NRK > Nyheter

Lørdag, 24 Oktober, 22:57

NRK - 25 sep. 20 kl. 03:30

Christopher Vialva henrettet

Torsdag henrettet USAs regjering Christopher Vialva (40) med giftsprøyte i det føderale fengselet i Terre Haute i Indiana. Han er den første svarte mannen som ble henrettet etter at myndighetene gjenopptok føderale henrettelser, melder The Guardian..
Les mer på NRK


Les mer om:
USAs, Christopher Vialva, Terre Haute, Indiana, The Guardian, Vialva

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Christopher, Vialva, henrettet
NRK - 25 sep. 20 kl. 00:29

Avviste stans av henrettelse

I USA har høyesterett avvist en søknad om å stanse en føderal henrettelse av Christopher Vialva, som var planlagt torsdag kveld i Terre Haute, Indiana. Vialva ble dømt for drap på to ungdommer for 20 år siden, han var da 19 år, skriver CNN..

VG - 02 okt. 20 kl. 06:40

New York Times-ekspert: – Casper kommer til å være oppe der i mange år

Christopher Clarey har dekket Grand Slam-tennis for New York Times i 30 år. Han tror verdenstreer Dominic Thiem (27) blir for tøff for Casper Ruud (21) fredag – men har stor tro på nordmannen..

VG - 18 okt. 20 kl. 10:16

Hun blir første kvinne USAs regjering henretter på 70 år

Lisa Montgomery drepte en høygravid kvinne, skar ut og kidnappet babyen hennes. Nå blir hun den første kvinnen henrettet av USAs regjering siden 1953..

VG - 18 okt. 20 kl. 10:16

Hun blir første kvinne USAs regjering henretter på nær 70 år

Lisa Montgomery drepte en høygravid kvinne, skar ut og kidnappet babyen hennes. Nå blir hun den første kvinnen henrettet av USAs regjering siden 1953..

VG - 18 okt. 20 kl. 20:09

Sønnen var venn med den terrormistenkte 18-åringen: – Jeg kan ikke tro det

EVREUX (VG): Den antatte terroristen Abdullakh Anzorov (18) bodde en time fra der læreren Samuel Paty ble henrettet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

19-åring planla å drepe Biden

En 19 år gammel mann er pågrepet i USA med bilen full av våpen, og med angivelige planer om et attentat mot den demokratiske presidentkandidaten Joe Biden. Ifølge Washington Post fant 19 åringen Bidens adresse på internett..

NRK - 30 minutter siden

Skipslege på Hurtigruten drept

Den filippinske mannen som var skipslege om bord på hurtigruteskipet MS «Roald Amundsen» er død, melder Nordlys. Ifølge avisa skal mannen ha blitt drept i en kriminell hendelse i hjemlandet..

NRK - 1 time siden

Vil ikke forby skiferoljeleting

Demokratenes presidentkandidat Joe Biden har ingen planer om å forby skiferoljeleting verken i Pennsylvania eller i andre delstater. Biden sa på et valgmøte lørdag at en overgang fra fossile drivstoff til fornybare energikilder må foregå over tid..

NRK - 1 time siden

Smitterekord i Frankrike

I Frankrike er det over 45.000 nye tilfeller av koronaviruset det siste døgnet. Det er rekord, melder Reuters.

NRK - 1 time siden

al-Qaida leder drept i Aghanistan

Afghanske sikkerhetsstyrker har drept Abu Muhsin al-Masri, en av topplederne i Al-Qaida. Han var på FBIs liste over de mest ettersøkte terroristene i verden..

NRK - 1 time siden

Åtte barn drept i angrep i Kamerun

Minst åtte barn ble drept og tolv såret i et angrep på en skole i Kumba i Kamerun lørdag. Barna ble drept med macheter, ifølge FN. Områdene vest i landet har vært preget av uro og sammenstøt mellom engelsktalende separatister og regjeringsstyrkene..

NRK - 10 timer siden

– 150 nordmenn koronafaste til havs

Av dei kring 400.000 sjøfolka som ikkje får mønstra av som følge av korona, er kring 150 frå Noreg, ifølge Aftenposten. Dei fleste av desse er kapteinar på skip i Sør-Amerika eller Afrika, seier Jens Folland i Norsk Sjøoffiserforbund til avisa..

NRK - 1 time siden

Alvorlig skadet etter knivstikking

En person er alvorlig skadet mens tre andre er lettere skadet etter knivstikkingen ved McDonalds i Sandefjord i kveld. En mistenkt gjerningsperson er pågrepet..

NRK - 1 time siden

Pågrepet etter knivstikking

En person er pågrepet etter knivstikkingen ved McDonalds i Sandefjord i kveld. To personer er skadet, en av dem alvorlig etter hendelsen..

NRK - 1 time siden

Opposisjonsleder ut av landet

En av Venezuelas fremste opposisjonsledere, Leopoldo López, skal være på vei til Spania etter halvannet år i den spanske ambassaden i Caracas. Det er uklart hvordan han kom seg ut fra ambassaden siden den har vært bevoktet av sikkerhetspersonell..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt