P4 > Nyheter

Saturday, 25 January, 07:45

P4 - 09 Dec 19 kl. 14:05

Cissi Walin dømt

Den svenske medieprofilen Cissi Wallin er dømt for grove æreskrenkelser i Sverige.
Walling beskyldte journalisten Fredrik Virtanen for å ha dopet henne ned og voldtatt henne i sosiale medier.
Den gang ble hun hyllet i Sverige for sitt mot, i dag ble hun dømt for utsagnet. Hun må også betale 90.000 kroner i erstatning til journalistne..
Les mer på P4


Les mer om:
Cissi Wallin, Sverige, Fredrik Virtanen, Walin

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Cissi, Walin, dømt
Aftenposten - 25 Nov 19 kl. 16:13

Cissi Wallin: – Surrealistisk å sitte her som tiltalt når man er et offer

Aktor ber om at Cissi Wallin dømmes for ærekrenkelser etter #metoo-innlegg på Instagram. Den endelige dommen faller 9. desember..

Aftenposten - 25 Nov 19 kl. 16:13

Cissi Wallin: – Surrealistisk å sitte her som tiltalt når man er et voldsoffer

Aktor ber om at Cissi Wallin dømmes for ærekrenkelser etter #metoo-innlegg på Instagram. Den endelige dommen faller 9. desember..

VG - 09 Dec 19 kl. 14:01

Cissi Wallin dømt etter voldtektsanklager mot journalist

Den svenske medieprofilen Cissi Wallin er dømt for grove ærekrenkelser etter at hun på Instagram beskyldte journalisten Fredrik Virtanen for voldtekt..

NRK - 26 Nov 19 kl. 00:08

Aktor vil ha Cissi Wallin fengsla

Aktor i ærekrenkingssaka mot den svenske medieprofilen Cissi Wallin ber om fengsel på vilkår. Wallin har klaga ein journalist for valdtekt i 2017. Aktor meiner det ikkje var naudsynt å navngje han.

NRK - 26 Nov 19 kl. 00:08

Aktor vil ha Cissi Wallin fengslet

Aktor i ærekrenkelsessaken mot den svenske medieprofilen Cissi Wallin ber om betinget fengsel. Wallin anklaget journalisten Fredrik Virtanen for voldtekt i 2017. Aktor mener det var unødvendig å navngi ham.

Aftenposten - 09 Dec 19 kl. 14:05

Retten har konkludert. Cissi Wallin dømt for grov ærekrenkelse.

Det ble offentliggjort i Stockholm tingrett mandag ettermiddag..

Aftenposten - 09 Dec 19 kl. 14:05

Retten har konkludert. Cissi Wallin dømt for grov æreskrenkelse.

Det ble offentliggjort i Stockholm tingrett mandag ettermiddag..

Dagbladet - 09 Dec 19 kl. 14:04

Funnet skyldig i ærekrenkelse

Cissi Wallin funnet skyldig i å ha ærekrenket medieprofilen Fredrik Virtanen..

Aftenposten - 29 Aug 19 kl. 09:28

Cissi Wallin tiltales for grov ærekrenkelse

Hun ble sentral i #metoo-bevegelsen da hun hevdet at hun var blitt voldtatt av den svenske kommentatoren Fredrik Wirtanen. Nå er hun selv tiltalt..

Fler nyheter fra P4

P4 - 8 timer siden

Minst 14 døde i Tyrkia

Minst 14 personer er funnet omkommet mens over 300 er skadd etter at et kraftig jordskjelv rammet østlige deler av Tyrkia i kveld. Bilder viser sammenraste bygninger og store omfattende redningsaksjoner. Skjelvet hadde en styrke på 6,8 og kunne også merkes i flere av Tyrkias naboland..

P4 - 8 timer siden

Nok et virustilfelle i Frankrike

Nok en person har fått påvist corona-viruset i Frankrike. Det skjer bare timer etter at franske helsemyndigheter opplyste at to personer, en i Bordeaux og en i Paris har testet positivt. Tilfellene er de første i Europa, og det niende landet som har påvist smitte.

P4 - 9 timer siden

Haaland med to nye mål i hjemmedebuten

Erling Braut Haaland fortsetter å sjokkere fotball-Europa. Stjerneskuddet scoret to nye mål for sitt Borussia Dortmund i sin første hjemmekamp foran 81.000 tilskuere, mot Köln i kveld.

P4 - 9 timer siden

Husnøkkel til Hagen sportløst borte

Gjerningspersonene som kidnappet Anne Elisabeth Hagen kan ha kommet seg inn i huset uten å bryte seg inn. Ifølge VG har Tom Hagen forklart at en husnøkkel som var plassert i garasjen var borte etter konas forsvinning. På inngangsdøren har det heller ikke vært tegn på innbrudd.

P4 - 9 timer siden

Undersøker e-poster sendt til Elden

Påtalemakten varsler at mystiske e-poster mot Laila Anita Bertheussens forsvarer vil bli tema under rettssaken. I e-postene sendt til forsvarer John Christian Elden i fjor påtok noen andre seg ansvaret for truslene mot mot tidligere justisminister Tor Mikkel Wara. Ifølge NRK åpner statsadvokat Marit Formo at det er Bertheussen som står bak e-postene.

P4 - 10 timer siden

Slått med balltre

En drosjesjåfør er blitt angrepet med et balltre i Porsgrunn i Telemark. Vedkommende er sendt til sykehus med ukjent skadeomfang. Det er uklart om noen er pågrepet..

P4 - 10 timer siden

Sagosen knust etter tap

De norske håndballgutta er knust etter at de tapte mot Kroatia i en av de mest høydramatiske semifinalene i nyere tid. Fire ekstraomganger måtte lagene gjennom før Kroatia klarte å sette inn det avgjørende målet fire sekunder igjen på klokka. Nå er jeg bare skuffet, sa Norges beste spiller gjennom turneringen, stjerneskuddet Sander Sagosen til TV3 etter kampen.

P4 - 11 timer siden

Gulldrømmen knust for Norge

Norge tapte semifinalen 28-29 mot Kroatia i håndball-EM i en høydramatisk kamp som hadde alt. Hele fire ekstraomganger måtte lagene gjennom før Kroatia klarte å sette inn det avgjørende målet fire sekunder før full tid..

P4 - 11 timer siden

To corona-tilfeller i Frankrike

For første gang er corona-viruset påvist i Europa. To personer i Frankrike har testet positivt for viruset, en i Bordeaux, og en nær Paris, opplyser franske myndigheter. Tidligere i kveld ble det kjent at de to kinesiske turistene som reiste til Finland via Oslo og Kirkenes ikke hadde sykdommen.

P4 - 11 timer siden

Jordskjelv har rystet Tyrkia

Et kraftig jordskjelv har rammet Tyrkia nær byen Sivrice øst i landet. Flere bygninger skal ha rast sammen, og det pågår redningsaksjoner for å hente ut mennesker som er innesperret. Telefonlinjer er også brutt og mange har tatt til gatene for å søke sikkerhet.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt