P4 > Nyheter

Monday, 17 June, 19:24

P4 - 27 May 18 kl. 17:29

Colombianerne går til valg

Colombianere går i dag til urnene for å velge sin nye president i et valg som for første gang på 50 år ikke overskygges av geriljakrig.
Det skjer etter at regjeringen i Colombia og FARC-geriljaen undertegnet en fredsavtale i 2016.
I alt fem kandidater stiller til valg..
Les mer på P4


Les mer om:
Colombia, FARC

Dele artikeln

2 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Colombianerne, går, til, valg
NRK - 27 May 18 kl. 16:24

Colombianerne velger ny president

Velgere i Colombia gikk til stemmeurnene søndag for å velge ny president i et valg som for første gang på et halvt århundre ikke er overskygget av geriljakrig..

Klartale - 25 May 18 kl. 15:07

Kan han bli ny president i Colombia?

Colombianerne vil ha bedre økonomi og slutt på kjeltringer i politikken. Søndag er det presidentvalg..

Aftenposten - 27 May 18 kl. 17:08

Colombianerne velger ny president

Velgere i Colombia gikk til stemmeurnene søndag. For første gang på 50 år blir valget ikke overskygget av geriljakrig..

Aftenposten - 06 May 18 kl. 22:45

Valg i Libanon: Statsministerens selfie-app, blåmalte kameler og et kraftig forsinket valg

Seks ting som gjør søndagens Libanon-valg til noe utenom det vanlige..

NRK - 31 Dec 18 kl. 05:48

Opposisjonen krever nytt valg

Opposisjonen i Bangladesh krever nytt valg etter at statsminister Sheikh Hasina fikk et overveldende flertall i søndagens valg. Opposisjonen mener det har foregått omfattende valgfusk..

Klartale - 30 Jan 19 kl. 09:00

Vil ha nytt valg, men ikke på president

Venezuelas president sier han vil ha nytt valg på nasjonal-forsamlingen. Men han nekter å holde nytt president-valg..

Dagbladet - 09 Sep 18 kl. 19:47

Halvparten av stemmene er talt opp: SD og Åkesson Sveriges tredje størst

Sverigedemokraterna ser ut til å gjøre et svært bra valg, mens Socialdemokraterna og statsminister Löfven kan gå på sitt verste valg på over 100 år..

Dagbladet - 28 Apr 19 kl. 13:12

Full splittelse før høydramatisk valg

Framgangen til høyrepopulistiske Vox gjør det usikkert om Spanias statsminister Pedro Sánchez får beholde regjeringsmakten etter søndagens valg..

Dagbladet - 18 Mar 18 kl. 05:49

Putin-kritiker ble nektet å stille som kandidat: - Dagens valg er ikke et valg

Aleksej Navalnyj er kritisk til Russland-regimet: På ett år har han sittet 60 dager i fengsel..

Hegnar.no - 14 Apr 19 kl. 08:56

Finnene går til valg – uklare regjeringsalternativer

Finlands tre største partier ligger alle an til å få mellom 15 og 19 prosents oppslutning i søndagens valg. Spørsmålet er om noen av dem vil kunne samarbeide..

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Svenske SJ-kunder ikke fornøyd med togtilbud

SJ som fra juni neste år skal ta over driften for sju togstrekninger i midt- og nordnorge kommer klart dårligst ut i en stor nordisk underskøkelse om kundetilfredshet. SJ får 55,9 poeng der alt under 60 poeng regnes som misfornøyde kunder. Vy som tapte anbudet endte på sin side på 63,8 poeng i undersøkelsen, som ble publisert i mai av Svenskt Kvalitetsindex SJ sier til NRK at norske passasjerer ikke trenger å være urolig, og at de skal jobbe hardt for å levere god kvalitet på sine tjenester..

P4 - 15 minutter siden

33 utøvere etterforskes for doping

Det russiske antidopingbyrået RUSADA etterforsker 33 russiske utøvere fra flere ulike idretter for dopingbruk. 19 av dem skal være friidrettsutøvere, mens fem er syklister. Flere av dem er også landslagsutøvere i sin gren, melder nyhetsbyrået AP.

P4 - 15 minutter siden

– Norge må bli bedre på mangfold i næringslivet

Etterlyser tiltak. – Likestillingslandet Norge må bli bedre på mangfold også i næringslivet. Det sier tidligere likestillingsminister og Høyres næringspolitiske talsperson, Linda Hofstad Helleland.

P4 - 30 minutter siden

Brann ved toglinje slukket

Brannvesenet har nå fått kontroll på gressbannen som oppsto like ved toglinjen ved Røysås mellom Moss og Kambo på Østfoldbanen. Politite opplyser at det fortsatt er varmt i bakken og at det er en del røyk i området, og at brannvesenet derfor blir på stedet inntil videre. Brannen var flere hundre kvadratmeter stor, og ulendt terreng og kraftig vind gjorde slukningsarbeidet krevende.

P4 - 45 minutter siden

Regjeringspartiene stemt mot gratis skolemat

Det blir ikke gratis skolemat på norske skoler. De fire regjeringspartiene har i dag satt en stopper for opposisjonens forslag da saken ble sluttbehandlet i Stortinget. Regjeringspartiene sier de først har lyst å prioritere videreutdanning av lærere og innholdet i skolen fremfor gratis skolemat..

P4 - 2 timer siden

Arrestert for menneskesmugling

Fransk og rumensk politi har arrestert 11 personer personer mistenkt for å ha smuglet over 300 migranter inn i Europa via rumenske lastebiler. Politiet mistenker at gruppen kan ha tjent over 3 millioner euro på den ulovlige transporten..

P4 - 45 minutter siden

Vannbakterier kan ha vært medvirkende til dødsfall

Camylobater-bakterien som er funnet i drikkevannet på Askøy kan ha vært medvirkende årsak til at en 72 år gammel kvinne fra Askøy forrige uke døde. Det sier den avdødes bistandsadvokat Kjetil Ottesen til VG. Kvinnen hadde en annen alvorlig sykdom, og Ottesen understreker at en klar dødsårsak først vil foreligge når den fullstendige obduksjonsrapport er klar.

P4 - 1 time siden

Egypts tidligere president falt om og døde

Egypts tidligere omstridte president, Mohamed Morsi, har falt om og dødd under en rettshøring. Det melder nyhetsbyrået AP. Han ble 67 år gammel.

P4 - 1 time siden

Gressbrann ute av kontroll ved toglinje

En gressbrann har kommet ut av kontroll ved Røysås mellom Moss og Kambo på Østfoldbanen. Brannen oppsto like ved toglinjen, som nå er stengt for all trafikk. Beboere i nærheten av området bes om å lukke vinduene, og følge med på politiets anmodninger.

P4 - 1 time siden

Bøtelagt etter klimademonstrasjon

Sju klimademonstranter, som i forrige uke forstyrret Stortinget i arbeidet, har til sammen fått 118.000 kroner i bot. Personene ropte og avbrøt en debatt på Stortinget, og nektet å etterkomme kravet om å forlate stedet.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt