker en ny folkeavstemning om Brexit, sier en kilde i partiet til The Independent. Det ventes et ja fra medlemmene, som kan tvinge Labour-leder Jeremy Corbyn til å gå inn for en ny avstemning..

VG - 09 Jul 19 kl. 13:41

Corbyn vil ha ny folkeavstemning om Brexit

Labour-leder Jeremy Corbyn utfordrer nå Storbritannias neste statsminister til å utlyse ny folkeavstemning om Brexit..

Aftenposten - 09 Jul 19 kl. 14:17

Corbyn krever ny folkeavstemning om brexit

Labour vil heller bli værende i EU ennå gå ut uten avtale eller med en toryavtale, erklærer partileder Jeremy Corbyn..

NRK - 19 Oct 19 kl. 11:12

Corbyn ut mot brexit-plan

Labour-leder Jeremy Corbyn går hardt ut mot statsminister Boris Johnsons brexit-plan i Underhuset og kaller den en katastrofe for britiske arbeidere. – Denne avtalen inneholder tomme løfter om arbeidernes rettigheter og miljøet, tordnet Corbyn..

P4 - 28 Aug 19 kl. 15:26

Corbyn ber om møte

Labour-leder Jeremy Corbyn har nå bedt om et møte med dronning Elizabeth for å snakke om statsminister Boris Johnsons planer om å suspendere Parlamentet. Det melder Sky News. Johnson vil be dronningen om en fem uker lang nedstenging i midten av september og fem uker framover.

NRK - 03 Sep 19 kl. 12:08

– Corbyn vil stemme for nyvalg

The Suns politiske redaktør Tom Newton Dunn erfarer på Twitter at Jeremy Corbyn sier Corbyn vil be sine folk stemme for et nyvalg med 14. oktober, med en «mekanisme» for å utsette Brexit. – Er det i det hele tatt mulig, skriver Dunn rett etter..

NRK - 31 Oct 19 kl. 19:21

Corbyn anklager Trump

Opposisjonsleder i Storbritannia Jeremy Corbyn anklager USAs president Donald Trump for å blande seg inn i det britiske valget. Trump har skrytt av statsminister Boris Johnson og sa i dag det ville vært «så dårlig» å få Corbyn som statsminister..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Dropper kampen om to akuttsykehus

Bunadsgeriljaen dropper kampen om to akuttsykehus på Helgeland. I en pressemelding skriver Line Rønning Føsker at ett akuttsykehus på kysten er den beste løsningen for innbyggerne, etter at forslaget om to sykehus falt i Helsekomiteen på Stortinget..

NRK - 30 minutter siden

Norges Bank lanserte ny tusenlapp

Norges Bank lanserte den nye 1000-kroneseddelen i Bergen torsdag. Seddelen er den åttende i rekken av tusenlapper og har en bølge som hovedmotiv. På baksiden ser man horisonten på havet..

NRK - 16 timer siden

Sletta milliardar av falske kontoar

Det sosiale mediumet Facebook har sletta 5,4 milliardar falske kontoar hittil i år. Mange av dei blei sletta rett etter dei blei oppretta..

NRK - 30 minutter siden

Blir høring om trygdeskandalen

Stortingets kontroll- og konstitusjonskomité har bestemt at det blir høring i saken om trygdeskandalen. De sender ti nye spørsmål til arbeidsministeren, justisministeren og også ett til Sivilombudsmannen. Høringen vil skje når spørsmålene er besvart..

NRK - 45 minutter siden

Nye Deichman bibliotek åpner i mars

Det nye hovedbiblioteket i Oslo åpner 28. mars neste år. Biblioteket i Bjørvika skulle vært ferdig i 2016, men store vannlekkasjer forsinket prosessen.

NRK - 1 time siden

Skal være hele året på Svalbard

Sysselmannsskipet «Polarsyssel» får nå penger til å seile året rundt på Svalbard, skriver Svalbardposten. I forslaget til statsbudsjett økte seilingstida fra ni til ti måneder. Stortingsgruppene har nå blitt enige om å øke dette til 12 måneder..

NRK - 1 time siden

Flere barn får diabetes

I dag er «Verdens diabetesdag», og ferske tall viser at stadig flere barn og unge i Norge får diabetes type 1. Tallet øker hvert år, og forskerne vet ikke hvorfor. Ifjor fikk 431 barn og unge sykdommen..

NRK - 1 time siden

Lippestad vil ha mer likhet i loven

Advokat Geir Lippestad mener trygdeskandalen er et typisk eksempel på hvordan urettferdighet fortsatt rammer dem som har falt utenfor, skriver Velferd.no. Lippestad er ny styreleder i ASVL og mener det er behov for et mer inkluderende samfunn..

NRK - 1 time siden

Dømt for trusler

Romsdal tingrett har dømt en mann i slutten av 20-årene til fengsel i 20 dager for å ha truet en annen mann med kniv etter en krangel om skyss. Mannen er også tidligere dømt for trusler og vold. Han får inndratt flere kniver og et balltre..

NRK - 1 time siden

NTNU ber studenter reise hjem

Ledelsen på NTNU oppfordrer studenter til i Hongkong til å forlate byen, skriver VG. Skolen opplyser at de fem studentene de for tiden har i byen, har det bra. – På grunn av utrygge forhold er det best de forlater byen, skriver NTNU til avisen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt