NRK > Nyheter

Friday, 03 April, 00:45

NRK - 25 Mar 20 kl. 23:37

Christchurch-skytteren skyldig

Australieren Brenton Tarrant, som skjøt og drepte 51 mennesker i to moskeer i byen Christchurch på New Zealand i mars 2019, er funnet skyldig på alle tiltalepunker, melder BBC..
Les mer på NRK


Les mer om:
Brenton Tarrant, Christchurch, New Zealand, BBC

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Christchurch-skytteren, skyldig
P4 - 26 Mar 20 kl. 05:51

Christchurch-terrorist erkjente skyld

Den siktede etter terroren i Christchurch på New Zealand fjor har snudd og erkjenner nå straffskyld for 51 drap, 40 drapsforsøk og for terror. Det opplyser politiet. 28 år gamle Brenton Tarrant fra Australia har under hele etterforskningen av masseskytingen mot to moskeer nektet straffskyld, og erkjennelsen nå kom overraskende på politiet..

NRK - 24 Feb 20 kl. 19:15

Weinstein kjent skyldig, anker

Harvey Weinstein kommer til å anke kjennelsen mot han. Det sier forsvarerne hans etter at juryen fant ham skyldig , ifølge AFP. Weinstein ble mandag kjent skyldig i voldtekt og seksuelle overgrep..

Dagbladet - 09 Dec 19 kl. 14:04

Funnet skyldig i ærekrenkelse

Cissi Wallin funnet skyldig i å ha ærekrenket medieprofilen Fredrik Virtanen..

NRK - 17 Mar 20 kl. 17:04

Funnet skyldig i bombeaksjonen

Broren til selvmordsbomberen som drepte 22 mennesker i Manchester i 2017, er blitt funnet skyldig i drapene. Kjennelsen falt i en domstol i London tirsdag. Den tiltalte Hashem Abedi var ikke selv til stede i retten..

P4 - 24 Feb 20 kl. 17:49

Weinstein funnet skyldig for seksuelle overgrep

Den 67 år gamle Hollywood-mogulen Harvey Weinstein er i dag funnet skyldig i seksuelle overgrep og voldtekt. Weinstin er funnet skyldig i to av fem tilfeller av seksuelle overgrep som han var tiltalt for. Men han ble frikjent for de mest alvorligste tiltalepunktene mot han.

Aftenposten - 30 Dec 19 kl. 10:58

Britisk kvinne kjent skyldig i falsk voldtektsanklage på Kypros

En ung kvinne fra Storbritannia er i en kypriotisk domstol kjent skyldig i å ha løyet om at hun ble gjengvoldtatt på Kypros i sommer..

Klartale - 25 Feb 20 kl. 08:36

Weinstein kjent skyldig i voldtekt

Harvey Weinstein ble fulgt ut av rettssalen i håndjern. Mandag ble han kjent skyldig i seksuelle overgrep og voldtekt..

Aftenposten - 21 Jan 20 kl. 10:18

Tidligere kulturprofil erklærte seg ikke skyldig i ni voldtekter

Kulturprofilen som er tiltalt for ni voldtekter, erklærte seg ikke skyldig i noen av forholdene da tiltalen ble lest opp i retten tirsdag..

VG - 30 Dec 19 kl. 11:08

Britisk kvinne kjent skyldig i falsk voldtektsanklage på Kypros

En ung kvinne fra Storbritannia er i en kypriotisk domstol kjent skyldig i å ha løyet om at hun ble gjengvoldtatt på Kypros i sommer..

NRK - 05 Feb 20 kl. 22:17

Trump frikjent for maktmisbruk

Senatet i USA har frikjent president Donald Trump for tiltalepunktet om maktmisbruk i riksrettssaka mot han. 48 meiner han var skyldig, medan 52 meinte han ikkje var skyldig. Senatet skal også stemme over endå eit tiltalepunkt..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Mann skadd etter mulig knivstikking

En mann i 40-årene er sendt til Ullevål med etter en mulig knivstikking i en leilighet i Oslo. To personer avhøres av politiet, melder NTB..

NRK - 15 minutter siden

Hardt skadet etter knivstikking

Politiet har natt til fredag rykket ut til en adresse i Oslo etter melding om en voldshendelse. Her har politiet fått kontroll på tre personer. – En person er hardt skadet, etter det som formentlig er en knivstikking, opplyser politiet til VG..

NRK - 1 time siden

Politiaksjon etter melding om vold

Væpnede politipatruljer rykket ut til et spisested på Sunde nær Kvernevik i Stavanger etter melding om vold med gjenstand og en truende situasjon torsdag kveld. Stavanger Aftenblad meldte om aksjonen der politiet valgte å bevæpne seg torsdag kveld..

NRK - 1 time siden

Ecuador samler inn lik fra gater

Soldater og politifolk har samlet inn minst 150 lik fra gater og boliger i Ecuadors største by Guayaquil de siste tre døgnene. Det er ikke bekreftet hvor mange av de døde som var smittet av koronavirus. Ecuador er hardt rammet av viruset..

NRK - 1 time siden

Trump testet negativt for korona

USAs president Donald Trump har igjen testet negativt for koronaviruset. President er frisk og har ingen symptomer, opplyser Det hvite hus sent torsdag kveld. Han ble også testet for drøye to uker siden..

NRK - 1 time siden

Væpnet aksjon i Stavanger

Væpnede politipatruljer er rykket ut til et spisested på Sunde nær Kvernevik i Stavanger etter melding om en truende situasjon, melder Stavanger Aftenblad. – Politiet har valgt å bevæpne seg, opplyser politiet til avisen..

NRK - 1 time siden

Trumps negativt for korona

USAs president Donald Trump har igjen testet negativt for koronaviruset, opplyser Det hvite hus sent torsdag kveld..

NRK - 1 time siden

Trump ber alle bruke munnbind

President Donald Trump oppfordrer alle amerikanere til å bruke munnbind når de er ute blant folk for å dempe spredningen av viruset, melder Washington Post..

NRK - 1 time siden

Falt i sjøen - fløyet til Haukeland

En person er fraktet med Seaking-helikopter til Haukeland universitetssjukehus etter å ha falt i sjøen i Randaberg i Rogaland. Tilstanden hans er uavklart. Den andre personen er lettere skadd og fraktet til legevakt for sjekk..

NRK - 2 timer siden

Gravide rådes til å jobbe hjemmefra

Danmark anbefaler kvinner som er gravid i tredje trimester, og som arbeider i helse-, sosial- eller eldresektoren, å arbeide hjemmefra. Anbefalingen skal redusere risiko noe for koronasmitte i siste trimester..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt