VG > Utenriks

Friday, 21 September, 03:42

VG - 16 Apr 18 kl. 05:05

Comey om Trump: - Behandler kvinner som de er stykker med kjøtt

NEW YORK (VG) Donald Trump kaller ham en dum, svak, sleip slimål som fortjener fengsel. Det er ingenting sammenlignet med hva James Comey mener om USAs president..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
NEW YORK, Trump, James Comey, USAs

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Comeyom , Trump, Behandler, kvinnersom de er , stykker, med kjøtt
VG - 16 Apr 18 kl. 04:33

Comey om Trump: Behandler kvinner som kjøtt

NEW YORK (VG) Donald Trump kaller ham en dum, svak, sleip slimål som fortjener fengsel. Det er ingenting sammenlignet med hva James Comey mener om USAs president..

VG - 16 Apr 18 kl. 05:15

Comey om Trump: – Behandler kvinner som de er kjøttstykker

NEW YORK (VG) Donald Trump kaller ham en dum, svak, sleip slimål som fortjener fengsel. Det er ingenting sammenlignet med hva James Comey mener om USAs president..

P4 - 16 Apr 18 kl. 15:40

Trump kaller Comey kriminell

Ordkrigen mellom Donald Trump og James Comey, som ble sparket som FBI-direktør, fortsetter. Etter at Comey i går sa i et intervju med programmet "60 Minutes" at Trump er moralsk uskikket til å være USAs president svarer nå Trump på Twitter. Trump skriver at Comey gjorde mye ulovlig og at han baserte avgjørelser han tok i e-postsaken til Hillary Clinton på meningsmålingene..

P4 - 11 Apr 18 kl. 18:35

Comey sammenlinger Trump med mafiasjef

FBIs tidligere sjef, James Comey, sammenligner USAs president Donald Trump med en mafiasjef. Det går frem i et kommende intervju med Comey, gjort av ABC, i forbindelse med hans kommende bok. Ifølge kilder tett på intervjuet vil Comey komme med uttalelser som vil sjokkere presidenten og andre.

P4 - 13 Apr 18 kl. 14:25

Trump: Comey er en løgner

- Tidligere FBI-direktør James Comey er en løgner. Det skriver USAs president Donald Trump på Twitter fredag ettermiddag. Comey, som fikk sparken av Trump, skriver i sin memoarbok at presidenten er den fødte løgner og en uetisk leder som drives av sitt eget ego.

Hegnar.no - 16 Apr 18 kl. 06:00

Comey: Trump er moralsk uskikket og en serieløgner

I et TV-intervju i forbindelse med sin nye bok serverer tidligere FBI-sjef James Comey kraftig kost i retning president Donald Trump. .

NRK - 20 Apr 18 kl. 09:40

Kastar nytt lys over Trump-møter

Nyheitsbyrået AP har fått tilgang til 15 sider med tidlegare FBI-sjef James Comey sine notat som dekker sju møter med Trump i vekene og månadene før Comey vart sparka i mai 2017. Presidenten drøfta eit breitt spekter av saker med FBI-sjefen..

NRK - 20 Apr 18 kl. 09:40

Kastar nytt lys over Trump-møte

Nyheitsbyrået AP har fått tilgang til 15 sider med tidlegare FBI-sjef James Comey sine notat som dekker sju møte med Trump i vekene og månadene før Comey vart sparka i mai 2017. Presidenten drøfta eit breitt spekter av saker med FBI-sjefen..

Aftenposten - 16 Apr 18 kl. 05:42

Comey: Trump er moralsk uskikket og en serieløgner

I et TV-intervju i forbindelse med sin nye bok serverer tidligere FBI-sjef James Comey kraftig kost om president Donald Trump..

NRK - 12 Apr 18 kl. 23:30

Sammenligner Trump med «mafiaboss»

Tidligere FBI-direktør James Comey sammenligner president Donald Trumps sin lederstil med en «mafiaboss'» i sin nye bok, ifølge AP. Comey skriver at Trump skal ha forsøkt å presse ham i etterforskningen om russisk innblanding i presidentvalget i 2012..

Fler nyheter fra VG

VG - 1 time siden

FBI-rapport: Kvinner står bak under fire prosent av skyteepisoder

Torsdag ettermiddag norsk tid, mistet fire personer livet i en skyteepisode i Maryland i USA. Den antatte gjerningspersonen var en kvinne. – Veldig uvanlig, sier norsk forsker..

VG - 4 timer siden

Macron om brexit-tilhengere: – Løgnere

Storbritannias statsminister Theresa Mays forslag til økonomisk samarbeid etter brexit falt ikke i god jord hos de øvrige EU-landene..

VG - 11 timer siden

Kvinne 26 skjøt og drepte tre i Maryland

Tre personer er drept etter en skyteepisode i Maryland i USA. Den mistenkte skytteren døde selv av skuddskader på sykehuset..

VG - 7 timer siden

Reuters: Frykter 200 døde etter at ferje kantret i Victoriasjøen

Myndighetene i Tanzania frykter at mer enn 200 menneskeliv gikk tapt da en ferje kantret Victoriasjøen, melder Reuters..

VG - 7 timer siden

AFP: 40 døde etter at ferje kantret på Victoricasjøen

Flere hundre mennesker fryktes savnet og 40 skal være døde, melder myndigheter i Tanzania ifølge AFP..

VG - 11 timer siden

NBC: En kvinne pågrepet for skyting i Maryland

Flere personer er drept etter en skyteepisode i Maryland, melder AP på Twitter. En kvinne skal være pågrepet..

VG - 11 timer siden

ABC: Flere personer skutt etter skyting i Maryland

Flere personer er skutt i Maryland og flere personer er skadet etter en skyteepisode i Harford County, Maryland, melder flere amerikanske medier..

VG - 11 timer siden

Flere personer skadet etter skyting i Maryland

To politimenn er skutt i Maryland og flere personer er skadet etter en skyteepisode i Harford County, Maryland, melder flere amerikanske medier..

VG - 13 timer siden

Nye bevis avslører massedrap med Raytheon-bomber

Radhya Almutawakel og hennes team har samlet rester av bomber mot boliger, en skole, en fabrikk, et bryllup og et kjøretøy der 12 barn ble drept. Nye avsløringer fra CNN viser hvordan selskapet Oljefondet er tungt investert i, lagde bombene..

VG - 15 timer siden

Trump med nye angrep på sin egen justisminister

I et intervju langer Donald Trump ut mot Jeff Sessions. Republikanske senatorer advarer likevel presidenten mot å sparke justisministeren..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt