VG > Utenriks

Monday, 23 April, 19:24

VG - 16 Apr 18 kl. 05:05

Comey om Trump: - Behandler kvinner som de er stykker med kjøtt

NEW YORK (VG) Donald Trump kaller ham en dum, svak, sleip slimål som fortjener fengsel. Det er ingenting sammenlignet med hva James Comey mener om USAs president..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
NEW YORK, Trump, James Comey, USAs

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Comeyom , Trump, Behandler, kvinnersom de er , stykker, med kjøtt
VG - 16 Apr 18 kl. 04:33

Comey om Trump: Behandler kvinner som kjøtt

NEW YORK (VG) Donald Trump kaller ham en dum, svak, sleip slimål som fortjener fengsel. Det er ingenting sammenlignet med hva James Comey mener om USAs president..

VG - 16 Apr 18 kl. 05:15

Comey om Trump: – Behandler kvinner som de er kjøttstykker

NEW YORK (VG) Donald Trump kaller ham en dum, svak, sleip slimål som fortjener fengsel. Det er ingenting sammenlignet med hva James Comey mener om USAs president..

P4 - 16 Apr 18 kl. 15:40

Trump kaller Comey kriminell

Ordkrigen mellom Donald Trump og James Comey, som ble sparket som FBI-direktør, fortsetter. Etter at Comey i går sa i et intervju med programmet "60 Minutes" at Trump er moralsk uskikket til å være USAs president svarer nå Trump på Twitter. Trump skriver at Comey gjorde mye ulovlig og at han baserte avgjørelser han tok i e-postsaken til Hillary Clinton på meningsmålingene..

P4 - 11 Apr 18 kl. 18:35

Comey sammenlinger Trump med mafiasjef

FBIs tidligere sjef, James Comey, sammenligner USAs president Donald Trump med en mafiasjef. Det går frem i et kommende intervju med Comey, gjort av ABC, i forbindelse med hans kommende bok. Ifølge kilder tett på intervjuet vil Comey komme med uttalelser som vil sjokkere presidenten og andre.

P4 - 13 Apr 18 kl. 14:25

Trump: Comey er en løgner

- Tidligere FBI-direktør James Comey er en løgner. Det skriver USAs president Donald Trump på Twitter fredag ettermiddag. Comey, som fikk sparken av Trump, skriver i sin memoarbok at presidenten er den fødte løgner og en uetisk leder som drives av sitt eget ego.

Hegnar.no - 16 Apr 18 kl. 06:00

Comey: Trump er moralsk uskikket og en serieløgner

I et TV-intervju i forbindelse med sin nye bok serverer tidligere FBI-sjef James Comey kraftig kost i retning president Donald Trump. .

NRK - 20 Apr 18 kl. 09:40

Kastar nytt lys over Trump-møte

Nyheitsbyrået AP har fått tilgang til 15 sider med tidlegare FBI-sjef James Comey sine notat som dekker sju møte med Trump i vekene og månadene før Comey vart sparka i mai 2017. Presidenten drøfta eit breitt spekter av saker med FBI-sjefen..

NRK - 20 Apr 18 kl. 09:40

Kastar nytt lys over Trump-møter

Nyheitsbyrået AP har fått tilgang til 15 sider med tidlegare FBI-sjef James Comey sine notat som dekker sju møter med Trump i vekene og månadene før Comey vart sparka i mai 2017. Presidenten drøfta eit breitt spekter av saker med FBI-sjefen..

Aftenposten - 16 Apr 18 kl. 05:42

Comey: Trump er moralsk uskikket og en serieløgner

I et TV-intervju i forbindelse med sin nye bok serverer tidligere FBI-sjef James Comey kraftig kost om president Donald Trump..

NRK - 12 Apr 18 kl. 23:30

Sammenligner Trump med «mafiaboss»

Tidligere FBI-direktør James Comey sammenligner president Donald Trumps sin lederstil med en «mafiaboss'» i sin nye bok, ifølge AP. Comey skriver at Trump skal ha forsøkt å presse ham i etterforskningen om russisk innblanding i presidentvalget i 2012..

Fler nyheter fra VG

VG - 4 timer siden

Armenias statsminister trekker seg

Armenias statsminister Serzh Sarkisian (63) går av etter blodige sammenstøt mellom politi og demonstranter..

VG - 8 timer siden

Salah Abdeslam funnet skyldig i drapsforsøk

Den eneste gjenlevende terroristen som er tilknyttet terrorangrepet i Paris i november 2015 er funnet skyldig i drapsforsøk på politifolk..

VG - 9 timer siden

Sier hun varslet om den overgrepsdømte OL-legen for fem år siden

Den tidligere OL-vinneren McKayla Maroney (22) sier at hun fortalte om Larry Nassar (54) sine seksuelle overgrep flere ganger – men at ingen hørte på henne..

VG - 13 timer siden

Dømt for massakre - nå starter ankesaken

Radovan Karadzic (72) ble dømt til 40 års fengsel for å være den som planla den etniske renskningen av bosniske muslimer. Han spilte en avgjørende rolle i den grufulle massakren på over åtte tusen ungdommer og menn i Srebrenica i juli i 1995..

VG - 16 timer siden

Norsk kvinne risikerer flere års fengsel på Kanariøyene

Spansk politi mener kvinnen var en del av et kriminelt nettverk som smuglet kokain fra Sør-Amerika til ferieøya Lanzarote..

VG - 22 timer siden

Menneskrettsorganisasjoner: 25 drept i Nicaragua

Voldsomme protester i Nicaragua skal ha kostet 25 mennesker livet, blant dem en journalist, en 15 år gammel gutt, og flere universitetsstudenter..

VG - Igår: 15:05

Armenia: 200 demonstranter arrestert i Jerevan

Tre opposisjonsledere og nærmere 200 andre demonstranter er pågrepet i hovedstaden Jerevan under dagens protester mot den armenske statsministeren Serzh Sarksyan..

VG - Igår: 18:38

Dagbladet: Frode Berg var på oppdrag for E-tjenesten i Moskva

Spionsiktede Frode Berg (62) var i Moskva på oppdrag for den norske etterretningstjenesten, bekrefter hans forsvarere..

VG - Igår: 18:23

Stoppet av politiet – sedler fløy ut av bilen

Da politiet vinket bilen til side etter å ha reagert på et underlig filbytte, forsøkte en av mennene å stikke av. Samtidig fløy flere hundre tusen kroner i sedler ut av bilen..

VG - Igår: 15:05

Armenia: protestledere pågrepet

Armensk politi har pågrepet protestleder Nikol Pashinyan i Jerevan etter at han krevde statsministerens avgang. Samtidig fortsetter de massive protestene i hovedstaden som nå har pågått i ti dager..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt