NRK > Nyheter

Saturday, 22 February, 20:51

NRK - 22 Sep 19 kl. 00:16

Colombias president advarer Maduro

Colombias president, Ivan Duque, sammenligner Venezuelas president, Nicolás Maduro, med den serbiske krigsforbryteren Slobodan Milosevi, i et intervju med nyhetsbyrået AP. Han sier Maduro gjør en stor feil, dersom han skulle finne på å angripe..
Les mer på NRK


Les mer om:
Duque, Venezuelas, Maduro, Slobodan Milosevi, AP

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Colombias, president, advarer, Maduro
NRK - 27 Jun 19 kl. 02:32

Maduro advarer motstandere

Venezuelas president Nicolás Maduro advarte onsdag sine politiske motstandere med at han ville være nådeløs dersom noen forsøkte å sette ham til side. En talsmann for sa på fjernsyn i Venezuela onsdag at planer om statskupp var blitt avslørt..

NRK - 04 Dec 19 kl. 05:03

Reiseforbud mot Maduro

15 amerikanske land ble tirsdag enige om å forby 29 venezuelanere, inkludert president Nicolás Maduro og hans allierte, fra å reise innen landene. Forbudet er en del av et diplomatisk samarbeid for å få Maduro til å trekke seg, skriver Reuters..

NRK - I førrgår: 03:44

Colombias president mot ny abortlov

President Ivan Duque i Colombia advarer mot et lovforslag som vil tillate abort i landet, og sier at «livet starter ved unnfangelsen». Lovforslaget skal opp i forfatningsdomstolen 26. februar.

NRK - 10 Nov 19 kl. 23:43

Maduro fordømmer «kupp» mot Morales

Venezuelas president Nicolas Maduro fordømmer det han kaller et statskupp mot Bolivias president Evo Morales. Etter at Morales i dag trakk seg, uttrykker Maduro på Twitter støtte til Morales og bolivianere som han mener er offer for rasisme..

NRK - 13 Sep 19 kl. 07:06

Maduro dropper FN

Venezuelas president Nicolás Maduro sier han ikke vil delta ved FNs hovedforsamling senere i måneden. Det sa han til en folkemengde i hovedstaden Caracas torsdag. Maduro skulle etter planen ha talt under FNs hovedforsamling 26.

NRK - 29 Jul 19 kl. 20:51

– Fristed for terrorister

Colombias president Ivan Duque sier at hans venezuelanske kollega Nicolas Madura har gjort landet sitt til et fristed for terrorister, skriver Reuters. Uttalelsene kommer etter at Maduro sa at to generaler fra FARC-geriljaen var velkomne i Venezuela..

NRK - 23 Nov 19 kl. 05:15

Colombias president lover samtaler

Colombias president Ivan Duque lover nasjonale samtaler etter de store demonstrasjonene i Colombia de siste dagene. – I neste uke skal jeg lansere en nasjonal samtale for å styrke den sosialpolitiske agendaen, sa Duque i en TV-sendt tale..

NRK - 07 Jun 19 kl. 04:09

Maduro sparker energiminister

Venezuelas president Nicolás Maduro sparker landets elektrisitetsminister. Landet har slitt med gjentatte strømbrudd i år. Igor Gavidia ble utnevnt 1.

NRK - 07 Jun 19 kl. 16:53

Venezuela-samtalar kan kollapse

Ei kjelde i opposisjonen i Venezuela hevdar at opposisjonsleiar Juan Guaidó vil trekke seg frå samtalane med regjeringa til sittande president Nicolás Maduro, skriv AP. Årsaka skal vere at Maduro har nekta å godta krav om nytt presidentval..

Aftenposten - 13 Sep 19 kl. 06:14

Maduro kommer ikke til FNs hovedforsamling

Venezuelas president Nicolás Maduro sier han ikke veil delta ved FNs hovedforsamling senere i måneden..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 4 minutter siden

Bekymret for brann i Halden

Brannvesenet har ennå ikke kontroll over brannen i et bolighus i sentrum av Halden. Politiet er bekymret at brannen skal spre seg til hus i nærheten. En kvinne måtte til legevakt med lettere røykskader.

NRK - 15 minutter siden

Strid om statsråds styreverv

Fiskeriminister Geir Inge Sivertsen sto oppført som styremedlem i Visit Senja Region da selskapet sendte en kritisk høringsuttalelse til Sivertsens eget departement. Onsdag skrev DN at Sivertsen trakk seg fra styrevervene etter et spørsmål fra avisa..

NRK - 1 time siden

Fortsatt strømløst hos noen

Litt før klokka 20.00 lørdag kveld, er vel 280 husstander uten strøm i Innlandet etter uværet. Mest feilretting har det vært i Eidskog og Kongsvinger.

NRK - 45 minutter siden

Kjendiser støttet Assange

Musikere og kunstnere var blant hundrevis av demonstranter i London som støttet WikiLeaks-grunnlegger Julian Assange. Mandag avgjør britisk rett om han utleveres til USA, der han er siktet for spionasje. Også menneskerettighetsgrupper støtter ham..

NRK - 45 minutter siden

Naboer til brann må lukke vinduer

En person er sendt til legevakt for kontroll i forbindelse med brannen i et bolighus i Halden sentrum i kveld. Det er fortsatt mye røyk fra bygningen, og beboere i område Rødsfjellet må lukke vinduene, oppfordrer politiet..

NRK - 1 time siden

Hundrevis kommer seg ikke hjem

Flere hundre nordmenn på vinterferie kommer ikke hjem i kveld fordi alle fly fra Gran Canaria er innstilt. Dette gjelder ruter til Oslo, Kristiansand, Ålesund, Bergen og Stavanger. Spanske luftfartsmyndigheter har delt en film som viser dårlig sikt..

NRK - 1 time siden

Bolighus brenner i Halden

Brannvesenet har startet slukking av en boligbrann i Halden i Østfold. Det skal brenne i en firemannsbolig..

NRK - 1 time siden

Sanders favoritt i Nevada

Bernie Sanders leder på målingene før velgerne i Nevada skal stemme på Demokratenes presidentkandidat i kveld og i natt, norsk tid. 75.000 velgere har forhåndsstemt, over halvparten førstegangsvelgere.

NRK - 1 time siden

Berre to vegar mellom aust og vest

Skal du over fjellet i Sør Noreg er E16 over Filefjell og riksveg 52 over Hemsedalsfjellet dei einaste to alternativa. Her er det kolonnekøyring. Riksveg 7 er stengt på to stader, og Eidfjord i Hardanger er isolert i alle fall til i morgon..

NRK - 1 time siden

Vet ikke når flyplassen åpner

Det er usikkert når flyplassen på Gran Canaria åpnes for trafikk igjen. Fem fly på vei dit har landet på andre øyer, får NRK opplyst. Ansatte sier flyplassen aldri før har vært stengt på grunn av sandstorm, men at dette er den sterkeste på mange år..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt