VG > Utenriks

Tuesday, 18 December, 19:47

VG - 16 Apr 18 kl. 05:05

Comey om Trump: - Behandler kvinner som de er stykker med kjøtt

NEW YORK (VG) Donald Trump kaller ham en dum, svak, sleip slimål som fortjener fengsel. Det er ingenting sammenlignet med hva James Comey mener om USAs president..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
NEW YORK, Trump, James Comey, USAs

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Comeyom , Trump, Behandler, kvinnersom de er , stykker, med kjøtt
VG - 16 Apr 18 kl. 04:33

Comey om Trump: Behandler kvinner som kjøtt

NEW YORK (VG) Donald Trump kaller ham en dum, svak, sleip slimål som fortjener fengsel. Det er ingenting sammenlignet med hva James Comey mener om USAs president..

VG - 16 Apr 18 kl. 05:15

Comey om Trump: – Behandler kvinner som de er kjøttstykker

NEW YORK (VG) Donald Trump kaller ham en dum, svak, sleip slimål som fortjener fengsel. Det er ingenting sammenlignet med hva James Comey mener om USAs president..

P4 - 16 Apr 18 kl. 15:40

Trump kaller Comey kriminell

Ordkrigen mellom Donald Trump og James Comey, som ble sparket som FBI-direktør, fortsetter. Etter at Comey i går sa i et intervju med programmet "60 Minutes" at Trump er moralsk uskikket til å være USAs president svarer nå Trump på Twitter. Trump skriver at Comey gjorde mye ulovlig og at han baserte avgjørelser han tok i e-postsaken til Hillary Clinton på meningsmålingene..

P4 - 11 Apr 18 kl. 18:35

Comey sammenlinger Trump med mafiasjef

FBIs tidligere sjef, James Comey, sammenligner USAs president Donald Trump med en mafiasjef. Det går frem i et kommende intervju med Comey, gjort av ABC, i forbindelse med hans kommende bok. Ifølge kilder tett på intervjuet vil Comey komme med uttalelser som vil sjokkere presidenten og andre.

NRK - 09 Dec 18 kl. 18:44

Trump gyver løs på Comey

Donald Trump angriper tidligere FBI-sjef James Comey på twitter. Han skriver at Comey må ha satt en ny rekord for antall løgner i Kongressen i løpet av en dag. Comey forklarte seg fredag for justiskomiteen om Russland-etterforskningen..

P4 - 13 Apr 18 kl. 14:25

Trump: Comey er en løgner

- Tidligere FBI-direktør James Comey er en løgner. Det skriver USAs president Donald Trump på Twitter fredag ettermiddag. Comey, som fikk sparken av Trump, skriver i sin memoarbok at presidenten er den fødte løgner og en uetisk leder som drives av sitt eget ego.

Hegnar.no - 16 Apr 18 kl. 06:00

Comey: Trump er moralsk uskikket og en serieløgner

I et TV-intervju i forbindelse med sin nye bok serverer tidligere FBI-sjef James Comey kraftig kost i retning president Donald Trump. .

Hegnar.no - 13 timer siden

Comey: Trump lyver og undergraver rettssystemet

Den tidligere FBI-sjefen James Comey ga president Donald Trump og republikanere huden full etter at han stilte til ny høring i Kongressen mandag..

NRK - 12 timer siden

Comey hardt ut mot Trump

Tidligere FBI-sjef James Comey gikk hardt ut mot president Donald Trump etter at han forklarte seg om russlandgranskingen for kongressen mandag. Overfor pressen beskyldte han Trump for å undergrave rettssystemet og skade FBIs rykte ved å stadig lyve..

NRK - 20 Apr 18 kl. 09:40

Kastar nytt lys over Trump-møter

Nyheitsbyrået AP har fått tilgang til 15 sider med tidlegare FBI-sjef James Comey sine notat som dekker sju møter med Trump i vekene og månadene før Comey vart sparka i mai 2017. Presidenten drøfta eit breitt spekter av saker med FBI-sjefen..

Fler nyheter fra VG

VG - 5 timer siden

Marokko: Totalt tre mistenkte arrestert

ISTANBUL (VG) Ytterligere to marokkanske menn er blitt arrestert i Marokko, mistenkt for å ha drept norske Maren Ueland (28) og danske Louisa Vesterager Jespersen (24)..

VG - 5 timer siden

Marokkanske myndigheter til VG: Vil arrestere flere innen 24 timer

ISTANBUL (VG) Totalt fire marokkanske menn skal være mistenkt for å ha drept norske Maren Ueland (28) og danske Louisa Vesterager Jespersen (24), opplyser en marokkansk myndighetskilde til VG..

VG - 7 timer siden

Ekspert om fjellområdet i Marokko: – Aldri følt meg utrygg der

– Det er en pittoresk landsby mellom fjellene, der turismen er viktig, forteller Marokko-ekspert Eli Melby om området der Maren Ueland (28) og Louisa Vesterager Jesperesen (24) ble drept..

VG - 9 timer siden

Maren (28) og Louisa (24) ble drept i Marokko

– Hun var så utrolig god. Hennes første bud var sikkerhet. Jentene hadde tatt alle forholdsregler før de la ut på denne turen, sier Irene Ueland, til NRK..

VG - 10 timer siden

Den drepte norske kvinnen i Marokko var fra Rogaland

Den norske kvinnen som er funnet død i Atlas-fjellene i Marokko sammen med en dansk kvinne, kommer fra Bryne i Rogaland..

VG - 21 timer siden

Norsk kvinne brutalt drept i Marokko: - En tragedie for hele landsbyen

En norsk og en dansk kvinne er funnet døde like ved en basecamp i Atlas-fjellene i Marokko. De skal ha blitt utsatt for grov vold med en skarp gjenstand..

VG - Igår: 11:44

Norsk kvinne falt flere etasjer fra hotell - alvorlig skadet

En norsk kvinne skal være hardt skadet etter å ha falt flere etasjer fra et hotell i den thailandske byen Pattaya..

VG - Igår: 21:13

Dette må du vite om Brexit nå

Kranglingen i Storbritannia om hvordan landet skal forlate EU kan forvirre de fleste. Må britene ha en avtale med EU? Eller skal de kanskje bli værende i unionen, likevel?

VG - I førrgår: 19:36

Fant 4.400 år gammel grav i Egypt - slik så det ut på innsiden

Arkeologer har funnet en yppersteprests siste hvilested i Saqqara vest for Kairo. Graven har vært urørt i 4.400 år..

VG - I førrgår: 17:13

Minst 40 skadd i eksplosjon i restaurant i Sapporo

En kraftig eksplosjon har rammet en restaurant i Sapporo. Japansk politi melder at over 40 personer er skadd..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt